Gość: <> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:39 Gdzie kupić albo uszyć suknię do ślubu,zastanawiam się nad sklepem na Wolności koło PKP jak tam szyją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:48 ja proponuje uslugi krawieckie na ul jagielonskiej na przeciwko przystanku kolo biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:08 A ja proponuję kupić gotową. Zakładasz i widzisz jak wygląda. A po uszyciu może się okazać, że sukienka nie leży tak jak chciałas, nie wygląda tak jak myślałaś, ze będzie wyglądała. No chyba, ze masz jakieś typy i chcesz zrobić np z 3 jedną, ale to i tak ryzykowne przedsiewzięcie wg mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suknia Re: suknia ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:36 mogę ci sprzedać moją sprzed roku, za niską cenę. Mam też śliczną, oryginalną na drugi dzień. amm2@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: suknia ślubna IP: *.trustnet.pl 12.02.07, 20:07 polecam salon WANDA miałam sukienkę szyta na miare i leżała idealnie przy przymiarkach widzisz jak powstaje twoja suknia zawsze możesz coś zmienić a gotowa to już nic nie zrobisz i w dodatku z wieszaka zakurzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiec Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:58 dziewczyny, ile kosztowaly was weselne kreacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
psik5 Re: suknia ślubna 12.02.07, 20:11 mam do sprzedania oryginalną Sincerity 3149 może sie skusisz – psik5@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: suknia ślubna IP: *.prenet.pl 12.02.07, 20:14 W częstochowie niestety jest bardzo drogo i nie ma wyboru, ja swoją kupiłam na śląsku dokładnie w Dąbrowie Górniczej i naprade byłam zadowolona ( moge sprzedać razem z kapeluszem. kasia.dudek@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: suknia ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:31 Odradzam Ci szycie w ciemno sukni.Przymierz w salonie gotową,a nową sprowadzą bądż uszyją specjalnie dla Ciebie,plus ewentualne poprawki w salonie.Ja kupiłam suknię firmy Agnes w Dolce Vita na Starym Rynku.Po sprowadzeniu jej dla mnie w salonie dokonano poprawek,tzn.zwężono ją w biuście.Koło PKSu też są ładne suknie,ładnie uszyte i nie są drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: suknia ślubna IP: *.32.inds.pl 12.02.07, 21:35 Na Allegro sa bardzo ladne i nie tak drogie jak w salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już po Re: suknia ślubna IP: 212.87.241.* 12.02.07, 21:44 Polecam salon na krakowskiej "madmoiselle" i pania Żanetę.Moja suknia została poskładana z dwóch różnych modeli i leżała na mnie świetnie.Jest w rozmiarze 40,niezwykle delikatna i elegancka.Gdyby ktoś na nią reflektował zostawcie tu info a ja się odezwę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: suknia ślubna IP: 212.160.86.* 13.02.07, 19:41 A ja polecam salon w Szczekocinach, za sukienke prawie identyczna, ktora mierzylam w wandzie tam zaplacialm 350 zl mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: suknia ślubna IP: *.prenet.pl 13.02.07, 19:48 Polecam Salon Sukien Ślubnych Biała Dama na UL. Berka Joselewicza, w tym salonie zakupisz wszystko od sukni po welon, buty i dodatki włącznie. Profesjonalna obsługa dobre ceny, duzy wybór modeli, www.jola-moda.pl z tym ze niektóre suknie odbiegają w rzeczywistosci od zdjęć na stronie internetowej. Moja suknia na pierszy dzien wesela jest własnie z tego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: suknia ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:45 polecam salon Dolce Vita.Bardzo fajne panie pomoga dobrać ci odpowiednią suknię,wszelkie dodatki,buty itp.Wybór sukien jest bardzo duży,suknie różnych firm,bardzo dobrze uszyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: suknia ślubna IP: 212.87.241.* 14.02.07, 18:20 Podaj proszę swój mail, prześlę Ci zdjęcia sukienki, którą chce sprzedać za małą kasę. Ślub brałam w lipcu, może akurat Ci się spodoba. Pozdrawiam. Mail do mnie sunnyskies5@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: suknia ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:54 ogladalam suknie chyba we wszystkich salonach w miescie.ostatecznie zamowilam suknie we mstowie u Mai.ceny nie sa nizsze ale za to suknie nie sa oklepane a panie cierpliwe i pomocne. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Re: suknia ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:03 kurde,a dziewczyna chciała się dowiedzieć czegoś na temat SALONU KOŁO PKSu!A tu reklama innych salonów,ale to jeszcze nic,gorzej z tą chęcią odsprzedania używanej sukni!No sorry,chcecie sprzedać suknię to wystawcie ją na allegro,a nie próbujcie wcisnąć dziewczynie!Może ona nie chce używanej kiecki? Odpowiedz Link Zgłoś