Dodaj do ulubionych

Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 11:21
W ZWYCZAJU MAM ZE NIGDY NIE WYPOWIADAM SIE NA FORACH BO OGOLNIE I TAK MALO CO
TO DAJE ALE TYM RAZEM ZROBIE WYJATEK.RAZEM ZE ZNAJOMYMI OBCHODZILISMY
SYLWESTRA W KLUBIE C4.JESLI KTOS SIE NIE WIE KLUB PRZENIESIONY JUZ JAKIS CZAS
TEMU ZE STRADOMIA DO I ALEI.W CENIE BYL WLICZONY CIEPLY POSILEK,SZWEDZKI STOL
I LAMPKA SZMPANA.ZACZNE MOZE OD SZWEDZKIEGO STOLU - TO CO UJRZALEM TO JESZCZE
NIC PRZY TYM JAK SMAKOWALO.ORGANIZATOR IMPREZY POWINNIEN CHYBA COS PRZEMYSLEC
BO W TEN SPOSOB TO RACZEJ ZMNIEJSZA SOBIE GRONO KLUBOWICZOW NIZ JE
POSZERZA.WZSYSTKO SMAKOWALO JAKBY JESZCZE ZE SWIAT ZOSTALO ALE I TAK NIE BYLO
TO NIC PRZY TYM JAK DOSTALISMY CIEPLY POSILEK.PO 24 NA SALE WNIESIONO
BARSZCZYK CZEROWNY Z PASZTECIKIEM.ROZUMIEM OSZCZEDNOSC ALE BARSZCZYK NA DNIE
JEDNORAZOWEGO TALERZYKA TO JUZ CHYBA DUZA PRZESADA,DO TEGO JESZCZE BYLO
TRZEBA SIE PROSIC O KROKIETY KTORE Z LASKA PODAWANO!NAPRAWDE BYL TO MOJ
PIERWSZY I OSTATNI RAZ KIEDY SPEDZILEM W TYM KLUBIE SYLWKA.ROZUMIEM JUZ
DLACZEGO WIEKSZOSC LUDZI POSZLA DO RURY.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaco Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 11:24
      bylem ,widzialem i w 100% sie z toba zgadzam ,totalna masakra i nic wiecej.
      • Gość: ada Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 22:08
        Dziwie sie tylko wlascicielowi tego lokalu bo mysle ze po tym sylwestrze wiele
        osob sie przekonalo co do tego jak zalezy mu na klientach!!!!!!!!!!!!
    • Gość: TTT Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.prio141.trustnet.pl 01.01.07, 11:28
      a ile kosztowal wstep?
      • Gość: magic Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 01.01.07, 12:31
        innym bezsensem było to ze jak poszlismy ok. godz 01.00 ze znajomymi do c4 to
        na bramce powiedzieli nam ze wstep 60 zł !!! z tego co kojarze to przed
        sylwestrem kosztował 50zł i myslalłem ze po polnocy bedzie taniec ale nic z
        tego
        szkoda gadac
        chyba nie potrzebuja klientów bo maja ich nadmiar?
        z tego co sie dowiedziałem nie było za wiele osob wewnatrz, w rurze tez nie
        bylo 100% frekwencji
    • Gość: . Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 12:51
      a ja bylem we flashu i z tego co słyszalem bylo nawet w porządku, wjazd 15 zł:)
      • Gość: sylwestrowicz Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 13:07
        Sylwek kosztowal 60zl zabawa byla dobraa, a jedzenie nie wiem ne bylo czasu jesc ;]
        • Gość: :) Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:33
          Dawid wiele robi,aby c4 upadło a szkoda
        • Gość: twin Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:26
          bobasie nie ugotowałeś dobrego barszyczyku??no no no aty aty aty
          • Gość: maxx Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 17:09
            dodam że muzycznie to raczej "drugi garnitur" dj-ów był,generalnie porażka
            • Gość: K&A Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 17:34
              Byłam 1 i ostatni raz w c4.. to była najgorsza impreza.. stól szwedzki był
              żałosny.. o proporcjach i smaku nie wspomnę ! ;/ Miały być napoje aa wyglądalo
              to tak , ze litr soku Tymbark w barze kosztował 10 zeta.. :/ Odnośnie posiłku
              ciepłegooo.. po godzinnej kłotni.. przez przypadek jesli sie mialo szczescie
              załapało sie na " gigantycznego krokieta" i i 3 łyzki barsczyku.. na dnie
              plastkowej miseczki.. miala byc lampka szampana a byly 2 łyki moze w kubeczku
              plastkiowym.. O kulturze kelnerek i barmanów nie wspomnę.. !!! Klimat też byl
              sylwestrowy jak choloera.. Totalna żenada.. i pomyślec, że ta imprezka
              kosztowała 60 zeta.. :/
              • Gość: ewka Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 17:52
                słysząc i czytając to co działo się w niektórych punktach gastronomicznych -
                wyjątkowo się cieszę że zostałam w domu z trzęsącym się ze strachu psem
              • Gość: kinga Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 03.01.07, 08:31
                A ja nie potrafię powiedziec złego słowa na kelenerów, byli bardzo mili i
                doskonale sobie radzili.Przez wódke poprzestawialo wam sie w głowach.
    • Gość: adam Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:15
      Okresle to tylko w jeden sposob jest to po prostu zlodziejstwo a czlowiek ktory
      to organizowal powinien na kleczkach zapieprzac na jasna gore.loza ktora miala
      pomiescic 6 osob moze i byla na tyle ale gdyby przeszli gruntowna diete albo po
      prostu zywiac sie w c4.zastanawiam sie tylko na co poszlo to 60 zl bo jedzenie
      nie bylo warte nawet 20 nie wspominajac juz o napojach ktore sie nie pojawily w
      ogole.Zwroce sie teraz do orgaznizatora tego bajecznego sylwestra jestes
      chlopie po prostu zlodziejem!!!!!!
      • Gość: ;-) Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: 212.160.250.* 01.01.07, 19:15
        [...]
        > prostu zywiac sie w c4.zastanawiam sie tylko na co poszlo to 60 zl bo jedzenie
        > nie bylo warte nawet 20 nie wspominajac juz o napojach ktore sie nie pojawily w
        > ogole.[...]

adasiu drogi, jak chciałeś się za te 60 zł najeść i napić do woli to polecam BAR
        u MATULI, na jedną osobę wystarczy Ci, ale tam niestety nie ma muzyki, więc
        zabierz ze sobą jekieś mp3.
    • Gość: WŁAŚCICIEL Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:24
      Przepraszam was ,nie chcialem zeby tak wyszło!!wybaczycie mi? jest mi teraz
      bardzo smutno z tego powodu siedze w domu i płacze w podyszke:(:(:hlip hlip:(:(:
      • Gość: Gość Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:54
        To trzeba było iść na sylwaka za 200 zł a nie za 60 i teraz bidolić. 60 zł to
        kosztuje dobry obiad na 2 osoby a wy byście chcieli cała noc jeść i pić frykasy.
        • Gość: hmmm Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 03:49
          No to jesli obiad na dwie osoby kosztuje 60 zl , to stisujac proste dzialanie,
          wychodzi mi, iz za 30 zl spokojnie sam sie najem, tak? No to placac 60 zl za
          wstep na impreze, raczej spokojnie bym sie najadl, a organizator by jeszcze na
          mnie zarobil, prawda? :)
          • Gość: ada Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 05:11
            No jak widac nie kazdy jest takim optymista ,wlasciciel wyszedl chyba z
            zalozenia ze klienci to idioci i liczyc nie potrafia.bo jesli za pare wychodzi
            120 zl to pytam sie gdzie sa te pieniadze.no chyba ze ten zalosny barszczyk i
            mega ogromny szwedzki stol tyle kosztowal.a moze napoje ktore tak obiecywano a
            pozniej jednak stwierdzono ze beda one kosztowaly 10 zl za litr.po prostu jest
            to zwykle zlodziejstwo bo tego inaczej nazwac nie mozna.naprawde wspolczuje
            ludziom ktorzy postanowili ten wieczor spedzic w klubie c4 ,ja wiem ze na pewno
            bedzie to moja ostatnia zabawa w tym syfie!
    • Gość: ddd Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: 80.54.171.* 01.01.07, 19:09
      Właściciel się pomylił. Chciał powiedzieć,że się śmieje że udało się innych
      zrobić w konia.
      • Gość: do gościa Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:17
        Chyba kolega ma rację.Co prawda właściciel się sumituje,ale to już jego sprawa
        co goście o nim myślą.A wogóle co to za lokal,gdzie się mieści
        • Gość: misiek Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:30
          jeszcze rok temu lokal miescil sie w dawnym burdelu,miejsce sie zmienilo ale
          obyczaje niezbyt.nikt nie oczekiwal ze za 60 zl beda cuda ale chyba stare
          banany i skisle winogrona i oczywiscie pamietny szampan w plastikowym kubku z
          wypasionym krokietem to juz duza przesada!!!!!polecam lokal osobom ktore chca
          szybko zrzucic wage i cierpia na anoreksje
          • Gość: tom Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 01:51
            wstyd!
            • Gość: iiii Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:51
              Łoooo ale porazka :P z tego co piszecie to lipa jak smok w C4 byla. W takim
              razie ciesze sie ze wybralam inne klimaty na Sylwka :)
              pozdraiwam i oby za rok bylo Wam lepiej (gdzies indziej :D )
              • Gość: parkitka Bobas zawsze był jest i będzie skąpcem,sknerą IP: *.srod.spidernet.pl 02.01.07, 10:38
                j.w.
                • Gość: misiek Re: Bobas zawsze był jest i będzie skąpcem,sknerą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:19
                  Lipa to malo powiedziane koles oszczedzal na czym sie tylko dalo,dobrze ze
                  korkow jeszcze nie wykrecil!!!!!!!!
                  • Gość: Gosc hymm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:42
                    Ludzie strasznie mi przykro ze tak trafiliscie, ja bylem na sylwku za 65 zl byl
                    dj bigosik, na kazdym stole staly kanapeczki cistka ciasteczka paluszki
                    owoce(swierzee!!!)i inne takie + oczywiscie cola zbysie soki. Czytajac o wszym
                    sylwku wC4 dochodze do wniosku ze moj byl w hotelu 5 gwiazdkowym a nie w
                    gimnazjum.pozdrawiam
                    • Gość: Marek Zajebisty Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:33
                      Byliście chyba w inny miejscu albo totalnie się upiliście a jezeli nie to
                      wasze wypowiedzi to przejaw jakies niegodziwości i złej woli.

Nikt nie wspomniał o rewelacyjnej muzyce przy której zabawa trwała do 9 rano.
                      Parkiet zapełniony był po brzegi.
                      Nikomu nie smakował szwecki stół? a ja widziałem co innego...sałatki
                      przepyszne,znikały ze stołu jakby ludzie całe święta nic nie jedli.

stare winogrona i banany - ludzie co wy piszecie?!
                      Krocieki rewelacyjne - bez kłotni wydawane za barem, każdy mógł sie poczęstować
                      i przed kolejnym kieliszkiem wódeczki zapełnić zołądek.

Dziekuję organizatorom za wkroczenie w Nowy Rok w takim stylu.Dzieki wam
                      wszystkim za taką rewelacyjną zabawe - dwano sie tak nie wybawiłem.
                      A powyższe wypowiedzi traktuję z przymrużeniem oka...zawsze znajdzie sie ktos
                      komu bedą przeszkadzac plastikowe talezyki.Przeciez arystokratyczne
                      podniebienie niektórych czestochowian wymaga podania barszczyku w srebrnej
                      zastawie.

• Gość: klubbowicz Re: Zajebisty Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:14
                        Do Marka

skoro to byl szwECKi stol to pewnie dlatego byl inny.
                        krocieki tez byly rewelacyjne - to jakas nowa potrawa ?
                        dziekujemy Dawid za opinie na temat swojego sylwka.
                        • Gość: Marek Re: Zajebisty Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:34
                          <i>Szwedzki stół, bufet szwedzki - sposób serwowania posiłków w hotelach,
                          rzadziej restauracjach, polegający na udostępnieniu gościom kilkunastu potraw,
                          z których mogą oni ułożyć pełny posiłek z uwzględnieniem własnych upodobań
                          kulinarnych i dietetycznych. Korzystający ze szwedzkiego stołu mogą zazwyczaj
                          najeść się do woli za zryczałtowaną kwotę.
                          Szwedzki stół jest również popularną formą organizacji przyjęć firmowych i
                          spotkań biznesowych, ponieważ jedzenie nie przeszkadza w żaden sposób w
                          rozmowach i nawiązywaniu kontaktów pomiędzy uczestnikami, inaczej niż
                          tradycyjna organizacja stołu.</i>

za Wikipedia

• Gość: Marek Re: Zajebisty Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:35
                            Inny nie,po prostu szwedzki.
                            Krokieciki do barszczyku polecam.

Nie sądze, by ktoś podszywający się pod własciela miał odwagę ujawnić swoje
                            imię.Cieszę się ze zwróciłes na to uwagę.Aż kipi od obłudy na tym forum no ale
                            to mnie nie dziwi, nie spodziewałem niczego lepszego w takim miejscu.
                            • Gość: tomek Re: Zajebisty Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:04
                              skoro to co sie znajdowalo na stole bylo dla ciebie smaczne to naprawde moje
                              gratulacje.winogorna ktore tak ci smakowaly byly juz takie miekkie i podgnite
                              jak kupione z przeceny z reala.muzyka byla fajna ale chyba to nie jest
                              najwazniejsze bo bedac na imprezie kilka dobrych godzin musisz tez cos zjesc no
                              chyba ze sie odchudzasz ale to juz inna sprawa.czyste zlodziejstwo i nic wiecej
                              • Gość: Ania Re: Zajebisty Sylwester IP: *.prenet.pl 02.01.07, 19:22
                                hmm...

"...muzyka byla fajna ale chyba to nie jest
                                najwazniejsze..."

Jest mi bardzo przykro, ;-) po tym stwierdzeniu zdazylam zauwazyc ze ludzie
                                po prostu przychodzac na Sylwetra do klubu przychodza sie porzadnie
                                najesc...muzyka byla fajna? Ze byla fajna to mozna powiedziec o kawałku lecącym
                                w radiu... muzyka byla rewelacyjna, przewyższała wszytsko, ludzie na parkiecie
                                bawili sie swietnie i zabawa trwala do 9.00 rano.
                                Wracajc do jedzenia, skoro bylo takie niedobre to dlaczego WSZYSTKO znikło
                                po kilku godzinach? Jesli chcieliście sie najeść ( a nie tak jak ponad polowa
                                ludzkości spedzajaca Sylwestra przy dobrej muzyce i doborowym towarzystwie) to
                                moze lepiej trzeba bylo zostac w domu nagotowac sobie 3 góry jedzenia i wtedy
                                wszyscy byli by zadowoleni...

Sylwester był świetny, z checią spedziłabym go drugi raz w C4 :-)
              • Gość: ktoś Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.21.pl 02.01.07, 19:12
                Nie bylem w c4, ale domyslam sie - SYF!!
                Tam od dluzszego czasu sie cos dzieje, nawet dj'e klną na wlasciciela.
                Juz zostali tam tylko Lemon i Agnes, bo oni nie dają sobie w kasze dmuchać.
                Za granie licza sobie tyle ile trzeba i bez gadania, klub placi. Za wykonanie
                sie płaci... Trzeba byc stanowczym, dlatego dj'e z c4 przekonali sie juz co do
                kliamtów w c4. Wlasciciel ma swoje motto - niech zyje watykańska waluta - Bóg
                zapłać! A to juz nie te czasy.... pa
                • Gość: Ania Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 02.01.07, 19:24
                  " Nie bylem w c4, ale domyslam sie - SYF!!"

Przepraszam ze to powiem ale skoro nie byles to NIE WYPOWIADAJ SIE...
    • Gość: michal Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:16
      bobas czy jak ci tam mam twoje namiary ,przechadzajac sie wieczorowa pora w
      alejach rozgladaj sie wokol siebie.zwarta grupa czeka na ciebie.odpokutujesz za
      tego sylwestra gnida jedna
    • Gość: GOSC Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:23
      Ludzie !!! Opanujcie sie troche !!! Ogolnie to rzygac mi sie chce czytajac te
      wszystkie wrzuty, ale co tu sie dziwic, wychodzi tradycyjna polska natura.
      Nawpieprzac sie do oporu, nawalic wodka ( wniesiona do lokalu w damskich
      torebkach ), a pozniej z.. wszystkich i wszystko, bo w koncu narzekanie to
      nasza cecha narodowa. Nie ma sie co dziwic ze jest i zawsze bedzie lipa w tym
      kraju, skoro takie to nasze spoleczenstwo. Jedzonko bylo smaczne, a ze nie
      starczylo dla wszystkich - nie dziwie sie, po tym jak widzialem jak co
      niektorzy nakladali na poczatku ilosci nie do przejedzenia na talerze, a potem
      wszystko stalo na stolach, pozalewanie napojami ( tez kultura ). Niektorzy
      chyba naprawde pomylili miejsca, dla mnie to miala byc impreza klubowa z
      poczestunkiem, wiec pewnie jak ktos liczyl ze bedzie siedzial przy zastawionych
      stolach a dokola niego beda skakac kelnerzy w garniturach pewnie sie
      rozczarowal. A wszystkim ktorzy nie wiedza za co zaplacili 60 zl, proponuje w
      przyszlym roku wybrac sie w sylwestra do tesco, zrobic sobie zakupy za te 60
      zl, zawiezc je do domu i wpierdzialac cala noc. Ewentualnie frytki u Gucia, tam
      za 60 zl na pewno byscie sie nazarli. Pozdrowienia dla pozytyenych ludzi !!!
      • Gość: ...menka ;) Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: 212.160.86.* 02.01.07, 20:36
        GOSC - popieram ! Wreszcie coś napisane konkretnie. Ogarnijcie się ludzie ! Trzeba było wogóle nie iść, skoro liczyliście na 'Czarne oczy', bo tak jest skoro, mówicie, że muzyka do dupy. Miałam się nie wypowiadać, bo nie byłam, ale to co czytam mi na to nie pozwoliło, ręce opadają. Dokładnie, nie poszliście się tam najeść. Nie zapominajcie o tym, że nie płaciliście tylko za jedzenie itp. Normalne jest, że za każdą imprezę się płaci (opłata Dj's, wydatki typu prąd itp). Jestem pewna, że Dawid zrobił wiele żeby ta impreza miała ręce i nogi. Następnym razem może Wy coś zorganizujcie, bando ludzi mających na nazwisko 'Pretensja'. Żenada. Jedziecie po Dawidzie, a sami zachowujecie się infantylnie i pretensjonalnie. Groźby itp, to już wogóle szczyt. Proponuję Ci frajerze, że już tak brzydko powiem, żebyś szedł do Czwórki i powiedział to Dawidowi w twarz, a nie tutaj. Żal Was, czytając i patrząc jak się wartościujecie na forach, cóż tyle Waszego.
        Pozdrawiam.
        • Gość: pffffff Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:52
          zeby pojsc na tego sylwka i zaplacic, a wiekszosc moich pieniedzy miala by isc na taka obsade dj's, musialo by mnie zdrowo poje*ac...
          • Gość: ...menka ;) Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: 212.160.86.* 02.01.07, 21:07
            Tak, Ty wiesz jaka była obsada i być może w odróżnieniu od większości piszesz tak, bo znasz się bardziej na rzeczy niż oni. Fakt, DJs byli jacy byli, ale muzyka muzyką i jak ktoś nie odróżnia house'u od house'u, to niech nie ma do nikogo pretensji, bo w takim wypadku nie ma o czym mówić.
            • Gość: kuk. Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.com 02.01.07, 22:16
              przednia muzyka która gibała moim ciałem przez 15 godzin + dobra zabawa i
              klimat jaki tworzyli ludzie ktorzy potrafią sie bawic do białego rana =
              c4...pozdrawiam
            • Gość: asd Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:31
              Cały problem prawdopodobnie leży w promocji tej imprezy i określeniu jej
              jako "Sylwester w C4" a nie jako "Impreza klubowa z poczęstunkiem" bo niektórzy
              zinterpretowali to w ten sposób że pójdą do klubu za 60pln gdzie będzie cała
              góra jedzenia i muzyka- a jaka to już dla nich była sprawa drugorzędna. Moim
              zdaniem akcent należało położyć na charakter klubowy tego eventu ale cóż stało
              się...
              • Gość: tom Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:57
                nikt nie spodziwal sie gory jedzenia tylko tego co bylo zapewnione w
                cenie,kazdy potrafi czytac i oczekuje tego co proponuje wlasciciel i
                organizator imprezy.jesli w opisie masz ze zagwarantowany jest cieply
                posilek ,szwedzki stol ,zimne i cieple napoje ,lampka szampana to chyba
                normalne jest ze placac 60 zl od osoby chcesz zeby to wszystko sie pojawilo.a
                tutaj na miejscu dowiadujesz sie ze cieply posilek to lyzka barszczyku w
                plastikowym kubku,do tego niezywkle pokazny krokiet,szwedzki stol to przede
                wszystkim krakersy i chipsy,a do tego zimne napoje sa owszem ale po 10 zl za
                litr.to juz chyba jest mala niezgodnosc miedzy tym co bylo zapewnione w cenie a
                tym co otrzymujesz!!!!!!!!!!!!a to juz prowadzi do tego ze mozna smialo
                przedstawic sprawe jako wielkie oszukiwanie klientow i robienie z ludzi
                idiotow.nikt nie nastawia sie na wielka wyzerke a tylko na to ze bedzie
                powaznie traktowany ale niestety widac ze organizator musi jeszcze duzo sie
                nauczyc jak podnosic poziom swojego lokalu a przede wszystkim powaznego
                podejscia do ludzi ktorzy jednak za cos daja mu te pieniadze!!!!!!!!!!!!
                • Gość: agnieszka Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:00
                  masz racje tom .muzyka muzyką ale jednak facet dostaje pieniadze nie za darmo i
                  moglyby sie troszke wysilic.niestety tak juz jest z takimi pseudo
                  organizatorami,cos nalezy sie tylko modlic zeby takich ludzi bylo jak najmniej
                  • Gość: Patryk81 Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:16
                    Informacje ze strony klubu.
                    Nie ma mowy o napojach.Czy jest tam napisane ze przychodzicie na
                    Bożonarodzeniową wyżerkę czy mowa jest o muzyce i klimacie.
                    Czas zacząć czytać dokąd się chodzi a nie oczekiwać, że impreza będzie wyglądać
                    jak "u cioci na imieninach".

INFO ZE STRONY:
                    -------------------
                    Przedsprzedaż do:
                    30.12.2007
                    Bilet: 60zł

31.12.2007
                    Bilet: 100zł

SELECTION ON DOOR
                    Pierwszeństwo dla posiadaczy kart klubowych.

Poza wykwintną muzyką serwujemy:
                    -Lampka szampana
                    -Ciepły posiłek
                    -Zimne przekąski
                    -Chrupkie przekąski
                    -Owoce
                    -Wyborny klimat

Do zobaczenia w ostatnią noc tego roku.

------------------------------------

www.club4.pl

• Gość: full Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.com 03.01.07, 00:25
                      Ale to i tak nie zmienia faktu ze dawid jest skapcem, kretaczem i zlodziejem
                      • Gość: Marek Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 01:40
                        Pojawiły się groźby i pomówienia...czy to normalne?
                        Nawet jeśli komuś coś nie smakowało mógł spokojnie odebrać pieniążki i udać się
                        na plac Biegańskiego.Nikt tego nie uczynił.

Czy ta złość i ubliżanie ma na pewno racjonale podłoże i jest elementem
                        Sylwestra który odbył się w C4?
                        Czy po prostu mamy na forum człowieka złej woli, który nie potrafi dostrzec
                        wokół siebie dobra?

A jeżeli tak, to tej konfrontacji rozpoczętej w takim stylu nie może wygrać
                        kłamstwo, obłuda, pogróżki i pomówienia.
                    • Gość: ada Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 01:03
                      patryk przeciez ty sam sobie zaprzeczasz.poczytaj najpierw co napisales a co
                      negujesz.chlopie chyba jeszcze cie trzyma od sylwestra
                      • Gość: Patryk Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 01:30
                        A czy ja coś neguję.Piszę tylko że ktoś przypisuje bardzo złą wolę
                        organizatorom imprezy i nagina fakty psując reputację klubu.
                        Poczekajmy na zdjęcia...zobaczymy jak bawili się ludzie...i ocenimy na czym
                        zależało organizatorom tego "Sylwestra at Club 4".
                        • Gość: mak Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:50
                          zdjęć nie będzie bo bobas oszukał fotografa !!!
                          • Gość: misiek Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 13:17
                            no bardzo mozliwe a nawet jakby byly to co patryk zauwazylbys ze np jedzenie
                            jest do dupy?moze az taki spostrzegwaczy jestes?
                            • Gość: mak Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 13:33
                              złodzieje nic więcej!!!
                              • Gość: parkitka to wioska C4=syfilis IP: *.srod.spidernet.pl 03.01.07, 14:54
                                j.w.
                                • Gość: marta Re: C4=syfilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:50
                                  c4 = kretynstwo i chamstwo
    • wampirius Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! 10.01.07, 01:07
      ogólnie sylwester był tam do d..y, ale przesadzacie z winogronami - ja trafiłam
      na dobre, barszczyku niestety nie dostałem gdyż w czasie gdy go podawali
      opuściłem lokal, a później nie można było go dostać, na szczęście. Były w ogóle
      jakieś krokiety? Poza tym MUZYKA - co to było za gó...o. Bywam w wielu klubach
      głównie w Krakowie i nigdy przy czymś takim nie musiałem się bawić, ludzie byli
      na parkiecie bo nie mieli innego wyboru... mieli przesiedzieć całego sylwestra,
      bo dj vel właściciel klubu nie umiał puścić jakiegoś lepszego kawałka? więcej
      mnie i moich znajomych w tym przybytku na pewno nie zobaczycie, chociaż może jak
      wrócę do Częstochowy to go już dawno nie będzie... Co do osób opisujących
      sylwestra pozytywnie to byli nieźle pijani, lub byli lub ciągle są w bliskich
      koligacjach z właścicielem vel złodziejem vel fatalnym organizatorem... co ty
      gościu skończyłeś? podstawówkę? gimnazjum? bo na pewno nic więcej bo o
      zarządzaniu, organizacji czy dobrej atmosferze to nie masz pojęcia...
      • Gość: !!!! Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 10.01.07, 10:43
        jestem na 3 roku na polibudzie i wraz z moja i zaprzyjazniona grupa
        postanowilismy zrobic tam polmetek ale jak ma byc taka kicha to ja dziekuje;/
        • Gość: sc Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 21.01.07, 13:17
          moze zamiasta wzorowac sie na opinii innych pojdziesz do klubu i sam ocenisz sytuacje, niektorzy po prostu nie dostaja tego co chca dostac bo zalezy im na gorze jedzenie a nie na zabawie, a pozniej narzekaja...
          • Gość: Gość Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:25
            No i jak wyszedł półmetek ???
          • Gość: heh Re: Sylwester w C4 - popis glupoty!!!!!!!!!! IP: *.32.inds.pl 22.01.07, 01:08
            hmm Niby tak... ale... jak sie placi to tez sie oczekuje. Nikt nie wspomina o
            gorze jedzenia lecz o powaznym potraktowaniu klientow. Wszedzie gdzie sie nie
            obrocisz jak placisz to wymagasz. Sam bylbys wkurzony jesli ktos chcialby
            zarobic na Tobie i oszukac cie najzwyczajniej. Wlasciciel troche sie przeliczyl
            w tym wszystkim .Byc moze najprawdopodobniej wykorzystal okazje do spalcenia
            swoich dlugow... Niewazne... Nie chodzi zatem o gore jedzenia lecz powazanie,
            podejscie do klientow z szacunkeim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka