Dodaj do ulubionych

Pizzeria Jack's Pizza

07.12.06, 16:44
Co sadzicie o ostatnio otwartej pizzeri na północy? Mnie tam smakowało i
powiem szczerze ze wolę ja od np. da grasso gdzie juz mi poprostu wychodzi
uszami ta pizza. no i nie nie trzeba czekac godziny:| bo dowozy prawie
wszedzie free.

ps. i to nie jest reklama!jakby mi pewnie niekrorzy juz chcieliby zarzucic!
To samo moge powiedziec o kebabie vis a vis mpk. Nie jest super urozmaicony
ale przypomina mniej wiecej prawdziwy kebab a nie ten chlam z kilogramami
salatek :D
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.gre.pl 07.12.06, 17:50
      a gdzie ta pizzeria dokladnie jest ??
    • Gość: carmen Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.247.inds.pl 07.12.06, 17:50
      gdzie ta pizzeria i jakie ceny
      • Gość: Piter Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:35
        I czy ma stronę internetową.
        • Gość: x Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: 80.54.173.* 07.12.06, 19:18
          na wyzwolenia 13
      • Gość: ggg Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:29
        Witam, podaję namiary na w/w pizzerię: tel. 34 369 50 50, Wyzwolenia 13c, a ceny
        od 7 - 20 zł, rozmiar od 23- 50cm. Pozdrawiam
        • Gość: tomasz Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:40
          i wcale nie jest to reklama:)
          • skugge Re: Pizzeria Jack's Pizza 07.12.06, 23:54
            hehe nie no to to chyba byla juz reklama. o strone pytalem ma byc :) a
            pizza...no ja teraz tylko tam:) polecam!

hehe no i bardzo miła "dostawa"!! a roznie z tymi rozwozicielami bywa. wiec
            napiwek odemnie gwarantowany;D
            • Gość: plemnik Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.178.inds.pl 08.01.07, 01:28
              Spoko pizzeria, ale chodza słuchy za właściciel ma konszachty z Alamo. A
              wszyscy dobrze wiemy co pływa w sosach z Alamo.
              • Gość: Bob Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:07
                Najlepsza Pizza w mieście jak do tej pory!!!
                i cena super !!!
                A co to sosów to najpierw trzeba spróbować a potem wyrokować:)
    • Gość: norbert Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.uni.lodz.pl 07.12.06, 23:50
      a gdzie jest ten kebab vis a vis mpk i co to za bar jak sie nazywa prosze o
      wiecej szcegołow
      • skugge kebab 07.12.06, 23:58
        Gość portalu: norbert napisał(a):

> a gdzie jest ten kebab vis a vis mpk i co to za bar jak sie nazywa prosze o
        > wiecej szcegołow

a kebab jest na rogu kopernika i wolności. od razu jak czekasz na światłach -
        za plecami masz PKP - to na przeciwko po lewej masz ILDRIM KEBAB. chyba tak sie
        nazywa. Jedyny normalny i przepyszny kebab:) No i od Turków!!!!!! ktorzy na
        marginesie sa przerąbanie zabawni , mili i ciagle sie usmiechaja hehe
        • Gość: norbert Re: kebab IP: *.uni.lodz.pl 08.12.06, 00:05
          dzieki tego kebaba to znam ale myslałem ze to jakis inny bo napisałes vis a vis
          mpk i to mnie zmyliło,potwierdzam super kebab
          • skugge aa mpk :D miałobyć PKP! pomylilo mie sie hehe b/t 08.12.06, 00:07
            .
    • skugge kebabbbb 08.12.06, 00:15
      a jadles moze tego na DK? otworzyli tam nowy Kebebab bar ale jeszcze nie mialem
      okazji. narazie sie pizza zajadam hehe
      • skugge Re: kebabbbb 08.12.06, 00:16
        mchodzilo mi oczywiscie o Kebab Bar. A klawiature juz wyrzucilem ;]
        • Gość: norbert Re: kebabbbb IP: *.uni.lodz.pl 08.12.06, 00:35
          nie nie miałem okazji nawet jeszcze wodziec tego lokalu ale w najblizszej
          przyszłosci pewnei tam dotre
          • Gość: norbert Re: kebabbbb IP: *.uni.lodz.pl 08.12.06, 00:37
            miało byc widziec tego lokalu he he ale tak nawiasem mówiąc to widze zmiany na
            pozytywne jesli chodzi o jedzonko w naszym miescie bo powstaje coraz wiecej
            ciekawych lokali w tej kwestii
            • Gość: z Re: kebabbbb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 00:55
              kebab na dekabrystow ...
              MOGLBY byc
              gdyby nie ta surowka domowa w srodku (ogromne ilosc surowki domowej)
              i sladowe ilosci mięsa
              • skugge Re: kebabbbb 08.12.06, 15:15
                Gość portalu: z napisał(a):

> kebab na dekabrystow ...
                > MOGLBY byc
                > gdyby nie ta surowka domowa w srodku (ogromne ilosc surowki domowej)
                > i sladowe ilosci mięsa

<zygi> łeee no wlasnie o tympisalem na początku posta! te surówki! :| fulll
                suruwek i buła+"posypane" miesem. Dlatego sobie cenie YILDRIM Kebab bo tam jest
                full miesa i tylko posypane jest surówka <rotfl>
                • Gość: xxx Mega Pizza i Kebab na DK ochyda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:47
                  Nigdy wiecej nie zjem niczego w tych lokalach . Pizza zakalec spalona skladniki
                  najgorszej jakości noi te pieczarki leeee a kebab zaduzo sorowki i miesa
                  zamalo i sosiki niesmaczne. Mogliby troche wiecej nalewac tych sosow do pizzy i
                  kebaba:) ale oszczednosc musi byc !! NIE POLECAM
    • Gość: romek Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 06:09
      ile zarabiacie że was tak stać na pizze i kebaby?
    • Gość: Pracownik Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.man.czest.pl 08.01.07, 09:19
      Mamy za darmo bo wszyscy jestesmy pracownikami tej pizzeri>Chcieliśmy troche
      rozreklamowac ją bo nikt tam nie chodzi.
      • ewosek Re: Pizzeria Jack's Pizza 08.01.07, 09:55
        Pracowniku... to nie jest pizzeria do której się chodzi, tylko która dowozi
        pizzę do klienta!! Pracujesz tam i tego nie wiesz?? Dziiiiiiiiiwneeeeeee :]
        • Gość: Smakosz Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: 80.54.173.* 08.01.07, 11:55
          Pizza duża,dobra i tania!Minus to sosy-tragedia(pomidorowy smakuje jak
          koncentrat ze słoika a czosnkowy jest ostry i rzadki jak śmietana)Gdyby sosy
          były lepsze to pizze oceniłbym wysoko-POZDRAWIAM
          • Gość: arek Re: Pizzeria Jack's Pizza IP: *.ajd.czest.pl 10.01.07, 13:34
            www.jackpizza.com.pl wlasnie sobie zamowilem :D
            • Gość: arek www.jackspizza.com.pl IP: *.ajd.czest.pl 10.01.07, 13:36
              zjadlem z tego wsystkiego "s" :D
              • Gość: vicky Re: www.jackspizza.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:23
                pizza jest superowa!!!! nikogo jeszcze nie spotkalam, komu nie smakowala. Jak
                komus cos nie pasuje, to nie musi tam zamawiac, znajdzcie sobie inny lokal.
                • Gość: riposta Re: www.jackspizza.com.pl IP: *.185.inds.pl 15.01.07, 01:36
                  pizza normalna jak wszedzie , sosy ch..owe ,a lokal jak hot-dogi na pksie ;)
                  • osmosa Najlepsza pizza w Czestochowie 15.01.07, 04:21
                    Zadnej pizzy w Czestochowie nie mozna porownac do originalnej, wloskiej pizzy z
                    La Gondola na Grabowce. Jest rewelacyjna, polecam!!!I lokal super!
                    • misiakilla Re: Najlepsza pizza w Czestochowie 15.01.07, 07:29
                      Kebab na przeciw PKP jest bardzo dobry. Chlopaki sa w porzadku. Jeden z nich -
                      Aslam bardzo lubi polskie dziewczyny :)
                      Mimo tego ze jestem bardzo czesto u chlopakow i tak nic nie przebije starego
                      poczciwego kebaba w alejach (teraz kolo tesco) ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka