Gość: Agata IP: 62.233.164.* 28.11.06, 21:37 Poszukuję nauczyciela języka norweskiego. (adres e-mail:gietkizbik1@poczta.onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaka Re: język norweski IP: *.trustnet.pl 30.11.06, 13:30 godzina lekcyjna kosztuje podobno 50 zł, jak chcesz się uczyć norweskiego wyraź chęć wyjazdu do pracy za pośrednictwem firmy Adecco, oni cię skierują na miesięczny kurs tego języka, na południu Polski ciężko o nauczyciela tego języka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: język norweski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:55 witam, też chciałem się zacząć uczyć tego języka, niestety w Częstochowie jest lipa z norweskim. Nawet książkę jest problem kupić - są tylko mini-rozmówki. Jeśli byś wynalazła jakąś możliwość kursu i brakowałoby ludzi, napisz do mnie na maila: pavelp@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: język norweski IP: 62.233.164.* 30.11.06, 23:05 No cóż, ciężko faktycznie...szukam dalej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
skugge Re: język norweski 01.12.06, 00:51 do mnie tez napisz jak cos znajdziesz. jestem b.zainteresowany :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: język norweski IP: *.trustnet.pl 01.12.06, 08:41 książki można kupić w sklepie internetowym merlin - j.norweski dla początkujących ok.60zł książka zawiera ok.30 lekcji wraz z kasetą - warto ją kupić i zacząść się z niej uczyć - przynajmniej na początek Odpowiedz Link Zgłoś