Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:34 Co roku ukazuje się informator o imprezach sylwestrowych. Czy w tym roku też się ukarze? A jak tak to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martyna Re: Prośba do Redakcji Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:36 zdaje się, że juz się ukazał, chyba w zeszły piątek, albo jeszcze wcześniej... nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Prośba do Redakcji Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:43 Śledziłem uważnie artykuły i takiego informatora w tym roku nie było jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Prośba do Redakcji Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:33 bylo w co jest grane w ostatni piątek, jestem pewna. byl wykaz lokali, ceny i menu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Prośba do Redakcji Gazety IP: 212.87.229.* 06.12.06, 21:43 A ma ktos moze jakis skan tego artykułu, ja od jakiegos czasu szukam jakiegos miejsca na impreze taka do ok 100 zl. od osoby, takiej dla studenta i narazie bez rezultatu. Czy ktos ma moze jakies info na temata takiej imprezy?? Odpowiedz Link Zgłoś