Gość: ania_i_synek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:13 czy ktos może wie co można kupic w tej Magicznej Krainie na brzeźnickiej, czy warto sie tam wybrać i czy sa duże upusty. Wyczytałam w gazecie, że likwidacja sklepu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iga Re: likwidacja sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:33 byłam tam wczoraj faktycznie można kupić nie drogo np letnie ciuszki dla dzieciaka. Ja zakupiłam juz letnią sukienke i jeszcze zimową czapkę, bo przeciez zima będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: likwidacja sklepu IP: 217.116.110.* 01.12.06, 17:42 a czy mozna tam jeszcze kupic kombinezon na zime nigdzie juz nie ma fajnych poszukuje w innym koorze niz roz i niebieski-wszystko dla dziewczyn rozowe dla chlopcow niebieskie jesli ktos wie to pomocy-coraz zimniej a synek sie w cienkiej kurteczce ostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi Re: likwidacja sklepu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:49 Zobacz na Wieluńskim rynku.Widziałam tam kombinezony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibbi Re: likwidacja sklepu IP: 217.116.110.* 01.12.06, 17:44 a czy mozna tam cos na mikołaja kupić Odpowiedz Link Zgłoś