Dodaj do ulubionych

Jacek Krawczyk

IP: 212.160.250.* 19.02.07, 19:03
Czy zachorował? Czy coś mu się stało? Tak aktywny przed wyborami, zamilkł
zupełnie. Nawał pracy nie pozwala na dyskutowanie na forum? Czy też może stare
porzekadło "murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść" - zadziałało. To
ostatnie, to o wyborcach i zwolennikach z tego forum ;-(
Obserwuj wątek
    • Gość: =R= Re: Jacek Krawczyk IP: *.tpnet.pl 19.02.07, 19:33
      I po co ten wątek? Wejdź sobie do wyszukiwarki i zobacz, zanim zaczniesz pisać
      takie kocopoły.
      • Gość: ;-) Re: Jacek Krawczyk IP: 212.160.250.* 19.02.07, 20:24
        > I po co ten wątek?

z ciekawości, głosowałam na tego człowieka i teraz martwię się, że się nie
        odzywa, może ma jakieś problemy?

[...]
        > takie kocopoły.

Bardzo dobry tekst, ale co to znaczy? Jakiś regionalizm? ;-)
        • Gość: gizmo Re: Jacek Krawczyk IP: *.realestate.net.pl 19.02.07, 20:40
          Gdybys głosował na niego to wiedziałbys o jego stronie na której odnotowywuje najwazniejsze sprawy. wejdz i poczytaj na www.jacekkrawczyk.pl i nie zawracaj nikomu gitary. To sie juz robi nudne, mam na mysli prowokacje tego typu. A na forum jest, czasami warto użyć mózgu i wyszukiwarki.
    • Gość: czestochowianin Re: Jacek Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:06
      Ja gościa przepytam co uczynił w tej radzie i porównam te wyczyny z jego
      programem który ogłosil na swojej stronie przed wyborami! A jak nie bedzie sie
      zgadzac w conajmniej 50% słoże pozew przeciwko niemu.
      • Gość: Mister deX Re: Jacek Krawczyk IP: *.realestate.net.pl 19.02.07, 21:11
        najpierw dziecko drogie weź słownik ortograficzny i poczytaj dokladnie jak się pisze poprawną polszczyzna zanim kogoś pozwiesz i sie wydurnisz :) I jestem pewien, ze nie byłes na wyborach, a najwiecej masz do powiedzenia papierowy tygrysie
    • Gość: :)) Re: Jacek Krawczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:14
      Trzeba było na niego nie głosować. Było do przewidzenia, że tak będzie.
      • Gość: Fan Uliego Re: Jacek Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:43
        Fani Jacka Krawczyka uważają że już nie musi się tutaj pokazywać gdyż ważne sprawy
        opisuje na swojej stronie,gdzie każdy może sobie wejść i poczytać jaki to z
        niego Bohater.

Ja wiem od Wiewiórek że Radny Krawczyk dostał op...... od kogoś i teraz ze względu
        na układy polityczne nie może wypowiadać się na publicznym forum.
        Jak go ktoś zmusi to napisze tylko coś ogólnikowo typu: Zapraszam serdecznie na
        swoją stronę :))
        • ulisses_czwa Re: Jacek Krawczyk 19.02.07, 22:36
          > Ja wiem od Wiewiórek że Radny Krawczyk

Całe szczęście, że nie rozmawiał Pan ze świstakiem który zawija sreberka :)))

Jak ktoś nie ma co robic, to siedzi i zakłada bezsensowne tematy... Zapewniam, ze jestem na forum, o czym może sie Pan choćby teraz przekonać... Niekiedy zamiast uwywnętrzniac się na forum i marnowac przysłowiowo energie (a wiemy, ze samo gadanie nie przyniesie skutku tylko działanie) piszę interpelację lub idę z bezpośrednią interwencją i załatwiam sprawę jak należy... Właśnie po to wybrano mnie na radnego, abym działał skutecznie i to robię... I nie podważy Pan tego w żaden sposób...
          Pozdrawiam...
    • ulisses_czwa Re: Jacek Krawczyk 19.02.07, 22:29
      Zapewniam, że wszystko o.k. ;) Chyba kazdy średnio zorientowany forumowicz szybko wyłapie marne próby zdyskredytowania mojej osoby, zwłaszcza w tak prymitywny sposób... Wystarczy włączyc wyszukiwarkę, aby stwierdzić że dalsze czytanie tego tematu jest zbędne...
      • Gość: Fan Uliego Re: Jacek Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:40
        Teraz jest Pan wiarygodny Panie Krawczyk.
        Prawie wiarygodny :))
        Pozdrawiam ciepło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka