Dodaj do ulubionych

Liceum w Kłobucku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:09
Witam! Chciałabym się dowiedzieć jaką macie opinie o Zespole Szkół nr 3 w Kłobucku, mieszczącym się na ulicy ks. Skorupki. Kończe w tym roku gimnazjum i czeka mnie decyzja o dalszej nauce. Marzy mi się właśnie to liceum, ale niestety słyszałam wiele negatywnych uwag, zarówno od osób w moim wieku, jak i osób starszych. Być może są to tylko plotki albo informacje mocno przesadzone, ale może ktoś uczęszcza albo uczęszczał do tej szkoły i mógłby mi doradzić. Byłabym wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: gimnazjalistka Re: Liceum w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:13
      jestem na tropie wyjątkowo brutalnego borsuka, który zagryzł nam juz 2 kury
      nioski
    • Gość: absolwent Re: Liceum w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:04
      Ukończyłam Liceum w Kłobucku i szczerze powiem jest to dom wariatów!!!
      Mata katastrofa jezeli trafisz na Masternakową to bedziesz miała koszmry, nawet
      jeśli z maty byłas niezła.
      Polski zależy z kim, polecam Gryglowa, Myszkowska umieja nauczyć ale wrzody
      gwrantowane, inne polonistki boze ratuj!!!
      Biologia-Fosznerka, ona jest ok.
      Fizyka- jeżeli trafisz na Kotowiczową to przejdziesz z całkiem dobrą oceną bo z
      tego co wiem jej siostra sprzedawała kiedys testy.
      Fizyki uczy jeszcze Noszczyk on jest ok:)
      Chemia wiem ze z chemii jest nowy nauczyciel i ponoc jest ok bo pani Spalik
      milutka ale wiedzy nie potrafi przekazac.
      Języki;
      Angielski-Martyka jest ok ale proponuje koreczki u niego a nie lekcje w szkole,
      Wojtowicz jest ok( mnie nie uczyla)
      Arabasowa - boze uchron mnie odniej.
      Opyrchał-ponoc luzna ale duzo sie nie nauczysz.
      Niemiecki
      Skowron- cała rodzina Małyszów (perypetie tej rodziny beda ci doskonale znane
      lepiej niz niemiecki)
      Kozłowska- średnia
      Łacina-Kuligowska jest ok
      I chyba to juz wszystko
      • Gość: Q Re: Liceum w Kłobucku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 08:03
        no jeszcze WF :))) a kto tego uczy???
    • Gość: absolwentka95 Re: Liceum w Kłobucku IP: 80.51.236.* 15.01.07, 01:57
      Ja kończyłam to liceum prawie 12 lat temu i po przeczytaniu odpowiedzi
      przedmówczyni widzę, że nic się nie zmieniło...nauczyciele tylko nowi, bo
      nazwiska mi nieznane.
      Ja odradzam.
      A do grona nauczycielskiego...jeśli czytają forum...spuśćcie z tonu, szkoła to
      nie tylko nauka...niedługo możecie stracić pracę z braku uczniów...
    • Gość: uczeń Re: Liceum w Kłobucku IP: 80.51.236.* 16.01.07, 19:41
      a ja tam chodzę i mam dość pozytywne zdanie o tej szkole...co prawda nauki jest
      dużo więcej niż w naszym "śmiesznym" gimnzajum ale mozna sie
      przyzwyczaic...ogolnie szkola na plus
    • Gość: uczennica Re: Liceum w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:15
      Szkoła super...no nie powiem nauki jest duzo ale tak to spoko.Przeciez nie sama
      nauka sie zyje...szkola to tez znajomi, przyjaciele, itd.tu wszyscy sie
      praktycznie znaja...szkola naprawde suuuper....polecam mimo nawalu nauki:):):)
    • Gość: naoczynyswiadek Re: Liceum w Kłobucku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:36
      Gimnazjalisto!Szkola ta (jeszcze do niej uczeszczam)jest naprawde fajna
      szkola.Jak kazda podobna instytucja,ma swoje plusy i minusy.Jesli chodzi o moja
      rade,co do nauki w tej szkole,to musze przyznac,ze jej poziom jest
      wystarczajaco dobry,aby po jej ukonczeniu zdac mature i dostac sie na wymarzone
      studia.Trzeba tylko sie uczyc!Oczywiscie zalezy to w duzym stopniu od
      nauczyciela uczacego danego przedmiotu,ale sadze,ze jest kilkoro dobrych
      nauczycieli,reszta grona pedagogicznego to wielki znak zapytania.Wszystko
      jednak zalezy od Ciebie!Ja tam jednak nie zaluje;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka