Dodaj do ulubionych

Uzuwanie bliz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:10
Cześć!Pisze z zapytaniem...czy znacie jakis dobry osrodek usuwania blizn??
Najlepiej sprawdzony...Prosze o jakies dokladniejsze informacje - jakia
metoda usuwaliscie blizne??Laserowa>>Chirurgiczna?Czy moze jeszcze inna??Z
gory dziekuje za odpowiedz...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: Uzuwanie bliz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:19
      Zależy jakie to są blizny.Poważne -oparzeniowe, czy mniejsze, drobne. Te drugie
      na pewno robią na Jagielońskiej "Solmed" w drugiej części budynku Centrum
      Dializ. www.solmed.com.pl/blizny.html
      • Gość: sue Re: Uzuwanie bliz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 01:04
        Dzieki za informacje...
        tylko to jest taka powazna blizna:( nie po oparzeniu, tylko zszycie...
        zastanawiam sie czy nie zrobic tego poza Częstochowa. TYlko chcialabym miec
        pewnosc ze jest to dobra klinika, bo teraz duzo roznych rzeczy slyszy sie na
        ten temat.Moze słyszeliscie, albo robilscie podobne zabiegii w Warszawie?Albo w
        innym miescie?? z góry dziękuje za odpowiedz.
        • Gość: P Re: Uzuwanie bliz IP: 89.174.23.* 06.01.07, 12:28
          Ryszard Suliga ma bardzo dobre opinie. kulturalmy, mily i fachowiec - wejdz na
          jego stronke i poczytaj sobie gdzie sie doksztalcał <szok> zawrotu glowy
          dostalem...:))))
    • Gość: Paweł Re: Uzuwanie bliz IP: 89.174.23.* 05.01.07, 17:26
      Centrum Medyczne "Suliga"
      Czestochowa, ul. Meliorantów 3
      034 360 48 69
      lek. med. Ryszard Suliga - chirurg plastyk
      www.suliga.com.pl
      • Gość: Ja Re: Uzuwanie bliz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:30
        Wcale nie sadze ze jest zlym fachowcem. Napewno dobry. Tez duzo milych rzeczy
        słyszalam na jego temat. Ale niestety moja blizna jest wieksza i nie dokonca
        satysfakcjonuje mnie Jego opinia.nie raz spotkalam sie z roznymi opiniamy w
        Czewie a w innych miasach okazywalo sie ze sa wieksze możliwosci, dlatego
        zadalam pytanie czy może Ktos z Was nie slyszal o jakies dobrej klinice.
        • Gość: Ela Re: Uzuwanie bliz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:59
          Polanica Zdrój. Profesor, który pracuje w tamtejszej Klinice Chirurgicznej
          przyjmuje /konsultuje również prywatnie. Ustala zakres zabiegów, termin
          zabiegu/operacji w Klinice, w której właśnie pracuje. Uświadamia o płatnościach
          /bo są zabiegi refundowane, oraz te 100% płatne/ . W 2000 roku za taką
          konsultację płaciło się 50 zł po wcześniejszym-telefonicznym ustaleniu terminu
          Mam chyba gdzieś namiary jeśli byłabyś zainteresowana
          • Gość: sue Re: Uzuwanie bliz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:40
            Dziekuje bardzo za informacjie. I oczywiscie poprosze o namiary...z gory
            dziekuje
            • Gość: Ela Re: Uzuwanie bliz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:53
              To było kilka lat temu.Mam nadzieję, że to aktualne, a jeśli telefony się
              zmieniły, to po adresach, które podaję zdobędziesz telefony
              Szpital Chirur.Plastycznej. Polanica Zdrój, ul Kościelna 1 tel 074/8681295
              Natomiast konsultacje o których wspominałam przy ul. Woj.Polskiego 23"B"
              Dr, albo prof Wójcicki tel 074/8682939.
              • Gość: Sue Re: Uzuwanie bliz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:37
                dziekuje barzdo... Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka