Dodaj do ulubionych

Tabletki BIO C.L.A

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:52
Czy ktoraś z was brała tabletki na odchudzanie? Pomogły cos?
Obserwuj wątek
    • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:07
      Weź se sterydy dla konia, te dopiero pomagają!
      • Gość: ania Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:16
        a ty karku wal sie na ryja zwierzu jeden, prostaku i chamie
        • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:18
          Co za wyrafinowany język. Chcesz zrzucić trochę schabu to mniej żryj bekonie!
          • Gość: ania Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:46
            poczytaj teraz uwaznie idioto. nie kazda tega czy otyla osoba wyglada tak jak wyglada z powodu przejadania sie. ja mam np. zaburzenia hormonalne i moge nawet nie jesc przez tydzien a schudne pol kilo. wiec nie udzielaj sie wiecej w tym poscie.
            • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:49
              Nie spotkałem jeszcze utytej panny, która nie mówiłaby "to zaburzenia
              hormonalne", a potem dwa bigmaki i litr coli.
              • modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 17:52
                To mało jeszcze wiesz.
                • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 17:53
                  A Ty wiesz ile zjesz, czyli dużo.
                  • modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 17:59
                    Jak mówiłam, mało wiesz.
                    • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:00
                      Bo mało jem.
                      • modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:02
                        Hm... Czyli ci, którzy mało jedzą, mało wiedzą i wygadują głupoty... ?
                        • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:04
                          Przynajmniej nie ciągna brzucha po trotuarze.
                          • modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:05
                            Przesada. Ale jak pięknie "plaska", gdy uderza o kolana podczas biegu. ;)
                            • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:06
                              I to jest najważniejsze, grunt to poczucie humoru :-)
                              • modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:13
                                "Z kogo się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie."
                                (M. Gogol "Rewizor")
                                • Gość: karku Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.man.czest.pl 28.11.06, 18:14
                                  Pozdrawiam i bez urazy. DUŻE JEST PIĘKNE !
                                  Trzymaj się !
                                  • modelka_rubensa Re: Tabletki BIO C.L.A 28.11.06, 18:20
                                    No problem. Nie mam na imię "Uraza". Prędzej "Przekora".
                                    Pozdrawiam również.
                                    I Ty się trzymaj,... Adonisie o boskim ciele. ;P
    • Gość: ania Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:15
      misia, podam Ci moj gg 460116. mozemy wiecej pogadac o odchudzaniu i cla
      • Gość: nowa Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:58
        ktos podał konkretne pytanie a totaj miesem rzucacie. przestancie. ludzie piszcie na ten temat co wiecie bo mnie to tez interesuje
    • Gość: hmm Re: Tabletki BIO C.L.A IP: *.82.inds.pl 28.11.06, 19:01
      to nie jest srodek stricle odchudzajacy..raczej brany bardzo dlugimi miesiacami
      lekko wspomaga gospodarke tlusczowa organizmu-kluczem do schudniecia jest dieta
      i ruch-i tu nie chodzi o diete skladajaca sie z rzodkiewki kawalka pomidora i
      selera.polecam fora sportowe-jak i-s.pl oraz sfd.pl tam znajdziecie duzo
      odpowiedzi z dietami itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka