Dodaj do ulubionych

RAR rozpakowanie gry

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:19
dostałem grę na płycie i jest spakowana RAR-em. wiem tylko tyle że trzeba ja rozpakować i zainstalować. czy może mi ktoś szczegółowo opisać jak to się robi? dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: 12.12m Re: RAR rozpakowanie gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:25
      z tego co sie orientuje to rozpakowac mozesz tylko programem "winrar".klikasz 2
      razy, naciskasz- wypakuj do,wybierasz miejsce docelowe gdzie chcesz to
      wypakowac i wciskasz ok.ale programem winrar.pozdrawiam.
      • Gość: laik Re: RAR rozpakowanie gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:28
        i zapisze sie w tym wybranym miiejscu jakis plik do instalacji gry?
        • Gość: winRAR-ek Re: RAR rozpakowanie gry IP: 195.116.125.* 12.01.07, 11:56
          po pierwwsze: czy masz zainstalowany program winRAR?
          jeśli tak to sprawa jest prosta - klikasz prawym przyciskiem myszki, pojawiają
          się opcje: "wypakuj tutaj" i "wypakuj w...". Wybierasz lokalizację,
          i ...rozpakowujesz.
          Po drugie: w spakowanym pliku rar. jest najprawdopodobniej plik exe., który
          nalezy klinąć, aby rozpoczęła się instalacja gry.
          • Gość: laik Re: RAR rozpakowanie gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:11
            klikając na exe jest info: "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się poniewaz znakleziono d3dx9_27.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic problem" juz sciagnalem na nowo winrar i to samo sie dzieje a jak chce wypakoac ten plik to gfada ze nie znalezionio jakies archiwum czy cos takiego,,,,sam juz nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka