Gość: ida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:07 poszukuje wrozki lub cyganki,ale konkretnej,ktora nie fantazjuje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: to wazne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:11 Gość portalu: ida napisał(a): > poszukuje wrozki lub cyganki,ale konkretnej,ktora nie fantazjuje.. Zycze wiec powodzenia, widać poczucie humoru cie nie opuszcza a wrecz ci nawet dopisuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logikaa Re: to wazne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:19 ....słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: to wazne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:00 jak mam to rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: to wazne!!!!! 10.02.07, 21:26 Gość portalu: ida napisał(a): > poszukuje wrozki lub cyganki,ale konkretnej,ktora nie fantazjuje.. To się nazywa "paradoks" jeśli jedna część zdania wyklucza drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: to wazne!!!!! IP: *.trustnet.pl 10.02.07, 21:29 A dokładniej antyteza:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: to wazne!!!!! IP: *.apus-net.pl 10.02.07, 22:27 Zaczełam wróżyć miejąc 15 lat uczyła mnie wtedy babcia.I tak się zaczeło, dziś juz wróżę ponad 15 lat ze zwykłych kart, ale przedewszystkim Tarota.Najważniejsze że są osoby które wciąż powracają do mnie.Lubię robić to co robię i inni to cenią. Odpowiedz Link Zgłoś