Dodaj do ulubionych

Sala weselna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:44
Która z sal weselnych oferuje najtańsze usługi. Proszę o odp. Pilne.
Dzieki.
Złośliwi - ugryźcie się z język.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Sala weselna IP: 80.48.49.* 17.01.07, 21:55
      ulica Rydza Śmigłego tuż obok Jesiennej, nazywa się jakoś na R... :)
      • Gość: darek Re: Sala weselna IP: 80.48.49.* 17.01.07, 21:56
        albo w Rudnikach w Castello 170 zł od osoby na 2 dni
        • Gość: ola Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:02
          castello w rudnikach właśnie zaczynają przebudowywać bo sala ta nie
          przysparzała im wiele gości i dochodów ale tylko przez to jak wyglądała w
          srodku.warto teraz zajrzeć
    • Gość: x Re: Sala weselna IP: *.scout.pl 17.01.07, 23:02
      komnata- kiedyś sala muzyczna, gorąco polecam, smaczne jedzonko(full jedzonka)
      miła obsługa, a szczególnie właścicielka- wesoła, ładna i profesjonalna.ceny
      niezbyt wysokie.
      • Gość: ;] Re: Sala weselna IP: *.orange.pl 20.01.07, 20:08
        w Zalesicach. kiedys tak byly dyskoteki. od osoby 150zl na dwa dni. znajdz
        sobei strone na google! baj:*
    • Gość: lolka Re: Sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:02
      polecam sale AGATA a ta na R to RIK
      • Gość: bob Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:38
        ta sala na R to nie Rik tylko Rick ;)
    • Gość: Młody Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:48
      Polecam Beata. www.weselnasala.pl
      • Gość: m Re: Sala weselna IP: *.21.pl 09.02.07, 18:47
        Podobno wolny termin na najbliższe Święta Wielkanocne
        www.lea.com.pl/
        • Gość: mężatka Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:00
          "Magnolia" -organizuja tez wesela w remizach i na działkach -tanio- do 120 od
          osoby . jedzenie super.
          • Gość: ja Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:17
            Gość portalu: mężatka napisał(a):

> "Magnolia" -organizuja tez wesela w remizach i na działkach -tanio- do 120 od
            > osoby . jedzenie super.

Gdzie ona jest?
            jak to w remizach i na działkach?
            Napisz coś bliżej na ten temat
            Dzieki.
            • Gość: mężatka Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:29
              Oni mieli dawniej sale , ale teraz robia wesela w ten sposó ze Ty wynajmujesz
              remize albo jakis inny lokal (bez obsługi ) i zdajesz sie na nich . Musisz sie
              dokładnie dowiedziec sama , ale wychodzi duzo taniej niz w restauracji. A podane
              jest naprawdę super. No i fajni kelnerzy! Postaram sie znaleźć numer.
              • Gość: ja Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:36
                Zastanawiałam się właśnie nad wynajęciem samgo "lokalu" a reszta osobno, ale
                nie wiem gdzie w Cz-wie są takie miejsca.
                • Gość: meżatka Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:39
                  zależy na jaka ilosć osó . Jak ja szukałam to były na działkach na
                  Błesznie(Błeszno-Wzgórze) koło ul. Boh. Katynia, Na ul. Długiej-34-323-31-44, we
                  Wreczycy -ale tam jest duża sala , w Kiedrzynie 34- 325-22-10 ,Bór wypalanki
                  -dom działkowca . Jutro poszukam reszty adresów i Ci napiszę ,ale dopiero po
                  południu (jak wrócę z pracy )
                  • Gość: ja Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:47
                    Dzięki, będę wdzięczna.
                    Ilość osób - w granicach 40
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: kkap Re: Sala weselna IP: 89.174.23.* 09.02.07, 21:55
                      Bikajo polecam. Lokal naprawdę bardzo fajny i idzie negocjować ceny.
                      • qqq73 Re: Sala weselna 10.02.07, 12:45
                        Ludowa 93 -325-22-10
                        Czarny Las-503-550-600
                        Szarlejka-319-42-37
    • Gość: ja Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:53
      Dzięki za nr.
      To są miejsca gdzie można wynająć samą "salę" a reszta we własnym zakresie?
      Nie wiesz może orientacyjnych cen?

Kurcze planujemy zrobić przyjęcie (małe wesele) ale kompletnie nie wiem jak się
      do tego zabrać. Chodzi nam też o to, by było w miarę niedrogo, bo sami wszystko
      finansujemy. Powoli zaczyna mnie to przerażać :(
      Pozdrawiam.
      • Gość: meżatka Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:25
        Ja płaciłam 95 zł. od osoby . Wesele jedniodniowe . Wynajełam sale i spisałam
        umowę z Pania Agnieszka B. Ustaliłysmy jadłospis -jeszcze nie bardzo dokładny.
        Potem przed weselem jeszcze raz sie z nią spotkałam -ustaliłysmy wszystkie
        szczegóły to znaczy ile osób, ile dzieci , konkretne menu, no i wszystkie
        szczegóły . ok. 10 dni przed. We wtotek jak odbierałam salę ona też przyjechała
        ,zabrała klucze i nic mnie już nie interesowało . Przywiozłam tylko alkohol i
        napoje . Dekorację za młodymi robiliśmy sami w czwartek . Po weselu posprzatali
        ,a my we wtorek przyjechalismy tylko oddać salę.
        • Gość: ja Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:30
          Ta Pani Agnieszka jest z tej Magnolii, tak?
          Czyli ja wynajmuje sale, a jedzeniem zajmuje się Magnolia, ja robie dekoracje,
          kupuje napoje itp.
          A w wyposażeniu "sali" sa nakrycia.
          "Grajka" też załatwiam sama.
          Dzięki. Pozdrawiam.
          • Gość: ja Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:31
            A masz może nr do tej Pani Agnieszki?
            • Gość: mężatka Re: Sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:04
              Jedzeniem zajmuje sie ta firma -mozesz też znaleźć inną. Dekoracje robiłam tylko
              za nami a pozostłą ona .Stoły tez dekorowała . Grajka oczywiście musisz załatwić
              .Nczynia były na sali ,więc mnie to nie interesowało. Tel. 34/365-80-79
              • Gość: Enter-ka Re: Sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:49
                Bikajo jest świetne, ale sala minimum na 100 osób wiec małe przyjęcie odpada, bo
                będziecie się szukać , a czy tak tanio to bym nie powiedziała :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka