Dodaj do ulubionych

Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej 141

IP: *.77.inds.pl 17.12.06, 14:15
To skandal co dzieje się w Zasadniczej Szkole Zawodowej - Fryzjerskiej na
Jagiellońskiej 141 !! Jestem uczennicą tej szkoły i chodzę do pierwszej
klasy , z przykrością muszę powiedzieć że to skandal jak zachowują się
uczniowie w stosunku do siebie , nauczycieli i dyrektora i zapewne też
rodziców w domu =/ Uczniowie są wulgarni , hamsy i wogóle juz nie wiem jak
ich nazwać ! Niestety to moi koledzy i koleżanki z klasy :( Na początku roku
może i było fajnie , niestety teraz jest coraz gorzej .. każdy teraz pokazuje
kim tak naprawde jest .. Praktycznie nie ma osoby normalnej w tej klasie są :
złodziejki , lesbijki , alkoholiczki , ku.. co się ku..ą na dyskotece ,
jakieś 3 osoby opoznione czy jakies chore i narkomanki , i to nie tylko
dziewczęta ale i także chłopcy . Ja nie mam żadnego wpływu na nich jako ich
koleżanka , bo mnie nie suchają , trudno żeby mnie słuchali jak nie suchają
dyrektora , wychowawcy itd . Wybierając tą szkołę nie wiedziałam , że tak
bedzie :( niestety teraz jestem zmuszona przepisać się do innej szkoły bo nie
da się wytrzymać z tymi osobami w klasie .. Nie piszę tego , aby kogoś
straszyć czy tam coś ale po to abyście uważali do jakiej szkoły idziecie .
PoMoCy ...
Obserwuj wątek
    • james846 Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej 17.12.06, 14:30
      Ile razy jeszcze założysz ten temat????
      To sie już staje nudne...
      Jeżdze z tymi ludzmi autobusem...
      Poprostu jakby ktoś bydło wpuścił do autobusu a nie ludzi...
      Zachowują sie gorzej niż małe dzieci
    • Gość: uczennica ... Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.77.inds.pl 17.12.06, 14:37
      Zapewniam wszystkich czytających ten post że to jest prawda .. jeśli nie
      wieżycie zapraszam do odwiedzenia .. wtedy przekonacie się na własnie
      oczy .. ;] Jest mi przykro , że o własniej szkole muszę pisać takie rzecz ale
      niestety to prawda i proszę o jakieś rady i pomoc :( ;]
      • Gość: Pawel Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: 89.174.23.* 17.12.06, 14:39
        to napisz do kuratorium przyjada na kontrole...
      • james846 Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej 17.12.06, 14:41
        Ja wystarczy że jade z nimi autobusem i wiem jak się zachowują
        Drą sie na cały autobus,że nie idzie z nimi wytrzymac...
        A wygląd tych dziewczyn świadczy o nich jakie są
        • Gość: *** Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:50
          :|:|:| wiesz nie skomentuje twojego wygladu:/:/....a tak poztaym jak bys byl
          troszke inteligentny to bys wiedzial ze ludzi nie ocenia sie po wygladzie....jak
          kogos nie znasz to nie oceniaj!!! bo nie masz do tego prawa!! a bydlo to moze
          twoja rodzina a nie my!....aha i jeszcze jedno jak ci cos nie odpowiada to zmien
          autobus!!!!
          • Gość: pasażer3 Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: 212.87.238.* 03.01.07, 16:11
            Wiesz co?Jechałem dziś autobusem i usłyszałem taki tekst:
            "Zachowujcie się normalnie bo znów opiszą nas na forum"]
            A zachowanie w stosunku do kanarów to szkoda gadać.
            Masz racje nie ocenia się nikogo po wyglądzie, ale po zachowaniu tak!!!!
            • Gość: senira666 Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.cn.com.pl 06.01.07, 09:20
              czepiacie sie nie wiem czego. w kazdej szkole sa jakies zgrzyty na
              jagiellonskiej tez. ale opowiadac od razu ze szkola jest pelna alkoholikow
              lesbijek i nie wiadomo co jeszcze jest wielka przesada. a jezeli chodzi o jazde
              autobusem to nie tylko "my" sie tak zachowujemy ... przejedz sie kiedys
              autobusem odjezdzajacym z pod innej szkoly z tlumem uczniow to sama \ sam
              zobaczysz jak jest.
      • Gość: Tomek Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:56
        Mieszkasz na polnocy a jezdzisz na Jagielonska do szkoly, malo logiczne, nie
        moglas isc do innej szkoly, a odnosnie tego co sie dzieje w szkole zadzwon pod
        numer : 0-34 3243362 Tomasz Kawka wizytator delegatury kuratorium oswiaty w
        Czestochowie. Chyba on jest odpowiedzialny za Jagielonska :)

Pozdrawiam :)
    • neoprogramista Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej 22.12.06, 22:57
      Serdecznie Witam :) Zapewniam wszystkich że to co pisze "Uczennica" jest totalną
      nieprawdą !! ( nie wiem czy wiesz moja :> droga ale za fałszywe i bezpodstawne
      zniesławienie czeka Cię sąd !! ) ... Tak Się Słada że Znam Pana Kuratora
      Wizytatora ... właśnie szukając szkoły tu w Częstochowie powiedziałem mu że
      natrafiłem na stronę ZDZ Katowice z oddziałem w Czestochowie na Jagiellońskiej
      141 i 88 . Zapytałem się szanownego Pana Kuratora co sadzi o tej szkole i
      własnie on mi powiedział że ta szkoła jest na wysokim poziomie , że nie ma tam
      takich szalenstw jak w wielu innych szkoła i ogólnie mial wyśminite zdanie o tej
      szkole !! Tak więc wybralem się do tej szkoły i chodzę tu uż od wrzesnia i
      przyznam że ta szkoła jest Bossska !!! Zaro tzw. "Fali" czyli że tu nie ma
      czegoś takiego jak kocenie ... ( a przyznam że chodzac do szkół u siebie w
      mieście a pochodze z poza Cze-wy to tam było kocenie a tu w ogóle tego nie ma !!
      ) U mnie w miescie w tym z którego pochodze jest pewne Gimnazjum znane z
      Narkomanii oraz Liceum Ekonomiczne gdzie jest bardzo niemiła atmosfera ale tu w
      ZDZ Częstochowa jest Oaza Spokoju !! Ta własnie szkoła jest Ideałem wśród
      Polskiego Szkolnictwa i na tej szkole powinny się wszystkie szkoły wzorować !!
      Tak więc jeszcze raz proszę nie zwracajcie uwagi na te wyzwiska w obec szkoły bo
      to jest totalna bujda !! Osoba która zniesławia ZDZ Czestochowa niech lepiej się
      trzyma na baczności bo bedzie jej groził sąd :> bo to co robi to jest
      PRZESTĘPSTWO !!! ...
      • Gość: ania Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 00:34

"... on mi powiedział że ta szkoła jest na wysokim poziomie , że nie ma tam
        takich szalenstw jak w wielu innych szkoła i ogólnie mial wyśminite zdanie o tej
        szkole !! Tak więc wybralem się do tej szkoły i chodzę tu uż od wrzesnia i
        przyznam że ta szkoła jest Bossska..."
        Siostra mojej koleżanki przez tą własnie "BOSKĄ" szkołę popadła w depresję,
        szykanowana przez koleżanki, wyśmiewana przez nauczycieli. Sama miałam rónież
        okazje przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjne z absolwentkami tej szkoły więc
        wiem jaki poziom i kulturę reprezentują. Współczuję wyboru tej szkoly i radze
        jak najszybciej poszukać sobie innej, szkoda czasu, zdrowia i pieniędzy bo i
        tak wiele się tam nie nauczysz..
      • ewa12321 Do neoprogramisty 29.12.06, 15:02
        Szanowny forumowiczu! Nie znam tej szkoly, ale zakladam, ze juz masz za soba
        kilka lat w innej szkole. I czego sie tam nauczyles? Bo raczej nie jezyka
        polskiego.
        Szkola ma uczyc, a nie tylko wychowywac. Jezeli taka wypowiedz jak ta na
        lamach forum jest typowa dla poziomu szkoly, to przede wszystkim swiadczy to
        jak najgorzej o wyksztalceniu otrzymywanemu w tej szkole. A wyksztalcenie
        zawsze idzie w parze z kultura osobista.
        Czy jestes w stanie poprawnie sformulowac swoje mysli? Bylbys w stanie swoja
        wypowiedz poprawic? Aby nie roilo sie w niej od bledow? Poprawic interpunkcje,
        ortografie, spojrzec na wypowiedz od strony semiotyki?
        • neoprogramista Re: Do neoprogramisty 29.12.06, 23:17
          Co do poziomu szkoły to powiem że jest wysoka w ZDZ Częstochowa . Wyniki
          Zadawanych Egzaminów mówią same za siebie !! 100% Zdanych ... :] Podczas gdy w
          wielu innych szkołach niewiele ponad 50% jest zdawalność :] a max. 90% a My w
          ZDZ Częstochowa mamy zdawalnośc 100% więc poziom jest :) a komisja egzaminacyjna
          jest Zewnętrzna ( z Katowic jak się nie mylę ... ) więc uczniowie widocznie coś
          potrafią ( i to baaardzo dużo !! ) Skoro zdawalność wynosi 100% :) Dla przykładu
          podam że ta szkoła do której kiedys chodziłem zwykle ma zdawalnośc Egzaminow w
          granicach 75-80% :) ... no więc jest róznica :)
          • Gość: ??? Re: Do neoprogramisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:20
            a ile procent przystapiło do egzaminu? 2%?
          • ewa12321 Re: Do neoprogramisty 30.12.06, 09:58
            W takim razie komisja nie oczekuje zbytniego poziomu i puszcza wszystkich.
            Dla mnie rowniez ta wypowiedz bylyby na ocene niedostateczna.

A jak z wiedza fachowa? Mozesz mi napisac o procesach oksydacyjnych
            zachodzacych w czasie farbowania? O ile wiem, to szkola fryzjerska, wiec chemia
            klania sie. Co sie chemicznie dzieje z wlosem po trwalej?
      • Gość: hahah Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:54
        jak zawodowka moze byc wysmienitą szkołą??????????????????????????i w dodatku
        na poziomie???????????paranoja!!
    • Gość: Uczennica zdz Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.profiline.pl 28.12.06, 23:39
      Witam jestem uczennicą tej szkoły tylko ze klasy technikum, zapewniam wszystkich
      ze jest to totalna bzdura, ta uczennica szuka chyba na siłe sensacji... w kazdej
      szkole sa wulgaryzmy, kradzieze, w tych czasach staje sie to normą... a ja
      jestem podwrazeniem tej szły, w zadnej innej nie jest tak czystko, jest miła
      atmosfera i wogóle jest naprawde fajnie;)) A stosunki miedzy uczennicami to juz
      nie sprawa szkoły i kto jakiej jest orientacji... To chyba normalne ze jak
      wchodzimy do autobusu to jest głośno bo jest nas duzo, chcemy sobie pogadac bo
      rozjezdzamy sie do domów... uwazam ze złe opinie o tej szkole sa bez podstaw!
    • Gość: Techn... Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: 80.54.168.* 29.12.06, 14:17
      Sama jestem uczennica szkoly fryzjerskiej lecz Technikum...jestem w drugiej
      klasie i jestem w pelni zadowolona ze szkoly. nie spokałam sie z kardzieza i
      lesbijstwem... ani innymi rzeczami... moze i w zawodowce sa takie osoby. a le
      to trzeba było zglosic to dyrektorowi a nie na necie pisac :/ :/ :/ nie wiem co
      o tym sadzic ale dla mnie to tresc tego postu to jedno wielkie klamstwo...
      • Gość: lol Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:01
        Chodzę do tej szkoły 2-gi rok. Ta dziewczynka co oczernia tę szkołę powinna się
        troszkę zastanowić. W tym wieku szkoła nie ma już nic do powiedzenia w sprawach
        wychowania ucznia jeżeli sam nie wyniusł dobrych manier z domq. W tej szkole nie
        spotkałem się jeszcze z wywieraniem na kimś presji w stosunkach miedzy
        uczniowskich a nauczyciele są przemili i bardzo przychylni w stosunku do uczniów.
        W tej szkole panuje "rodzinna" atmosfera wszyscy uczniowie ze wszystkich klas
        gadają ze sobą każdy zna się chociaż mniej lub więcej atmosfera tej szkoły jest
        oki.
    • Gość: Techni.. Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: 80.54.168.* 29.12.06, 14:23
      Sama jestem uczennica szkoly fryzjerskiej ktora znajduje sie na jagiellonskiej
      141 tylko ze jestem w drugiej technikum... zapewniam ze to co jest opisywane
      przez "Uczennice" to kłamstwa... chodze dwa lata do tej szkolyi jestem bardzo
      zadowolona... gdy były wakacje 2006... pod koniec lipca nie moglam sie doczekac
      az pojde do tej szkoly... naprawde szkola jest dobra... w zadnej innej szkoe,
      nie jest tak czysto jak u nas... naprawde pelna kultura... nie ma Kocenia nie
      ma gnebienie przez nauczycieli... mozna zawsze isc z kazdym problemem do
      dyrektora... pełen wypas... to co pisze ta dziewczyna to wielkie kłamstwo...
      szuka sensacji wokol siebie i tyle... :/
      • Gość: :::::::::::: Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:33
        Czyżby czennica kłamała.Dlaczego??????
        • Gość: uczennica z tech.. do ::::::::::::::::::::: IP: *.profiline.pl 29.12.06, 17:45
          Możliwe jest, ze kłamała np. dlatego, ze dostaje słabsze oceny bo sie nie uczy,
          alebo np. ze nabroiła i ma zatarg z nauczycielami albo jest nie lubiana z
          jakiegos powodu i chce wszystkim ze szkoły dopiec za to... jest wiele
          mozliwosci... Pewne jest to ze to co napisała jest kłamstwem! To tylko szkoła!!
    • neoprogramista Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej 29.12.06, 23:07
      Powiem tyle ... chodziłem do innych szkół gdzie jak pamiętam zawsze było coś
      takiego jak gnębienie nowych , kocenie ( wkładanie głowy do muszli klozetowej )
      a w tych innych szkołach nauczyciele gnębili uczniów a czesto tez sami byli
      niedokształceni !! a w ZDZ Częstochowa jest Wspaniała Kadra nauczycielska !!
      Sami Zawodowcy !! W innych szkołach z Panem dyrektorem to mogłem sobie pomarzyć
      żeby się w ogóle w jakiejś kwestii dogadac a tu w ZDZ Częstochowa Wspaniały mam
      kontakt !! Bossko !! Nigdy w życiu w żadnej szkole nie widziałem by był taki
      miły kontakt z Panem Dyrektorem oraz gronem nauczycielskim !! Po prostu ta
      szkoła świeci przykłedem Najlepszej Szkoły !! a to co mówi "Uczennica" jest
      totalnym kłamstwem i prosze jej nie słuchać ... bo wiele przeżyłem niemiłych
      chwil w innych szkołach a w Tej szkole jest jak w Niebie !! Czysty Spokój i
      Kultura !! W tej szkole wreszcie pozbyłem się Depresji !! ( Bo w tych szkołach
      co do tej pory byłem to nabawiłem się Ciężkiej Depresji !! ) a tu jest Bosssko
      !! w innych szkołach przez ten stres miałem same jedynki a tu w ZDZ Częstochowa
      jest mi tak dobrze że mam same pozytywne oceny !! Wręcz te wyniki co mam to mnie
      zszokowały pozytywnie ... ja nigdy w życiu nie miałem piątek z matematyki a tu
      ... Bywają :) Za nic w świecie nie zmienie szkoły ... ZDZ Częstochowa jest THE
      BEST !!! A jeśli ktoś ma wąty do tej szkoły to niech zdrowo zastanowi się czy
      jest zdrowy na umyśle !! Sorrry ale ZDZ Częstochowa jest moim zdaniem najlepszą
      szkoła do której chodziłem a wiele przeżyłem przykrości ze strony szkół w życiu
      a tu wreszcie moge się Odkryć i tu mam zero stresów !! Wreszcie tez czuję się
      bezpiecznie w szkole bo w tamtych to co trochę ktoś mi dokuczal a tu w ZDZ
      Cżestochowa jest bosssko i tyle !! Koniec Tematu !!
      • Gość: tez uczennica Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:16
        szczególnie cudowna jest ta stara co jest na emeryturze, a przyszła z
        podstawówki czy gimn z wyczerp
    • pajak2222 Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej 02.01.07, 23:10
      zmień szkołe
    • Gość: uczennica ! Re: Skandal w szkole Zawodowiej na Jagiellońskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 17:37
      Wez dziecko kochane nie pisz takich rzeczy na forum bo to jest smiecha na sali
      kochana.. ;] Jak ci nie pasuje ta szkola to sie przepisz do innej a anie takie
      rzeczy piszesz na forum.. Psycha ci juz ladnie siadla.. Chodze do tej szkoly 2
      rok i jakos nie narzekam..! Wez sie najpierw zastanow co piszesz a pozniej
      dopiero napisz ! ;] Poprostu smiech na sali co tu napisalas .. Ja sie z tym nie
      zgadzam szkola jest sppoko syrekcja tez i nauczyciele tez sa spoko.. W zadnej
      szkole nie ma tak " Fajnie " jak bys chciala.. ;] ! A propo tych autobusow to
      nie tylko uczniowie tej szkoly sie tak zachowuja.. Nie raz jeżdże tramwajem z
      uczniami innej szkoly i tez widze jak sie zachowuja.. Zreszta ty pewnie nie
      jestes swieta.. A moze o sobie to wszytsko napisalas ? ;) Ogarnijjj sie
      dziewczyno !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka