Gość: laik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:19 dostałem grę na płycie i jest spakowana RAR-em. wiem tylko tyle że trzeba ja rozpakować i zainstalować. czy może mi ktoś szczegółowo opisać jak to się robi? dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 12.12m Re: RAR rozpakowanie gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:25 z tego co sie orientuje to rozpakowac mozesz tylko programem "winrar".klikasz 2 razy, naciskasz- wypakuj do,wybierasz miejsce docelowe gdzie chcesz to wypakowac i wciskasz ok.ale programem winrar.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: RAR rozpakowanie gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:28 i zapisze sie w tym wybranym miiejscu jakis plik do instalacji gry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winRAR-ek Re: RAR rozpakowanie gry IP: 195.116.125.* 12.01.07, 11:56 po pierwwsze: czy masz zainstalowany program winRAR? jeśli tak to sprawa jest prosta - klikasz prawym przyciskiem myszki, pojawiają się opcje: "wypakuj tutaj" i "wypakuj w...". Wybierasz lokalizację, i ...rozpakowujesz. Po drugie: w spakowanym pliku rar. jest najprawdopodobniej plik exe., który nalezy klinąć, aby rozpoczęła się instalacja gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: RAR rozpakowanie gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:11 klikając na exe jest info: "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się poniewaz znakleziono d3dx9_27.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic problem" juz sciagnalem na nowo winrar i to samo sie dzieje a jak chce wypakoac ten plik to gfada ze nie znalezionio jakies archiwum czy cos takiego,,,,sam juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś