Dodaj do ulubionych

szukam dentysty dr.Ledwoń

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:53
szukam dentysty dr. ledwoń.może ktoś wie gdzie przyjmuje i jaką ciesy się opinią?
Obserwuj wątek
    • Gość: ret Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.gre.pl 05.01.07, 21:13
      chooolernie drogi, jakość usług kiedyś niezła, teraz nie wiem, ale cenami bił
      wszytskich na głowę
    • Gość: ret Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.gre.pl 05.01.07, 21:15
      aha przyjmuje chyba jeszcze na jasnogórskiej róg staszica i borelowskiego,
      buduje przy kilinskiego
      • Gość: zrezygnow.z usług Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:21
        ceny z kosmosu, brudny fotel na górze w gabinecie, całą robotę odwala lekarzyna
        strzelczyk, a jak mojej znajomej zrobili koronkę, to jej spadła i jeszcze
        powiedzieli, że jej tego nie poprawią...odpuść sobie szkoda kasy...tę samą
        jakość usług możesz mieć w przeciętnym gabinecie...przyjmuje na Jasnogórskiej na
        przeciwko sklepu plastycznego, ale nawet porządnego szyldu sie nie dorobił,
        mimo, że tak drze z pacjentów, w sumie nie wiadomo za co, więc trudno zauważyć...
        • Gość: eeewkaaa Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:52
          Odpuść sobie.Są lepsi
          • Gość: sos musztardowy Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 09:35
            Są lepsi i tańsi...Chyba,że należysz do osób, które żrą gó..o, bo tysiące much
            nie mogą się mylić i wzorem częstochowskich snobów, jak zapłacisz 2 razy więcej,
            niż normalnie, za usługę, to ci się zrobi lepiej...
            Nie mówiąc już o kulturze osobistej pozostałego personelu, który pacjenta
            traktuje jak bezmózgiego cyborga...
            • Gość: chrzan Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 10:36
              A młody dr S. mógłby umyć zęby, bo jak się nachyla nad pacjentem, to nawet przez
              maskę czuć, że wali mu z japy jak robolowi z rozpora...
              • Gość: wąch Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:03
                a kiedyś zaleciało mu spod pachy...
                • Gość: gość Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:36
                  takze nie polecam...
        • Gość: pacjentka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:44
          jestes debilem moja cala rodzina sie u niwgo leczy doprowadzil do idealnego
          porzadku kilka lat temu moja znajoma a kazdy kto ma kase przed kupnem samochodu
          zastanawia sie czy kupic malucha ktorego bedzie naprawial czy mercedesa na
          ktorego ma dluga gwarancje i super jakosc
    • Gość: kipi Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:25
      Najgorszy w Częstochowie,gabinet w piwnicy
    • Gość: alabastrowe prosię Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:48
      Ja raz byłam świadkiem jak szef rugał swoją asystentkę (tę przy tuszy), to aż
      głupio mi się zrobiło, że tak można odzywać się do personelu. Jak do śmiecia, a
      kobicina stała potulnie, ani mruknęła...
      W dodatku mają tam nasłuch (podsłuch)...
      • Gość: trasa łazienkowska Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:15
        a raz maćko tak się spocił, że musiał przejechać odsysaczem po łysej łepetynce
    • Gość: właściwe miejsce Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:22
      powinien przejechać tym odsysaczem pod owłosioną, sfetorowaną pachą...
      • Gość: Ono ma to peja Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:13
        Do tego dentysty chodzą ludzie, którzy po skrócie dr stawiają kropkę...I
        wszystko w tym temacie...
        • Gość: drabina Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:27
          to maciek jest stomatologiem???myślałam, ze technikiem dentystycznym :-))))
    • Gość: Gonzo Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:46
      Cieńki bolek. Kaszana.
      • Gość: kłaczon Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:09
        kto jest cienki?a m.?faktycznie bardzo chudy
    • Gość: Elka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:27
      Chodziłam w 2000/2001 r do dr.Ledwonia na Jasnogórską i na Borelowskiego. Ceny
      kosmiczne / 300-400zł za leczenie -nigdy kanałowe/ Miałam robioną diastemę,
      kompleksowe leczenie. Owszem moc kasy, ale do tej pory żadnych zmian,
      reklamacji. Jakość usług moim zdaniem doskonała. Po siedmiu latach mogę to
      powiedzieć.
      • Gość: zrezygnow. z usług Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:00
        moim zdaniem jakość usług pogorszyła się znacznie, pozostały ceny...moja znajoma
        zastanawia się czy nie pozwać partackiej roboty tego gabinetu do sądu...pan
        doktor stwierdził, że u nich reklamacji nie ma!!!!a zapłaciła ok.50tys.!!!za
        implanty i korony...
      • Gość: dawny pacjent Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.realestate.net.pl 09.01.07, 21:37
        Kilka lat temu leczyłem tam zęby i byłem bardzo zadowolony z efektów. Dr Ledwoń
        a przede wszystkim dr Płuciennik uratowała mi kilka zębów, które były w
        tragicznym stanie. Fakt : ceny kosmiczne!
        Teraz leczę się u dr Płuciennik w jej prywatnym gabinecie przy ul. Pułaskiego,
        bardzo fachowa babeczka a ceny przyzwoite. Polecam.
        • Gość: zrezygnow. z usług Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:49
          słyszałam o tych dentystkach, co to ledwoniowi wszystkich pacjentow podkradły :-)))
          pewnie obecny młody wyrobnik ma tak umowę skonstruowaną, by nawet nie przyszło
          mu do łysej łepetynki coś podobnego
          • Gość: ... Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: 212.160.86.* 09.01.07, 22:13
            wychodzisz od Ledwonia , patrzysz w lustro i ........ wydaje Ci sie , ze jestes
            cebula :)
        • Gość: Elka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:29
          dawny pacjencie- czy mówisz o pani Płuciennik - p.Oli , ktora pracowała w
          gabinecie na Borelowskiego ?
          • Gość: pacjent2 Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:36
            tak to ta sama osoba..
            • Gość: Elka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:41
              Bardzo proszę Cię o namiary do p. Płuciennik. Na Pułaskiego- ale to przychodnia
              , czy prywatny gabinet?
    • Gość: urzednik Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:39
      nawet kontaktu z nfz nie maja, ciekawe dlaczego???
      • Gość: stom Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:34
        hA HAHHA NIEZLE WG CIEBIE KONTRAKT Z NFZ TO SUPER ATRKCJA DLA GABINETU?
        USWIADOMIE CI ZE NIE I ZADEN POWAZNY STOMATOLOG JAK OGNIA UNIKA NFZ...A CO DO
        LEDWONIA TO KOSMICZNE CENY ,ALE NIC SPECJALNEGO.....OT RZETELNA USLUGA KTORA
        OTRZYMASZ W WIEKSZOSCI PRYWATNYCH GABINETOW ZA 1\2 LEDWONIOWEJ CENY -TYCH
        PRYWATNYCH NIE NFZETOWSKICH!!!
        • Gość: urzędnik Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:39
          nie o to mi chodziło, głąbie...ty chyba jesteś "stomatolog" po technikum
          dentystycznym... Jeśli ktoś ma kontrakt z nfz, to musi się liczyć z kontrolą
          placówki...swoją drogą w gabinetach przydałyby się kasy fiskalne, mając paragon
          pacjent nie byłby robiony w bambuko...
          • Gość: stom Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:39
            sam jestes glab...zawsze mozesz poprosic o rachunek w kazdym prywatnym
            gabinecie lekarskim-niedouczony urzedasie....
            • Gość: urzędnik Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:46
              również o vatowski?
              • Gość: STOM Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:09
                uslugi stomatologiczne sa zwolnione z podatku vat,zatem faktur vat nie
                wystawiaja ,natomiast jesli pacjent sobie zyczy kazdy gabinet stomatologiczny
                dzialajacy legalnie moze wystawic rachunek ....
            • Gość: mrówka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:02
              a dlaczego miałby prosić????...w sklepie obowiązkiem każdego sprzedawcy jest
              włożyć paragon fiskalny do torby z zakupami lub wręczyć do ręki...STOP
              RYCZAŁTOWI w gab.lek.
              • Gość: j24 Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:18
                stop ryczaltowi w kancelariach prawniczych.....idt itd...palnij sie w leb
                mrowka ,na kasach fiskalnych straca najbiedniejsi bo ceny uslug pojda w
                gore ,lekarze i prawnicy sobie poradza bo zrobia sobie wieksze koszty ...radze
                sie zastanowic...
              • Gość: mrówka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:23
                wobec prawa są więc równi i równiejsi...każdy prowadzący swoją działalność
                drukuje paragony z kasy fiskalnej oprócz kilku zawodów uprzywilejowanych...mam
                nadzieję, że niedługo to się zmieni i zaczniecie płacić podatki od faktycznej
                ilości pacjentów i wydanych u was kwot...i nie mydlij oczu ludziom uczciwym
                swoimi rachunkami...
    • Gość: darek Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 10:31
      a pocałujcie mnie gdzieś...ja to lubię...
    • Gość: obserwator Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:41
      czy to ten sam co posuwa swoja sekretarę z obwisłymi cycami?
    • Gość: prawdziwy stom. Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:28
      pewnie robi jej leczenie kanałowe odbytnicy...
      • Gość: pacjentka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:47
        Mogłabym poczuć sie urażona tymi tekstami ale wolę stawiać kropkę po dr niż
        używać tak prymitywnych i pozbawionych merytorycznosci argumentów.Leczyłam sie
        wcześniej u innego stomatologa, u którego za wypełnienie,ktore robił w 15 minut
        placilam 100zł a wiec teoretycznie mniej.Gdybym nie trafila do dr (bez kropki)
        Ledwonia to miałabym juz protezę.Drogo ale polecam.
        • Gość: Ono ma to peja Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:39
          Nie tylko stawiasz kropkę po "dr", ale nie stawiasz przecinka przed "ale" i w
          paru innych miejscach...więc chyba wszystko jasne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka