Gość: Marcin IP: *.pcz.pl 28.12.06, 00:57 interesuje sie zakupem nowej lodówki w cenie do 1600 zł <lodowka u gory - zamrazarka na dole>. Pomóżcie wybrać coś solidnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: najlepsza lodówka IP: 80.54.171.* 28.12.06, 02:03 Idź do mediów. Tam ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: najlepsza lodówka IP: *.hcz.com.pl 28.12.06, 06:33 Oczy kupuja-szrot robią wszyscy---by sprzedać i jeszcze być na rynku, a przy tym zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: najlepsza lodówka IP: *.krasnystaw.net 03.01.07, 21:59 no to żeście pomogli... ja rowniez poszkuje dobrej lodowki bo moj 6 letni electrolux zdechl w nowy rok, sie rok zaczol ;( mysle o bosch KGV36X50 co myslicie o bosch'u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godny polecenia Re: najlepsza lodówka IP: 80.54.173.* 04.01.07, 10:48 www.skapiec.pl/site/cat/308/comp/101801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: najlepsza lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:40 ja posiadam whirpoola a model to dokladnie nie powiem bo nie pamietam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najlepsza lodówka IP: *.232.inds.pl 03.01.07, 22:45 Ja również mam Whirpola 182 cm wysokości od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. Najważniejsze , że nie ma problemu z serwisem w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moli Re: najlepsza lodówka IP: 217.111.75.* 09.03.07, 04:38 kupuje wlasnie sprzet do domu whirpoola,caly osprzet i chcialabym sie dowiedziec jaki jest.dostalam ceny promocyjne na nie i sama niewiem co mam zrobic.prosze o porade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmrożony Re: najlepsza lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:02 Zainwestuj w jakiś model Liebherra - ceny od 1800 PLN. Solidny sprzęt! Odpowiedz Link Zgłoś
neom Re: najlepsza lodówka 07.01.07, 22:24 Pomogę wybrać coś niesolidnego; po raz drugi (i ostatni) skusiłem się na Electroluxa, tym razem lodówko-zamrażarkę ERB4032. W przypadku pierwszej lodówki (nie pamiętam modelu) wydawało mi się, że kupiłem światowej klasy wyrób, bo takie mniemanie miałem o firmie Electrolux, jak się okazało potem - całkiem błędne, bo firma ta na masowy rynek produkuje tzw. masówkę, oszczędzając na każdej śrubce, uszczelce a przede wszystkim na jakości materiałów, w tej lodówce po paru latach odpadało i rozpadało się wszystko co z plastiku, jeśli interesują cię szczegóły, to chętnie opiszę na tym forum. Nowa lodówka natomiast ciężko się zamyka i jeszcze trudniej otwiera, bardzo silnym szarpnięciem, co jest szalenie uciążliwe, szczególnie dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: najlepsza lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:48 LG z funkcją no frost, jest droższa ale super (jak dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: najlepsza lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:49 polecam siemensa - moj ma jakies 10 latek i nigdy nic przy nim nie robilem :D tfu tfu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: najlepsza lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:10 rok temu zakupilam lodowke Samsunga za 1650 zl.Jestem bardzo zadowolona.Lodowka samsunga jest bezszronowa,nie trzeba jej wiec rozmrazac, jest swietnie wykonczona a nie tak jaj duzo lodowek badziewie z plastiku.Trzeba sie targowac w sklepie.Proponuje sklepy na ul.Ogrodowej albo pawilonik obok PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: najlepsza lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 00:29 Zdecydowanie polecam LIEBHERR. Nie są tanie, ale firma specjalizuje się w urządzeniach chłodniczych i z dostępnych na naszym rynku jest chyba najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: najlepsza lodówka IP: *.backiel.com.pl 09.01.07, 00:44 wyjedż na antarktydę ! (żarcik) Odpowiedz Link Zgłoś
dolores73 Re: najlepsza lodówka 09.01.07, 19:22 witam z doświadczenia z pracy-polecam lodówkę ELEKTROLUX,nie namawiam na kupno lodówki firmy POLAR lub AMICA-straszna lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re: najlepsza lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:33 Mam Electroluxa i jestem zadowolona :) Nie polecam polskich :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: najlepsza lodówka IP: *.backiel.com.pl 09.01.07, 20:13 Gość portalu: covered napisał(a): > Mam Electroluxa i jestem zadowolona :) > Nie polecam polskich :( jakich polskich, jakie polskie są? a electrolux nie jest montowany w Polszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: covered Re: najlepsza lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:48 Gość portalu: tk napisał(a): > jakich polskich, jakie polskie są? > a electrolux nie jest montowany w Polszcze? Hmm..znawcą to ja NIE jestem ;P Być może jest montownia Elektolux-u w Polsce. Z tego co pamiętam , moja lodówka była sprowadzana (parę lat temu). Była najlepszą i najoszczędniejszą lodówką w owym czasie (choć droga). Działa do tej pory wyśmienicie :) Tfu, tfu :P - nie zapeszyć !!! Ja miałam na myśli lodówki typu Polar, choć może ich jakość jest w tej chwili lepsza ? Życzę trafnego wyboru i udanego zakupu !!! "tk" pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: najlepsza lodówka IP: *.backiel.com.pl 09.01.07, 20:52 no ok electrolux albo Wrocław albo gdzieś dolnoslaskie (na wrocławskich faktach w TiVi oglądałem2 lub 3 hala montazowa juz powstaje) Polar tez niepolski, to Whirlpool - tylko ze względu, tak jednak ze wzgledu na markę, rozpoznawalnośc w polsce zostawiono nazwę Polar - o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabellg Re: najlepsza lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:02 W ostatnie lato tez mialam taki sam problem jak ty i nie wiedzialam jaka lodowke kupic. Pochodzilam po sklepach AGD i zgupialam bo kazdy sprzedawca polecal i zachwalal jakas swoja ulubiona marke. W koncu poswiecilam troche czasu i poczytalam wszelkie fora dyskusyjne jakie znalazlam w internecie. Musze powiedziec ze nie bylo latwo bo bylo tego duzo do przejrzenia i myslalam ze oczoplasu dostane. Zrobilam na koniec liste i juz pisze: 1. Liebherr 2. Gorenje 3. Elektrolux te marki sa godne polecenia( Liebherr i Gorenje polecam szczegolnie) Ceny tych dwoch pierwszych moga byc troszke wyzsze od ceny jaka sobie ustaliles na zakup(1600zl)ale uwazam, po tylu przeczytanych postach, ze czasami warto dolozyc 300zl wiecej i miec pewnosc ze sprzet posluzy ci dluzej niz inne reklamowane tandety. Nie polecam szczegolnie Amica i Whirpool a opini o innych firmach juz nie pamietam ale z tego co mi sie wydaje byly rozne.Jedni zachwalali drudzy nie-50%na 50%. Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze, ale wydaje mi sie ze to wszystko co moglam wiedziec. pozdrawiam i zycze udanego zakupu. Izabell -- www.hopittravel.com/ - fajna wyszukiwarka cen biletów lotniczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: najlepsza lodówka IP: *.polkomtel.com.pl 10.01.07, 09:31 Mam Electroluxa i też odradzam. Po 2 latach popękały plastikowe szufladki w zamrażarniku, plastikowe nakładki na szyby (półki w lodówce) też popękały i odpadły, agregat warczy coraz głośniej - mają rację ci, co mówią że Elektrolux to lodówka na 5-6 lat, a potem na śmietnik. Ale nowa prezentuje się całkiem całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.I.P. Re: Byle nie "AMICA" IP: 89.174.23.* 10.01.07, 10:44 ....w ciągu 5 lat popsuło się wszystko co mogło się popsuć i co nie powinno również(...te lodowki to jakas pomylka, a błedy konstrukcyjne tego ustrojstwa zakrawaja na sabotaż, POPROSTU DNO TOTALNE !!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Byle nie "AMICA" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:40 A czy zepsuł się komuś LIEBHERR? Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: najlepsza lodówka 10.01.07, 18:53 baczność !! ja wam dam lodówkę!! osoby w wieku poborowym do WKU celem przeszkolenia wojskowego zgłosić się spocznij!! Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: najlepsza lodówka 10.01.07, 18:54 na szkoleniach poligonowych nocnych urzadzimy wam taką lodówkę że już się smieję pod wąsem :) Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: najlepsza lodówka 09.03.07, 08:14 Idź ma forum Kuchnia, znajdziesz tam podforum Wyposażenie, a na nim sporo przydatnych wątków, równiez dot. lodówek. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: najlepsza lodówka IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 09.03.07, 18:21 Polecam whirpola ARC 5722 IX oszczędna, naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najlepsza lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 18:35 pełna:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: najlepsza lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 00:41 nie kupuj drogiej teraz sa robione na ilosc nie na jakosc Odpowiedz Link Zgłoś