Dodaj do ulubionych

Sale weselne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:22
Witam
Szukam jakiejś sali weselnej na 2007r. na około 90 osób.
Pomocy.
Obserwuj wątek
    • Gość: naszewesele Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:44
      zapraszamy do Częstochowskiego Serwisu Weselnego
      www.naszewesele.czest.pl
      • Gość: gosc Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:11
        wyszukiwarka sie kłania, a bylo juz tego w jasną cholere !!
        • Gość: grossu Re: Sale weselne - do "gościa" IP: 82.160.78.* 16.01.07, 14:01
          "gościu" nie widzisz że problem autorki postu dotyczy b/r 2007? i starsze posty
          są po prostu nieaktualne. Nie masz nic ciekawego do napisania to się po prostu
          nie odzywaj, a jak natura nie pozwala ci się nie przyczepić to idź do
          psychologa bo to wymaga leczenia.
      • Gość: seniorka Re: Sale weselne IP: *.realestate.net.pl 12.01.07, 11:27
        polecam zajazd kruszyna w wiklowie przy trasie na rodomsko, mialam tam 3 lata
        temu wesele corki bylo super groraco polecam
    • Gość: milosz Re: Sale weselne IP: 80.51.158.* 12.01.07, 13:58
      a macie dj czy zespol - bo jwesli szukacie dj to moge wam polecic znakomitego
      faceta ktory gral na naszym weselu i bylo swietnie czego i wam zycze - jego
      numer to 0697021877
    • Gość: kasia Re: Sale weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:02
      Fantastyczna sala w Dąbrowie Zielonej. Ale terminów na 2007 już chyba nie mają.
      Pewnie zostały tylko w tygodniu. 170 od osoby za dwa dni
    • Gość: ala Re: www.zaciszanska.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:11
    • Gość: owca Re: Sale weselne IP: *.zab.zigzag.pl 12.01.07, 15:11
      www.scout.pl
    • Gość: hmmm Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:33
      wiesz ciezko Ci bedzie znalezc sale o dobrym stadardzie na 2007... chyba ze na
      pazdzienik albo listopad... Ci co sa lepsi- sa oblegani- a wiec brak
      terminow :/ chyba ze interesuje Cie jakies swieto np. 15 sierpien lub boze
      cialo... mozesz podzwonic i popytac bo czasem takie nietypowe terminy sa wolne
      ja zamowilam na 2008 na wrzesien w studni na jaskrowskiej i szczeze to o 2007
      nie pytalam bo mnie nie interesowal... ale kto wie- moze maja cos wolnego :D
      owocnego poszukiwania!!
      pozdrawiam
      • Gość: amadeusz1981 Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:32
        poszukaj a znajdziesz jest dużo sal otwartych od niedawna z wolnymi terminami
        uwierz w siebie i szukaj!!!!
        Nie słuchaj poprzednika
    • Gość: naszewesele Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:57
      zapraszam do Czestochowskiego Serwisu Weselnego
      www.naszewesele.czest.pl
      • Gość: Viki Re: Sale weselne IP: *.org 16.01.07, 18:20
        Był ktoś z Was na weselu lub innej imprezie w Willi Antonio na Batalionów
        Chłopskich?Jeśli tak to bardzo proszę o opinie o jedzeniu, obsłudze i ogólnych
        wrażeniach.
    • Gość: ery Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:09
      poszukaj poza częstochową
      • Gość: zornica Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:49
        ja byłam w Zornicy SUPER! POLECAM TEŻ Agatę i Studnię. dobre jedzenie ceny w
        miarę!
    • Gość: edyta Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:07
      ja mialam wesele w yellow i bylo super , milo tez jest w la ttorre tam wesel
      mial moj kuzyn . a co do dj to masz racje Milosz ze ten ktorego podales numer
      jest super bo prowadzil wesele u mnie w ubieglym roku a u mojego kuzyna 3 lata
      wczesniej .wszystkiego najlepszego mlodym parom .
    • Gość: Ja Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:51
      A czy był ktoś może na weselu w Vikingu? Jakie jedzenie obsluga i ogólne
      wrażenia?
      • Gość: promyczek_kk Re: Sale weselne IP: *.205.inds.pl 16.01.07, 13:20
        ja bylam na weselu w vikingu osobiscie nie polecam , malo miejsca do tanczenia
        i jedzenie jezbyt specjalne- ODRADZAM
        • Gość: kicho Re: Sale weselne - Viking IP: 82.160.78.* 16.01.07, 14:07
          Ale Viking ma salę na zawodziu, wesela z większą liczbą osób (w poście chodzi o
          90osób) chyba nie odbywają się w restauracji na nowowiejskiego? Sama sala na
          zawodziu jest w dość mało ciekawym otoczeniu (delikatnie mówiąc). Ale z tego co
          słyszałem wewnątrz jest nienajgorzej. Nie słyszałem natomiast nic o jakości
          obsługi itp.
    • Gość: grossu Re: Sale weselne sezon 2007 Blackjack? IP: 82.160.78.* 16.01.07, 14:15
      Mam pytanie do forumowiczów, jakie jest wasze zdanie odnośnie sal: BlackJack w
      brzezinach? oraz Astorii (ul. Krakowska)? - wnętrze restauracji jest super, ale
      cena (z doliczeniami za napoje i alkohol czego inni nie praktykują) plasuje ich
      również chyba w scisłej czołówce;-))
      • Gość: xx Re: Sale weselne sezon 2007 Blackjack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:22
        A co sądziecie o parkiecie w Astorii jest dość mały w stosunku do całej reszty.
        Jest tam w stanie pomieścić się 90 osób?
    • Gość: promycze_kk Re: Sale weselne IP: *.204.inds.pl 16.01.07, 18:22
      nie wiem ale wiem ze ja bylam w mierscie w tym vikingu i miejsca nie bylo do
      zabawy a ludzi bylo sporo, i jedzenie bylo nie smaczne
    • Gość: ikinga8 Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:48
      polecam serdecznie salę na ul, św. stanisławy 3 ( lub5) sama miałam tam
      wesele . lokal skałada sie z dwu połaczonych sal jednej do tańczenia ze sceną a
      drugiej do biesiadowania. Wystrój bardzo gustowny .zadnych tam baloników pełna
      kultura właściciel uczciwy a tortem wszyscy sie zachwycali. na górze sa pokoje
      do wynjącia dla p. młodych gratis dal gości za odpłatnościa/ sala klimatyzowana
      super kuchnia.właściciel na poziomie.Brałam ślub w styczniu kilka lat temu był
      mróz a właściciel nie pozwolił gościom wychodzić na ulice czekać na taxi i
      marznąc tylko sam pilnował czy przyjechała czy nie.polecam i gratuluje
      • Gość: King Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 09:21
        Witam
        A ja widziałem tę salę i jest mała a na pewno mała jest część do tańczenia.
        Wystroju rewelacyjnego tam nie widziałem. A właśnie szykowano wesele i stoły
        były już zastawione. Poza tym właściciel nie chce dopuścić klienta do głosu nie
        wspomnę o tym że mętnie tłumaczył co niby wchodzi w cenę no i podanie samej
        ceny też było dość wymijające.
    • Gość: ja Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:07
      Byłam na weselu w Astorii na 150 osob i był luz blus. Chyba najlepsza
      restauracja aktualnie piekna sala, jedzenie i obsługa na najwyzszym poziomie
      polecam bardzo sama chetnie bym tam wesele zrobiła :]
    • Gość: xyz Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:51
      A czy był ktoś na weselu w Black Jacku w Brzeźinach bo zamierzam tam wynająć
      sobie salę?
      • Gość: Zuzanna Re: Sale weselne IP: 80.54.170.* 17.01.07, 09:29
        Ja mam wesele w tym roku w maju w Zawadach"Paradise" koło grzybka!Jest w miarę
        tanio i duzooooo jedzenia.Własciciel jest bardzo normalny ale nie dba o strone
        internetowa i jego meil tez jest juz nieaktualny!Ale jesli chodzi o mnie to
        jest ok,my robimy wesele na 115 osób.Pozdarwiam
        • Gość: Iza Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:18
          Ja wolałabym coś bliżej Częstochowy. A jak wystrój tej sali?
    • Gość: Ania Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 09:17
      A może ktoś z Was był na weselu w Epsilonie na Wirażowej. Podobno zespół i
      kamerzysta gratis?
      • Gość: sonia Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 09:58
        na te gratisy to lepiej uwazaj!! bo mozesz miec kiepski zespol i kiepskiego
        kamerzyste!! ja wole zaplacic i nie pluc sobie do konca zycia w twarz ze
        pozalowalam kasy na wesele
        pozdrawaim :)
        • Gość: Ania Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 10:18
          Ale nie byłaś na weselu w tym Epsilonie? Czy może byłas i zespół był kiepski i
          kamerzysta też?
    • Gość: Młody Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:31
      Polecam Beata. www.weselnasala.pl
      • Gość: Młody Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:32

www.weselnasala.pl/
    • Gość: Justyna Re: Sale weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:01
      Polecam hotel "Luksor". Nowy, ladny i pyszne jedzenie. Poza tym sa wolne
      terminy, bo hotel dziala od grudnia 2006 r.
      • Gość: Salsa Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:39
        Co do sali Epsilon...
        Zrobiłam wywiad co do tych gratisów, u koleżanki, która miala tam niedawno wesele.
        Zespół odradzam, ponieważ...Panowie lubią sobie wypić i potem nuty im się mylą...
        Co do kamerzysty jest ok, widziałam kasetę z jej wesela... namiary na tego
        kamerzystę- www.remo.er.pl
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka