Dodaj do ulubionych

samotnosć we dwoje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:47
co rozumiecie pod tym hasłem.Jak to sie dzieje,ze przysiega składana z cała
powaga o tym że na dobre i złe.W zdrowiu i chorobie i ze mnie nie opuscisz
tak mi dopomoz Boze,.... składana z własnej i nie przymuszonej woli
i .....,a potem zamiast isć razem ...zaczyna sie. samotnosć we dwoje
Obserwuj wątek
    • Gość: zoska Re: samotnosć we dwoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:53
      niestety... w tym całym zabieganiu, zapominamy o emocjonalnych potrzebach swoich
      i partnera, realne problemy, życie... ale trzeba pielęgnować uczucie i nie
      dopuszczać do "samotności we dwoje" :) ja juz mam kryzys za sobą:))
      • Gość: aaaaba Re: samotnosć we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 04:13
        dlatego czesto zastanawiam sie.czy nie warto życ w konkubinacie czy jak kto
        woli na "kocia łapę",bo wtedy partnerzy nie posiadajac papierka "Tyś moj"dbaja
        o siebie jak para narzeczonych.Ale taki związek ma tez swoje złe strony kiedy
        pojawiaja się dzieci,kiedy przechodzi sie na emeryturę.Tak wiec i prawo ma
        tutaj wiele do powiedzenia.Gdzie złoty srodek?
        • Gość: amia Re: samotnosć we dwoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 06:50
          z papierkim czy bez ..jest tak samo...."osobno już dawno, choć razem cały czas"
          • misiakilla Re: samotnosć we dwoje 22.12.06, 07:21
            Dokladnie. Nie wazne czy jest papierek czy nie. Nie mozna dopuscic do rutyny, do
            znudzenia. Jak? Kazdy ma inny sposob :)
            • Gość: Angela Re: samotnosć we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:55
              Anno, to normalne w każdym związku - trzeba zrobić tak jak podpowiadają słowa
              piosenki " odnalazłam siebie w Tobie". Jak to wprowadzisz w życie wszystko sie
              zmieni. Tak druga strona czuje to samo, a może szczera rozmowa? To często
              pomaga w chwilach zwątpienia. Powodzenia i Wesołych Świąt we dwoje i razem, a
              nie osobno.
        • Gość: A Re: samotnosć we dwoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:59
          Można się ożenić przed emeryturą :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka