Gość: jakaś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:10 Jakie są pierwsze obiawy ciązy? Nie chodzi mi o brak okresu ale o inne objawy jak np. okres mimo wszystko by się pojawiał a jest podejżenie że jestem w ciąży. Testu nie mogę narazie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l- Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:16 Idz do lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzx Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:20 Zgłoś się do asystenta posła Łyżwińskiego. To fachowiec i on Ci pomoże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzx Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:20 Zgłoś się do asystenta posła Łyżwińskiego. To fachowiec i on Ci pomoże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: ciąza 11.12.06, 20:32 mnie bolał brzuch jak na okres więc to średni objaw ciąży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigra Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:39 A ja nie mogłam jeść. Nie chciało mi się. Nie miałam wymiotów ani nudności. Nic z tych rzeczy. Nie miałam zachcianek. Po prostu jadłam wybrane rzeczy, ale w dużych ilościach. W czasie pierwszej ciąży - arbuzy, w czasie drugiej - rzodkiewki i pomarańcze, mimo że przyjaciółka mnie ostrzegała, że cytrusy wychładzają organizm i powinnam uważać ze względu na dziecko. Ale to było ode mnie silniejsze. A dzieci od urodzenia są zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:54 DZIECKO,JAK CZYTAM TWOJE PYTANIE,TO RECE MI OPADAJA.POCZYTAJ TROCHE O CIAZY.GDZIE TY SIE RODZILAS??W JAKIM WIEKU ZYJESZ!!DLACZEGO NIE MOZESZ ZROBIC TESTU??A KOCHAC SIE UMIALAS CZY INSTYNKT MASZ JAK PIESKI?GDZIE POPADNIE I Z KIM POPADNIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REEE Re: ciąza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 06:38 caps lock wyłącz! Oj żałosny jesteś, oj żałosny....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:20 A wkładałaś sobie świeczke do pochwy albo marchewke? Jesli tak to na bank jestes w ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 08:08 Zależy kiedy miałaś ostatnią miesiączkę - konkretna data. Jeśli niedawno, to tylko test ciążowy jest pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położna Re: ciąza IP: *.flatpla.net 13.12.06, 20:57 Jeśli nie masz miesiączki to idz do ginekologa ,który robi również USG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: ciąza IP: 212.87.241.* 13.12.06, 21:07 Kiedy przerusztowała mnie kompania ułanów to też zaszłam w ciążę.Rzygałam wtedy strasznie kochaniutka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 22:03 a czy po miesiącu można już bez żadnych testów zauważyć że jest się w ciąży ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ciąza IP: 212.87.241.* 13.12.06, 22:55 mnie od razu powiekszyły sie piersi tak do pierwszego miesiaca i stały sie strasznie nabrzmiałe,zaczełam więcej spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilęgniarka Re: ciąza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:02 od razu zrób test i jak nie masz okresu jeszcze dzisiaj do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś