Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer - męski...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:41
hej, podpowiedzcie gdzie w Cz-wie znajdę takowego fryzjera, widziałem już
podobny wątek natomiast w 99% wypowiadały się Panie, chciałbym poznać opinię
płci przeciwnej, chodzi o modną fryzurę, coś ala oldschool, vintage ;-)
dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: kb8 Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:19
      widze, ze nie ma dobrego meskiego fryzjera albo nikt takiego nie spotkal, pozdro.
      • Gość: anonim Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:26
        Ja smigam do Sebastian na Jasnogorskiej. Ale jak juz sie wybierzesz to idz do
        Sebastiana a nie do jego brata pozdro
        • Gość: kb8 Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:29
          no w końcu :)), byłem u Seby faktycznie "Wella" jest okay, natomiast racja
          ostatnio się zdegustowałem bo obciął mnie Daniel ale myślałem, że to forum, na
          którym uczęszcza cała masa facetów coś więcej podpowie, chyba faktycznie pójdę
          do Sebastiana..
          pozdrawiam
          • Gość: bH Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:30
            SZYBKI JESTEś. PO 23 TEż MA OTWARTE???

nowak ale kicha
            • Gość: kb8 Re: Dobry fryzjer - męski... IP: 89.101.233.* 30.01.07, 00:09
              za duzo czasu spedzasz przy kompie, prosilem jedynie o porade dotyczaca fryzjera
              widzialem, ze inne watki smialo sie powiekszaly w swojej liczbie ale to chyba
              tylko hipisi odpowiadali (nie ublizajac nikomu), a to, ze ktos ma podobny host,
              gdzie wcale nie wyswietla poczatkowej skladni to nie oznacza, ze to ta sama
              osoba 'Panie Madralinski', a co do fryzjera o ktorym mowa nie sadze aby byl tak
              bezczelny i znizal sie do takiego poziomu zeby sobie robic samemu taka reklame -
              z reszta jemu reklama wcale nie jest potrzebna - na klientow nie narzeka,
              pozdrawiam..
              • Gość: bH Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:43
                stary co ty wogóle piszesz!
                fakty, fakty i jeszcze raz fakty.

mając wtyrobioną opinię o konkretnym fryzjerze zakładasz wątek, aby się czegoś
                dowiedzieć o wrażeniach innych mężczyzn na temat fryzjerów. co ty gej jesteś???

szczerze wątpię.
                jeden wątek, jedno IP i wszystkie wpisy w jednym dniu. co tak długo zwlekałeś z
                odpowiedzią na mój wpis, wtedy byłeś taki aktywny.
                sądzę, że szukałeś innego IP do wpisu.

i wogóle to skąd wiesz ilu ma klientów, co???

• Gość: bH Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:37
            drogi kb8, tj. p. Nowak.

skoro jesteś taki zadowolony z Nowaka to po ch... zakładasz wątek z zapytaniem o
            dobrego fryzjera męskiego.

pewnie po to aby sam na niego odpowiedzieć - zbyt szybko i z tego samego IP
    • Gość: BLEF hunter Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:17
      niezła reklama Sebastianie Nowak.

wpadłeś rozpoczynając i kontynuując wątek z tego samego IP: *neoplus.adsl.tpnet.pl

błędem była również szybka odpowiedź tj. co 3min kolejnych "zainteresowanych".

bądźmy szczerzy kto o tej godzinie śledzi wątek fryzjera męskiego i tak żwawo
      reaguje

WSTYD WAść
      • Gość: aaaa Re: Dobry fryzjer - męski... IP: 80.54.171.* 25.01.07, 12:46
        hehehe ale wtopa :D ja juz bym do niego nieszedł :P
        • Gość: s Re: Dobry fryzjer - męski... IP: 80.54.171.* 30.01.07, 09:49
          a Fryzjer juz sie cos widze nieodzywa :D co za chłop :D:D:D <LOL>
    • Gość: Niko Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.org 30.01.07, 09:53
      A tak poważnie dajcie namiary na dobrego fryzjera
    • Gość: uszczypliwy Re: Dobry fryzjer - męski... IP: 213.76.167.* 01.02.07, 11:45
      Gawroński na Kościuszki
      • Gość: s Re: Dobry fryzjer - męski... IP: 80.54.171.* 01.02.07, 12:52
        byleby nie sebastian z jasnogorskiej...
        • Gość: jacek Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:35
          Sebastian jest najlepszy.
          • kranzer Re: Dobry fryzjer - męski... 01.02.07, 13:53
            to prawda jest najlepszym z najlepszych.
            z wdzięczności za super fryzurę zrobiłem mu "laskę".
            z tego co wiem nie ja jedyny.
            mniam
          • Gość: bH Re: Dobry fryzjer - męski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:59
            "Sebastian jest najlepszy"

dziwne zjawisko. czy to przypadek, że wpisu dokonano z tego samego IP co
            złożono wątek, a potem z tego sameg IP słodzono Sebastianowi.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka