Dodaj do ulubionych

combi-med jaka opinia w zakresie usuwania znamion

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:07
Witam!
mam zamiar usunąc sobie znamiona w tej przychodni na kasę chorych. Czy moze
ktoś z Was tam sobie taki zabieg robił i u którego lekarza chirurga ? proszę o
jakieś info. pozdrawiam i czekam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosia Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: 212.87.241.* 31.01.07, 20:36
      Kilka lat temu miałam usuwane znamię na ramieniu, ale jeśli mam być szczera to
      nie jestem zadowolona:( mam brzydkie blizny po tym zabiegu....ale moja siostra
      jakiś czas temu miała też usuwane znamiona i jest bardzo zadowolona (nie ma
      nawet śladu) robiła je w gabinecie na ul.wolności w "Medyk Centrum" ale nie
      pamiętam nazwiska lekarza....
    • Gość: magda Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:12
      Mni usuwala 5 znamion dr.Politanska.Jest super iwszystko zbadane. Te
      lekarkebardzo polecam.i wszystko na kase chorych. Blizny prawie nie
      widac.pozdrawiam
      • Gość: znamiona Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:42
        dzieki bardzo , słyszałam już o dr Politańskiej i chyba u niej to zrobię
        • Gość: znamiona Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:19
          podtrzymuję tylko wątek , :)
        • Gość: pieprzyki? Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: 212.160.86.* 01.02.07, 17:14
          a co usuwaliscie moze pieprzyki ....
        • kinita Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna 01.02.07, 17:39
          Popieram jak najbardziej:) Pani doktor bardzo sympatyczna, zabieg szybciutki, a
          na kontrole moglam przyjsc o dowolnej porze do szpitala na PCK, polecam:)
          • Gość: znamiona Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:03
            no to chyba będę usuwać u dr Polistańskiej , napiszę jak będę po , a moze ktoś
            jeszcze usuwał ?
    • Gość: Monika Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:12
      Ja też mam zamiar usunąć znamiona, więc i mnie przydał się ten wątek. I
      rozwiązał sprawę wyboru lekarza, bo już wcześniej słyszałam o dr Politańskiej
      same dobre opinie. Dzięki
      • Gość: znamiona Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:16
        No to już teraz na 100 % idę , jeszcze dziś do przychodni na Dekabrystów.
        • Gość: gość Re: combi-med jaka opinia w zakresie usuwania zna IP: *.tpnet.pl 08.02.07, 19:20
          A gdzie dokładniej ta pani przyjmuje? Trzeba mieć wcześniej skierowanie od
          dermatologa? Trzeba się jakoś rejestrować wcześniej?
    • Gość: ja zdecydowanie odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 00:48
      4 lata temu miałam tam zabieg, rana po pieprzyku goiła się pół roku - lekarz
      stwierdził, że szfy wyciągnie po 5 dniach!! nawet nie wyszłam z budynku a juz
      ciekła ze mnie krew. miał to byc banalny zabieg a skonczylo sie nie kilkunastu
      wizytach (oczywiscie juz nie tam). Doszłam do pełnej aktywności fizycznej po
      roku...

1 pieprzyk 6 cm cięcia.......

rzeźnik dr.Jasnowski
      • Gość: mika Re: zdecydowanie odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:29
        ale on juz tam nie pracuje ,tylko w medyku ito od chyba 3lat.wspolczuje Ci tej
        blizny.pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka