Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:25 Gdzie nasz nowy radny, wypromowany przez forum (m.in.)Dlaczego zamilkłeś? Ktoś ci przeszkadza? Co robisz jako radny, podziel sie z nami, jak dawniej, swoimi opiniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paul Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:32 No własnie, gdzie jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:47 A po co ma sie odzywać? Jest juz radnym więc cel osiągnął. Przypomni sobie o was przy okazji następnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:49 Dostał dietę czyli pierwszą kasę i wyparował na walety Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: A gdzie jest Ulisses?? 03.02.07, 11:43 Zanim Pan napisze kolejne bzdury proszę uważniej śledzić forum. Poza tym proszę mi pokazać innych radnych, którzy zabierają tutaj głos. Warto się zastanowić, gdzie są pozostali Ci, którzy startowali w wyborach i byli aktywni przed 12 listopada? Słuch po nich zaginął:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: A gdzie jest Ulisses?? 03.02.07, 00:10 Gość portalu: gość napisał(a): > Gdzie nasz nowy radny, wypromowany przez forum (m.in.)Dlaczego zamilkłeś? Ktoś > ci przeszkadza? Co robisz jako radny, podziel sie z nami, jak dawniej, swoimi o > piniami kolega Ulisses jest widziałem jego posty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hidalgo Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:15 Ulissesek myśli co powie jak się go zapytamy dlaczego z gęby robił d.pe atakując bezpodstawnie prezydenta za budżet a teraz grzecznie będie musiał rąsie podnieść do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: 213.199.204.* 03.02.07, 02:29 Dokładnie Panie Ulisses, przed wyborami to wszędzie było Pana pełno a teraz nie ma odzewu. Normalny polityk - mam nadzieję że Ci co głosowali na Pana przejrzą teraz na oczy jak to zostali nabici w balona. Do następnych wyborów:):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: A gdzie jest Ulisses?? 03.02.07, 11:33 Bardzo marna prowokacja :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak na dzieciaka Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:36 to wcale nie marna Odpowiedz Link Zgłoś
meredithz Re: A gdzie jest Ulisses?? 03.02.07, 09:25 jak juz jestesmy przy Ulisessie to chcialabym sie dowiedziec, co z bblioteka na Rakowie. mial sie pan radny zajac, a nic sie nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś do Kogoś Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:43 A kogo obchodzi twoja stara bibloteka szczawiku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrt Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:14 Np. mnie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
meredithz Re: A gdzie jest Ulisses?? 03.02.07, 10:21 po pierwsze - nie szczawiku. po drugie - obchodzi, bo co prawda TY jesli chcesz, mozesz byc wtórnym analfabetą bez kultury i ogłady. Ja nie zamierzam. Biblioteka jest w złym stanie, zarówno budynek jak i zbiór i nalezy cos z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: A gdzie jest Ulisses?? 03.02.07, 11:38 Rozmawiałem z wiceprezydentem J. Betnarskim w sprawie filii biblioteki nr 7 na Rakowie. Biblioteka została wpisana do budżetu i jest przewidziany jej remont w tym roku. Proszę sprawdzić :) W chwili obecnej nie mogą rozpocząć się żadne prace, gdyż nie został uchwalony budżet. Co do oferty operatora związanej z przejęciem biblioteki, to niestety, ale nie istnieje takie pojęcie i możliwość jak "odroczona płatność". W coś takiego samorząd ze względu na przepisy nie może wejść i tu jest cały problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nas nie interesuje Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:38 z kim rozmawiałeś, ale co konkretnie zrobiłeś. W TV rozmawiają wszyscy, już przegadali Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: A gdzie jest Ulisses?? 03.02.07, 11:32 Jak widać nie zamilkłem... Proponuję uważniej śledzić forum... Może pisze mniej, ale jest to uzasadnione nowymi obowiązkami. Ja nie siedzę na internecie 24h na dobę... Nikt mi nie przeszkadza, a niemalże wszystko (pisze niemalże, gdyż strona nie zawiera informacji o moich pracach w komisjach RM - gdybym to chciał wszystko notować, to musiałbym spać przy komputerze. Będę podawał finalne działania w komisjach) czym się zajmuję znajdziesz na mojej stronie, którą specjalnie zrobiłem dla mieszkańców - www.jacekkrawczyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:18 jacku chyba napiszesz cos o tym za co poparliscie budzet ( mysle iz napiszesz prawde o tych ochlapach ktore wam prezydent rzucil) A wogole to taka jest prawda iz rzeczywiscie przed wyborami bylo Cie pelno teraz nie ma Cie wogole . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbc Do moderatora marcelmilau! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:54 Czy leci z nami moderator? Jak długo plująca chołota będzie obrażać radnego Krawczyka? Nie zasłużył na to sobie. Moderatorze reaguj jak należy i tnij chamskie wpisy. W ogóle wywalcie ten temat, bo to co tu ludzie wypisują to jakieś nieporozumienie. -- Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Do moderatora marcelmilau! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:08 Gość portalu: vbc napisał(a): Moderatorze reaguj jak należy i tnij > chamskie wpisy. Po pierwsze: prawda w oczy kole!!! A po drugie, kogo nazywasz "chołotą"? Wstydź się vbc, chamskie wpisy są twojego autorstwa, a prawda... no cóż...boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:47 Nie obrażaj psów, bo łatwiej je czegoś nauczyć niż takich kretynów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:32 A czego sie spodziewaliscie dorwal sie do koryta i to mu wystarczy gratuluje naiwnosci wyborcow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! CZY LEPIEJ jakby siedział na forum zamiast... IP: *.chello.pl 03.02.07, 13:13 zamiast pracować? Gdyby był aktywny na forum , to by były zarzuty, że nic nie robi, tylko na forum siedzi. LUDZIE ZDECYDUJCIE SIĘ czego chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: CZY LEPIEJ jakby siedział na forum zamiast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:02 Typowi Polacy. Jacek nie pisze na forum - źle. Jak zacznie pisać - tez bedzie źle. To już nawet nie jest śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zostawcie dzieciak Re: CZY LEPIEJ jakby siedział na forum zamiast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:44 już w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. A.Kula Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:20 zamiast się pytać, gdzie jest ulisses wystarczyło użyć wyszukiwarki , żeby się przekonać, że cały czas pisze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. A.Kula Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:30 dla leniwych :) tiny.pl/wvh8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: 213.199.204.* 04.02.07, 19:22 Ciekawe na jakiej podstawie niektórzy sądzą że jakby pisał na forum to mówiło by się o nim źle. Dawniej miał czas dla potencjalnych głosujących, a teraz nie ma, śmieszne. Zobaczymy czy przed następnymi wyborami znajdzie chwilkę czasu na neta. Jestem pewny iż mimo natłoku pracy (będzie przecież radnym) będzie się udzielał. I wspomnicie moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianin Re: A gdzie jest Ulisses?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:28 "Ulisses" panie radny, a może wprowadziłby pan pod obrady głosowanie lub też w inny sposób uchwalić -uzgodnić obowiązek bycia i odpowiadania na pytania mieszkańców przez radnych w ramach internetowego forum,gg,e-mail.Najlepsze forum bo więcej ludzi może poznać pracę danego radnego i ją wspierać(albo nie).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś