Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:06 Łukasz Żegadło??? Ciekawe nazwisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... po KK?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:32 "Zarząd Klubu Sportowego „AZS Częstochowa” Sportowa Spółka Akcyjna w Częstochowie informuje, iż w związku z nasilającymi się od początku sezonu przejawami wulgaryzmów oraz skandalicznym zachowaniem w stosunku do zawodników i trenerów zespołu Wkręt-met Domex AZS od dnia 12.02.2007r. bezpłatne karty wstępu dla Klubu Kibica unieważnia się.Jednocześnie z przykrością zauważamy, że prezentowany na kilku ostatnich meczach ligowych doping grupy Klubu Kibica nie wspierał naszego zespołu, lecz drużyny przyjezdne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: po KK?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:02 Nie jestem w niczym zrzeszony, ani nawet nie chodzę na mecze. Ale kibicuję mojej drużynie. Do zarządu AZS Częstochowa - jak gracie, tak macie. Niedługo nikt nie będzie przychodził na mecze - pyszałki. A Tych dwóch Gości z Kulbu Kibica ciężko było wziąć na pokład autokaru?????? Zarząd - jesteście żałośni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DigitAZS Re: po KK?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:26 Nasz artykuł podsumowujący zachowanie "osób związanych z klubem" napisany wczoraj po powrocie: -> www.azsczestochowa.com/index.php?unit=news&nfunc=shown&id=389 Dzisiejsza ( kłamliwa i pozbawiona totalnie argumentów ) riposta klubu: -> www.azsczestochowa.pl/ Odpowiedź na nibyzarzuty kierowane pod naszym adresem: -> www.azsczestochowa.com/index.php?unit=news&nfunc=shown&id=389 Polecam uważną lekturę każdego z tekstów. W Częstochowie nie ma czegoś takiego jak "klub kibica" ! Są Fani których łączy jedno ! bezgraniczna miłość do tego klubu ! Żadne działania nas nie pozbawią prawa do kibicowania klubowi ( nie siatkarzom ), więc prosze nie pisać o jakiś "końcach" kogokolwiek. Została nas garstka i ta garstka będzie walczyć do końca ! Takie teksty, mogą doprowadzić tylko do realizacji założeń jasnowynikających z pewnego powiedzenia ... "jak sie ma pseudosiatkarzy, to się ma pseudokibiców" ! Może to nam pomoże się wyrwać z tego cholernego piknikowo-obłudnego bagna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DigitAZS Re: po KK?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:27 Trzeci link to -> www.azsczestochowa.com/index.php?unit=news&nfunc=shown&id=390 post wyżej wkradł się błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: po KK?? IP: *.man.czest.pl 12.02.07, 17:33 Bardzo dobrze.W końcu się dziadostwo skończy.Kiedys to byli kibice tera to prawie same małolaty. Ja to bym jeszcze wprowadził zakazał wejscia na mecze bandzie gó..arstwa. Wielcy kibice. Mieszkam na 1000leciu od urodzenia i zawsze nr był Azs. Ale teraz Ci pseudo-kibice powinni brac przykład z kibiców Rakowa kórzy są z drużyna na dobre i złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZS Re: po KK?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:47 ważne że ty jestes na dobre i na złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Siatkówka. Chcą, to potrafią IP: *.realestate.net.pl 12.02.07, 19:27 Dla zarządu i szewina wygrana w tiebreku z Resovią to sukces, dla kibiców - żenada. Zarząd ma ambicje proporcjonalne do poziomu, który reprezentuje, czyli niziutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Siatkówka. Chcą, to potrafią IP: *.tktelekom.pl 12.02.07, 20:52 DigitAZS - moim zdaniem przesadziłeś. Absolutnie rozumiem, że jesteście rozgoryczeni i rozczarowani. Rozumiem też, że czujecie się w jakiś sposób upokorzeni. Jednak teksty pod którymi się podpisałeś, a które wkleiłeś powyżej są zwyczajnie wulgarne i chamskie. Ja na Twoim miejscu również czułabym się fatalnie po akcji w Rzeszowie, jednak jestem przekonana, że w ten sposób nigdy nie dojdziecie do porozumienia. Klub bez kibiców to jak samochód bez paliwa, ale jeśli wszyscy się na wszystkich poobrażają, to nic dobrego z tego nie wyniknie. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że ktoś okaże się w tym konflikcie (bo juz chyba można o takim mówić) zwyczajnie mądrzejszy i siądziecie spokojnie i wszystko wyjaśnicie. Póki co z obu stron mamy tylko jątrzenie sprawy, a cała Polska się z nas śmieje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś