Dodaj do ulubionych

firma TAKO

• Gość: iza Re: firma TAKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 08:44
      to powiedzcie kogo ta pani anetka tak bardzo tam obskakuje mam tam
      meza i zaczynam sie niepokoic
      • kobieta93 Re: firma TAKO 25.02.08, 12:19
        ...dla Izy: zamiast się niepokoić może lepiej samej zacząć
        obskakiwać meża...czasami każdemu należy się to też od żony.:))
        • Gość: ktos znajomy Re: firma TAKO DO IZY. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:35
          Nieraz tak jest ze mozesz sobie obskawiwas i nic to nie pomoze.Jak
          ona taka jest to nawet najbardziej obskakiwany maz ulegnie tej
          modliszce.Widocznie kolezance zalezy zeby wszystkim popsuc ulozone
          zycie i wprowadzac haos w szczesliwe rodziny.Widze ze z naszej
          kolezanki jest jedna wielka egoistka.Trzeba chyba szepnac szefowi
          slowko zeby sobie tutaj wszedl i przeczytal co wyprawia jego
          pracownica.Wiec radze Ci zebys byla czujna a najlepiej juz teraz
          porozmawiaj z wlasnym mezem.
          • Gość: GOŚĆ Re: firma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:14
            Ja bym już tak dawno zrobila będąc na Twoim miejscu.Uważam że Szef
            powinien o tym wiedzieć.Może wtedy by sie zastanowiła owa Pani jaką
            robi ludziom krzywde.
            • Gość: Sylwia Re: firma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 20:04
              No ja bym na pewno tego tej Pani Anecie nie darowala.To juz dla
              mnie nie jest prawdziwa kobieta ktora stara sie rozwalic jaki
              kolwiek zwiazek.Niech w koncu ten szef zareaguje i cos zrobi.A tej
              pokrzywdzonej Pani przez ta niby kobiete rownierz zycze duzo
              szczescia.NIEPODDAWAJ SIE KOBIETO JESTEM Z TOBA WALCZ DALEJ Z TA
              ANETA.
          • Gość: takotaki Re: firma TAKO DO IZY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 12:47
            wy durne baby zamiast wyrażać obawy o (jakby nie patrzeć) wierność swoich
            mężów,zajmijcie się nimi stwórzcie im w swoich domach taką atmosferę żeby nie
            chciało się im oglądać za innymi,a chcąc osądzać sytuacje moim zdaniem
            należałoby poznać opinię obu stron a nie jednej pustej podobno zdradzonej żony(z
            tego co o niej słyszałem też bym ją zdradzał o ile dopuściłbym do tego by była
            moją żoną)
            • Gość: Gość portalu Re: firma TAKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 20:34
              To ja umiescilam to ostrzezenie Uwaga zony.Pracuje razem z wami i
              tak sie sklada ze znam ta osobe ktorej nasza kolezanka podrywala
              meza i powiem tak drogi kolego nie znasz tej zony to nie zabieraj
              glosu na ten temat. A durna to jest nasza kolezanka.Nie wiem co Ci
              naopowiadala na jej temat ale powiem Ci ze tonacy brzytwy sie chyta
              i tak jest w tym przypadku.Pewnie wymyslila niestworzone historie na
              jej temat zeby tylko siebie wybielic.A ta kobieta jest naprawde
              bardzo mila i sympatyczna osoba.Obserwuje caly czas co piszecie i
              powiem Ci ze jak ja bym byla facetem to bym sie na pewno z nia
              ozenila.Kobieta jest bardzo wartosciowa.A ty droga kolezanko Aneto
              nie rozsiewaj takich plotek o tej dziewczynie.
              • Gość: Gość portalu cd. Re: UWAGA ŻONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 21:52
                Zostaw ta rodzine w swietym spokoju bo z tego co wiem to juz im
                odbijasz sie straszna gorycza.Do najmniejszego palca tej dziewczynie
                niedorastasz droga Aneto.Jak bedzie okazja to wiedz ze ja osobiscie
                zapytam sie jej meza co takiego mowil na temat swojej zony do Ciebie
                bo tak sie sklada ze go tez znam.I powiem mu przy okazji ze
                obgadujesz jego zone do innych.Zajmij sie swoim mezem zaniedbywanym
                mezem przez Ciebie
                pijawko a nie obcymi mezami.Pamietaj ze swojego szczescia na cudzym
                nieszczesciu nie zbudujesz.Madre stare powiedzenie ale widocznie Ty
                nie jestes na tyle madra zeby znac to powiedzenie.Zycie plata figle
                i zeby za te twoje podchody kiedys Tobie nieodbilo sie gorycza tak
                samo jak im odbija sie Toba a raczej juz im sie ulalo.A wy drodzy
                koledzy nie wierzcie we wszystko co mowi nasza kolezanka.Biedna
                skrzywdzona owieczka ale oczywiscie nie powiedziala wam coi robila i
                jakich podstepow uzywala wobec tej rodziny.Jestem na bierzaco w
                temacie wiec prosze was jak nie macie pojecia to sie nie
                wypowiadajcie na ten temat.A Tobie zycze Aneto zebys Troche
                zmadrzala bo jak na razie to swoje lata masz ale brak ci godnosci i
                rozsadku.NO WLASNIE LATA MASZ.
                • Gość: gosc portalu Re: DO takotaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 21:58
                  No wlasnie nalezalo by poznac opinie drugiej strony.To czemu
                  wyrazasz opinie o mojej kolezance jak jej nawet nie znasz.A
                  zapewniam Cie ze to co uslyszales od Anety jest bardzo mylaca
                  opinia.Ciekawe czy jej maz powie jak sie go o to ja osobiscie
                  zapytam. TWOJA OPINIA BARDZO BY ZRANILA TA DZIEWCZYNE BO NAPRAWDE
                  NIE JEST TAKA JAK CI OPOWIADA ANETA.Opowiada stek klamst a wy jej
                  durni faceci wierzycie.Zal mi was.
                  • Gość: iza Re: DO takotaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 11:04
                    DOP....olić francy i sie skonczy mieszanie w rodzinach
                    • Gość: iza Re: DO takotaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 11:06
                      ja wogole nie wiem ze faceci porywaja sie na taka su.ę to oni nie
                      maja za grosz godnosci i poszanowania ze sie z taka szmatą zadaja
                      • Gość: takotaki Re: DO Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:31
                        bo może w domach mają bure suki
                        • Gość: gośc portalu Re: DO Izy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:29
                          Droga Izo zgadzam się z tobą i uważam by to samo pasowało by zrobic
                          tej kobiecie . Tylko My bądzmy mądrzejsze i miejmy nadzieje ze życie
                          w 100% wynagrodzi jej tym samym.Trzeba z tym zrobic porzadek ale w
                          inny sposob.Jezeli sytuacja bedzie sie dalej ciagla i beda problemy
                          z Aneta to poprostu trzeba udac sie prosto do szefa z moja koleżanko
                          żeby wszystko opowiedziała jak było.I niech on coś z tym zrobi.
                          • Gość: gość Re: firma tako IP: 89.100.150.* 03.03.08, 09:21
                            ale wy tu piszecie pierdoły ludzie wezcie sie za swoje zycie i nie wp.....e sie
                            w CUDZE wy naprawde nie macie co robic i głupoty wypisujecie na forum mozna sie
                            zeżygać bleeeeeeeeeee a wogole co waszego szefa to obchodzi kto z kim sie
                            puszcza ludzie zastanowcie sie :))))))))))))a romanse zawsze sa dozwolone ha ha
                            niejedna tam romansuje a udaje ze nic nie robi :))
                            • Gość: magazyn P....k Re: firma tako IP: *.21.pl 03.03.08, 10:13
                              To prawda ja sam mam tu bliską koleżanke z marketingu a moja kobita
                              w domu siedzi i co tak jest fajniej wszyscy wiedza co siedza na
                              budynku b i jest dobrze kozystaj ANETKO Z ŻYCIA
                              • Gość: GOSC Re: firma tako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 20:25
                                PEWNIE NIECH KORZYSTA TA ANETA Z ŻYCIA ALE NIE KOSZTEM INNYCH
                                RODZIN.ŻONATYCH NIECH ......ZOSTAWI W SPOKOJU.SĄ JESZCZE WOLNI
                                FACECI NIECH SIE ZA NICH WEZMIE. A TWOJEJ ŻONIE NAPRAWDE
                                WSPOLCZUJE. TEZ MAM NADZIEJE ŻE TEJ ANECIE .... ŻYCIE ODPLACI SIE
                                NALEŻYCIE. JA SWOJEJ ZONY NA PEWNO BYM NIE ZDRADZIL A ZA TAKA TO
                                SZCZEGÓLNIE BYM SIE NIE WZIOL.NIE TOLERUJE KOBIET CO LECA NA
                                FACETOW TO NIE SA PRAWDZIWE KOBIETY CO PCHAJA SIE W RAMIONA
                                ZONATYCH MEŻCZYZN.WSPOLCZUJE TEJ RODZINIE.JA NA TWOIM MIEJSCU TO BYM
                                SIE SPALIL ANETO ZE WSTYDU.WIDZE ZE W TYM TAKO TO SA SAMI ...... I
                                JESZCZE SIE TYM CHWALA.
                                • Gość: gość Re: firma tako IP: 89.100.150.* 03.03.08, 22:44
                                  To jestes w porządku facetem wielki + dla Ciebie tacy mezczyzni mi sie podobaja
                                  co sa wierni a tamten co tak romansuje to jest FRAJER i tyle. Szkoda jego żony
                                  powinna tez mu rogi przyprawic baranowi ha ha ha i nie powinna ryczec tyle
                                  facetow na swiecie ze nie warto:)))))))))))
                                  • Gość: ktos znajomy Re: firma tako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:19
                                    Proponuje Droga Aneto zebys znikla z tego miasta i juz nikogo
                                    niekrzywdzila a przedewszystkim zadnej rodziny. Twoje podchody
                                    kolezanko zaczynaja juz wszystkich nudzic.Jestes naprawde wstretna
                                    kobieta.Mam coraz wieksze obrzydzenie do Ciebie i nie tylko ja.To
                                    prawda ze latka to ty juz masz ale brak Ci naprawde rozsadku.Jak
                                    masz ochote kogos poderwac to jak napisal poprzednik na forum zebys
                                    znalazla sobie kogos wolnego a tej rodzinie daj w koncu spokuj.Niech
                                    w koncu o Tobie zapomna i zyja swoim zyciem.Naprawde zal mi
                                    ich.Kiedys podejde do Ciebie jak bedziemy w pracy i napewno Ci to
                                    osobiscie powiem.
                                    • Gość: ktos znajomy Re: firma tako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:36
                                      MAM TYLKO WIELKA NADZIEJE ZE TO JEST MADRY I DOJRZALY FACET I NIE
                                      ZDRADZILBY SWOJEJ ZONY .BEDE MOCNO TRZYMAC ZA TA RODZINE KCIUKI.
                                      BARDZO BYM CHCIALA ZEBY TAM WROCIL SPOKOJ I ZEBY ON W KONCU
                                      ZROZUMIAL ZE TY NIE JESTES WARTA NICZEGO. A RODZINA JEST
                                      NAJWAZNIEJSZA. ALE JA CI TO TEZ POWIEM SAMA PRZY NAJBLIZSZEJ
                                      OKAZJI.NAWET NIE BEDZIESZ SIE DROGA ANETO SPODZIEWALA. I WCALE SIE
                                      NIE BEDE KRYLA ZE TO JA PISALAM.A ZONY NASZEGO KOLEGI Z MAGAZYNU
                                      KTORY TAK SIE PUPLICZNIE CHWALI SWOJA KOLEZANKA Z MARKETINGU TEZ
                                      JEST MI STRASZNIE ZAL.
          • kobieta93 Re: firma TAKO DO IZY. 17.04.08, 15:30
            ...odpowiedź dla "ktoś znajomy" - ...jeśli obskakujesz i nic to nie
            pomaga to masz poważny problem... i erotomana.
            hi,hi proste jak drut ze stali nierdzewnej. (*_*)
    • Gość: Antywoj 100 Re: firma TAKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 13:35
      sssssssssssssssssssssssssssssss
    • Gość: Nie Częstochowiak Re: firma TAKO IP: *.litnet.osi.pl 05.03.08, 00:12
      GDY BYŁEM KIEDYŚ NA JASNEJ GÓRZE ,-TO MYŚLAŁEM ,ZE W CZĘSTOCHOWIE
      MIESZKAJĄ I PRACUJĄ NORMALNI POLACY !!!
      UWAŻAM ,ŻE WŁAŚCCIEL FIRMY "TAKO" POWINIEN WAM ZAŁATWIĆ WIZY DO
      MONGOLII.MONGOŁY ŻYJĄ W MONGOLII.
      P R Z E P R A S Z A M M O N G O Ł Ó W.
      KUPOWAŁEM KIEDYŚ U WAS WÓZKI I JESTEM ZE ŚLĄSKA ,-MYŚLAŁEM ŻE
      PRACOWNICY TEJ FIRMY TO NORMALNI LUDZIE.
      B O Ż E JAK ŁATWO SIĘ POMYLIĆ !!!
      NAJBARDZIEJ MNIE DZIWI JAK TAKI PALANT I DEBIL OD NAPÓW CZY
      WYGINANIA RUREK MOŻE ZNAĆ SIĘ NA PROWADZENIU FIRMY ...
      PRACOWNIK OPLUWAJĄCY FIRMĘ W KTÓREJ PRACUJE TO NIE CZŁOWIEK TYLKO PO
      PROSTU C H A M !!!
      POWINNIŚCIE SAMI SPRÓBOWAĆ "STWORZYĆ" TAKĄ FIRMĘ ,ZATRUDNIAĆ INNYCH
      I PŁACIĆ NIE 1500 ALE PO 4500 PLN I NIE NA M-C ALE CO DWA TYGODNIE.
      PROPONUJĘ WŁAŚCICIELOWI :PROSZĘ WYNAJĄĆ DETEKTYWA ,SPRAWDZIĆ KTO
      ZACZĄŁ WYPISYWAĆ TE WSZYSTKIE BREDNIE I ZAŁATWIĆ GO TAK ,ŻEBY NA
      KOMPUTER PATRZYŁ Z OBRZYDZENIEM.
      JAK WYGINA RURKI TO NIECH WYGINA ,-TAM KLAWIATURY NIE TRZEBA.
      A TAK NA KONIEC : W FIRMIE KTÓREJ PRACUJĘ ZA ODEBRANIE TELEFONU W
      CZASIE PRACY OTRZYMUJE SIĘ ZWOLNIENIE .
      WSZYSTKICH DEBILI WYSŁAĆ DO PRACY DO IRLANDI A NAJLEPIEJ DO NIEMIEC.
      TAM NA PEWNO POPRACUJESZ PO 4 GODZINY A ZAPŁĄCĄ ZA 8.
      ŻEGNAM NAJPROSTSZYCH LUDZI W POLSCE !!!!!
      • Gość: A Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:07
        Do "Nie Częstochowiaka",coś mi się gościu zdaje że jesteś za dobrze zorientowany
        co do działania tej firmy bo ciekawe skąd wiesz co jaki czas jest wypłata w tej
        firmie,raczej wątpię aby ktoś o tym wspominał przy sprzedaży wózka.
        • Gość: gość Re: firma TAKO IP: *.flatpla.net 20.03.08, 21:59
          Zdradzona pokrzywdzona kobieto nie podszywaj się ze swoimi wypowiedziami pod
          pracowników tako bo to nie debile. Zbyt oczywiste jest że większość wypowiedzi
          pisze jedna i ta sama osoba. Nikt za ciebie twojego związku nie poskleja. A szef
          to nie ojciec od moherowych beretów żeby pilnować kto z kim sypia a potem ciągać
          ich po konfesjonałach. Daruj sobie tą bazgraninę bo ona jest zbyt lubiana żeby
          jej to miło zaszkodzić.
          • Gość: vicestarosta Re: firma TAKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 15:14
            uważam, że na szefa firmy należy donieść do prokuratury.
            nic więcej.
            bardzo mocne doniesienie, żeby zaczął trząśc majteczkami.
        • Gość: ANONIM Re: firma TAKO do wszystkich IP: *.profiline.pl 30.04.08, 19:18
          DO WSZYSTKICH TYCH KTÓRYM SIE NIE PODOBA PRACA W TAKO

"10 PRZYKAZAŃ TAKO"

1.Widać co robicie na krojowni......
          2.Pani Anetka niech się zajmie pracą a nie romansami!!!
          3.Pani "B" odeszła nareszcie "kochaliśmy ją bardzo"
          4.A druga pani "B" jest w trakcie odchodzenia :(
          5.Rurarze i montaże są oki:)))))
          -SPECJALNE POZDRO DLA PRZYSTOJNIAKA Z DŁUGIMI WŁOSAMI;)
          6.A tym którym praca sie nie podoba to się qwa zwolnijcie i
          przyjdzcie do TRW tam jest super i przyjmują wszystkich
          ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          7.Wszyscy jesteśmy w MATRIXIE świat jest NOE
          -Szefa trzeba kochać i szanować sq.....ny .
          8.Wszyscy w TAKO to kable a kable kończą w ziemi PAMIETAJCIE O TYM
          9.Wszyscy narzekają ale i tak wszyscy wracaja
          10.W TAKO jest tak samo jak wszedzie czyli do dupy zyjecie w takim
          kraju jak POLSKA i nie liczcie na nic wiecej jak nie macie wyzszego
          wyksztaucenia macie 2 rączki to zapi.....jcie
          SZP.SZWACZKA -żebyście sobie nie pomyśleli że ja jakaś lala z biura
          jestem -zwykły zapie...lacz :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: anonska Re: firma TAKO do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 16:40
            słuchajcie a co z biurem, chciałabym tam pracować i nie wiem jacy tam są ludzie,
            miałam okazję poznać pana Radka i Rafała- nie mam zdania,a dziewczyny czy są
            miłe?chcę odejść z obecnej firmy ze względu na atmosferę- szef podrywa,
            szantażuje-przykra sprawa
      • Gość: obserwator do nie częstochowiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 00:10
        do " nie częstochowiaka" obrazasz swoją wypowiedzią wielu ludzi ,których nawet nie znasz baranie. myślę ,że TWÓJ właściciel firmy powinien wystawić ci zwolnienie ale lekarskie !!!!!!!! a co do MONGOŁÓW oraz debili to automatycznie sam wszedłeś do ich grupy ,po swoim jedynym , rzucającym nas na kolana komentarzu . Pozdrowionka pa pa

ps. zadzwoniłbym ale przecież nie odbierasz w czasie pracy!!!!
      • Gość: wsp13 Re: firma TAKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 23:06
        idź się pie..ć własnym ch..em ty w dupę ..y intelektualny
        nedzarzu. jak następnym razem będziesz chciał coś napisać odnośnie
        wyginaczy rurek, napiarzy czy monterów z tako , to grzecznie proszę,
        albo podaj swoje namiary, osobiście się postaram o to że poznasz
        smak twojego lewego jaja. a jeszcze jedno od jasnej góry wara, chyba
        wam ten smog we łbach popie..ł hanysy ..e!
        • Gość: gosc2 Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 17:53
          witam wszystkich pracowników TAKO mam pytanko czy nadal sa w tej
          firmie pracuja rencistki i emerytki pewnie wszystkie krawcowe
          wiedza te z sali nr 5 te biedne co im nie starcza na
          chleb,oczywiscie zarabiaja powyzej 2.000tys plus renta lub
          emeryturka,ale one sa najbiedniejsze,i one zawsze maja takie szycie
          co chca i maja pochowane w razie gdyby brakowalo.
          • Gość: nowy1111 Re: firma TAKO IP: *.spidernet.pl 17.12.08, 11:46
            Hej mam pytanie odnosnie pracy w TAko tj dostalem propzycje pracy na
            stanowisku kierownika produkcji....czego moge sie spodziewac i czy
            warto podjac ą pracę ....prosze o konkretne odpowiedzi a nie jakies
            dyrdymały.
            • Gość: antyidiot Re: firma TAKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.08, 11:04
              czlowieku spier..laj poki mozesz,chyba ze jetes debilem,a jak nie jestes to
              zrobia go z ciebie bardzo szybko.Bo zeby zrozumiec o co chodzi szefowi trzeba
              miec shizofrenie paranoidalna i rozmawiac z nim przez translator.aha jeszcze
              jedno go..no zarobisz a bedziesz poniewierany jak za 5000pln.pozdro
        • Gość: jjj Re: firma TAKO IP: *.54.171.169.tvksmp.pl 26.12.08, 15:02
          q....ale cię gośiu porąbało może się naćpałeś
          • Gość: kama8 Re: firma TAKO IP: 212.87.241.* 27.12.08, 15:10
            A ja się zgadzam że w tej firmie jest się od wszystkiego.Nie robisz tam tego co do Ciebie należy tylko jak potrzebna pomoc w magazynie to TY jak na sicie to TY jak na krojownie to TY i biegasz jak zakręcony za te gó...ane pieniądze.Współczuje godzinowcą!!!!
      • Gość: muniek44 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.10, 21:09
        Zgadzam się z kolegą,ja pracuję tam parę lat i z tego co zauważyłem to ci co
        najbardziej krzyczą jak im tam żle i w końcu zwalniają się ,po jakimś czasie
        wracają ze spuszczonym łbem i łażą za kierownikiem błagając go aby dał im
        szansę,i co on na to?-najczęściej daje.
        Firma ogólnie jak firma-niech który mądry wskaże choć jedną firmę w której jest
        idealnie?A jak ktoś jest gó...arz i w dupie był i gó... widział to mu tam na
        pewno nie będzie dobrze ,proponuję panom miękkim ptakiem robionym powrót do
        macierzy i ssać matce suty na zmianę z ojcem niedorozwojem co takiego
        nieudacznika spłodził i go wychował na lejbusia
    • Gość: zainteresowana Re: firma TAKO IP: *.ingram.com.pl 21.05.09, 12:38
      a wie ktoś jak wyglada współpraca TAKO z innymi szwalniami bo
      słyszałam ze potrafią je doprowadzić do ruiny tak się czepiają
      • Gość: agniszka.w Re: firma TAKO IP: *.anonymouse.org 08.06.09, 19:08
        a kto ci tak powiedział?
        • Gość: ffufyfty Re: firma TAKO IP: *.net.stream.pl 02.07.09, 20:29
          pieniądze małe ale da się żyć, a z pędzlem da się wytrzymać
          • Gość: Gosc Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 20:31
            najgorsze sa terazniejsze kierownicaki to suki
            • Gość: fred Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 20:36
              ok czepiaja sie wszystkiego a justyna s to podobno gorsza niz
              Barbara W
              • Gość: kontroler Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 13:24
                Kolego uwazaj co piszesz i co mówisz bo jesteś już zdemaskowany a w
                krótce zajmną się tobą odpowiednie osoby
      • Gość: koko12 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.10, 21:35
        jak tak szyjecie to tak macie to nie lata 80-90gdzie liczyła się tylko sztuka
    • Gość: Gosc Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.09, 19:27
      KIEROWNICZKI TO WREDNE MALPY CZEPIAJA SIE WSZYSTKIEGO CHODZA TYLKO
      NA ZEBRANIA I KABLUJA A JAK MAJA COS ZALATWIC TO UMYWAJA RECE
    • Gość: jAKBY Re: firma TAKO IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:17
      Ktoś napisał że firma dobrze się rozwija i w ogóle jest cool to dlaczego jest
      ciągła rotacja a na portalach internetowych pojawiają się co dwa miechy nowe
      ogłoszenia z pracą od stanowiska zaopatrzeniowca po zwykłych robaków jakby była
      sielanka to nikt by się po dwóch m-cach nie zwalniał!!!
      • Gość: Kto Re: firma TAKO IP: 94.254.223.* 13.12.09, 20:42
        Ta firma to chyba raczej pada niż się dobrze rozwija. Zwykłych robaków się tam
        nie szanuje, a to oni (nie kierowniczki, których jest na pęczki) wykonują całą
        pieską robotę od świtu do nocy za stosunkowo niewielką kasę.
        • Gość: AP Re: firma TAKO IP: *.net.stream.pl 13.12.09, 23:17
          A tak podobno bylo cudnie , co sie stalo , nie ma pracy ,czy zarobki spadly ?

• Gość: dominika Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 17:08
            mam pytanie. kto mi powie prawde ile mozn zarobic w tako na montaż
            robiac wszystkie godziny?????????????
            • Gość: ssakk Re: firma TAKO IP: *.chello.pl 11.01.10, 22:55
              500 zł brutto
            • Gość: Gosc Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.10, 20:09
              mozesz zarobic na montazu tylko zebys nie trafil na inny dzial a
              czasami na budynek b i byc godzinowcem bo nie zarobisz
    • Gość: Gosc Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 19:51
      ZNAM TE WREDNE KIEROWNICZKI JUSTYNE I WANDE DOCHRAPALY SIE STANOWISK
      I W GLOWIE IM SIE PRZEWROCILO OD KASY WYRWALY SIE ZE WSI I AZ IM
      SLOMA Z BUTOW WYSTAJE A DO TEGO MAJA COS Z RYCERZA ZAKUTY LEP
      • Gość: GOSC Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.10, 21:14
        JUSTYNA SUSKA TO ESESMANKA WALI JEJ W LEP OD KAYSY ALE TO NIE DLOGO
        BO KTOS NIE WYTRZYMA I ZROBI JEI KRZYWDE BEDZIE INWALIDKA DO KONCA
        ZYCIA
        • Gość: Kontroler Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 00:29
          SZANOWNY PANIE TAKI WPIS O PANI SUSKIEJ ZOZTANIE ZŁOZONY W KOMĘDZIE
          MIEJSKIEJ POLICJI ZA TAKIE SŁOWA SIĘ ODPOWIADA W SĄDZIE I POSZUKAMY
          CIĘ
      • Gość: jusia Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.06.10, 15:41
        ja pier...ale z was analfabeci w tym zakładzie pracują że nawet
        na forum nie umieją się wypowiedzieć,ale cóż się dziwić że jesteście
        od zapierd... za 6zł na godz po 10 godz...
        • Gość: koko12 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.10, 23:06
          Analfabeci i idioci mogą spłodzić coś takiego jak ty jusia
          • Gość: jusia Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.06.10, 10:19
            do Koko-12 czy jak ci tam... W moim mniemaniu to ty się puszczałaś
            za wino skoro w tym zakładzie pracujesz i bardzo dobrze że Justyna
            was gnębi bo jesteście debile od zapierda.... a nie od dyskutowania,
            przez takich debili pracodawcy robią z nami co chcą...
          • Gość: gościca Re: firma TAKO IP: *.net.stream.pl 11.09.10, 13:21
            Pracowałam pracowałam ale to co czytam teraz i widze to się przewraca w głowie wy wszyscy jesteście siebie warci jak rezygnowałam to było żle ale teraz widze że utopilibyście się w łyżce wody!!!!!
    • Gość: GOSC Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.10, 21:09
      JUSTYNA SUSKA TO JEST ESESMSNKA WALI JEJ W LEP BO CHYBA NIE UPRAWIA
      SEXU ONA JEST NIE NORMALNA
      • Gość: gość Re: firma TAKO IP: 80.54.142.* 06.04.10, 19:55
        witam pracownikow TAKO. pracowalem w firmie wkret-met i takiego obozu pracy jak
        tam to chyba nigdzie nie ma. Szukam pracy i myslalem o waszej firmie. Szukalem
        ogloszen ale nie ma narazie gdyby ktos wiedzial ze owa firma potrzebuje kogos do
        pracy na zaladunek albo gdzies na magazyn to niech da znac na forum bede bardzo
        wdzieczny. Jezeli pracuje ktos na owych stanowiskach mam pytanko ile mozna tam
        zarobic??
        z uszanowaniem GoŚć
      • Gość: brylant Re: firma TAKO IP: *.net.stream.pl 06.05.10, 21:54
        Mistrzulu moja rada:zanim zaczniesz pisac o kimkolwiek z Tako,naucz się
        podstawowych zasad pisowni polskiej.moim zdaniem powinieneś pięć razy w tygodniu
        uczęszczać na zajęcia z gramatyki,a zaraz po nich(tych zajęciach-wyjaśniam ci
        osiedlowy głupku)powinieneś szybko przebierać swoimi platwusowatymi nózkami na
        zajęcia dyslektyczne(jeżeli nie wiesz bo na pewno nie wiesz co jest dysleksja to
        zerknij do encyklopedii-to taka gruba książka)bo czytając twoje posty chce mi
        sie smiać.Myślę,że obijanie się w pracy nie wyszło ci na dobre i zostałeś
        bezrobotnym.To,że ktoś złapał cię na tym zgruzowało twoje plany.Myślałeś
        pewnie,ze można się obijać i brac za to pieniądze.Założę się,że zbladłeś gdy
        usłyszałeś słowa"jesteś zwolniony".Pewnie mówiłeś twoim fioletonosym kolegom jak
        to żle potraktowali gwiazdora Tako.Podsumowując:Weż się uczciwie do pracy.
    • Gość: a Re: firma TAKO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 15:39
      z tego co wiem to jest bardzo dobra firma
    • Gość: a Re: firma TAKO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.06.10, 12:38
      slyszalem dobre opinie o firmie
    • Gość: portier Re: firma TAKO IP: 212.87.241.* 14.06.10, 14:39
      Jest nowocześnie zarządzana, spełnia europejskie standardy,
      prorodzinna, pracownicy są zadowoleni (z wysokich zarobków of
      course). Fundamentalną zasadą jest uczciwy podział zysków i wypłata
      nadgodzin. Pełny socjal i dodatkowe świadczenia (opieka medyczna,
      wstęp na korty tenisowe, bilety pływalnię), dofinansowanie
      wczasów "pod gruszą". W pracy bufet, w bufecie napoje, paczki dla
      dzieci (świąteczne i okolicznościowe). Częste imprezy integracyjne z
      funduszu socjalnego. Szkolenia produktowe. Ogólnie panuje w ludziach
      wiara w widmo powszechnej kapitalistycznej szczęśliwości. Niezwykle
      rzadka lekkość bytu. Kobiety traktowane są partnersko. Wysoka
      kultura korporacyjna, dobre warunki do rozwoju i kariery zawodowej.
      Wolność, Równość, Braterstwo!
      • Gość: jusia Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.06.10, 15:41
        Ehh. Wtej firmie nie ma na co liczyć jesteśmy okradani na każdym
        kroku ze wszystkiego , tyramy po 10 godz za 6zł na godz , o
        zapłaceniu nadgodzin nie mam mowy... Najgorszy zakład w
        częstochowie...
      • Gość: gość Re: firma TAKO IP: *.net.stream.pl 17.06.10, 21:25
        Niech żyje ironia ;p
      • Gość: koko12 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.10, 21:39
        I takie poczucie humoru lubię tak trzymać.Pozdro
      • Gość: radkiller Re: firma TAKO IP: 94.254.243.* 21.10.10, 17:55
        Portier Ty chyba jestes jakis przyj...bany albo z rodziny(chociaz to na jedno wychodzi).Kto w tej firmie widzial ktoras z tych rzeczy o ktorych piszesz,a moze pomyliles zaklady bo od pedzla jeszcze nikt nic nie dostal za darmo chyba ze do paszczy!
    • Gość: p Re: firma TAKO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.10, 13:09
      podobno dobra firma
    • Gość: byly pracownik Re: firma TAKO IP: 188.33.164.* 15.06.10, 18:01
      ta firma to kombinatorzy przez pierwsze 7 miesiecy robi sie na umowe o dzielo
      wiec bez zadnego ubezpieczenia a puzniej cie najprawdopodobniej zwolnia najlesza
      jest w tej calej firmie kierowniczka JUSTYNA ktora w dziwnych okolicznosciach ze
      zwyklej szwaczki zostala kierowniczka jest chamem lubi ponizac ludzi wyzywac ich
      od bebili no normalnie zwykla suk.... mam nadzieje ze ktos jej wkoncu da popalic
      • Gość: jusia Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.06.10, 19:03
        dziwię się że ktoś może napisać że to dobra firma jak tam jest
        zwykłe wykorzystywanie pracowników za grosze...
      • Gość: koko12 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.10, 21:32
        nic dziwnego że Justyna wyzywa ludzi od debili,spójrz człowieku co ty piszesz
        ile ty tam pracujesz że nie wiesz czemu Justyna została kierowniczką?A popatrz
        na tych debili to jak ich nazwać skoro każdy tak narzeka to czemu się nie
        zwolni? no normalny debil
    • Gość: RomanJ Re: firma TAKO IP: 79.139.31.* 17.06.10, 18:08
      TAKO solidna firma,pensja zawsze była na czas
      • Gość: jusia Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.06.10, 08:03
        oczywiście że na czas takie grosze za 10 godz...
        • Gość: koko12 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.10, 21:24

jak by się panna zajęła robotą a nie pierdołami to by nie było parę groszy,mniej
          kawy i narzekania ,jak ktoś chce to zarobi.A jak pani mało to trzeba było się
          uczyć a nie puszczać się za tanie wino na wagarach na Dąbrowskiego.Krawcową się
          pani urodziła?czy sama pani taki fach wybrała?A tak ogólnie to Trylski po panią
          do domu pojechał i prosił aby pani tam poszła pracować? czy sama pani łaziła i
          błagała o pracę? Zastanówcie się debile co wy piszecie a jak już piszecie to
          dajcie namiar na jedną firmę w okolicy gdzie dają zarobić za nic i za 8godzin
          tylko jedną firmę
          • Gość: OBSERWATOR Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 13:23
            ODPOWIADAM NA TWÓJ OSTATNI WPIS JAKO OSOBA ZNAJĄCA FIRMĘ TAKO ŻE
            MASZ RACJĘ I JESTEŚ OSOBĄ DOBRZE WYROZUMIAŁĄ O TEJ FIRMIE I CHWAŁA
            TOBIE NIKT NIKOGO TAM NIE ZMUSZA I NIE ZAPRASZA DO PRACY A CZASY TO
            JUZ MINEŁY CZY SIĘ ROBI CZY SIĘ LEZY TO SIĘ(ILESC NALEŻY)A
            JUSTYNA .S. JEST OSOBĄ SOLIDNĄ LUBI I DBA ABY PRACA BYŁA SUMIENNIE
            RODZIELANA I NIESTETY DOBRZE WYKONANA I TAKICH LUDZI TRZEBA DOCENIAĆ
            • Gość: Slayder :P re: tako IP: *.54.171.238.tvksmp.pl 13.07.10, 23:00
              ciekawe wpisy i opisy, w niektorych jest prawda zawila lecz w innych czysta
              szmira, jeden drugiego gania za to sam sie nie chce tknac... SMILE :D
            • Gość: Megi TAKO Justyna Suka IP: 78.133.191.* 31.08.10, 01:36
              Justyna Suka czy jaka ja tam nazywają, chodzi po zakładzie i na wszystkich
              krzyczy - czy ona nie potrafi rozmawiać normalnie. Ta kobieta ma zero
              inteligencji i pojęcia o szyciu. A krzyczeć to każdy może. Oczywiście nie
              przeczę trzyma rygor a pracownicy się jej boja.
              • Gość: OBSERWATOR Re: TAKO Justyna Suska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 12:36
                Po przecztaniu twojego wpisu mozna zrozumieć że jesteś niedouczny i brak Ci jednej klepki w głowie a do Justyny to sie umyć musisz i poraz ostatni ostrzegam za zniesławienie obelżywe nazwiska możesz w krótce stanąć przed sądem sprawa w toku
              • Gość: GOSC Re: TAKO Justyna Suka IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 18:41
                JUSTYNA S TRZYMA RYGOR BO LODZI ZASTRASZA ZWOLNIENIEM Z PRACY I WYMIANA LODZI NA INNYCH MAM PARE ROZMOW NAGRANYCH JAK SZATNAZUJE LODZI
                • Gość: sialala Re: TAKO Justyna Suka IP: *.net.stream.pl 28.09.10, 21:27
                  Jak szntażuje kogo?lodzi, Lodzie czy może ludzi?napisz lepiej pracowników.A'propo pani S.to się zgadzam z przedmówcami.Nieprzyjemna kobieta.
                  • Gość: dariuss48 Re: TAKO Justyna Suka IP: *.net.stream.pl 29.09.10, 11:26
                    JAKI SZEF TACY PRACOWNICY.Moja rada dla pracowników- ZWOLNIJCIE SIĘ , a jak nie to nie narzekajcie bo to nic nie zmieni.Jak piszecie ze jakaś tam osoba funkcyjna jest zła dla pracowników to dla szefa jest dobra i robicie jej reklamę, a nie o to chodzi.
                    • Gość: benito Re: TAKO Justyna Suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 18:00
                      Justyna Justyna ona nie jest taka zła,nie jest sama zapominacie o tej także ważnej?pani W...
                      • Gość: jusia Re: TAKO Justyna Suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 16:33
                        czy to kierownictwo szwalni czy to montazu i innych wszyscy siebie warci,pozwalniajcie sie
                        • Gość: była szwaczka Re: TAKO Justyna Suka IP: *.centertel.pl 12.10.10, 09:29
                          Kilka lat nie zaglądałam na to forum, a dziś przypadkowo znów na nie trafiłam i trochę z ciekawości przejrzałam posty. Muszę stwierdzić, że w firmie Tako nic się nie zmieniło od wielu lat, gdy tam pracowałam (a jeżeli się zmieniło, to z pewnością nie na lepsze). Jak widać stare metody eksterminacji pracowników zawsze przynoszą zamierzone efekty - gdy każdy żre się z każdym łatwo manipulować ludźmi i nimi pomiatać.
                          O moim odejściu z Tako zadecydowała właśnie atmosfera pracy - nie zarobki, nie ciężka harówka, ale właśnie wzajemne relacje między pracownikami, na różnych szczeblach.
                          Często w waszych postach powtarza się rada "jak się nie podoba, to się zwolnij..." - ja tak zrobiłam i ani przez jedną sekundę nie żałowałam swojej decyzji. Miałam to szczęście, że potem trafiłam do "normalnych" zakładów pracy (może to niektórych zdziwi, ale one także istnieją), gdzie człowiek pracował bez obrzydzenia.
                          Przez kilka lat pracowałam w Anglii - także jako szwaczka - i tam dopiero nauczyłam się jak może wyglądać zarządzanie produkcją i osiąganie dobrej wydajności i rzetelnej pracy, bez mobbingu, bez upodlania ludzi, bez szczucia pracowników na siebie wzajemnie.
                          Od trzech lat jestem w Polsce i prowadzę z powodzeniem własną firmę (także w "szmatach", ale w połączeniu z reklamą) - nie jest to moloch typu Tako, ale cały czas się rozwijam i zwiększam zatrudnienie. Starannie dobieram pracowników i jestem z nich dumna, a i śmiem myśleć, że z wzajemnością. Nie mam ambicji aby w szybkim czasie "nachapać się" kosztem ludzi pracujących na mnie, ale chciałabym stworzyć zakład dający stabilne zatrudnienie, taki który będę mogła z czystym sumieniem przekazać córce. Mam nadzieję, że wszystko jest na dobrej drodze - a doświadczenia wyniesione z Tako zawsze traktuję jak negatywny wzorzec, którego nigdy nie chciałabym powielać.
                          Jak widać człowiek, jeżeli chce, potrafi uczyć się i wyciągać wnioski dla siebie, nawet w bardzo złym środowisku.
                          Pozdrawiam wszystkich Takowiczów.
                          • Gość: jusia Re: TAKO Do byłej szwaczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 22:27
                            Chwalisz się czy żalisz:):):);)
                            • Gość: była szwaczka Re: TAKO do jusi IP: 178.56.108.* 13.10.10, 06:58
                              Droga jusiu - ani jedno, ani drugie! Po prostu uważam, że zamiast biadolić i wieszać psy na wszystkich dookoła opluwając kogo się da, lepiej podejmować krótkie decyzje i brać sprawy w swoje ręce. Oczywiście pod warunkiem, że jesteśmy na to gotowi i naprawdę coś potrafimy zrobić ze swoim życiem.
                              • Gość: jusia Re: Do byłej szwaczki:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 19:40
                                No naprawdę mądre słowa........tego też się w Anglii nauczyłaś?:):):) Bo na otwarcie własnego interesu to chyba tam zarobiłaś?:):).........Nie pamięta wół...................??? Zapomniałaś jak w Tako zapierd...........??? i cieszyłaś się że masz pracę....
                                • Gość: była szwaczka Re: Do jusi IP: *.centertel.pl 14.10.10, 07:56
                                  Zupełnie nie rozumiem co cię tak złości jusu - czy to, że już nie zap.....lam w Tako, czy że swoją ciężką pracą czegoś się dorobiłam (nic mi z nieba nie spadło, wszystko wypracowałam własnymi łapami)? A może po prostu to już twój sposób na życie - wylewanie pomyj na głowy innych. A tak nawiasem mówiąc - niczego nie zapomniałam i gdybyś potrafiła (czy potrafił) czytać ze zrozumieniem nie musiałabym tego powtarzać. Widzę, że jesteś tak bardzo sfrustrowana (ny), że nie jesteś zdolna (ny) do myślenia i nie możesz wyjść poza wieczne pretensje do świata i do ludzi za swój ciężki los. Zdecydowanie szkoda czasu na dyskusję z tobą, bo nic konstruktywnego nie mówisz. A Tako jakie było , takie będzie - życzę sukcesów.
              • nieznojomka Re: TAKO Justyna Suka 03.06.13, 18:57
                wredna fałszywa pozerka . Życzę jej żeby trafiła z powrotem do maszyny i była tak traktowana jak ona traktuje innych ludzi
                • 29ola do szefa Grzegorza 12.06.13, 08:16
                  Człowieku zlituj sie nad swoimi pracownikami i zobacz kogo ty zatrudniasz na stanowiskach kierowniczych. Suska do zwolnienia wredna przekupna baba zero inteligencji i kultury osobistej i pojęcia o tym co robi w tym zakladzie na tym stanowisku . Obstawiona swoimi pupilami którzy jej donoszą i kryją to co się tam dzieje . GRZEGORZ PRZEJRZYJ NA OCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE SUGERUJ SIE ZNAJOMOSCIAMI I TEŚCIOWĄ SUSKI.
                  I przydały by się jej jakieś wczasy np "Lubliniec"
                  • Gość: ma 1978 Re: do szefa Grzegorza IP: *.play-internet.pl 20.06.13, 19:56
                    mogla by wrocic do maszyny , trzeba by bylo jej utrzec nosa bo jest za bardzo pewna siebie i traktuje ludzi z gory, nie szanuje ich tylko nimi pomiata jest arogancka po prostu niemiła kobieta i nie nadaje się na kierowniczkę miałam styczność z roznymi ludzmi ale z taka chamska osoba nigdy, nie ma pojecia co tam robi w tym zakladzie .
                  • Gość: Byly pracownik Re: do szefa Grzegorza IP: *.play-internet.pl 25.06.13, 13:43
                    a ja tez coś dodam na temat tego co sie tam dzieje zwlaszcza na gorze jaka jest prywata. Jest sobie tam taka Pani na sortowni Iwona .G. o mumerku 103 nie wiem kim ona tam jest czy to rodzinka pani Suski czy kogoś z kadr .Cała sortownia jest podporzadkowana tej Pani nic nie mozna na nią powiedzieć ona oczywiście kłoci się z wszystkimi zawsze ma dużo do powiedzenia na temat innych a kierowniczka stoi za nią murem , kiedyś powiedziała Iwonka pracuje pracować bedzie a wy wszystkie sie możecie zwolnic. Ale nie rozumiem szefa sadzi kobieta takie buble jest po 10 razy wołana na montaż i nikt na to nie reaguje , takich ludzi sie tam trzyma , a malo z tego okrada szefa w żywe oczy , nie rozumiem jak mozna pracowac na godzine i w trakcie jak dojedzie wozek na sortownie ona wpada i napieprza wozki dodatkowo na akord to dajmy na to osoba pracujaca na godzine ma 7 zeta a ta pani w ciagu jednej tej godziny zarabia 20zl bo ma 7 na godzine i plus wozki z akordu i na to wszystko ma przyzwolenie kierowniczki i w taki prosty sposob robi sie szefa grzegorza na niezla kase ona zarabia najwiecej z calej sortowni wyplate bierze taka ze nie jedna krawcowa takiej nie ma. Dzieki tej osobie wszystkie tam sa traktowane jak intruzy a ona jest idealna . A wózki sprawdza sie tak przyjezdza jumper bierze sie 10 szt sprawdza sie jeden jak jest dobrze uszyty to reszta z dziesieciu idzie do wora bez sprawdzania i dzieki temu ma sie niezla ilos wozka i calkiem ladna dnioweczke.
                    • Gość: GOSIK Re: do szefa Grzegorza IP: *.play-internet.pl 25.06.13, 14:04
                      a kierowniczka zawsze ja tlumaczyla ze ona tyle zarabia bo nie raz pracuje po 14 godz , tylko po co, no bo jest charpagan i chytra na kase , wlasnie w ten sposob zabierala prace innym dziewczyną powinna odpracowac swoje godziny i isc do domu i zostawic robote drugiej zmianie ale nie . I przez to wszystko zawsze były tam kłotnie bo kazda chciala zarobic a nie tylko pupilek kierowniczki i taka meda tam robi a wszystkie inne poszly na zielona laczke. Nie rozumiem jednej zeczy kierowniczka powinna stac za wszystkimi swoimi pracownikami a nie faworyzowac te ktore sobie sama zatrudnila bo to jej pociotki. NIGDY TAM NIE BEDZIE DOBRZE I LUDZIE NIE BEDA MIEC DOBREJ OPINI O TYM ZAKLADZIE JAK TAKIE CUDA TAM SIE BEDA DZIALY.
                    • Gość: magda Re: do szefa Grzegorza IP: *.play-internet.pl 25.06.13, 18:07
                      nie rozumiem jak mozna kasac reke ktora nam jesc daje , dzieki takim zakladom mamy prace i dla mnie to jest nie pojete jak tak mozna oszukiwac szefa na kase. masz prace pracuj uczciwie on tez kiedys ciezko pracowal zeby powstal taki zaklad i tyle miejsc pracy wlasnie dla nas ale ludzie nie maja za grosz honoru i poczucia uczciwosci , a z tego co wiem zarobki nie sa zle bo tam pracowalam tylko dzieki co niektorym zyczliwym paniom zawdzieczam to ze juz mnie tam nie ma. Pozdrawiam.

• Gość: gosc Re: TAKO Justyna Suka IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 13:58
                ona nie trzyma rygoru tylko terroryzuje ludzi i straszy ze ich zwolni , pusta baba.
            • Gość: ma1978 Re: firma TAKO IP: *.play-internet.pl 20.06.13, 20:09
              o czym ty czlowieku mowisz ta baba ma swoich ludzi ktorym daje prace a reszta to h..., i nie ma zielonego pojecia o tym co tam robi . wyzywacie na szefa ze jest tak ostry ale jak ma sie tak debilna kadre zazadzajaca to nie da sie inaczej przecierz oni puszcza go nie długo z torbami a on ciężko pracował zeby powstalam tak duza firma
              • Gość: ktoś Re: firma TAKO IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.13, 21:21
                hmm dodam też swoje zdanie,pewnie wielu się nie spodoba,ale cóż.....
                sami pracownicy stwarzają atmosferę taką,że ciężko wytrzymać....
                zawiść,zazdrość,brak szacunku,cały taki zestaw masz w palarni,na sali,czy jadalni...
                więc po co szukacie szacunku u szefa,czy kierowniczki?jeśli samemu nie jest się w porządku?...
                byłam,wiem ...

• Gość: jusia Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.10.10, 19:17
          papugo zmień pseudo !!!
          • Gość: 502 Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 22:35
            Byłem na rozmowie w tej firmie !

Byli oczarowani słuchali pytali wnioski wyciągali !

Proszę uważać - sprzedacie im kilka pomysłów - rozwiązań lub jakiś fajny projekt, to nikt do Was już nie zadzwoni.

Bardzo fajne posunięcia czyni właściciel ! Zaprasza na rozmowy obiecuje umowy itd - a potem cicho sza - a twoje pomysły i projekty chulają po firmie !!!

Gratuluje przebiegłości :)
            • Gość: szczupson tv Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 20:07
              Tako = zakład ludzi chorych, to słowa samego szefa.
              Ps. a najśmieszniejszy jest ten młody Camaro - tragedia!!
              • Gość: szybki Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 19:51
                wyzywacie wyzywacie a na 5 do roboty przyjeżdzacie i jakby sie dalo to po 20 godz byscie robili,smieszne więc nie wyzywajcie:)
                • Gość: Gość Re: firma TAKO IP: *.netcominternet.pl 08.11.10, 19:58
                  Przyznaje racje
                  • mesio1045 Re: firma TAKO 14.11.10, 21:50
                    CZY SZUKAJĄ TAM FACETÓW DO PRACY
                    • Gość: ree Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.11.10, 20:04
                      Szukają białych murzynów za 6 zł na godz...
    • Gość: byla szwaczka Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 18:30
      podobno Rutkowski u Was pracuje?
      • Gość: małeconieco Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 15:24
        pracuje tam małego wzrostu nażelowany pan r.w kadrach...
        szkodzi firmie niestety
        • Gość: goscioweczka Re: firma TAKO IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.11, 22:34
          w kadrach pracuja dwie kobiety z tego co wiem
          i jak szkodzi? i nie wiem czy tego samego r mamy na mysli
          • Gość: aniela Re: firma TAKO IP: *.2.141.164.tvksmp.pl 25.02.11, 23:27
            a myślicie o tej pani Lilianie? i co ona ma za stanowisko co ona robi w tej firmie
            • Gość: kotek Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 13:22

pani lilianna to taki ktoś, żeby Szef miał kim dyrygować, podobnie ten nowy pan zbyszek

• Gość: GOSC Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 13:50
                a co sadzicie o pani wandzie
                • Gość: napik0909 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.04.11, 10:48
                  Straszna babka,jak bym miał taką żonę to gołymi rękami...,jedno co jej mozna przyznać to że lubi się zabawić z kolegami z pracy.
                  • Gość: gosc Re: firma TAKO IP: *.static.reseler.com 19.04.11, 22:28

a jaki desperat ja ..........:)
                    • Gość: GOSC Re: firma TAKO IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.11, 22:15
                      lubie ja bo byla ze mna pare minut ale mam wsret do niej bo bylem pod wplywem alkocholu jest to menda i oszolom to wanda
    • Gość: małami Re: firma TAKO IP: 212.87.241.* 21.05.11, 17:01
      a co myślicie o ochronie?
      • Gość: wozekmocnodizajner Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:20
        Bardzo dobra ochrona, naprawdę najlepsza. Bardzo dobry marketing naprawdę bardzo dobry. Dobre zarządzanie jak i sprzedaż naprawdę bardzo dobra. Bardzo dobra remontówka naprawdę bardzo dobra. Szaf bardzo dobry naprawdę bardzo dobry. Za prawdę powiadam wam bardzo dobre wszystko, wszystko bardzo dobre. A i produkcja i zaopatrzenie wyjątkowo dobre naprawdę bardzo dobre, dizajn bardzo dobry pod względem dizajnu i szycia. Handlowcy bardzo dobrzy i klienci bardzo uczciwi i uczuciowi. A no i kierowcy bardzo uczciwi i dobrzy szczególnie AsteriX lub Obelix nie pamiętam chodzi o tego grubszego - bardzo dobry. Nie wiesz nie wiesz nie rozumiesz nic. Tylko ludzie nie wiedzą o co chodzi ? bo się nie nadają.
        • Gość: girloweczka Re: firma TAKO IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.11, 20:29
          rozbawiło mnie to :))))))
          Prosze o wiecej takich postow :))))
          Asterix i Obelix? O maj gad :) czlowiek tyle lat tam pracuje i tej ksywy nie zna :)))))
          • Gość: wózekdebeściak Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 20:19
            Obsada jeśli chodzi pod względem dizejnerskim i menedzerkim bardzo dobra. Mocna koordynacja zadań bezpośrednich jak i planowanie. Hit - Tabela pozyskiwania klienta, bardzo dobra jak również imeil bazpośredni pod adresik szef małpa tako. Osoba kierująca bardzo mocny angielski jak również polski no i mocna negocjacja cenowa. Jedne z najlepszych projektów domów na działce i na drzewach jak również łodzi wystawowych i podwodnych targowych. Daktari i Ziggi mocne wykonanie zadań raportowych. Mocne codzienne raportowanie Pana Wąsa-Trepa pod względem remontów jak i zniszczeń. I kto narzeka na brak raportowania?.
            • Gość: wózekdebeściak Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 20:40
              Wielkie POZDRO dla byłych, obecnych i przyszłych fanów Z.L.CH. TAKO.
              ps. w następnym poście podam nazwę od skrótu Z.L.CH. no chyba że ktoś zna to proszę walcie śmiało. JOŁ joł joł great thanks and big SZACUN dla. - MC.Grzeeeeegorz.
              • Gość: zuzia Re: firma TAKO IP: *.204.58.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.11, 18:30
                zakład ludzi chorych
                • Gość: stary pracownik Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 08:50
                  Jak pracowałem w tej firmie te słowa usłyszałem od samego GT,on sam zna każdy ból,(podejrzewany był że nawet rodził),z tego co widzę nic się nie zmieniło,kadra kierownicza z przypadku(jak za komuny nie ważne czy wie co robi ważne żeby w odpowiednim momencie przytakiwać szefowi despocie),swego czasu był układany słowniczek ciekawych powiedzonek GT,może ktoś pamięta,więc wpisujmy na forum i pośmiejemy się razem,mnie w głowie utkwiło najbardziej ....tytaj jest SODOMA I GOMOŁA...
                  • Gość: zenek Re: firma TAKO IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 05:27
                    jeszcze "w Emblongu na dreptaku","agigasy" "arbo",typowa idiota!
                    • Gość: ree Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.07.11, 20:14
                      ale debile po OHApie tam pracują ja pier...
                      • Gość: czytelnik Re: firma TAKO IP: *.juranet.eu 05.07.11, 22:11
                        Czy ''Tako'' to naprawde taki obóz pracy? Obozy zlikwidowali kilkadziesiąt lat temu.Jak ci ludzie tam pracują?
                        • Gość: czytelnik Re: firma TAKO IP: *.juranet.eu 05.07.11, 22:27
                          Słyszałem że ludzie tam harują w pocie czoła po 10, 12 i wiecej godzin a w ramach podziękowań od szefa dostają ''obcinki''pensji. Jeżeli ktoś może udzielić wiarygodnej informacji to z góry dziękuje. Może lepiej żebym tam nie rozpoczynał pracy.
                          Nie chce sie zarazić jakąś chorobą psychiczną, ktos pisał ze to zakład ludzi chorych....
                          • Gość: czajak Re: firma TAKO IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 20:51
                            oj Trylskie,Trylskie,prokurator sie wami zainteresuje i to juz niedlugo
                          • Gość: koko12 Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.07.11, 19:40
                            Jak byś miał chociaż troszkę pojęcia o życiu to byś wiedział że chorobami psychicznymi się nie zarazisz debilu,tak że lepiej nie przychodź tu do pracy bo frajerzy giną jak betki HA HA HA
                      • Gość: pociotek Re: firma TAKO IP: 212.244.68.* 20.07.11, 12:04
                        A co słychać u debili z lakierni ?
                        • Gość: zenek Re: firma TAKO IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 17:13
                          to samo co u debili z "akwarium"
    • Gość: ree Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.11, 21:35
      Dno i prostactwo!
    • Gość: rimowas Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.08.11, 12:19
      Napiszcie dlaczego została zwolniona monika choroń?
      • Gość: nowy Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 17:11
        Witam moglby ktos szczerze powiedziec na jakich stanowiskach ile ludzie mniej wiecej zarabiaja. Pozdrawiam
    • Gość: była szwaczka Re: firma TAKO IP: *.netcominternet.pl 25.10.11, 19:32
      Pracowałam parę lat temu w Tako ,narzekało sie na pracę ,zarobki ,kierowników ale Tako w porównaniu z firmą PRZEMKO w Białej to pikuś tam to jest dopiero cyrk ja nie dałam rady.Kierowniczka swoimi rządami to tą firmę wyprowadzi,a narzekało sie na Barbarę ,może są przyjecia to sobie porównacie:(
      • Gość: gosc Re: firma TAKO IP: *.rev.inds.pl 07.11.11, 17:58
        no dobra naczytalem sie i usmialem. nie jestem pracownikiem ale mam isc na rozmowe i chce sie dowiedziec:
        -jakie sa zarobki
        -jaka jest umowa
        -czy praca na zmiany(jesli tak to ile)
        -ile godzin tak naprawde sie pracuje
        prosze o odzpowiedz tylko na te pytania bo nie chce mi sie czytac o pani b i tp.
        • Gość: londoner Re: firma TAKO IP: *.zone14.bethere.co.uk 08.11.11, 12:32
          LUDZISKA

zastanowcie sie po co pracowac za takie marne grosze przyjedzcie do UK tu mozecie pracowac jako menager jednoosobowej firmy sprzatajacej hhahahahhaha QWA wszedzie na swiecie sa Deb...le
          pozdro dla Rodakow :)
        • Gość: :(((( Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.11.11, 21:40
          zarobki dla nowo zatrudnionych są kiepskie, umowa o dzieło lub studencka, zmiany po 12 godz pierwsza 10 godzin druga , atmosfera do kitu , szef - zero szacunku dla ludzi , szukaj gdzie indziej , za te pieniądze bez wahania znajdzie się robota o wiele spokojniejsza i przyjemniejsza :((( po prostu szef uparł się aby swoimi pomysłami i obcinkami pensji położyć firmę
          • Gość: gosc Re: firma TAKO IP: *.rev.inds.pl 09.11.11, 10:16
            dzieki za odpowiedz tak wlasnie slyszalem..Pozdro
            • Gość: gość 2 Re: firma TAKO IP: 204.45.133.* 12.01.12, 16:23
              Też słyszałem ze mało płaca
              • Gość: Che Re: firma TAKO IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.01.12, 22:45
                Najlepiej rozwijająca się firma w Częstochowie:-) Minimum raz w miesiącu poszukuje pracowników na kilka stanowisk. Od kierowników, po zaopatrzeniowców, magazynierów, designerów, szwaczki itp.
                • Gość: hujnagnoj Re: firma TAKO IP: *.play-internet.pl 16.01.12, 15:08
                  Chyba najbardziej niedorozwinieta firma w cze-wce,koniec jest juz bliski
                  • Gość: gośc Re: firma TAKO IP: *.play-internet.pl 16.01.12, 20:17
                    Popieram w 100%. Właściciel TAKO regularnie co 2 tygodnie daje ogłoszenia do gazety, że szuka ludzi do roboty. Robi sobie jawne żarty i tyle. Szkoda gadać n ten temat.
    • Gość: gość Re: firma TAKO IP: *.of.pl 10.02.12, 19:34
      Co sądzicie o wypłatach,czy wszystko wam się zgadza

• rdbckm Re: firma TAKO 21.02.12, 17:27
        Moja mama tam pracuje (jeszcze) i z tego co wiem to z wypłatami są co chwila jaja, albo źle policzone albo na urlopach oszukane.

A tak dla szefa Tako i jego synalka oraz wszystkich tych zdzir co uważają się za kogoś więcej w tej firmie niż tylko za zwykłego człowieka mam jedno do powiedzenia : JEBAŁ WAS PIES
        Myślicie że tylko wasza nieudolna firma istnieje na rynku? grubo się mylicie. Już nie długo....

TAKO = TRW , za parę groszy więcej tzw liderzy bawią się w nazistowskie świnie i widocznie sprawia im to przyjemność. Cóż oliwa sprawiedliwa zobaczymy jak jedna z drugą świnią w końcu po robocie w po ryju dostaną tak że popamiętają na długo
        • Gość: dvzad Re: firma TAKO IP: *.rev.inds.pl 21.02.12, 18:06
          nareszcie jeden sprawiedliwy...czyu sprawiedliwa :)
          • Gość: Runo Re: firma TAKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 13:48
            Tez dodam oczywiscie negatywna wypowiedz bo w tej firmie sa naprawde jaja i zle policzone wyplaty przez to ze ksiegowa sie pomylila a co w tym smieszne to to ze na wszystkie pracujace osoby.
            To ze jest tam ogromny burdel ze wszystkim swiadcza ogloszenia o prace regularnie wystawiane na portal pracy i ilosc komentarzy gdzie wszyscy smaruja grubo szefa ktory jest strasznie zachlanny pieniedzy i przyjmuje ludzi na umowe studencka na okres probny, nastepnie na umowe zlecenie a jesli przepracujesz z rok lub wiecej dostaniesz juz normalna umowe. Ale zeby bylo zabawnie dostaniesz umowe na 1/2 etatu bo na inna nie mozesz liczyc a inspekcja pracy milczy
            • rdbckm Re: firma TAKO 28.02.12, 22:32
              Bo inspektorat pracy ma grubo posmarowane ręce kakałem od szefcia
              • rdbckm Re: firma TAKO 03.03.12, 20:12
                No a może w KOŃCU doczekamy się konfrontacji z pajacem szefem i jego synalkiem bogaszkiem?!

Wiem że to czytacie pajace także piszę wam z góry: Jesteście frajerami jakich mało! jak sami żarliście ziemię na śniadanie to było git. Teraz jak ma się trochę kasy to myślicie, że jesteście bogami? Zejdźcie na ziemię i zacznijcie traktować ludzi tak jak byście sami chcieli być traktowani.

A teraz pojadę groźbą:P :
                I tak wam ktoś w końcu wpie... i nawet nie będziecie wiedzieć kiedy.

PoZdrawiaM!
                • Gość: zadowolona.... Re: firma TAKO IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.12, 20:07
                  ja tam pracuje i jest zajebiscie.!!!!:)..
                  • tako1 Re: firma TAKO 14.06.12, 20:34
                    o jacież pie....... zajebiście jest... :))))))))))
                  • alechlew Re: firma TAKO 23.06.12, 20:27
                    Gość portalu: zadowolona.... napisał(a):

> ja tam pracuje i jest zajebiscie.!!!!:)..

"zajebista" to była pewna pani.... miałam tę "przyjemność" poznać... jestem ciekawa jak utrzymała się w pracy do tej pory. Podobno nadal pracuje!! Na tyle skarg na nią to ja się dziwię,że nadal tam jest... Pewnie donosi,w obgadywaniu to była niezła!! Żadna sala jej już nie chce podobno!! Tak fałszywej, dwulicowej baby nigdy w życiu nie poznałam!! Miła do przesady-WAZELINIARA wręcz... a odwróć się człowieku plecami to nóż wbity bez słowa. Już tam nie pracuję ale dziś tę krowę widziałam-ha, mieszkamy nawet niedaleko siebie!! Jakże się cieszę ,że nie w bliskim sąsiedztwie bo bym zgłupiała do reszty. Nie będę pisać imienia bo po co... Przecież ludzie doskonale wiedzą o kim mowa... Najpiękniejsza, najmądrzejsza.... Reszta to śmieci!! A Ona...? A Ona to zwykła PIZDA!!! :)
                    • Gość: gość Re: firma TAKO IP: *.centertel.pl 16.07.12, 21:41
                      jak to czytam to mi opis pasuje do osoby ktora pracowala na wzorcowni,a puzniej na piątce...
        • Gość: lumi lumi Re: firma TAKO IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.04.13, 21:38
          hejka , w tako jest zaje... , pieniążki zawsze na czas , atmosfera przyjazna , jest nawet zatrudniony od niedawna człowiek który z rączkami w kieszeni snuje się po produkcji i pilnuje aby się co komu nie stało jak jakieś nie jasności to telefon do przyjaciela czyli szefa i gość znika ,taki anioł stróż , są nawet podejrzenia że to jakaś rodzina bo jeszcze nikt z taką postawą zawodową jaką przedstawia ów człowiek ( za duże słowo , po prostu świnia )nie uchował się zbyt długo a on owszem .
          • Gość: gosc Re: firma TAKO IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 09:47
            oj,oj mocne słowo pojechałaś!...a ja pozdrawiam wszystkich z tako i Pan D.bedzie wiedział kto,bo to jest rzecz oczywista:}powodzenia
            • nieznojomka Re: firma TAKO 01.06.13, 09:48
              firma tako to juz schodzi na psy nie ma roboty , ale nie dziwota jak sie ma taka kierowniczke jak Pani J.....a , ta kobieta dba wylacznie o swoje interesy a nie firmy te jej chore decyzje i ukrywanie wszystkiego przed szefem bo kobieta po prostu nie umie sie z nim dogadac . A ten jej stosunek do ludzi nic nie umie tylko ta morde drze zeby nie umiec uszanowac pracownika , pomiata ludzmi jak jej sie podoba , nic dziwnego ze sie slyszy od ludzi ktorzy tam pracowali i mieli z nia kontakt ze to zaklad psychiatryczny a nie pracy:(
              • Gość: Ballila Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 18:43
                a ludziom z marketingu dobrze, bo milcza tu ;)
                a tam kierownikow, dyrektorow od siedmiu bolesci nie brakuje ;)
                • Gość: Troller Re: firma TAKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 23:29
                  Na montażu i tak najlepszy jest "Pan kierownik" S.T. Nawet nie wie jak poszczególne wózki wyglądają, siedzi i nic nie robi, a przepraszam przecież jest wspaniałym sprzedawcą!
          • nieznojomka Re: firma TAKO 01.06.13, 10:29
            to nie tylko jeden taki czlowiek w tym zakladzie jest wiecej takich , a co do tej atmosfery to na górze jest jeszcze fajniejsza jak w lublincu a na czele tego lublinca pani justyna.s
      • Gość: Znajomy Grzesia Wcale nie takie bagno jak piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 20:26
        Ludzie!!!
        Co wy chcecie od Niego.
        Kiedyś rozmawiałem z Nim w sprawie pracy kilka minut.
        Od razu poczułem "smród" i wiedziałem, że nie ma co się pakować w gówn....
        Człowiek to brzmi dumnie i ma prawo wyboru.............
        On przyjmuje wszystkich, byle "na drzewo nie uciekali"
        KAŻDY FRAJER PRZYNOSI MU DOCHODY.
        Pozdrawiam Grzesia i Jego synka.
        • Gość: pink i mózg Re: Wcale nie takie bagno jak piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 15:08
          Pracowałem tam przez pół roku na produkcji jak jeszcze był Piotr Palacz
          Niezły tam był burdel
          Same cwaniaki to była walka o przetrwanie nigdy czegoś takiego w życiu nie widziałem i nie piszcie tekstów typu jak się nie podoba to won .Pracowałem na różnych stanowiskach ale ten wyścig szczurów był straszny
          Umowa o dzieło a jak cię Pan Ładny zarejestrował to na pół etatu gdzie jeszcze musiałeś sobie połowę składki zapłacić
          Jak dla mnie to ta firma długo nie pociągnie bo pewnego dnia Pań Ładny zwinie ten kramik
          Pozdro dla Pazernych świń KONIA,GWIZDKA,EMILA,I KILKU TAM JESZCZE ......
          • Gość: gosc Re: Wcale nie takie bagno jak piszecie IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 17:21
            czy tam pracuje sie w soboty?
            • Gość: anna Re:Działac a nie narzekać. IP: *.rev.masterkom.pl 23.07.12, 15:52
              Są miejsca gdzie pracowniką chcą pomagać, tylko pracownicy też musza tego chcieć. nszz.solidarnosc.czest.pl/
              • Gość: gosc Re:Działac a nie narzekać. IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 14:20
                Drogie panie szwaczki TRW potrzebuje od zaraz osoby szyjące
                firma się rozwija ..zapraszamy
                • Gość: gosc Re:Działac a nie narzekać. IP: *.play-internet.pl 15.08.13, 17:57
                  z mila checia a gdzie skladac cv bo tu w tej firmie nic sie na dobre nie zmienia atmosfera jaka byla taka jest. Nie do wytrzymania dalej nic sobie z ludzi nie robia chodzi o ki.......kę . Pomiata ludzmi jak pomiatala .
                  • Gość: !!!!! Re:Działac a nie narzekać. IP: *.play-internet.pl 15.08.13, 19:57
                    jedyna bezstronna super osoba to To..sz ktora pracuje naprawdę dla szefa a nie przeciwko niemu tak jak to wiekszość robi , razem z kadrowa ona juz tak sie wczula w role jak by to byla jej firma , swieci szefowi w oczy gada to co jej pasuje a robi swoje.
                    • Gość: byly pracownik Kierownicy IP: *.Netcominternet.pl 03.09.13, 18:07
                      Praca jak i caly zaklad -tragedia , ludzie mega falszywi ale nie wszyscy ,kierownicy -porazka totalna , szczegolnie ta kobieta ktora kieruje napownia , co ona tam robi, kreci sie z kata na kat, ciagle fajka itd , niech szef wkoncu spojrzy w te kamery o ile jeszcze sa tam i pozbedzie sie osob ktore biora za nic pieniadze. za moich czasow to dzial - napowni , dziewczyn obok sortownia i chlopaki z gondoli to ciagle mieli najgorzej , ciagle na tych dzialach problemy , klotnie i obcinanie pensji,i po co trzymac tam takiego kierownika na tych dzialach ktory jest przeciwko nim ? zwolnic i przestac obcinac bo wieksosc pojdzie w moje slady i sami zrezygnuja,..i tak podsumowanie- ludzie tam naprawde moga stworzyc fajny mily klimat , tylko po co niektorzy kierownicy jak tylko kreca sie tam i kompletnie nic nie robia a nawet zle wygladaja,zabieraja tylko kase ktora mozna przeznaczyc i podzielic na wymienionych dzialach, po co obcinac ciagle ? chyba trzeba firme i ludzi pracujacych dobrze traktowac i zatrzymac, pozdrawiam caly zaklad a szczegolnie dzialy napowni i gondolowania, moze jeszcze gdzies kiedys sie zobaczymy i powspominamy i pogadamy, trzymajcie sie i nie dajcie sie tym falszywym kierownika i falszywym osoba , i nie bojcie sie z problemem isc do szefa jak cos nie pasuje , sila w druzynie czym wiecej was zadziala i pojdzie tym wieksze szanse na pozytywne rozwiazanie
                      . Pozdrawiam.
                      • Gość: nikt antyspołeczne zachowanie! IP: *.static.chello.pl 06.09.13, 16:04
                        Dawniej złościło mnie nazywanie ludzi burakami,ale ostatnio miałam okazje rozmawiać z kimś takim,były to dwie Szanowne Panie pracujące w tej firmie,tuż przy portierni.....tak to były buraki i na dodatek pastewne!.. Drogie Panie mam propozycję...jest wiele książek,które uczą kultury osobistej,wrażliwości i po prostu bycia z ludzmi, warto przeczytać i czegoś się nauczyć na to nigdy nie jest za pózno!!!
                        Pozdrawiam...
                        • Gość: gosc Re: antyspołeczne zachowanie! IP: *.centertel.pl 15.09.13, 11:02
                          hej tez pracowalam w tej firmie to jedna wielka klika justyna s goska z kiosku oraz ala siedza na dupach i nic nie robia starego sie boja jak ognia.zajela by sie jedna z druga robota a nie chodzeniem i rozsiewaniem pierdul.justyna s.to wredna pi....
                          • Gość: kierowca. tako IP: *.Netcominternet.pl 27.09.13, 01:46
                            mowcie co chcecie ale -Ala to jeszcze jedna z nielicznych osob normalnych z tej firmy ,sympatyczna kobieta, magda takze ...a plecy tam to moga miec osoby ktore guzik robia a robia tam do dzisiaj , przyklad -pewna kierowniczka z gory ktora jakby miala troche jaj to sama by juz odeszla, szczescie ze nie trzeba codziennie na nia patrzec,
                            • Gość: x Re: tako IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 19:26
                              szkoda tego Grzegorza :( szkoda tej firmy,szkoda tego biznesu...szkoda,ze niektorzy z ''wazniejszych'" tej firmy dzialaja destrukcyjnie...i swiadomie w swoim postepowaniu...
                        • Gość: gosc 15 09 2013 Re: IP: *.centertel.pl 15.09.13, 11:08
                          najgorszy dzial to sortownia puszczaaja same buble najlepsza jest p.iwona galwa al justynka nic nie widzi bo to przeciez jej rozina i moze robic co jej sie podoba.mam nadzieje ze justyne tez tak ktos kiedys zgnoi jak ona ludzi .zero kultury w sobie.
                          • Gość: gość Re: IP: 212.59.252.* 15.09.13, 18:58
                            Zapomniałaś napisać jeszcze o pewnej Madzi z kiosku która kompletnie na niczym sie nie zna.W czym jest dobra to tylko w robieniu zamieszania,obgadywania i w donoszeniu szefowi.Nikt jej tam nie trawi,myśli ze jak jej mężulek tam pracuje to ma plecy.Takimi osobami szef powinien sie zająć.Po trupach i do celu!!!!Madziu nic dobrego ci z tego nie wyjdzie,lepiej żyć w zgodzie z ludzmi przynajmniej cie czegoś nauczą!!!!!Pozdrawiam...
                      • Gość: napiarz Re: Kierownicy IP: *.apus-net.pl 06.09.13, 21:25
                        Kolego lub tez kolezanko co do kierownictwa napowni grubo sie mylisz gdyz w tym momencie uwazam ze kierownicy na napowni/sortowni/gondolowni sa niezastapieni ... widze ze problem to masz ty!
                        • Gość: pracownik Re: Kierownicy IP: 212.59.252.* 06.09.13, 22:11
                          masz racje!!!!wszyscy twierdzą ze nic nie robią,a w rzeczywistosci jest inaczej,nigdy nie chciałbym być na ich miejscu,odpowiedzialnosc,dopilnowanie wszystkiego i wysłuchiwanie szefa jak cos nie zejdzie czy coś spie...my,to oni obrywają nie my.Nie oceniaj ich w ten sposób bo nie masz racji!!!!Tobie nie wyszło,ale ja narzekać nie moge i widze ze ktoś tez jest tego samego zdania co Ja.(pewnie jest jeszcze wiecej takich osób).Pozdrawiam
                          • Gość: ... Re: Kierownicy IP: *.net.stream.pl 07.09.13, 20:33
                            Forum...dział Kierownicy-dział pisania wszystkich moim zdaniem najbardziej podłych słów na Ludzi,którzy cały czas starają się zadbać o to aby pracownicy na działach mieli pracę,a nie musieli siedzieć w domu i czekać na telefon.Pamięć jest krótka i ludzie(hmm...ludzie),którzy piszą o kierownikach działów już nie pamiętają tego,że wszystkie prywatne sprawy i prośby pracowników załatwiali właśnie Kierownicy działów bo nikt z pracowników nie miał na tyle odwagi aby pójść osobiście do Szefa.Kolejna sprawa:stało się,wydało się,wózek żle zrobiony,szycie,napowanie,gondolowanie,montaż - kto?- kierownik działu jest wzywany do Szefa na dywan i to właśnie ta osoba zbiera wszystko to czego dotyczy błąd lub pomyłka.Szczerze mówiąc,moim zdaniem dobrze,że Są bo inni nie wstawiali by się tak za pracownikami.Pozdrawiam i moja rada abyście cokolwiek chcieli napisać przemyślcie to kilka razy.
                            • Gość: napa99 tomeczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.13, 13:53
                              Cześć wszystkim.
                              Ja tylko parę słów o tym frajerze znam go od początków Artyleryjskiej i to jak sam wsiadał w swoją piękną vectre i jechał do sklepu chłopakom z garażu po alkohol i krył im dupy a tera sam ich wpiernicza na minę. Teraz wielki z niego przydupas szefa już tak głęboko mu wszedł do dupy że to gó... na mordzie mu nie przeszkadza a Grzesiu go sucha tylko że Grześ nie wie że Tomuś robi wszystko by odwrócić od siebie uwagę by mógł robić dalej swoje prywatne interesy czyli handlować wózkami na. Jest tam taki jeszcze jeden który nie ma bladego pojęcia o robocie i jak robił z biednym gwizdkiem to całą to nawet gdyby doba miała 48 godz. to i tak nie dorównał by innym a teraz jest tak zwanym podpie...czem mowa o koniu podpiernicza ludzi za alkohol a z policji to za co wyleciał ,żal mi tylko Radka że wychował sobie żmije na własnym terytorium
    • Gość: pracownik Re: firma TAKO IP: 212.59.252.* 05.09.13, 17:48
      widocznie nie masz jaj kolego,jezeli dałeś sie kobiecie i musiałeś sie zwolnić z jej powodu.Każdy robi co do niego należy,nawet kierownicy bo oni pracują dla szefa a nie dla nas.Ja nie mam nic do nich,wykonuje swoją prace i jest luzik.
      • Gość: były pracownik Re: firma TAKO IP: 212.59.252.* 05.09.13, 19:00
        jesteście pojebani,ja też tam pracowałem i to nie kierownicy są pojebani tylko ludzie którzy tam pracują.Każdy powinien zająć się pracą a nie obgadywaniem innych.Patrzycie na innych jakie mają dniówki,jak wyszedł lepiej to juz o nim gadacie.Kierownicy wcale nie mają tak lekko,odpowiadają za wszystko i jeszcze was muszą wysłuchiwac.
        • Gość: byly pracownik TAKO IP: *.Netcominternet.pl 06.09.13, 16:22
          ale ciezko tez nie, wiecej przelazi niz cos zrobi, przegada, itd i dniowke ma i tak i tak, a Ty zapierniczasz jak glupi, co do obgadywania ludzi to tak --tam to jest wrecz tragiczne ale co zrobisz,?, zaklad tylko pozornie wyglada ok ale to co sie dzieje w tych murach to jest jedna wielka porazka, ..i nie chodzi tez ze ktos zwalnia sie bo rady sobie nie dawal z "kierownikiem " , moze poprostu nie dalo sie wytrzymac z nimi ? znalezli sobie swoich "pupili" a reszta to smiecie..zreszta kto moze i ma okazje nich ucieka z tego miejsca...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka