Gość: Przemek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 07:51 Witam. Proponuję stworzyć ranking Autoryzowanych Stacji Obsługi samochodów wszystkich marek. Wpisujcie, co dobrego lub złego tam Was spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Ranking ASO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:42 Proponujesz ! A sam co wody w usta nabrales ? Nie masz nic wiecej do napisania tylko liczysz na innych ?? Ciebie nic nigdy nie spotkalo w ASO ?? Szkoda wiec, baj baj !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Ranking ASO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 16:44 Tak, właśnie liczę na innych. W dzisiejszych czasach nie ma samochodów bezawaryjnych, i jadnym z najważniejszych czynników, mających wpływ na kupno nowego samochodu jest właśnie sprawnie działający serwis. Teraz nie liczy się tak bardzo marka. Wolę kupic samochód, mając świadomość tego, że kiedyś mi sie zepsuje, że serwis wykonujący obsługę zrobi to profesjonalnie, postawi pewną diagnozę i szybko usprawni pojazd. Nie mam ochoty, na wizyty w serwisie, który nie wie jak sie zabrać za naprawę, będzie zwlekał i nie będzie wiedział co "boli" moją "maszynę". Tak, więc liczę na opinię innych, i wypraszam sobie Twoje opinie pod moim adresem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś