Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:07 moze wiecie jak nazywal sie ksiadz ,ktory zmarl na blesznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_r Re: smierc ksiedza IP: *.21.pl 18.12.06, 20:11 A nie wiesz czy to przypadkiem nie proboszcz ? U nas w tym dużym kościele na Błesznie kiedyś Kania był proboszczem, później został prałatem, ale nie wiem dokładnie czy to ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: smierc ksiedza IP: *.net 18.12.06, 20:43 Ksiądz Daniel.. był wikariuszem, nazwiska nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek181 Re: smierc ksiedza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:46 a na co zmarł i ile miał lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:58 ks.Daniel Kistela, miał nieco ponad 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: smierc ksiedza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 21:09 to raczej nienaturalna śmiercią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:42 aw jakim kościele na Błesznie podajcie nazwę czy bł. Urszuli Leduchowskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Re: smierc ksiedza 19.12.06, 01:10 Błogosławiona Urszula Ledóchowska jest już świętą, a kościół ten nie jest na błesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: smierc ksiedza 19.12.06, 07:37 Ksiadz nazywal sie Daniel Kistela. Mial 32 lata. Prawdopodobnie zmarl wskutek wylewu krwi. Dzis (Wtorek) o 14 w kosciele sw. Satnislawa BM jest 1 czesc pogrzebu. Jutro (Sroda) o 13 (chyba) jest 2 czesc obrzedow pogrzebowych w jego rodzinnej miejscowosci - Zajaczki kolo Krzepic. marcin_r nie usmiercaj proboszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:30 Czy to ta parafia w której miesci się wydział plastyki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: smierc ksiedza IP: *.21.pl 19.12.06, 19:21 Misiakilla pisałem przecie, że nie jestem pewien. "Podejrzenie" padło na proboszcza, bo jest już zaawansowany wiekiem. Póki co życzę mu przynajmniej 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 07:42 www.adiec.czest.niedziela.pl/zgony/index.php?action=kistela_daniel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:50 co oznaczają litery,skróty myślowe.... ks.Mgr lic. ..... Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: smierc ksiedza 19.12.06, 13:51 moze.. ksiadz magister licencjonowany? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: smierc ksiedza IP: *.hcz.com.pl 19.12.06, 13:59 Zmarły to ks. Daniel Kistela. Miał zaledwie 32 lata, był wikariuszem. Jak nieoficjalnie sie mówi przyczyną śmierci był wylew. Ksiądz był znany także z tego, że kilka lat temu napisał ksiażke o historii swojej rodzinnej wsi Zajączki k. Krzepic, która była również zrecenzowana w "Gazecie Wyborczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:27 na pogrzeb mojego znajomego mgr inż. 38lat,który umarł na "wylew" przyszedł ksiądz mający świadczyć posługi umarłemu. Odzywka księdza?któremu zmarły wielokrotnie rózne usługina budowę kościoła swiadczył -pewnie dużo żarł i chlał!!!. Od tego czasu nie chcę widzieć tych tak zwanych księży!Ten też pewnie chlał i żarł i zdechł, oby bez potomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:34 czy ta parafia to ul. Bohaterów Katynia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: smierc ksiedza IP: *.21.pl 19.12.06, 19:25 Tak. Bohaterów Katynia jest z jednej strony, a Bienia z drugiej. Taki wielki kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: smierc ksiedza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:22 szkoda człowieka (*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś