Gość: ktoosik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:53 szukam dentysty dr. ledwoń.może ktoś wie gdzie przyjmuje i jaką ciesy się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ret Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.gre.pl 05.01.07, 21:13 chooolernie drogi, jakość usług kiedyś niezła, teraz nie wiem, ale cenami bił wszytskich na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.gre.pl 05.01.07, 21:15 aha przyjmuje chyba jeszcze na jasnogórskiej róg staszica i borelowskiego, buduje przy kilinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrezygnow.z usług Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:21 ceny z kosmosu, brudny fotel na górze w gabinecie, całą robotę odwala lekarzyna strzelczyk, a jak mojej znajomej zrobili koronkę, to jej spadła i jeszcze powiedzieli, że jej tego nie poprawią...odpuść sobie szkoda kasy...tę samą jakość usług możesz mieć w przeciętnym gabinecie...przyjmuje na Jasnogórskiej na przeciwko sklepu plastycznego, ale nawet porządnego szyldu sie nie dorobił, mimo, że tak drze z pacjentów, w sumie nie wiadomo za co, więc trudno zauważyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewkaaa Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:52 Odpuść sobie.Są lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos musztardowy Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 09:35 Są lepsi i tańsi...Chyba,że należysz do osób, które żrą gó..o, bo tysiące much nie mogą się mylić i wzorem częstochowskich snobów, jak zapłacisz 2 razy więcej, niż normalnie, za usługę, to ci się zrobi lepiej... Nie mówiąc już o kulturze osobistej pozostałego personelu, który pacjenta traktuje jak bezmózgiego cyborga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrzan Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 10:36 A młody dr S. mógłby umyć zęby, bo jak się nachyla nad pacjentem, to nawet przez maskę czuć, że wali mu z japy jak robolowi z rozpora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąch Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:03 a kiedyś zaleciało mu spod pachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:36 takze nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:44 jestes debilem moja cala rodzina sie u niwgo leczy doprowadzil do idealnego porzadku kilka lat temu moja znajoma a kazdy kto ma kase przed kupnem samochodu zastanawia sie czy kupic malucha ktorego bedzie naprawial czy mercedesa na ktorego ma dluga gwarancje i super jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kipi Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:25 Najgorszy w Częstochowie,gabinet w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabastrowe prosię Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:48 Ja raz byłam świadkiem jak szef rugał swoją asystentkę (tę przy tuszy), to aż głupio mi się zrobiło, że tak można odzywać się do personelu. Jak do śmiecia, a kobicina stała potulnie, ani mruknęła... W dodatku mają tam nasłuch (podsłuch)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trasa łazienkowska Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:15 a raz maćko tak się spocił, że musiał przejechać odsysaczem po łysej łepetynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściwe miejsce Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:22 powinien przejechać tym odsysaczem pod owłosioną, sfetorowaną pachą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ono ma to peja Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:13 Do tego dentysty chodzą ludzie, którzy po skrócie dr stawiają kropkę...I wszystko w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabina Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:27 to maciek jest stomatologiem???myślałam, ze technikiem dentystycznym :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:46 Cieńki bolek. Kaszana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłaczon Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:09 kto jest cienki?a m.?faktycznie bardzo chudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:27 Chodziłam w 2000/2001 r do dr.Ledwonia na Jasnogórską i na Borelowskiego. Ceny kosmiczne / 300-400zł za leczenie -nigdy kanałowe/ Miałam robioną diastemę, kompleksowe leczenie. Owszem moc kasy, ale do tej pory żadnych zmian, reklamacji. Jakość usług moim zdaniem doskonała. Po siedmiu latach mogę to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrezygnow. z usług Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:00 moim zdaniem jakość usług pogorszyła się znacznie, pozostały ceny...moja znajoma zastanawia się czy nie pozwać partackiej roboty tego gabinetu do sądu...pan doktor stwierdził, że u nich reklamacji nie ma!!!!a zapłaciła ok.50tys.!!!za implanty i korony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny pacjent Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.realestate.net.pl 09.01.07, 21:37 Kilka lat temu leczyłem tam zęby i byłem bardzo zadowolony z efektów. Dr Ledwoń a przede wszystkim dr Płuciennik uratowała mi kilka zębów, które były w tragicznym stanie. Fakt : ceny kosmiczne! Teraz leczę się u dr Płuciennik w jej prywatnym gabinecie przy ul. Pułaskiego, bardzo fachowa babeczka a ceny przyzwoite. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrezygnow. z usług Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:49 słyszałam o tych dentystkach, co to ledwoniowi wszystkich pacjentow podkradły :-))) pewnie obecny młody wyrobnik ma tak umowę skonstruowaną, by nawet nie przyszło mu do łysej łepetynki coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: 212.160.86.* 09.01.07, 22:13 wychodzisz od Ledwonia , patrzysz w lustro i ........ wydaje Ci sie , ze jestes cebula :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:29 dawny pacjencie- czy mówisz o pani Płuciennik - p.Oli , ktora pracowała w gabinecie na Borelowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent2 Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:36 tak to ta sama osoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:41 Bardzo proszę Cię o namiary do p. Płuciennik. Na Pułaskiego- ale to przychodnia , czy prywatny gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:39 nawet kontaktu z nfz nie maja, ciekawe dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stom Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:34 hA HAHHA NIEZLE WG CIEBIE KONTRAKT Z NFZ TO SUPER ATRKCJA DLA GABINETU? USWIADOMIE CI ZE NIE I ZADEN POWAZNY STOMATOLOG JAK OGNIA UNIKA NFZ...A CO DO LEDWONIA TO KOSMICZNE CENY ,ALE NIC SPECJALNEGO.....OT RZETELNA USLUGA KTORA OTRZYMASZ W WIEKSZOSCI PRYWATNYCH GABINETOW ZA 1\2 LEDWONIOWEJ CENY -TYCH PRYWATNYCH NIE NFZETOWSKICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:39 nie o to mi chodziło, głąbie...ty chyba jesteś "stomatolog" po technikum dentystycznym... Jeśli ktoś ma kontrakt z nfz, to musi się liczyć z kontrolą placówki...swoją drogą w gabinetach przydałyby się kasy fiskalne, mając paragon pacjent nie byłby robiony w bambuko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stom Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:39 sam jestes glab...zawsze mozesz poprosic o rachunek w kazdym prywatnym gabinecie lekarskim-niedouczony urzedasie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:46 również o vatowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOM Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:09 uslugi stomatologiczne sa zwolnione z podatku vat,zatem faktur vat nie wystawiaja ,natomiast jesli pacjent sobie zyczy kazdy gabinet stomatologiczny dzialajacy legalnie moze wystawic rachunek .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:02 a dlaczego miałby prosić????...w sklepie obowiązkiem każdego sprzedawcy jest włożyć paragon fiskalny do torby z zakupami lub wręczyć do ręki...STOP RYCZAŁTOWI w gab.lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:18 stop ryczaltowi w kancelariach prawniczych.....idt itd...palnij sie w leb mrowka ,na kasach fiskalnych straca najbiedniejsi bo ceny uslug pojda w gore ,lekarze i prawnicy sobie poradza bo zrobia sobie wieksze koszty ...radze sie zastanowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:23 wobec prawa są więc równi i równiejsi...każdy prowadzący swoją działalność drukuje paragony z kasy fiskalnej oprócz kilku zawodów uprzywilejowanych...mam nadzieję, że niedługo to się zmieni i zaczniecie płacić podatki od faktycznej ilości pacjentów i wydanych u was kwot...i nie mydlij oczu ludziom uczciwym swoimi rachunkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 10:31 a pocałujcie mnie gdzieś...ja to lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:41 czy to ten sam co posuwa swoja sekretarę z obwisłymi cycami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy stom. Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:28 pewnie robi jej leczenie kanałowe odbytnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:47 Mogłabym poczuć sie urażona tymi tekstami ale wolę stawiać kropkę po dr niż używać tak prymitywnych i pozbawionych merytorycznosci argumentów.Leczyłam sie wcześniej u innego stomatologa, u którego za wypełnienie,ktore robił w 15 minut placilam 100zł a wiec teoretycznie mniej.Gdybym nie trafila do dr (bez kropki) Ledwonia to miałabym juz protezę.Drogo ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ono ma to peja Re: szukam dentysty dr.Ledwoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:39 Nie tylko stawiasz kropkę po "dr", ale nie stawiasz przecinka przed "ale" i w paru innych miejscach...więc chyba wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś