Dodaj do ulubionych

Forum Częstochowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:50
Czytając niektóre wpisy na forum częstochowskim (niestety jest ich coraz
więcej) można wyciągnąć następujące wnioski :
1.Komputery stały się dobrem ogólnie dostępnym.
2.Narzędzie to trafiło także w ręce absolwentów zawodówek oraz tych ,którzy
zakończyli swoją edukację na szóstej klasie szkoły podstawowej.
W związku z powyższym dyskusja i wymiana poglądów reprezentujących odpowiednio
wysoki poziom merytoryczny,stylistyczny i ortograficzny jest tylko wspomnieniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 13:04
      true.
    • marcelmilau Re: Forum Częstochowa 28.01.07, 13:07
      Gość portalu: mateusz napisał(a):

> Czytając niektóre wpisy na forum częstochowskim (niestety jest ich coraz
      > więcej) można wyciągnąć następujące wnioski :
      > 1.Komputery stały się dobrem ogólnie dostępnym.
      > 2.Narzędzie to trafiło także w ręce absolwentów zawodówek oraz tych ,którzy
      > zakończyli swoją edukację na szóstej klasie szkoły podstawowej.
      > W związku z powyższym dyskusja i wymiana poglądów reprezentujących odpowiednio
      > wysoki poziom merytoryczny,stylistyczny i ortograficzny jest tylko
      wspomnieniem
      > .

Smutne ale prawdziwe.
    • ellka25 Re: Forum Częstochowa 28.01.07, 18:01
      Masz rację Mateuszu, przykre ale prawdziwe.

Ale ja myślę, że poziom wykształcenia nie świadczy o kulturze i inteligencji.

Z tym trzeba się urodzić :)
      • Gość: mateusz Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:18
        ellka25 napisała:

> Ale ja myślę, że poziom wykształcenia nie świadczy o kulturze i inteligencji.
        >
        > Z tym trzeba się urodzić :)
        Pełna zgoda. Troszeczkę się zagalopowałem.To jednak efekt lekkiej nerwowości
        związanej z kulturą (nazwałbym to nawet subkulturą na szczytach władzy) tej
        części rządu ,która zbyt rozległym wykształceniem nie może się pochwalić.
        Jednakże zgadzam się z Tobą w zupełności,że wykształcenie o niczym jeszcze nie
        świadczy czego licznych przykładów doświadczamy zarówno na własnej skórze jak i
        mamy okazję zobaczyć w środkach masowego przekazu.
        Powszechna dostępność wyższego wykształcenia (za niemałe pieniądze) ma prócz
        licznych plusów także ten minus,że o elitarności tego sposobu na życie możemy
        zapomnieć.
        Z drugiej strony stykamy się na codzień z ludźmi o wysokiej kulturze
        osobistej,którzy z takich czy innych względów skończyli swoją edukację na
        średnim poziomie,a jednak mogą być przykładem dla nie jednego magistra.
        • Gość: do mateusz Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:36
          dlaczego według co niektórych ludzie po zawodówce to "wielkie BE".wykształcenie
          nie ma nic do inteligencji wiesz mi.znam wiele "studencików" którzy po prostu
          bredza.nie zgadzam sie z toba Mateuszu!(pewnie masz wykształcenie wyzsze i
          dlatego traktujesz ludzi z góry i wrzucasz wszystkich do jednego wora)

ja mam zawodowe i nie czuje sie gorsza czy głupsza,jestem głupsza tylko w
          oczach ludzi takich jak ty-to smutne.

12.12m
        • Gość: b Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:45
          do MATEUSZA no i wyszła słoma z butów!!!
          • Gość: a komu Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:46
            wyszła, konkretnie?
    • Gość: mmg Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 01:17
      MGR nic nie dalej jesli ktos nie dorosl do tego poziomu wyksztalcenia. A takich
      mamy w swoim otoczeniu WIELU... Jak to ktos slusznie napisal ze wzgledu na
      dostepnosc tego wyksztalcenia, wszyscy sie ucza, ale nie wszyscy sie wyuczyli,
      bo nie wszystkiego mozna sie nauczyc...To, ze w stopniu edukacji zaszlo sie
      daleko to nie znaczy, ze stopien inteligencji za tym nadazyl u kazdego :)
      • Gość: up Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:13
        up
        • Gość: kolega Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:18
          jak ci sie nie podoba to won zagranice
    • Gość: K2 Forum wzajemnej adoracji - już odeszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:39
      Zgoda czasami zdarzy mi się użyć niecenzuralnego słowa na forum żeby określić takie a nie inne zachowanie zazwyczaj naszej ukochanej;) władzy, uważam że poprostu inaczej sie nie da w niektórych przypadkach (bardzo trudnych przypadkach godnych co najwyżej politowania).
      A samo forum jak to forum służy do wyrażania opini, i czasami się z nimi zgadzam a czasami nie, ot całe forum.
      A internet żeczywiście stał się dobrem ogólnodostępnym i dobrze:), a wy jak byście mieli choć ciut kultury to niepatrzelibyście na ludzi po zawodówce, czy średniej z politowaniem.
      Kończą się czasy gdy takie fora były zazwyczaj kółkiem wzajemnej adoracji gdzie tylko elita(bogata elita) miała dostęp, myślicie że ludzie po zawodówce nie chcą się dokształcać poznawać opinie innych ludzi, poprostu się rozwijać a internet im na to pozwala.
      Sam za jakiś czas będę miał tytuł:) inżyniera a w życiu nie ośmieliłbym się w ten sposób spojrzeć na ludzi po zawodówce czy zwykłych ludzi ciężko pracujących jako zwykli robotnicy fizyczni.
      A więc wrzucanie wszystkich ludzi po zawodówce czy średnim do jednego wora trochę wam niepasuje bo naprawdę wśród tych ludzi są wartościowe osoby.

Ps. Panie marcelmilau myślałem że skoro jesteś absolwentem TZN-u to masz lepiej poukładane w główce, żal naprawde żal:( ........i przepraszam za błędy ortograficzne jak coś to mnie poprawcie!
      • Gość: mmg Re: Forum wzajemnej adoracji - już odeszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 01:24
        POPIERAM
        • Gość: Wlodek : Forum IP: *.st.vc.shawcable.net 12.02.07, 06:00
          Przy tego typu dyskusjach mam zawsze pewien problem.
          Czy Andrzej Lepper vicepremier i profesor przestal juz byc dzieki obu tytulom
          chamem, a pani krawcowa, ktora przeczytala polowe dziel klasyki swiatowej i
          wspolczesnej w trzech jezykach, bywa w teatrze i jej samej zdarza sie popelnic
          dzielo poetyckie, to "cos" gorszego od pana vicepremiera?
          Czy chamstwo przyszlego magistra z polibudy zaklocajacego watek 50+ rozni sie
          czym od chamstwa takiego, ktory nie skonczyl podstawowki?
          Rozni sie jednym. Od przyszlego magistra wymaga sie braku chamstwa i
          przyzwoitego zachowania.
          Inaczej oceniamy zachowanie uchlanego lumpa sypiacego wyzwiskami, a inaczej
          radnego miejskiego, ktorego musi wyrzucac z sali obrad policja bo rzuca wokol
          miesem mimo stanowiska z wyboru spolecznego i wyksztalcenia. Czy nauczyciela
          starszej mlodziezy.
          Forum jest tylko odbiciem codziennosci.
          Bluzg jest latwiejszy w uzyciu.
          Tylko co bedzie jak wszyscy zaczniemy bluzgac?
          • ohydny_troll Re: : Forum 12.02.07, 06:16
            Wlodziu, jęczysz i płaczesz jak stara baba, może zresztą nią jesteś?
            • Gość: bbb Re: : Forum IP: *.21.pl 13.02.07, 14:12
              brak słów....
              • Gość: to chyba Re: : Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:18
                jedyne takie forum.
          • Gość: misiu Re: : Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:18
            Twój język Wlodziu jest dowodem na bluzganie. Poza tym przesiadywanie na tym
            forum w twoim przypadku oznacza, iż jesteś niedojrzały emocjonalnie, miewasz
            kompleksy. Nie wiadomo jakie masz wykształcenie, ale kiedy odświeżymy kilka
            wątków opatrzonych sygn. autor Wlodek - tam dopiero jest chamstwa. Tylko, że
            nadal nie wiemy, czy od ciebie braku chamstwa wymagać, czy też nie? Nie wiem,
            czy zrozumiałeś?
          • Gość: miły Re: : Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:53
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=56149485&a=56186375
            Kultura w stylu włodka! Jak Cię nazwać? Chamem po magisterium, czy bez? Czy w
            Twoim konkretnie sprawie robi to jakąś różnicę?

Ruda!
            Masz racje!!!
            Kto wybral w Cz-wie PiSuarow z Ryszka na czele do parlamentu??? I podobnych?
            Niedawno dyskutowalismy o pieniadzach unijnych na Jasna Gore, co jest sluszne,
            ale szmal wyrwany z ZUS-u to jest sk...synstwo, bo to nie sa pieniadze panstwa,
            tylko tych, ktorym przymusowo pobieralo sie i pobiera haracz z pensji.
            Jesli PO tez glosowala za tym rabunkiem, to z tej okazji kazdemu POslowi ktory
            podniosl gorna konczyne za taki budzetem powinno sie urznac gorna konczyne na
            poczatek.
            A cala glosujaca ZA bande ktos powinien pozbawic emerytur!!!
            Ciekawe co zrobi z tym "prezentem" Olejniczak.
            To nadaje sie Trybunalu Konstytucyjnego.
          • Gość: ja1 Re: : Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:08
            W tym wypadku nie rozumiem dlaczego atakujecie Włodka. W zasadzie prawdę
            powiedział. Uważamy, że chamstwo cechuje ludzi bez wyższego wykształcenia, nie
            zauważając, że na to określenia zasługuje tylko pewien margines wśród tych
            ludzi. Natomiast nie zauważamy lub rozgrzeszamy chamstwo wśród ludzi z wyższym
            wykształceniem lub piastującym funkcje publiczne (do których de facto powinni
            być wyedukowani), od których przecież powinniśmy wymagać więcej właśnie z racji
            edukacji.
            • Gość: ja2 Re: : Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:13
              Nie należy mylić pojęcia kultury z pojęciem inteligencji. Inteligencja w
              większym stopniu zależy od wrodzonych predyspozycji, natomiast kultura wiąże się
              głównie z wychowaniem i naszą wrażliwością i jeśli chcemy to możemy nad nią
              popracować, niestety dzisiaj modne jest chamstwo.
              • Gość: ja3 Re: : Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:18
                A kwestia wykształcenia...przede wszystkim jest uwarunkowane finansami. Jeśli
                rodzice są biedni to masz ograniczony dostęp do nauki i wcześnie musisz iść do
                pracy. Poza tym nie wszyscy mają predyspozycje do szybkiej nauki i to ich
                dyskwalifikuje. Co nie znaczy, że są gorsi. Tak jak jeden rodzi się wysoki a
                drugi niższy, jeden blondyn a drugi brunet i nie rozpatrujemy, który jest
                lepszy, tak samo nie powinniśmy oceniać ludzi z lepszymi predyspozycjami do
                zdobywania wiedzy i umiejętności jak i gorszymi.
                A do tych świetnie wyedukowanych, spodobały mi się słowa pewnej Pani profesor,
                że osoba mądra ma świadomość ogromu swojej niewiedzy i ograniczeń.
        • Gość: ph Re: Forum wzajemnej adoracji - już odeszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:25
          Również popieram. Więcej takich ludzi i totalitaryzm gotowy. Jacy to wrażliwi
          ludzie się jeszcze uchowali . Miś chciałby pewnie być jedynym posiadaczem
          komputera w mieście.
      • Gość: :) Re: Forum wzajemnej adoracji - już odeszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:19
        Zimna Wojna - rosji znowu odpie..:)
        Autor: Gość: K2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 11.02.07, 10:30

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3910651.html
        A więc Putin przestaje się kryć ze swoim chamstwem:), ja tam ruskich zawsze
        nienawidziłem a teraz tylko się w tym moim
        nienawidzeniu utwierdziłem:)

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,49621,3906893.html
        a tutaj sa dowody jaka to rosja potężna phi:)

• Gość: K2 Re: Forum wzajemnej adoracji - już odeszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:45
          przecierz napisałem że czasami lubię sobie poprzeklinać, tylko człowiekiem jestem

No oczywiście że to napisałem:> "A więc Putin przestaje się kryć ze swoim chamstwem:), ja tam ruskich zawsze
          > nienawidziłem a teraz tylko się w tym moim
          > nienawidzeniu utwierdziłem:)"

Pisząc że ruskich nienawidziłem miałem na myśli ludzi którzy rosją rządzą, a jak chcesz to się śmiej, ja też się pośmieję.
          I nie jestem idealny jak zakłamana reszta forumowiczów, jak chcesz to poszukaj sobie więcej moich wypowiedzim, nie mam nic do ukrycia, oczywiście idealny nie jestem tak jak ty :) Pozdro z Rędzin
    • Gość: misiu Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:22
      osiągnięcia Wlodzia:

Zalamac sie? To dopiero zrobilabys siusiumajtkowi przyjemnosc. Przeciez ten
      owsik robi to wylacznie dlatego, zeby kogos wkurzyc.
      Taka juz natura jednokomorkowca.
      Ale, zeby sie z tego pwodu zalamywac, to juz lekka przesada:)))
      • Gość: do misia Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:50
        Zanim zaczniesz cytować Włodka,może poczytasz co pisał ten ''owsik'' a ile już
        zostało wycięte.

Owsik ,tp bardzo delikatne określenie.

A jak miał napisać ? Wyjątkowo dokuczliwy owad ,drążący odbytnicę i żywiący się
        ekstrementami ?
        To byłoby adekwatne,aczkolwiek uważam ,że nieco przydługie.
        To tego osobnika - owsik jest OK.
        • Gość: K2 do reszty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:22
          i co wyedukowani ludzie nawet na tym wątku zrobiliście pyskówkę:)

Forum jest dla wszystkich, dla mniejszych, wyższych, kobiet, mężczyzn, inwalidów, normalnych i nienormalnych umysłowo, niewykształconych i wykształconych, problemem jest to z kim wejść w dyskusję.
          No i niezapominajcie że na forum wszyscy sa idealni bez wad:)
          • Gość: K2 owsik to pasożyt ludzki (obleniec) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:46
            Enterobius vermicularis - bytuje w jelicie grubym, wyrostku robaczkowym oraz końcowym odcinku jelita cienkiego żywi sie treścią jelitową:)
          • Gość: misiu - rysiu Re: do reszty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:49
            Dokładnie tak - dla wszystkich. I należy pamiętać, że jakiś Włodzio nie jest
            Alfą i Omegą (na Omegę to jeszcze kogoś musi być stać). Uczestniczy w wielu
            pyskówkach, obraża, nazywa (patrz niżej) jak tylko mu się podoba. I to ma
            pozostać niezauważonym? Nie można zwrócić mu uwagi, że jest czystą hipokryzją to
            co robi? I jak to możemy nazwać? Chamstwem? Manipulacją? Niedowładem
            intelektualnym? Oczywiście, że nie ... jest przecież Włodek nawet wykształconym
            człowiekiem, używa nawet słów adekwatnych dla ludzi wykształconych, ale przecież
            również ubliża na tym forum. Zatem kim jest Wlodek? Odpowiem według jego
            nomenklatury - jest wykształconym chamem, od którego winniśmy wymagać więcej.
            Człowiek ten cierpi na syndrom nienawiści do swojego odbicia. A kiedy przyjrzy
            się swoim żartom w Lustrze Ingelhardta, to odbicie tego jest tym do czego dąży i
            co chciałby osiągnąć. On po prostu jest niespełnionym obywatelem miasta
            Częstochowa, który znalazł sobie nowy dom w nowej Ojczyźnie, a że nijak do niej
            nie pasuje (i czasu na karierę nie traci ... ) świadczy to forum i czas
            przebywani na nim. Jego tragedią jest to, że nie traktuje go już poważnie
            Polonia z Vancouver, ani ludzie z Częstochowy, dla których jest niespełnionym
            "ćwierćinteligentem" (chudy Literat ... ) z Zawodzia.
            • Gość: K2 Re: do reszty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:54
              :)
              • Gość: misiu -rysiu Re: do reszty!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:02
                sorry,ale nie zauważyłem tego.Nawet jak Włodek się z kimś nie zgadza,robi to na
                poziomie.Jakimś.

A dlaczego nie poraża cię ćwierćinteligencja jednokomórkowca,który na tym forum
                puszcza bąki hahahahahhahaha.I uważa,że jak w rodzinnej wiosce ,na zabawie w
                remizie jest wesoło.

A tak nawiasem mówiąc,jestem bardzo zaciekawiony tym Włodkiem.To musi być
                osobowość,skoro temat ''forum częstochowskie'' jest właściwie tylko o nim.
                pozdrawiam.
        • Gość: owsik Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:23
          Owisik nie jest owadem ... wykształcony kolego wlodka.
          • Gość: Beta Re: Forum Częstochowa IP: 89.174.23.* 12.02.07, 13:28
            Niestety to jest chyba najbardziej zjadliwe polskie forum. Mam wrażenie, że
            pisze się tu tylko po to, żeby dokopać - właściwie obojętnie komu i na jaki
            temat. Chamstwo poraża.
          • anna_s4 Re: Forum Częstochowa 12.02.07, 13:30
            Kolega wlodka jest owadem :-))))
          • Gość: do owsika Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:38
            jasne że nie wiem.To ty chyba wiesz lepiej ,kim jesteś ?:)))

_______wykształcony kolega WŁODKA_________
            • Gość: A ty anno sss4 Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:40
              vel troll ohydny ,tu już się spuszczasz ?
              • ohydny_troll Re: Forum Częstochowa 12.02.07, 13:43
                Wszystko owadziany ludku ci sie już pomieszało, hahahahahahahahaaaaaa.
                Ale to dobrze, bo przynajmniej na forum jest wesoło !
            • ohydny_troll Re: Forum Częstochowa 12.02.07, 13:40
              No młocisko z ciebie niezłe, podstawówki nie skończyłes na bank!
              • Gość: Wlodek Re: Forum Częstochowa IP: *.vf.shawcable.net 12.02.07, 14:27
                I prosze jakigo mam wielbiciela.
                A tak sie staralem, zeby mu grzecznie wytlumaczyc, zeby nie brudzil w innym
                watku, ktory jest spokojnym i przyjaznym uczestnikom miejscem spotkan.
                I klops.
                Ale "mam sukces" widac cos z tego co pisalem pod jego adresem zrozumial, troche
                miejsca zaczernil na forum.
                Ktorys z wielbicieli wtracil cos o Zawodziu.
                Otoz na tym Zawodziu nawe ostatni lobuz wiedzial jak sie zachowac i nie rzucal
                bluzgiem w stosunku do kobiet i nie plul nikomu na plecy dla rozrywki.
                Mogl zerwac jablka w ogrodzie, albo ukrasc kure, ale sasiadce dzien dobry
                powiedzial.
                W wy co??? Naplujecie co raz to z innego loga i to wszystko na co was stac.
                No to pobawcie sie jeszcze, a ja poczytam ..:)
                Milego dnia zycze.
                • Gość: misiu - rysiu Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:06
                  Także bluzgiem nie rzucam, jeno wtrącam, że ten który przeciwko bluzgom
                  występuje sam bluzga niezgorzej. :):) Może wreszcie i ty to zrozumiesz ...
                  • Gość: a ja się pytam Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:18
                    po raz któryś misia -rysia,a może pysia..

dlaczego nie przeszkadza mu ów owsik ,który twierdzi że nie jest owadem tylko
                    glistą ?
                    I ten jego hienowaty ,trupi śmiech ,pokrywający NICOŚĆ absolutną,oraz
                    sformułowania ,których powstydziłby się czyściciel szamba - też nie rażą?

Ale Włodek razi !
                    Bo z Zawodzia udał się do Kanady i dobrze mu tam jest.Jest zadowolony z
                    życia,to trzeba go kopnąć.Poza tym jest bezkompromisowy w stosunku do
                    forumowego gówna.
                    A ty misiu boisz się po nim pojechać,ale nie tylko dlatego ,aby sobie butów nie
                    ubrudzić ,nieprawdaż ?

Włodek choć daleko,jest celem stanowczo lepszym.Bo a nuż uda mu się zepsuć
                    humor.Bo owsik humor ma zawsze dobry.
                    • Gość: misiu - rysiu Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:17
                      Ani Owsikowi, ani też wlodkowi bluzgów pisać nie będę jano jak włodek strofuje
                      innych to niechaj potulnie spojrzy na swoje dokonania. Wystarczy wpisać Wlodek w
                      pole autora a tam kilkaset szczypiorków, pomidorów i innych bluzgów. Zatem kto
                      gorszy cham - ja się pytam? Od kogo mamy wymagać, jak nie od wymagających?
                      • Gość: Wlodek Re: Forum Częstochowa IP: *.vf.shawcable.net 12.02.07, 21:23

Gość portalu: misiu - rysiu napisał(a):

> Ani Owsikowi, ani też wlodkowi bluzgów pisać nie będę jano jak włodek strofuje
                        > innych to niechaj potulnie spojrzy na swoje dokonania. Wystarczy wpisać
                        Wlodek w pole autora a tam kilkaset szczypiorków, pomidorów i innych bluzgów.
                        Zatem kto gorszy cham - ja się pytam? Od kogo mamy wymagać, jak nie od
                        wymagających?

Jest bardzo proste rozwiazanie tego problemu.
                        Chcesz zeby cie traktowac jak doroslego i myslacego, i czlowieka na dodatek, to
                        sie tak zachowuj.
                        pokazowka z watku 50+ jaka zaprezentowales [byc moze w spolce] nie nalezy do
                        cywilizowanych zachowan doroslych.
                        Zanim wrzucisz moj cytat bedacy odpowiedzia na twoje trzy, to pomysl chwile,
                        czy warto. Jesli zwraca ci sie uwage raz, dwa i jeszcze kilkanascie kolejnych,
                        to widac nie rozumiesz, ze brzydko zachowywac sie nie powinno.
                        Jak chcesz wymiany zdan, to moze najpierw zaproponuj jezyk w jakim chcesz sie
                        porozumiewac. Zawsze staram sie dostosowac do potrzeb rozmowcy w tym zakresie.
                        A moze umowmy sie tak:
                        Ty nie wchodzisz z wulgaryzmami i obrazajacymi moich kolegow i kolezanki z
                        watku 50+, a ja nie bede obrazowo odpowiadal na twoje posty.
                        To zdaje egzamin w praktyce.
                        Jak sie uwaznie przyjrzysz, to szczypiorki i pomidory nastepuja przewaznie po,
                        a nie przed ... i sa skutkiem, a nie przyczyna.
                    • Gość: cyganka Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:58
                      Czy Ktoś zna firmę "Siulczyński i Wspólnicy" budującą mieszkania na ulicy
                      Gajowej? Każdy szczegół będzie dla mnie ważny.
                      • Gość: do mateusza Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 13:06
                        A co chcesz,skoro do komputera ma dostęp ktoś kto pisze np..

.....swędzi między nóżkami, więc i głowa nie pracuje
                        jak trzeba! Hihihihihiiiiiiiiiii.....

Śmiech upiora,czas nieograniczony ,bo siedzi dupą przed monitorem i czyha....

Żeby chociaż miało co swędzieć między nóżkami...AlE nie! Paskudny doktor
                        zamroził i wyciął.
                        I tak wiatr w spodniach hula,to nienawiść do świata wzrasta..heh..

Ciekawe.czy chociaż rencinę przyznali ? Bo kto zatrudni trolla z sopranem ?
                        Nawet na 0700-
                        • Gość: to o to chodzi ?? Re: Forum Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 13:31
                        • Gość: twojelustro Re: Forum Częstochowa IP: 83.16.102.* 14.02.07, 09:41
                          Gość portalu: do mateusza napisał(a):

> A co chcesz,skoro do komputera ma dostęp ktoś kto pisze np..
                          >
                          > .....swędzi między nóżkami, więc i głowa nie pracuje
                          > jak trzeba! Hihihihihiiiiiiiiiii.....
                          >
                          > Śmiech upiora,czas nieograniczony ,bo siedzi dupą przed monitorem i czyha....
                          >
                          > Żeby chociaż miało co swędzieć między nóżkami...AlE nie! Paskudny doktor
                          > zamroził i wyciął.
                          > I tak wiatr w spodniach hula,to nienawiść do świata wzrasta..heh..
                          >
                          > Ciekawe.czy chociaż rencinę przyznali ? Bo kto zatrudni trolla z sopranem ?
                          > Nawet na 0700-
    • Gość: gg Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:20
      Obrażasz misiu puszysty ludzi. Sam nie trzymasz poziomu.
      • Gość: Wlodek Re: Forum Częstochowa IP: *.vf.shawcable.net 13.02.07, 14:27
        Re: Si vis pacem para iustitiam
        Autor: ohydny_troll
        Data: 13.02.07, 12:38 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        Jak widzę, odpowiedź merytoryczna i na temat.
        Ale cóż, spotkanie niedługo i swędzi między nóżkami, więc i głowa nie pracuje
        jak trzeba! Hihihihihiiiiiiiiiii.

Jakis misiu cos tu o chamstwie i kulturze?
        Wot. My kulturnyj narod.
    • Gość: nielot Cukierkowe Forum Częstochowa:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:34
      z Cerberem. To forum jest lepsze:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=57165900&a=57196433
      • Gość: K2 Re: Cukierkowe Forum Częstochowa:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:47
        Gość portalu: nielot napisał(a):

> z Cerberem. To forum jest lepsze:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=57165900&a=57196433

Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie :D
        No widać nasze forum nie jest wcale takie najgorsze:)
    • Gość: mateusz Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:53
      Witam.
      Przyjemnie popatrzeć i poczytać jak Częstochowianom leży na sercu kultura
      osobista. Może to świadczyć o tym , że z wychowaniem młodzieży nie jest tak źle
      jak możemy sądzić na podstawie przedstawianych w środkach masowego przekazu
      faktów . Trzymajmy więc fason na forum częstochowskim.
      Niektórzy z Was w niewybredny dosyć sposób atakują kolegę Włodka, co budzi moje
      szczere zdziwienie.Wyróżnia się ten nasz forumowicz trafnością spostrzeżeń i
      celnością uwag i przyjemnie się czyta jego wypowiedzi.Możemy się nie zgadzać we
      wszystkim,ale nie upoważnia nas to do ataków ad personam,ale raczej do
      wypowiedzi dotyczących przedmiotu sporu.
      Może jest tak,że człowiek piszący anonimowo na forum odkrywa także swoje drugie
      "ja" ,siedzące gdzieś głęboko w psychice,ograniczone nakazami moralnymi życia
      codziennego,a ujawniające się wtedy gdy nikt nas nie rozpozna. Stąd może te nie
      zawsze wysokich lotów wpisy.Któż to wie ?
      • Gość: K2 Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:01
        Panie Mateuszu:) prawda leży pewnie gdzieś pośrodku, pozdrowienia z zacofanych Rędzin
        • Gość: mateusz Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:07
          Pozdrawiam Rędziny.To fest miejscowość.
          • straight1 Re: Forum Częstochowa 13.02.07, 20:08
            Dlugo szukalem az cie znalazlem "ohydny trollu"vel"misiu-
            rysiu","wielki_kutasie"i co jszcze wymyslisz?
            Na ile nickow masz jeszcze pomysl?
            Nie odpowiedziales mi na postawione pytania na watku"Do rektora Politechniki
            Czestochowskiej-Interw." z dn.11/2.
            Myslalem,ze masz wiecej odwagi i potrafisz zlozyc pare zdan na tyle, na ile
            zdolny jest twoj umysl zakodowac.
            Dzisiaj uzyles znowu komputerow sluzacych do celow dydaktycznych i znowu
            ublizasz ludziom na roznych watkach.
            I to wszystko na koszt Politechniki.
            Dlaczego grasujesz na roznych watkach i czynisz tyle zla?.
            Dlaczego ublizasz i "mieszasz z blotem" ludzi.ktorzy nie uczynili ci nic zlego?
            Co kieruje twoim postepowaniem?Dlaczego???!!!
            Czy tak bardzo nienawidzisz swoich rodzicow,dziadkow,ze ublizasz
            ludziom,bedacych w ich wieku?
            Czy nie zdajesz sobie sprawy z tego,ze takie wpisy moga doprowadzic starsze
            osoby do zawalu np.?
            Jakbys sie poczul,gdybys ktoregos dnia odwiedzil matke lub ojca a oni
            zaplakani,opowiedzieliby,ze ktos o wiele lat mlodszy od nich im naublizal?
            Nie czulbys zalu do tego mlodego czlowieka?
            A teraz ty,studiujacy,przyszly inzynier lub magister z tytulem w kieszeni i z
            chamstwem na ustach,jak bedziesz patrzal rodzicom w oczy?
            Ile krwawicy poswiecili,by synus mogl sie wyksztalcic wyzej?
            Zastanow sie nad soba.
            Zal mi cie,bo zgniles moralnie zanim dojrzales.
            Gdybys mogl opisac dlaczego to robisz,to wiesz,ze czekam na watku"Do rektora
            Politechniki Czestochowskiej-Interw".
            • Gość: misiu - rysiu Re: Forum Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:02
              Nie jestem tą samą osobą! Po prostu Włodek sam w różnych wątkach uderza w strunę
              "braku kultury", po czym poprawia innych i punktuje za to samo. To się nazywa
              hipokryzja. Wszedłem na to forum kilka dni temu. Dla mnie kojarzy się z bagnem
              umysłowym. Wzajemnie się oburzacie, obluzgujecie, wieszacie psy itd. Kiedy
              uczestniczą w tym dzieci (niedojrzałe) to ok. Ale Wy jesteście starszymi ludźmi
              (tak wynika z wypowiedzi Włodka). Zatem bawcie się w zabawy drugiego "ja" -
              jestestwa doskonale skrytego. Naruszajcie swą godność dalej. Wzajemnie
              zmieniajcie fronty!
              • straight1 Re: Forum Częstochowa 13.02.07, 22:44
                Ta osoba uzywa wielu nickow,nierzadko podszywajac sie pod cudze loginy,wpisujac
                nr.serwerow,co jest razacym naruszeniem zasad Netykiety.
                Ublizanie na forum czestochowskim stalo sie jego "chlebem powszednim".
                Probuje niszczyc wszystko,co posiada cechy szlachetnosci na Forum.
                Malo jest takich watkow na forum czectochowskim,gdzie nie ma
                ublizania,perfidnych wpisow,ostatnio zaatakowano watek"50-latki na Forum"-jeden
                z nielicznych pieknych watkow na tym Forum - siejac tam moralna zgnilizne.
                Z zaginiecia dziecka Piotra uczynil sobie show na swoj wlasny uzytek.
                Ile podlosci uczynili tacy jak np.
                fikkokikko,prawdziwy_troll,synsama666,benyhil,czesc_grzyby,porucznik_sarkozy.col
                onel_kuras i wiele innych nickow?
                Sadzisz,ze ci niewinni ludzie moga byc tylko opluwani,ze nie posiadaja swojej
                godnosci?
                Czy zaatakowana osoba nie ma prawa sie bronic?
                Jesli nie identyfikujesz sie z trollem,to musze ci powiedziec,ze i twoj wpis
                nie byl lepszy od wpisu trolla.
                Troll obraza a ty ponizasz cudza godnosc.
                Wiesz,to na jedno wychodzi.

Dobranoc
                • Gość: K2 Rozwiązanie alternatywne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:50
                  Ja tutaj obecny zgłaszam:) projekt mojego autorstwa:) o stworzeniu dwóch "forum częstochowa" z tym że na jednym obowiązywałby obowiązek logowania uczestników a na drugim które mozna by nazwać "FCz - na luzie":) mozna by się obrzucać najroizmaitszym mięchem bez obowiązku logowania.
                  A teraz spadam bo moja kobietka na walentynke czeka;)
                  • Gość: do K2 Re: Rozwiązanie alternatywne !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:59
                    Niw masz racji.
                    Najbardziej chamski troll na forum,ten którego wpis pod nickiem''twoje lustro''
                    tu się znajduje,ma kilka loginów.Niektóre są ordynarnymi podszywami pod
                    normalnych forumowiczów.Bo on normalny nie jest,choc umie się posługiwać
                    komputerem w sposób zaledwie dostateczny / nie swoim/..

Na wątku '' do rektora politechniki '' są jego loginy.I będzie dzialał ,dopóki
                    redakcja nie zrozumie,że dla dobra swojego image musi trolla wykopac z forum.
                    • straight1 Re: Rozwiązanie alternatywne !!! 14.02.07, 22:03
                      Watek "Do rektora Politechniki Czestochowskiej-interw." jest mojego autorstwa i
                      nie wiem,ktore loginy masz na mysli,bo jest tam kilka.
                      Tam,pod moim loginem nie znajdziesz ublizania,chamstwa i ponizania godnosci.
                      Jest natomiast kilka pytan skierowanych do trolla i oczekiwanie na jego
                      odpowiedz,co do jego podlosci i wyrzadzania krzywdy innym uzytkownikom Forum
                      czestochowskiego.
                      Podszyw i zmienne loginy trolla maja niejako zmylic czujnosc moderatora i
                      umozliwic trollowi bezkarnosc na Forum czestochowskim.
                      Probuje na wszelki sposob znalezc motywy jego/ich postepowania,oraz brak
                      respektu dla osob starszych wiekiem.
                      Uwazam trolla za osobe tchorzliwa,gdyz wymyka mi sie z watkow,na ktorych go
                      spotykam i zadaje mu pytania,chyba niewygodne dla niego.
                      Popieram zdecydowanie pomysl K-2 o podzielnosci forum.
                      • Gość: sorry Re: Rozwiązanie alternatywne !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:25
                        nie zauważyłam,że na tym wątku też są wymienine loginy trolla.Jeszcze raz
                        przepraszam,bo widzę że też próbujesz z nim walczyć.

Ale skoro ma tyle podszywów,to jaki sens ma założenie forum alternatywnego?
                        Już dawno powinien stąd wylecieć.Na innych portalach za podszyw jest
                        natychmiastowe wyrzucenie.A pisać,aby pobyć 5 minut na forum,to żadnemu
                        trollowi się nie opłaca.
                        Skoro Redakcji zależy na opinii negatywnej,to niech dalej pozwala sobą
                        pogrywać.Bo troll przede wszystkim pogrywa moderatorem.Bo forumowicze
                        kulturalni znajdą sobie inne forum.Zresztą już znaleźli.A na GW zostanie w
                        końcu chamstwo .
                      • Gość: achach [...] IP: 61.78.216.* 17.02.07, 12:18
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: achach [...] IP: 61.78.216.* 17.02.07, 12:18
                        • Gość: no i proszę forumowa wesz działa wszędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:28
                          tu też.A MODERATOR ? boi się chyba ?
                          • Gość: gość ???? Re: forumowa wesz działa wszędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:33
                            No właśnie, prawie na wszystkich wątkach.

Rozpoczyna również wątki podszywając się pod inne nicki.

Jest wulgarny, chamski i obrzydliwy.

Spadam z tego forum.

A moderator nadal śpi. P. :)
                            • Gość: eeee [...] IP: *.man.czest.pl 17.02.07, 17:50
                        • Gość: K2 klikać na "skasuj post" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:36
                          ja to zrobiłem i moderator usunoł i bardzo dobrze
                    • Gość: K2 Re: Rozwiązanie alternatywne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:39
                      To rubcie co chcecie ale pomysł z dwoma forami częstochowskimi przynajmniej by ograniczył proceder chamstwa i podszywania się pod czyjeś nicki na forum logowalnym:)
    • Gość: o ssso? [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:17
    • samotna.w.sieci1 Re: Forum Częstochowa 17.02.07, 16:28
      słuszna uwaga!
    • Gość: K2 Re: sam jesteś "usunoł" ćwoku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:01
      _Pani jeśli ma pani tyle latek ile myslę:) to raczej nie powinna pani operować słownictwem typu "ćwoku, baranie, itd..., bardzo dobry przykład pani daje właśnie dla takich takie forum powinno byc zamknięte, a BYKA popełniłem i będę popełniał nikt nie jest bezbłędny:)
      Powodzenia staruszko:)
    • Gość: plaga egipska wsza forumowa znowu się podszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:02
      aby znieść tu swoje gnidy.I tak jest w kazdą sobotę.Siedzi ta kupa nieszczęścia
      sama i korzysta z nieudolności moderacji.
      • Gość: do k2 Re: wsza forumowa znowu się podszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:05
        nie mów pani do tego gówna.To IP.man.czest.pl dorumowy troll.Specjalność -
        podszyw pod kobiety.Dam głowę ,że lubi zakładać pończochy i stringi ,klepiąć w
        klawiaturę.
        W rzeczywistości to tłuścioch z łupieżem.
        • Gość: przykład Re: wsza forumowa znowu się podszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:20
          założonego wątku przez wszę forumową,zanim moderator go nie wyrzuci..

A ja najbardziej lubie stawiać klotza... (1) kobieta_59 ...w rzeczywistości
          tłusty IP.man.czest.pl.Wsiowy burak z akademika.Zwyczajnie.
          • Gość: K2 Re: wsza forumowa znowu się podszyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 23:45
            Ja nie trzymam jego strony (broń Boże) ale ty też mógłbyś używać jednego nicku, temat wpisuj do okienka "temat" a nie "autor"

Pozdro i Dobranoc idę spać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka