Dodaj do ulubionych

starzy kontra nowi

03.12.06, 19:37
Na forum mozna zaobserwować wojne, starszy forumowicze (ci fajni, znani w
portalu gazety wyborczej) kontra amatorzy, nowi... prowoklatorzy, "ludzie"
siejący zamęt... i tak nie mają szans:D
Obserwuj wątek
    • adversum Re: starzy kontra nowi 03.12.06, 19:47
      Wiesz Blaida zależy w czym nie mamy szans, bo jesli chodzi o prostackie i mało
      inteligentne (czytaj:głupkowate) odzywki, pościki to faktycznie mało kto ma z
      niektórymi starymi szanse.
      Nie wspomnę tu o ortografii i kulturze pisania bo to woła o pomstę do nieba!!!!!

Nie zauważylam to do tej pory zadnej interesującej dyskusji na tym forum
      poprostu nuuuudno to strasznie ale to zasługa tych "starych" powinniście tu
      zrobić male wietrzenie, potrzeb świerzej i mającej coś do powiedzenia krwi...
      • blaida Re: starzy kontra nowi 03.12.06, 19:50
        Skoro wam sie nie podoba to po co tu wchodzicie?
        • adversum Re: starzy kontra nowi 03.12.06, 20:50
          blaida napisała:

> Skoro wam sie nie podoba to po co tu wchodzicie?

Bo głupotę trzeba tępić to raz, a dwa strach mnie ogarnia jak pomyślę, że
          ludzie odwiedzający z innych forów mogą pomyśleć, że w L-cu to wszyscy są na
          takim poziomie jak większość "starych" tu reprezentuje.A trzy wciąż liczę na
          to, że w końcu ściągnie tu więcej fajnych ludzi, mających coś mądrego do
          powiedzenia.

Jeśli ta argumentacja ci nie wystarcza to jeszcze kilka powodów:
          1. mam taki kaprys
          2. świetnie się tu bawię
          • blaida Re: starzy kontra nowi 03.12.06, 21:01
            Chcesz czy nie chcesz - TO FORUM SIE NIE ZMIENI!! Bedzie dalej takie fajnie jak
            było!
            • fizda Re: starzy kontra nowi 03.12.06, 21:28
              starzy kontra nowi
              Autor: blaida
              Data: 03.12.06, 19:37
              + dodaj do ulubionych wątków
              + odpowiedz cytując + odpowiedz

Na forum mozna zaobserwować wojne,** starszy** forumowicze (ci fajni, znani w
              portalu gazety wyborczej) kontra amatorzy, nowi...** prowoklatorzy**, "ludzie"
              siejący zamęt... i tak nie mają szans:D

blaida napisała:

> Chcesz czy nie chcesz - TO FORUM SIE NIE ZMIENI!! Bedzie dalej takie
              **fajnie** jak było!

blaido bardzo starasz się poprawić swoją pisownie i za to masz u mnie duży +.
              Widzę, że zmieniłaś klawiature i kompa ustawiłaś w odpowiednim miejscu. Trafiły
              Ci się jeszcze trzy wpadki i w związku z tym muszę Cie nominować...........
              hahahahaha Ty wiesz gdzie.
              blaido -
              • crux_l-c Re: starzy kontra nowi 03.12.06, 21:33
                Nie martwcie sie, za dwa dni ich konta bedą zablokowane przez administracje
                portalu gazeta.pl

A fizda chyba zmienila nicka... na kazdy wie jakiego..:/
                • lopadko Re: starzy kontra nowi 03.12.06, 22:51
                  Prymitywne to forum, myślę o bladej, misce, szkazu i jakimś tam kruksie.
                  Doprawdy szkoda czasu, oni się niczego nie nauczą. Ich, "starych" nie można
                  czytać! No, tak podoba mi się, nie, bo tak... jakies linki, brak logiki; raz tak
                  raz siak, z ortografią na bakier -wstyd! Te osoby reprezentują miasto
                  Lubliniec! Poziom inelektualny żenujacy. Gdyby nie Fizda, Adwersum, Mussou,
                  Scrooge i może jeszce ktoś tam, to forum by padło. To dla nich przychodzą tu
                  ludzie; dla rozrywki - popatrzeć na "starzy kontra nowi". Mussou sobie poszedł,
                  innych zablokujcie - forum padnie, bo jesteście nudni jak flaki z olejem i nie
                  macie nic sensownego do powiedzenia.
    • adversum Prosze jakie to proste... 03.12.06, 22:15
      ...jak nie można kogoś pokonać słowem, brakuje argumentów, a do tego prawda
      przez nas pisana kole w oczy to najproście zablokować...<rotfl>

Ale nie cieszcie się załoze nowe konto i znów z ukrycia "zaatakuje" :PPP
      • lopadko starzy kontra nowi 03.12.06, 22:53
        Prymitywne to forum, myślę o bladej, misce, szkazu i jakimś tam kruksie.
        Doprawdy szkoda czasu, oni się niczego nie nauczą. Ich, "starych" nie można
        czytać! No, tak podoba mi się, nie, bo tak... jakies linki, brak logiki; raz tak
        raz siak, z ortografią na bakier -wstyd! Te osoby reprezentują miasto
        Lubliniec! Poziom inelektualny żenujacy. Gdyby nie Fizda, Adwersum, Mussou,
        Scrooge i może jeszce ktoś tam, to forum by padło. To dla nich przychodzą tu
        ludzie; dla rozrywki - popatrzeć na "starzy kontra nowi". Mussou sobie poszedł,
        innych zablokujcie - forum padnie, bo jesteście nudni jak flaki z olejem i nie
        macie nic sensownego do powiedzenia.
        • crux_l-c Re: starzy kontra nowi 04.12.06, 06:40
          To znowu cie zablokuje:) To nasze forum i nam sie podoba, nikt go nie bedzie
          zmieniła, i nikt go nie zmieni:P Nam sie podoba dlatego nie bedzie inne!
          • adversum Re: starzy kontra nowi 04.12.06, 09:46
            crux_l-c napisał:

> To znowu cie zablokuje:) To nasze forum i nam sie podoba, nikt go nie bedzie
            > zmieniła, i nikt go nie zmieni:P Nam sie podoba dlatego nie bedzie inne!

Ale ty jesteś prosty....
            Ciekawe komu się prędzej znudzi, ale rozumiem czemu tak znami walczysz w końcu
            prawda w oczy kole....
          • adversum I jeszcze coś pesudo modelatorze 04.12.06, 09:49
            Uważaj żeby za parę dni i Ciebie nie zblokowali :D
            • crux_l-c Re: I jeszcze coś pesudo modelatorze 04.12.06, 15:26
              adversum co tzn "pesudo"??? To przeciez doskonały materiał do tematu "perełki
              językowe":)

Mnie nie zablokują, to forum prywatne wiec nie mogą, a wy sie w środe
              skończycie:D
              • adversum Re: I jeszcze coś pesudo modelatorze 04.12.06, 15:53
                To zwykła literóweczka, a to czy się skończymy to się okaże, uderzymy ze
                zdwojoną siłą, za to ciebie napewno wykończę...nerwowo:)
              • adversum Re: I jeszcze coś pesudo modelatorze 04.12.06, 15:58
                A tak wogóle to blokowanie tych co nie poklepują po plecach a wytykają wasze
                słabości to faktycznie gest na poziomie. Świadczy tylko o tobie prosty
                człowieku i o twojej klasie (wlaściwie to jej braku) no i twoim okrutnie niskim
                IQ...Lepiej zbieraj siły bo tylko mnie motywujesz do jeszcze bardziej
                intensywnego tępienia głupoty, bój sie bo nie znasz dnia ani godziny...
                • crux_l-c Re: I jeszcze coś pesudo modelatorze 04.12.06, 21:55
                  Słuchaj, to moje forum, bede blokował kogo bede chciał i nic na to nie
                  poradzisz, i mnie to g... obchodzi co sadzisz o mnie i o tym forum, ja sie tym
                  wogole nie przejmuje, twoje posty wpadaja mi jednym uchem a wypadaja drugim:)
                  • crux_l-c Re: I jeszcze coś pesudo modelatorze 04.12.06, 21:56
                    Acha, moje błędy to tez literówki!
                  • lopadko Forum nazywa się Lubliniec a nie crux ,dziecino 04.12.06, 22:58
                    crux_l-c napisał:

> Słuchaj, to moje forum, bede blokował kogo bede chciał i nic na to nie
                    > poradzisz, i mnie to g... obchodzi co sadzisz o mnie i o tym forum, ja sie tym
                    > wogole nie przejmuje, twoje posty wpadaja mi jednym uchem a wypadaja drugim:)

Forum nazywa się Lubliniec a nie crux ,dziecino. Nie dorosłeś do moderatora.
                    Jesteś wulgarny i łamiesz netykietę.
                    • crux_l-c Re: Forum nazywa się Lubliniec a nie crux ,dzieci 05.12.06, 06:52
                      A co mnie to? A o tobie mówią ze jestes tanim prowokatorem ico?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka