Dodaj do ulubionych

Gdzie ta Praca????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:12
Gdzie mozna zlozyc swoje cv ,w jakims duzym zakladzie na produkje,tylko zeby
nie pracowalo sie przez zadnego worka itp!Piszcie!!!!!!!!!!Albo moze wiecie
gdzie sa przyjecia dla dziewczyn po ogolniaku?Bary,sklepy itp. odpadaja!Chodzi
mi o jakas prace na hali!Z tego co mi wiadomo jest kilka duzych zakladow w
Czewie,ale co zrobic zeby sie tam przyjac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 89.174.23.* 17.01.07, 16:15
      a jako hostessa nie chcesz? 6 zl za godz płacą:)
      • Gość: Onaa Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:27
        modeli i modelek tez wiecznie poszukuja rozne agencje i tez dobrze placa!tylko
        jest jedna podstawowa sprawa-do niektorych zajec trzeba miec
        predyspozycje(np.wzrost)!no i mysle ze wszystko jasne:)
    • Gość: asds Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:18
      slabe masz ambicje jezeli chcesz pracowac w takich zakladach, tym bardziej ze
      jestes po ogolniaku.
      • Gość: d Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.21.pl 17.01.07, 17:28
        a gdzie moze indziej się zatrudnic jak nie w takich firmach nawet niektórzy po
        studiach zapierdzielaja jako "przynieś podaj pozamiataj" w firmach typu
        castorama a co dopiero po ogólniaku. Po ogólniaku nie ma się nic nawet zawodu
        wuczonego wiec?
        • Gość: Pysia Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.48.49.* 17.01.07, 17:51
          Na ul. Dekabrystów obok marcpolu jest zakład rozbioru drobiu Piotrowskich. Oni
          przyjmują ludzi do pracy. każdego przyjma. potrzebna jest tylko aktualna
          ksiazeczka sanepidowska i CV. za pierwszy miesiac 3 zł a nastepne 5 zł. Jest
          jedna zmiana po 10 godzin. Pracuje sie od 6 do 15 badz dłuzej to zalezy od
          ilosści miesa do przerownienia. Ogórlnie praca jest przy tasmie , ubranie dadza
          robocze i sa 2 przerwy po 15 min.
          • Gość: promycze_kk Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.205.inds.pl 17.01.07, 17:56
            a dokladniej mozesz napisac czy to sie kroi czy pakuje?
          • Gość: chetna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:57
            do pysi
            Czy sobota i niedziela jest wolna? czy tez trzeba zapylac
          • Gość: strach na wróble Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.realestate.net.pl 17.01.07, 23:26
            Skoro każdego przyjmą tzn. że nie mają zbyt wielu chętnych do pracy. Więc czy
            nie lepiej podnieść stawkę i produkować więcej, a tym samym więcej sprzedawać?
            • Gość: gosc Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.21.pl 18.01.07, 19:52
              Strach racja, ale niektórzy pracodawcy dochodzą do tej prawdy pokrętnymi
              drogami, a i jeszcze przy okazji zbaczają mając nadzieję na kogoś kto się nisko
              ceni (800 zeta i niżej).
    • Gość: ;] Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.realestate.net.pl 17.01.07, 18:14
      McDonald Cię z miłą chęcią przyjmie ale nie radze;)
    • basialittle Re: Gdzie ta Praca???????? 17.01.07, 18:57
      ja pracuje w Hamburgu na live video czacie zapraszam panny do 35 lat, wysokie zarobki, miła atmosfera, dostep do studia mają tylko panie :)
      • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:53
        wpisujcie dalej,jakies swoje propozycje!
        • Gość: ... Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:31
          A normalna, niekoniecznie młoda, ale dyspozycyjna, chętna do pracy,
          otwarta na ludzi, to co ??? Takich nie chcą ???
          • Gość: bezrobotna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.54.169.* 18.01.07, 10:25
            tez szukam roboty i propozycje, albo sklep spozywczy 7 dni w tygodniu (prawie
            cale dnie za 600zl), i tak w prawie wiekszosci, albo te makdonaldy, hmm, jestem
            po ogolniaku, mam doswiadczenie w handlu, ale chcialabym zarobic na studia
            zaoczne na przyszly rok, a wiadomo, ze za wyplate musze dorzucic sie do oplat i
            miec na wlasne wydatki, a chcialabym jeszcze pozyc troche , a nie tylko robic,
            robic, robic. Ja, np zle sie czuje w sklepie spozywczym i to nie jest, ze mi sie
            nie chce, ale poprostu zle, czy wiecie moze gdzie poszukuja do jakis kioskow czy
            sklepow papierniczych, drogeryjnych??
      • marcelmilau Re: Gdzie ta Praca???????? 18.01.07, 10:26
        basialittle napisała:

> ja pracuje w Hamburgu na live video czacie zapraszam panny do 35 lat, wysokie
        z
        > arobki, miła atmosfera, dostep do studia mają tylko panie :)

gratuluję profesji...
        • Gość: Menel Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:01
          Znowu musze napisac TRW ...no ale ten Worker...ale z 2 strony....od razu masz
          ponad 5 zl...po 3 miesiacach pracy prawie 6 na reke, pracujesz na hali, dojazd
          i takie pierdoly...i w tym tempie przyjec to po okolo 8 miesiacach mozna
          przejsc bezposrednio do TRW-no ale jak chcesz.

Zaklady na Legionow i Rolniczej
          • Gość: Menel Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:04
            P.S.Niestety 1/4 etatu.....to jest jakas granda pracujesz po 8 godzin i masz
            1/4 etatu
          • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:05
            wszyscy piszecie ciagle o tym trw,ale tam nie ma przyjec!!!!!!chyba ze dla osob
            uczacych sie,a ja sie jak narazie nie ucze!A moze jeszcze ktos ma jakies
            propozycje????
    • Gość: bezrobotna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.54.169.* 18.01.07, 11:07
      a przez te wszystkie serwisy to trzeba sie pewnie uczyc??? no i poza tym oni
      zdzieraja z Ciebie pieniadze, czy nie, ja przez kilka dni w tesco z lider serwis
      pracowalam, weeez
      • Gość: Menel Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:11
        Worker zatrudnia...zdziera nie zdziera...z pretensjami trzeba isc do TRW ze
        pozwala na to....pisze jak jest 7,09 brutto, a po 3 miesiacach pracy 7,80
        brutto.

Czy to jest zdzierstwo czy nie to juz kazdy sam sobie odpowie-nie ma co sie
        przekrzykiwac.Wiem ze ludzie zarabiaja lepiej, ale z tego co sie czyta wlasnie
        o Tesco, Realu czy MaCDonaldzie lub o agencjach tymczasowych to jest to chyba
        przyzwoita norma.

Pozdrawiam
        • hasty Re: Gdzie ta Praca???????? 18.01.07, 20:16
          Nie musisz się uczyć,aby pracować przez Worka.
          • Gość: pracujący 1dzień Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:34
            jak się zorientują że się nie uczysz to"czekaj na telefon bo nie ma pracy "-
            work oddzwoni jak będzie- tak najczęściej mówią i zatrudniają następnego
            • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:58
              Wszyscy mowia ze sytuacja z praca polepszyla sie,jakos nie zauwazylam:/ dalej
              nie ma gdzie pracowac:/ no chyba ze za 3zl/h ,to ja podziekuje,posiedze w domu
              • Gość: Menel Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:03
                No i wlasnie tu jest dylemat...siedziec w domu i czekac na lepsze czasy czy isc
                robic...zreszta kup Gazete najlepiej w poniedzialek i sa oferty...jakies
                magazyny, hurtownie i inne pierdoly-sam jestem ciekaw co sie kryje za takimi
                ogloszeniami: "Praca w magazynie, caly etat, od 1200 zl , 7 miejsc wolnych"
                • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:14
                  Gazete to ja juz nie raz kupilam i ogloszenia typu: "Praca w magazynie, caly
                  etat, od 1200 zl , 7 miejsc wolnych" itp. to jest jedno wielkie oszustwo!!!Te
                  firmy oglaszaja sie juz rok jak nie dluzej i szukaja glupich i czasem im sie to
                  uda, ale tylko na chwile i dlatego ciagle mozna sie natknac na ich
                  ogloszenia:/Nie bede mowila jak wygladaly te wszystkie rozmowy na ktore ja sie
                  wyjezdzilam ,bo nie wiem czy to jest smieszne czy zalosne:/
                  • Gość: buz Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:48
                    ogłoszenia typu "20miejsc na magazyn, 7 do obsługi klienta" to AKWIZYCJA niby
                    wszystko oki przez telefon a wchodzisz na rozmowe i okazuje sie że akwizycja....
                    • Gość: marcin_czwa Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.21.pl 19.01.07, 20:27
                      Wystarczy się ich wypytać o szczegółowe wymagania, zakres obowiązków i czynności
                      wykonywanych w pracy (mniej lub bardziej podrążyć temat) i gdy usłyszymy "na
                      rozmowie się Pan/Pani" przekona to już wiadomo o co chodzi. Jeśli jeszcze
                      bardziej się chcemy przekonać to można iść na rozmowę i też będzie wszystko
                      jasne, gdy firma będzie się mieścić w jakiejś klitce, którą nie podejrzewaliśmy
                      o siedzibę jakiejkolwiek firmy. Dodatkowo zazwyczaj w takich firmach jest
                      zwyczaj malowania lub tapetowania ścian w głupawe wzory czy kolory (typu różowy)
                      i dobiegająca muzyka techno czy inna wyszukana z sąsiedniego pokoju.
    • major.ahmed Re: Gdzie ta Praca???????? 19.01.07, 12:15
      w wojsku, zapraszam do szkoły podchorązych w Poznaniu - średnio 10 dziewczyn na
      roku się uczy :)
      • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:32
        Major,ale ja na chwile obecna szukam pracy,a nie szkoly:)
        • Gość: bezrobotna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.54.169.* 20.01.07, 15:00
          OnA i znalazłaś pracę?? Bo ja byłam na kilku rozmowach i masakra,JA CHCE ROBOTE !!!
          • Gość: donna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.248.inds.pl 20.01.07, 15:09
            ja studiuje dziennie i poszlam na jedna rozmowe kwalifikacyjna przed wakacjami,a za 2 dni jechalam na szkolenie...teraz na pol etatu zarabiam 1500 zl netto+ premie czyli wychodzi ok 1800 ,a pracuje 2 dni w tygodniu.nie wiem ludzie gdzie i czego wy szukacie jak ja poszlam raz i mam prace ,jestem zarejestrowana,mam urlopy,premie,dodatki,nie jest to moze praca moich marzen ale jak skoncze studia i nic nie znajde zostane i bede pracowac na caly etat
            • Gość: DO DONNA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:40
              Co to za praca ? Tylko konretnie napisz ? I w jaki sposób ją znalazłaś ? (po
              znajomościach) . I co umialaś na "wejście " idąc na rozmowę kwalifikacyjną ?
              Pozdrawiam
              • Gość: bezrobotna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.54.169.* 20.01.07, 15:48
                tez jestem ciekawa co to za praca?? moze akwizycja??
                • Gość: donna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.248.inds.pl 20.01.07, 16:02
                  nie jest to akwizycja,jest to praca w sklepie firmowym,jestem na 3 roku studiow i znam zasady kontaktu interpersonalnego i skutecznej sprzedazy,mowe ciala,gestow,wiem tez sporo o psychologii konfliktow,moze to im sie spodobalo...,potrafie duzo sprzedac ze sklepu,przez co dostaje dodatkowa premie.prace znalazlam w internecie,nie od razu,przejrzalam setki ofert az w koncu znalazlam,nie powiem konkretnie gdzie pracuje,nie w akwizycji tylko w sklepie.nie powiem nic wiecej bo paru znajomym tez zalatwiam ta prace
                • Gość: szukający_pracy Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:02
                  PRaca za 1800 brutto , jasne ...i na połówkę ...piszesz tak , żeby się
                  dowartościować , albo jakiś wujek Ci prace załatwił , nie pisz takich ściem ,
                  bo szkoda Twoich słów ..
                  • Gość: bezrobotna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.54.169.* 20.01.07, 16:17
                    tez mis ie wydaje to raczej nie prawddopodobne z ta praca
                    • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:55
                      bezrobotna nie znalazlam pracy:/mam nadzieje,ze do konca tego miesiaca cos sie
                      znajdzie!JA TEZ CHCE ROBOTE:)!!!Ludzie piszcie jak macie jakies propozycje gdzie
                      by mozna zlozyc swoje cv!!!Pozdr.
                      • Gość: Makro Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 195.205.202.* 20.01.07, 18:16
                        Złóż swój kwestionariusz osobowy do Makro, Praktikera czy Tesco. Widziałam, że
                        są ogłoszenia do pracy. Może na początek to wystarczy? Chyba lepiej mieć niż nie
                        mieć pracy. Płaca może nie jest rewelacyjna (jak to w hipermarketach zwykle
                        bywa), ale zawsze to coś.
                        Powodzenia.
                        • Gość: szukający_pracy Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:26
                          Jasne , w sklepie komputerowym za tyle , dobra ściema.
                          • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:02
                            A podniose sobie temacik:)
                            • Gość: Menel Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:28
                              Donna pewnie sprzedaje...ale swoje cialo-2 dni w tygodniu, chce kolezankom
                              prace zalatwic? Super!
    • Gość: bezrobotna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.54.169.* 24.01.07, 09:07
      dostałam z urzedu oferte dzis jade na spotkanie, trzymajcie kciuki,takie
      poswiecenie, ze bym musiala ograniczyc palenie, bo jest to dla niepalacych, ale
      jakby mnie przyjeli to na dobre by mi to wyszlo, zobaczymy
      • Gość: OnA Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:28
        powodzenia:) i daj znac,jak Ci poszlo
      • Gość: `szukający_26latek Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:28
        Na staż ? :))
        • Gość: bezrobotna Re: Gdzie ta Praca???????? IP: 80.54.169.* 24.01.07, 12:43
          jak to do mnie pytanie, to nie, nie na staz.juz raz na stazu bylam, sie
          wpakowalam pol roku za 400zl!!!a zapie.... jak normalnie!!!
          • Gość: szukający_26latek Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:10
            Tak do Ciebie, no wiadomo że zapie.., nie ma lekko :)) Pozdrawiam .
            • Gość: Monika Re: Gdzie ta Praca???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:11
              Kto byl w Inkaso na Krotkiej albo tam pracowal?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka