Dodaj do ulubionych

Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:03
No tak właśnie dzisiaj dostałem pakiet promocyjny(tak pisze na kopercie) że
jestem wyjątkiem w woj. śląskim:::)))))!!! i wytypowali mnie do nagrody (
zależy odemnie czy dostanę dużo czy mało), napiszcie kto z was dostał taki
pakiet i co sadzicie o tej firmie???,a i jeszcze jedno kuszą ksiązka Atlas
świata dwa lata temu kosztował ponad grubo 100zł teraz 79zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:14
      jestes tak wyjatkowy jak i ja-tez dostalem ale jakos nie mam czasu na to
      zareagowac ;-)
      • Gość: Adam Ja jzu 2 razy dostalem kluczyk i reszte, srednio IP: *.tktelekom.pl 23.01.07, 14:43
        srednio co rok
    • Gość: JA Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:17
      DAJ SOBIE SPOKUJ- PRZYNAJMNIEJ ZAOSZCZĘDZISZ ... HIHI... takich osób
      wyjatkowych jak ja czy ty jest mnóstwo , a i tak nic nie wygrasz... tu sie nie
      wygrywa, tylko trzeba kupować to co każa - to wtedy weżmiesz szanse w
      losowaniu - ale niewiadomo mi żeby ktoś faktycznie wygrał... papap
    • Gość: W Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:52
      Jak chcesz kupować knigi to najlepiej (second head) na Allegro. Nowe knigi sa
      cholernie drogie ...
      • Gość: Julka Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:57
        Zaproponowali mi kiedyś jakis album za 99 zł. Nawet zadzwonili do mnie.
        Akurat, los tak chciał, weszłam do księgarni na Focha (Tania książka) i ten sam
        album, z logo DR, kosztował 16 zł.
    • Gość: arti Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:10
      Ja tez dostalem list promocyjny, a co do konkursu to pic na wode!!!!
    • Gość: asiulka Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:37
      a ja mam pytanie, przecież ta firma to naciąganie i oszustwo klienta, czemu
      nikt się tym nie zajmie!!
    • Gość: agulia Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: 80.54.168.* 23.01.07, 15:15
      Ilez ja już tego natostawałam! I moi rodzice...
      A 3 dni temu przyszło nawet do mojej teściowej, które notabene od 4 lat w grobie
      leży!!!
      Wysyłają to hurtowo, do każdego kogo w jakiejś przestarzałej bazie znajdą.
      Może anuż ktoś się skusi i wyda kasę na atlasik, a potem jeszcze na coś i
      jeszcze na coś...
      Oszuści i szachraje!!!
      • Gość: mmm Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:18
        dokładnie oszusci i szachraje a po atlasiku beda "tanie" ksiazeczki co miesiac
        i tak przez pare miesiecy...
    • Gość: marcin_czwa Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.21.pl 23.01.07, 15:36
      Daj sobie spokój. Mówię tak, bo dokładnie rok temu przyszło to do mojego brata.
      Odsyłał wszystkie koperty, numerki i inne pierdoły do nich (w celu wygrania
      nagrody). Oczywiście za każdym razem był szczęśliwcem i pozostał jeszcze jeden
      etap. Etap końcowy, w którym żeby uczestniczyć musiał kupić jakąś książkę za 99
      zeta, hehe. Oczywiście za moją radą nie kupił. A i z 3 miesiące z rzędu
      przychodziły mu numerki tego pisma... za darmo. Okazało się, że nie za bardzo,
      bo później już w stanowczym tonie przyszedł list, iż za te darmowe pisemka musi
      zapłacić :) (też około 100 zeta). Wysmarowałem więc maila do ich biuro, że brat
      nic nie podpisywał i żądanie opłaty za pisma, który przysyłali bez jego woli
      będzie zakończone być może w sądzie, a w pierwszym rzędzie u rzecznika
      konsumenta. Odpowiedź przyszła z przeprosinami i już nie było mowy o jakichś
      zaległościach. Podsumowując - dużo czarowania, a na koniec wielkie g... :>
      • Gość: temida Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:39
        Ludzie przecież to trzeba zgłosić do prokuratury!, co o tym sądzicie,
        przesteców trzeba scigać z urzędu.
        • Gość: reader:))) Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:58
          ja tez jestem jednym ze szczesliwców, dostalem wczoraj koperte:)))
          • Gość: krowka Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:14
            henryczku czy masz w tym interes to OSZUSCI!
            • henryczek-czewa Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? 23.01.07, 17:19
              Gość portalu: krowka napisał(a):

> henryczku czy masz w tym interes to OSZUSCI!

nie mam w tym interesu. Ludzie sami są sobie winni, wierzą w bajki, że mondeo z obrazka jużdo nich jedzie a później się dziwią. Nie winąreader's digest jest głupota ludzka, oni tylko na niej żerują

polecam skecz KMN w tym temacie www.youtube.com/watch?v=qJmGd0Tdzzc
    • Gość: renia Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 16:58
      Ja dostaje co rok.Nie czytam tylko do kosza!
      • henryczek-czewa Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? 23.01.07, 17:02
        oni nie są oszustami, za to niektórzy z Was są głupcami - ot cała prawda

pozdrawiam:)
    • Gość: xx Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: 80.54.171.* 23.01.07, 17:35
      Ja w to grałem. Zawsze byłem wybrańcem do nagrody. Byłem jedynym pretendentem
      do nagrody I-wszej i do samochodu - tylko żebym zakupił książkę, A gdy kupiłem
      to mnie zapominali i za jakiś okres znowu sobie przypominali z nową ofertą
      samochodów. Już pomyślałem, że nie będę miał ich gdzie trzymać. Do chwili
      obecnej jeżdżę starym samochodem.Obsługa jest profesjonalna, ale tu chodzi
      tylko o kupno książek.Niektóre pozycje były dobre. Atlas,kuchnia polska i coś o
      zdrowiu.To wszysko.Wycofałem się z tego - mimo,że wielokrotnie mi przysyłali
      jako jedyny wytypowa przez komputer do największej nagrody.
    • Gość: ani Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:38
      kiedyś moja mama dostawała tego duuuużo... kupowała książki i zawsze list w
      którym
      informowali że została wylosowana, ze jest blisko wygranej (samochody, kasa), po
      wysłaniu jednej koperty przychodziła następna że ma szansę na drugi poziom
      konkursu a potem że na pierwszy poziom i że jest już strasznie blisko..... teraz
      przychodzą koperty "odbierz wygraną gwarantowaną500tys" a potem sie okazuje że
      następne losowanie.......SZKODA CZASU
      • Gość: aga Re: Reader`s Digets-firma wiarygodna czy oszuści? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:47
        ja też jestem jedyna a ile od nich tego dostaje ...tony średnio w okresie
        wakacji po trzy na miesiąc na żadne nie odpowiadam;10 lat temu jakieś gazetki
        tam kupiłam i tak mnie molestują głupy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka