Dodaj do ulubionych

Najlepszy Dentysta!

IP: 80.54.173.* 18.02.07, 12:15
Bardzo boję się dentysty!!Proszę doradzcie ,który dentysta potrafi dobrze
robić zęby a przy tym bezboleśnie!Proszę-pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:30
      Galeria Uśmiechu B.Zeleńskiego 10 to adres najlepszego dentysty na
      świecie.Bezigłowe znieczulenie /zupełnie bezbolesne/ i na dodatek w trakcie
      borowania lub usuwania zębów kompletnie nic nie boli.Mówię zupełnie poważnie,
      to wielka przyjemność być ich pacjentem.Dotychczas leczyłam zęby tylko pod
      narkozą, w tej chwili nie ma absolutnie takiej potrzeby.Jeszcze raz podkreślam:
      NIC NIE BOLI
      • Gość: AA Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:17
        Drogo u nich??? Plombka ile???
    • Gość: LOL Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:54
      najlepszy dentysta dr.Kuznik na ul.Jasno Górskiei na przeciwko TZNu.Leczy
      bezboleśnie i ma najlepiej wyposazony gabinet w Czestochowie.nie jest
      drogi.POLECAM GORĄCO
    • Gość: kasia i bartek Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:54
      dr.dudek-jadczyk na dabrowskiego.rewelacyjna babka.pelen profesjonalizm.bardzo
      dokladna.nic nie boli.
      • Gość: Jankaja Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:31
        A konkretnie gdzie na Dąbrowskiego i ile bierze średnio za zęba? Ja chodzę do dr
        Nowińskiego na Kopernika. W sumie też nie narzekam.
        • Gość: I3 Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.web.vodafone.de 18.02.07, 16:32
          PIOTR BUCZEK LECZY CALA NASZA RODZINE I NIEDROGO BIERZE GABINET MA PRZY
          UL.WOLNOSCI POMIEDZY PKS A PKP
        • klarav Re: Najlepszy Dentysta! 18.02.07, 17:07
          dr.jadczyk ma gabinet w bramie visa vie sadu.swietny stomatolog.polecam
    • Gość: up Re: Najlepszy Dentysta! IP: 80.54.173.* 19.02.07, 12:33
      up
    • Gość: maks... Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:04
      prosić panią EWĘ 508177170, przyjemnie siedzić w fotelu dentystycznym bo nic
      nie boli (a mogę na ten temat coś powiedzieć,mam nadwrażliwość na ból).
    • Gość: Tomek Re: Najlepszy Dentysta! IP: 212.87.238.* 19.02.07, 14:28
      Polecam Gabinet Agdens tel. 0343666333 sa bardzo dobrzy maja podejscie do pacjenta
      • Gość: sweet_pie Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:42
        ja również polecam wspomnianą już wcześniej p. Ewę 0 508 177 170, przyjmuje na
        Starzyńskiego. Rewelacja!!!
        • Gość: gosc Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:46
          a ja polecam Kuźnika.Zna sie gosciu na rzeczy i wszystko robi
          bezbolesnie.przyjmuje na jasnogorskiej na przeciwko TZN-u.
      • Gość: jola Re: Najlepszy Dentysta! IP: 212.160.86.* 25.02.07, 15:47
        agdens to najgorszy gabinet stomatologiczny w częstochowie drogo a i usługa nie
        dobrze wykonana jeśli chodzi o dziecka leczenie również nie polecam mała stres
        przez 2 miesiące
    • Gość: pacjentka Re: Najlepszy Dentysta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:04
      Polecam dr B.Ułamka. Przyjmuje prywatnie na ul. Kutrzeby - tel.034/3226936
      (dzwonić po godz. 15-ej). Leczę u niego zęby od kilkunastu lat. Jest bardzo
      dokładny,cierpliwy a co najwazniejsze - nigdy nie poczułam żadnego bólu w
      czasie leczenia!Na dodatek bardzo sympatyczny facet. O doświadczeniach z innymi
      dentystami - wole nie wspominać.
    • Gość: Tomek Re: Najlepszy Dentysta! IP: 212.87.238.* 28.02.07, 16:28
      Owszem. Agdens nie jest tani ale to co mi zrobili z zebami i tak jak to zrobili
      to zaden denytsta nie potrafil tego robic. Maja bardzo duzo wiedze nie tylko na
      temat stomatologi i traktuja ludzi bardzo powaznie zawsze wczesniej dzwonia
      przypominaja o wizycie na ktora czasami trzeba czekac nawet 3 tygodnie tyle maja
      ludzi. Sa profesjonalistami i dlatego tacy drodzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka