Gość: śnieżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:13 Dzień dobry. Bądźmy bardziej milsi dla siebie, przecież to nic nie kosztuje. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronnievanzant Re: Dzień dobry:) 08.12.06, 10:08 witaj Śnieżynko, też Ci życzę spokojnego i słonecznego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Dzień dobry:) 08.12.06, 10:28 No to i ja sie dolanczm do zyczen;) Niech ten dzien bedzie Waszym najszczesliwszym dniem! Niech wlasnie dzisiaj spelnia sie Wasze marzenia... Ale jest jeden warunek... Musicie w to uwierzyc!! A wszystko to o czym marzycie, tego co proagniecie bedzie Wam dane... Pozdrawiam serdecznie... I wiecej umiechu na twarzach prosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:00 Tak niewiele trzeba, aby na ulicach, w autobusach było milej....tylko jeden skromny usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
ronnievanzant Re: Dzień dobry:) 08.12.06, 11:14 nawet ze strony kierowcy do przechodnia lub odwrotnie...w kolejce po cokolwiek...mijając się na ulicy...większość nie dostrzega tego a jeszcze więcej nie realizuje, dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:18 jedynie potrafimy warczeć na siebie a spróbujmy inaczej przejść przez nadchodzący dzień. Z usmiechem na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Dzień dobry:) 08.12.06, 11:29 Oj sniezko... Gdyby to bylo takie latwe... Gdyby ten usmieh cos zmienil... Gdyby mozna bylo tak latwo sie usmiechac... Ja nie potrafie, jeszcze nie... Ale... Chce sie tego nauczyc... I moze kiedys mi sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:31 Userku da się tylko trzeba troszkę chcieć, naprawdę. A ja przesyłam Ci najsłoneczniejszy uśmiech dnia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prefuse Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:35 dzień dobry państwom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:42 wszystkiego dobrego dla WAS:) Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Dzień dobry:) 08.12.06, 11:46 Oby... Mam prosbe.. Dzisiaj o 17 jade do mojej eks dziewczyny, musmiy przeprowadzic badzo wazna dla nas rozmowe. Nie bede Was wtajemniczal, ale rosze Was.. Trzymajcie za mnie kciuki! Nie chce zle... Chce, aby bylo jak kiedys... Cudownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Do USSERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:51 Bądź pewny będę trzymała na 10000%. Tylko jutro napisz jak poszło. Życzę zawaliście pozytywnego załatwienia tej sprawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Do USSERA 08.12.06, 11:54 OK obiecuej, napisze... I ciesze sie, ze gdzies tam... Bedzie ze mna jakas przyjazna duszyczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Re: Do USSERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:59 no i nie jesteś sam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaci Re: Dzień dobry:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 15:02 dołanczam do zyczen , ale wazniejsze sa czyny!! co znaczy 2metry pod ziemią??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:18 video.google.pl/videoplay?docid=-1167419369489662175&q=free+hug pewnie to znacie, ale może warto od czasu do czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prefuse Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:22 dobra faza :) Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Dzień dobry:) 08.12.06, 12:40 taka akcja bedzie tez u nas... juz jutro o 13... byla juz mowa o tym na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śnieżka Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:28 Miłego dnia wszystkim życzę i dzień dobry:) Oby ten dzień przyniósł WAM dużo radości i uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on40 Re: Dzień dobry:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:32 Tobie też Śnieżynko. Widać że jesteś bardzo sympatyczną i ciepłą osóbką, których tu na forum naprawdę niewiele. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś