Dodaj do ulubionych

Siatkówka. Chcą, to potrafią

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:06
Łukasz Żegadło??? Ciekawe nazwisko ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ... po KK?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:32
      "Zarząd Klubu Sportowego „AZS Częstochowa” Sportowa Spółka Akcyjna w
      Częstochowie informuje, iż w związku z nasilającymi się od początku sezonu
      przejawami wulgaryzmów oraz skandalicznym zachowaniem w stosunku do zawodników
      i trenerów zespołu Wkręt-met Domex AZS od dnia 12.02.2007r. bezpłatne karty
      wstępu dla Klubu Kibica unieważnia się.Jednocześnie z przykrością zauważamy, że
      prezentowany na kilku ostatnich meczach ligowych doping grupy Klubu Kibica nie
      wspierał naszego zespołu, lecz drużyny przyjezdne"
      • Gość: bik Re: po KK?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:02
        Nie jestem w niczym zrzeszony, ani nawet nie chodzę na mecze. Ale kibicuję
        mojej drużynie. Do zarządu AZS Częstochowa - jak gracie, tak macie. Niedługo
        nikt nie będzie przychodził na mecze - pyszałki. A Tych dwóch Gości z Kulbu
        Kibica ciężko było wziąć na pokład autokaru?????? Zarząd - jesteście żałośni
        • Gość: DigitAZS Re: po KK?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:26
          Nasz artykuł podsumowujący zachowanie "osób związanych z klubem" napisany
          wczoraj po powrocie:

-> www.azsczestochowa.com/index.php?unit=news&nfunc=shown&id=389

Dzisiejsza ( kłamliwa i pozbawiona totalnie argumentów ) riposta klubu:

-> www.azsczestochowa.pl/

Odpowiedź na nibyzarzuty kierowane pod naszym adresem:

-> www.azsczestochowa.com/index.php?unit=news&nfunc=shown&id=389

Polecam uważną lekturę każdego z tekstów.
          W Częstochowie nie ma czegoś takiego jak "klub kibica" ! Są Fani których łączy
          jedno ! bezgraniczna miłość do tego klubu ! Żadne działania nas nie pozbawią
          prawa do kibicowania klubowi ( nie siatkarzom ), więc prosze nie pisać o jakiś
          "końcach" kogokolwiek. Została nas garstka i ta garstka będzie walczyć do końca !
          Takie teksty, mogą doprowadzić tylko do realizacji założeń jasnowynikających z
          pewnego powiedzenia ... "jak sie ma pseudosiatkarzy, to się ma pseudokibiców" !
          Może to nam pomoże się wyrwać z tego cholernego piknikowo-obłudnego bagna.

Pozdrawiam.
          • Gość: DigitAZS Re: po KK?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:27
            Trzeci link to

-> www.azsczestochowa.com/index.php?unit=news&nfunc=shown&id=390

post wyżej wkradł się błąd.
          • Gość: ... Re: po KK?? IP: *.man.czest.pl 12.02.07, 17:33
            Bardzo dobrze.W końcu się dziadostwo skończy.Kiedys to byli kibice tera to
            prawie same małolaty. Ja to bym jeszcze wprowadził zakazał wejscia na mecze
            bandzie gó..arstwa. Wielcy kibice. Mieszkam na 1000leciu od urodzenia i zawsze
            nr był Azs. Ale teraz Ci pseudo-kibice powinni brac przykład z kibiców Rakowa
            kórzy są z drużyna na dobre i złe.
            • Gość: AZS Re: po KK?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:47
              ważne że ty jestes na dobre i na złe.
    • Gość: kibol Siatkówka. Chcą, to potrafią IP: *.realestate.net.pl 12.02.07, 19:27
      Dla zarządu i szewina wygrana w tiebreku z Resovią to sukces, dla kibiców -
      żenada. Zarząd ma ambicje proporcjonalne do poziomu, który reprezentuje, czyli
      niziutkie.
      • Gość: K Re: Siatkówka. Chcą, to potrafią IP: *.tktelekom.pl 12.02.07, 20:52
        DigitAZS - moim zdaniem przesadziłeś. Absolutnie rozumiem, że jesteście
        rozgoryczeni i rozczarowani. Rozumiem też, że czujecie się w jakiś sposób
        upokorzeni. Jednak teksty pod którymi się podpisałeś, a które wkleiłeś powyżej
        są zwyczajnie wulgarne i chamskie. Ja na Twoim miejscu również czułabym się
        fatalnie po akcji w Rzeszowie, jednak jestem przekonana, że w ten sposób nigdy
        nie dojdziecie do porozumienia.

Klub bez kibiców to jak samochód bez paliwa, ale jeśli wszyscy się na wszystkich
        poobrażają, to nic dobrego z tego nie wyniknie.

Tak czy inaczej, mam nadzieję, że ktoś okaże się w tym konflikcie (bo juz chyba
        można o takim mówić) zwyczajnie mądrzejszy i siądziecie spokojnie i wszystko
        wyjaśnicie. Póki co z obu stron mamy tylko jątrzenie sprawy, a cała Polska się z
        nas śmieje.

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka