Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Avonu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:20
Witam!!jakie macie opinie na temat kosmetyków avonu. Ostatnio zamówiłam tusz
do rzęs i pomimo tego ze zawsze dbam o dokładne dokręcenie po miesiacu tusz
był nie do uzycia sklejał rzęsy, robiły sie grudy. Nie wiem czy to
jednorazowy przypadek i czy warto cos zamiawiac jeszcze. Co sądzicie o tej
firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Kosmetyki Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:32
      Niestety jakoś firma ostatnio obniżyła loty.Ja kiedyś kupowałam kremy i były
      rewelacyjne a teraz po wszystkich dostaję wysypki.Myślę,że firma popadła trochę
      w samozachwyt.P.
      • zazulka10 Re: Kosmetyki Avonu 20.02.07, 20:58
        A tusze zawsze były kiepskiej jakości. Pozdrawiam
    • Gość: ania Re: Kosmetyki Avonu IP: 195.205.202.* 20.02.07, 21:35
      ja juz nigdy nie kupie perfumowanych antyperspirantow w kulce. po prostu leja sie i az nie milo kiedy z pachy plyn zlatuje ci na piers. avon uwaza ze jesli jest bardzo znana marka to moze produkowac badziewia. juz lepsze sa kulki z lidla chociaz nie pachna tak ladnie. ale sa duzo tansze i skuteczniejsze.
    • Gość: pat Kosmetyki tylko z katalogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:36
      Zastanawia mnie dlaczego te kosmetyki można kupic tylko poprzez katalog. Czy
      ktoś wie?
      • Gość: jola Re: Kosmetyki tylko z katalogu IP: *.montecassino.trustnet.pl 20.02.07, 22:03
        Mozna kupic bezposrednio w sklepie(tam gdzie sie sklada zamowienie)Al.Pokoju
        bądz Nowowiejskiego.
    • Gość: Poopka Re: Kosmetyki Avonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:59
      Dzieki za opinie, następnym razem raczej zakupie kosmetyk innej firmy. :)
    • Gość: Ja Re: Kosmetyki Avonu IP: 80.55.228.* 23.02.07, 07:15
      Tak jak każda firma Avon w swojej ofercie posiada kosmetyki różnej jakości:
      lepszej i gorszej. Jesli chodzi o tusze do rzęs to ich jakość jest mierna,
      polecam za to kosmetyki do stóp, i serie z morza martwego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka