Gość: misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:52 Czy ktoraś z was brała tabletki na odchudzanie? Pomogły cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:07 Weź se sterydy dla konia, te dopiero pomagają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:16 a ty karku wal sie na ryja zwierzu jeden, prostaku i chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:18 Co za wyrafinowany język. Chcesz zrzucić trochę schabu to mniej żryj bekonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:46 poczytaj teraz uwaznie idioto. nie kazda tega czy otyla osoba wyglada tak jak wyglada z powodu przejadania sie. ja mam np. zaburzenia hormonalne i moge nawet nie jesc przez tydzien a schudne pol kilo. wiec nie udzielaj sie wiecej w tym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:49 Nie spotkałem jeszcze utytej panny, która nie mówiłaby "to zaburzenia hormonalne", a potem dwa bigmaki i litr coli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:53 A Ty wiesz ile zjesz, czyli dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:00 Bo mało jem. Odpowiedz Link Zgłoś
modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:02 Hm... Czyli ci, którzy mało jedzą, mało wiedzą i wygadują głupoty... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:04 Przynajmniej nie ciągna brzucha po trotuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:05 Przesada. Ale jak pięknie "plaska", gdy uderza o kolana podczas biegu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:06 I to jest najważniejsze, grunt to poczucie humoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:13 "Z kogo się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie." (M. Gogol "Rewizor") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:14 Pozdrawiam i bez urazy. DUŻE JEST PIĘKNE ! Trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:20 No problem. Nie mam na imię "Uraza". Prędzej "Przekora". Pozdrawiam również. I Ty się trzymaj,... Adonisie o boskim ciele. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:15 misia, podam Ci moj gg 460116. mozemy wiecej pogadac o odchudzaniu i cla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:58 ktos podał konkretne pytanie a totaj miesem rzucacie. przestancie. ludzie piszcie na ten temat co wiecie bo mnie to tez interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.82.inds.pl 28.11.06, 19:01 to nie jest srodek stricle odchudzajacy..raczej brany bardzo dlugimi miesiacami lekko wspomaga gospodarke tlusczowa organizmu-kluczem do schudniecia jest dieta i ruch-i tu nie chodzi o diete skladajaca sie z rzodkiewki kawalka pomidora i selera.polecam fora sportowe-jak i-s.pl oraz sfd.pl tam znajdziecie duzo odpowiedzi z dietami itd Odpowiedz Link Zgłoś