Gość: :( IP: 80.54.173.* 18.02.07, 12:15 Bardzo boję się dentysty!!Proszę doradzcie ,który dentysta potrafi dobrze robić zęby a przy tym bezboleśnie!Proszę-pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:30 Galeria Uśmiechu B.Zeleńskiego 10 to adres najlepszego dentysty na świecie.Bezigłowe znieczulenie /zupełnie bezbolesne/ i na dodatek w trakcie borowania lub usuwania zębów kompletnie nic nie boli.Mówię zupełnie poważnie, to wielka przyjemność być ich pacjentem.Dotychczas leczyłam zęby tylko pod narkozą, w tej chwili nie ma absolutnie takiej potrzeby.Jeszcze raz podkreślam: NIC NIE BOLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:17 Drogo u nich??? Plombka ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:54 najlepszy dentysta dr.Kuznik na ul.Jasno Górskiei na przeciwko TZNu.Leczy bezboleśnie i ma najlepiej wyposazony gabinet w Czestochowie.nie jest drogi.POLECAM GORĄCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia i bartek Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:54 dr.dudek-jadczyk na dabrowskiego.rewelacyjna babka.pelen profesjonalizm.bardzo dokladna.nic nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankaja Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:31 A konkretnie gdzie na Dąbrowskiego i ile bierze średnio za zęba? Ja chodzę do dr Nowińskiego na Kopernika. W sumie też nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I3 Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.web.vodafone.de 18.02.07, 16:32 PIOTR BUCZEK LECZY CALA NASZA RODZINE I NIEDROGO BIERZE GABINET MA PRZY UL.WOLNOSCI POMIEDZY PKS A PKP Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: Najlepszy Dentysta! 18.02.07, 17:07 dr.jadczyk ma gabinet w bramie visa vie sadu.swietny stomatolog.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks... Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:04 prosić panią EWĘ 508177170, przyjemnie siedzić w fotelu dentystycznym bo nic nie boli (a mogę na ten temat coś powiedzieć,mam nadwrażliwość na ból). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepszy Dentysta! IP: 212.87.238.* 19.02.07, 14:28 Polecam Gabinet Agdens tel. 0343666333 sa bardzo dobrzy maja podejscie do pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:42 ja również polecam wspomnianą już wcześniej p. Ewę 0 508 177 170, przyjmuje na Starzyńskiego. Rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:46 a ja polecam Kuźnika.Zna sie gosciu na rzeczy i wszystko robi bezbolesnie.przyjmuje na jasnogorskiej na przeciwko TZN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Najlepszy Dentysta! IP: 212.160.86.* 25.02.07, 15:47 agdens to najgorszy gabinet stomatologiczny w częstochowie drogo a i usługa nie dobrze wykonana jeśli chodzi o dziecka leczenie również nie polecam mała stres przez 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:04 Polecam dr B.Ułamka. Przyjmuje prywatnie na ul. Kutrzeby - tel.034/3226936 (dzwonić po godz. 15-ej). Leczę u niego zęby od kilkunastu lat. Jest bardzo dokładny,cierpliwy a co najwazniejsze - nigdy nie poczułam żadnego bólu w czasie leczenia!Na dodatek bardzo sympatyczny facet. O doświadczeniach z innymi dentystami - wole nie wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepszy Dentysta! IP: 212.87.238.* 28.02.07, 16:28 Owszem. Agdens nie jest tani ale to co mi zrobili z zebami i tak jak to zrobili to zaden denytsta nie potrafil tego robic. Maja bardzo duzo wiedze nie tylko na temat stomatologi i traktuja ludzi bardzo powaznie zawsze wczesniej dzwonia przypominaja o wizycie na ktora czasami trzeba czekac nawet 3 tygodnie tyle maja ludzi. Sa profesjonalistami i dlatego tacy drodzy Odpowiedz Link Zgłoś