aglo12 03.02.07, 01:19 Jak Wam sie podobal koncert Malenczuka w Utopii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: koncert Malenczuka IP: *.icis.pcz.pl 03.02.07, 12:54 Niestety nie moglem byc wczoraj w Utopii i sam jestem ciekaw wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: koncert Malenczuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:06 ze nie wiedziałem ze jest koncert ;/ jest wogóle jakas strona www utopi ? Odpowiedz Link Zgłoś
aglo12 Re: koncert Malenczuka 03.02.07, 16:20 o maly wlos tez bym nie byl... koncert doskonaly! Pan Malenczuk jak zwykle niezastapiony, super teksty, repertuar, jak zwykle zreszta:-)) zaluje,ze nie bylem w Utopii na Pudelsach:-( nie dalem rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUGI Re: koncert Malenczuka IP: *.trustnet.pl 04.02.07, 21:01 Ja akurat w tym czasie byłem na Martynie w Oslo. Tez spoko było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: koncert Malenczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:17 Jeden z lepszych koncertów Pana Maleńczuka , warto było kto nie był niech żałuje . www.utopia.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś