Gość: Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:22 Witam Szukam jakiejś sali weselnej na 2007r. na około 90 osób. Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naszewesele Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:44 zapraszamy do Częstochowskiego Serwisu Weselnego www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:11 wyszukiwarka sie kłania, a bylo juz tego w jasną cholere !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grossu Re: Sale weselne - do "gościa" IP: 82.160.78.* 16.01.07, 14:01 "gościu" nie widzisz że problem autorki postu dotyczy b/r 2007? i starsze posty są po prostu nieaktualne. Nie masz nic ciekawego do napisania to się po prostu nie odzywaj, a jak natura nie pozwala ci się nie przyczepić to idź do psychologa bo to wymaga leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorka Re: Sale weselne IP: *.realestate.net.pl 12.01.07, 11:27 polecam zajazd kruszyna w wiklowie przy trasie na rodomsko, mialam tam 3 lata temu wesele corki bylo super groraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: Sale weselne IP: 80.51.158.* 12.01.07, 13:58 a macie dj czy zespol - bo jwesli szukacie dj to moge wam polecic znakomitego faceta ktory gral na naszym weselu i bylo swietnie czego i wam zycze - jego numer to 0697021877 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sale weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:02 Fantastyczna sala w Dąbrowie Zielonej. Ale terminów na 2007 już chyba nie mają. Pewnie zostały tylko w tygodniu. 170 od osoby za dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:33 wiesz ciezko Ci bedzie znalezc sale o dobrym stadardzie na 2007... chyba ze na pazdzienik albo listopad... Ci co sa lepsi- sa oblegani- a wiec brak terminow :/ chyba ze interesuje Cie jakies swieto np. 15 sierpien lub boze cialo... mozesz podzwonic i popytac bo czasem takie nietypowe terminy sa wolne ja zamowilam na 2008 na wrzesien w studni na jaskrowskiej i szczeze to o 2007 nie pytalam bo mnie nie interesowal... ale kto wie- moze maja cos wolnego :D owocnego poszukiwania!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz1981 Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:32 poszukaj a znajdziesz jest dużo sal otwartych od niedawna z wolnymi terminami uwierz w siebie i szukaj!!!! Nie słuchaj poprzednika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naszewesele Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:57 zapraszam do Czestochowskiego Serwisu Weselnego www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Sale weselne IP: *.org 16.01.07, 18:20 Był ktoś z Was na weselu lub innej imprezie w Willi Antonio na Batalionów Chłopskich?Jeśli tak to bardzo proszę o opinie o jedzeniu, obsłudze i ogólnych wrażeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ery Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:09 poszukaj poza częstochową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zornica Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:49 ja byłam w Zornicy SUPER! POLECAM TEŻ Agatę i Studnię. dobre jedzenie ceny w miarę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:07 ja mialam wesele w yellow i bylo super , milo tez jest w la ttorre tam wesel mial moj kuzyn . a co do dj to masz racje Milosz ze ten ktorego podales numer jest super bo prowadzil wesele u mnie w ubieglym roku a u mojego kuzyna 3 lata wczesniej .wszystkiego najlepszego mlodym parom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:51 A czy był ktoś może na weselu w Vikingu? Jakie jedzenie obsluga i ogólne wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek_kk Re: Sale weselne IP: *.205.inds.pl 16.01.07, 13:20 ja bylam na weselu w vikingu osobiscie nie polecam , malo miejsca do tanczenia i jedzenie jezbyt specjalne- ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicho Re: Sale weselne - Viking IP: 82.160.78.* 16.01.07, 14:07 Ale Viking ma salę na zawodziu, wesela z większą liczbą osób (w poście chodzi o 90osób) chyba nie odbywają się w restauracji na nowowiejskiego? Sama sala na zawodziu jest w dość mało ciekawym otoczeniu (delikatnie mówiąc). Ale z tego co słyszałem wewnątrz jest nienajgorzej. Nie słyszałem natomiast nic o jakości obsługi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grossu Re: Sale weselne sezon 2007 Blackjack? IP: 82.160.78.* 16.01.07, 14:15 Mam pytanie do forumowiczów, jakie jest wasze zdanie odnośnie sal: BlackJack w brzezinach? oraz Astorii (ul. Krakowska)? - wnętrze restauracji jest super, ale cena (z doliczeniami za napoje i alkohol czego inni nie praktykują) plasuje ich również chyba w scisłej czołówce;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Sale weselne sezon 2007 Blackjack? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:22 A co sądziecie o parkiecie w Astorii jest dość mały w stosunku do całej reszty. Jest tam w stanie pomieścić się 90 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promycze_kk Re: Sale weselne IP: *.204.inds.pl 16.01.07, 18:22 nie wiem ale wiem ze ja bylam w mierscie w tym vikingu i miejsca nie bylo do zabawy a ludzi bylo sporo, i jedzenie bylo nie smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikinga8 Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:48 polecam serdecznie salę na ul, św. stanisławy 3 ( lub5) sama miałam tam wesele . lokal skałada sie z dwu połaczonych sal jednej do tańczenia ze sceną a drugiej do biesiadowania. Wystrój bardzo gustowny .zadnych tam baloników pełna kultura właściciel uczciwy a tortem wszyscy sie zachwycali. na górze sa pokoje do wynjącia dla p. młodych gratis dal gości za odpłatnościa/ sala klimatyzowana super kuchnia.właściciel na poziomie.Brałam ślub w styczniu kilka lat temu był mróz a właściciel nie pozwolił gościom wychodzić na ulice czekać na taxi i marznąc tylko sam pilnował czy przyjechała czy nie.polecam i gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 09:21 Witam A ja widziałem tę salę i jest mała a na pewno mała jest część do tańczenia. Wystroju rewelacyjnego tam nie widziałem. A właśnie szykowano wesele i stoły były już zastawione. Poza tym właściciel nie chce dopuścić klienta do głosu nie wspomnę o tym że mętnie tłumaczył co niby wchodzi w cenę no i podanie samej ceny też było dość wymijające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:07 Byłam na weselu w Astorii na 150 osob i był luz blus. Chyba najlepsza restauracja aktualnie piekna sala, jedzenie i obsługa na najwyzszym poziomie polecam bardzo sama chetnie bym tam wesele zrobiła :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:51 A czy był ktoś na weselu w Black Jacku w Brzeźinach bo zamierzam tam wynająć sobie salę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: Sale weselne IP: 80.54.170.* 17.01.07, 09:29 Ja mam wesele w tym roku w maju w Zawadach"Paradise" koło grzybka!Jest w miarę tanio i duzooooo jedzenia.Własciciel jest bardzo normalny ale nie dba o strone internetowa i jego meil tez jest juz nieaktualny!Ale jesli chodzi o mnie to jest ok,my robimy wesele na 115 osób.Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:18 Ja wolałabym coś bliżej Częstochowy. A jak wystrój tej sali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 09:17 A może ktoś z Was był na weselu w Epsilonie na Wirażowej. Podobno zespół i kamerzysta gratis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 09:58 na te gratisy to lepiej uwazaj!! bo mozesz miec kiepski zespol i kiepskiego kamerzyste!! ja wole zaplacic i nie pluc sobie do konca zycia w twarz ze pozalowalam kasy na wesele pozdrawaim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 10:18 Ale nie byłaś na weselu w tym Epsilonie? Czy może byłas i zespół był kiepski i kamerzysta też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:31 Polecam Beata. www.weselnasala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:32 www.weselnasala.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Sale weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:01 Polecam hotel "Luksor". Nowy, ladny i pyszne jedzenie. Poza tym sa wolne terminy, bo hotel dziala od grudnia 2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salsa Re: Sale weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:39 Co do sali Epsilon... Zrobiłam wywiad co do tych gratisów, u koleżanki, która miala tam niedawno wesele. Zespół odradzam, ponieważ...Panowie lubią sobie wypić i potem nuty im się mylą... Co do kamerzysty jest ok, widziałam kasetę z jej wesela... namiary na tego kamerzystę- www.remo.er.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś