Gość: xx IP: *.icis.pcz.pl 01.03.07, 20:47 Moje gratulacje dla Zespolu Habakuk. Nalezy im sie to wyroznienie czytelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D...K Najlepsi w kulturze IP: *.realestate.net.pl 01.03.07, 21:48 Szkoda, że Habakuk nie zagrał, wygrali dzięki Kaczmarskiemu, on potrafił porwać tłumy tylko z gitarą, oni się nie odważyli zagrać dla 70 osób zgromadzonych w Foyer teatru choćby symbolicznego kawałka. A czy G.W. nie powinna pomyślec o zmianie reguł głosowana? Głosowanie bez ograniczenia liczby głosów od pojedyńczej osoby skutkuje manipulacją wyników (co w histori plebiscytu miało miejsce nie raz), choć bądzmy obiektywni - muzeum Beksińskiego wygrało w tym roku ze wszech miar zasłużenie. No i dobrze, że jednak coś się w częstochowskiej kulturze dzieje - cóż mało ale cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona Re: Najlepsi w kulturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:53 wygląda wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Najlepsi w kulturze IP: *.icis.pcz.pl 01.03.07, 22:08 Nie bylem na uroczystosci, wiec nie jestem pewien, ale z fotek wynika ze na uroczystosci byli tylko 2 czlonkowie zespolu plus akustyk, wiec nie bardzo mogli zagrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falconetti Najlepsi w kulturze IP: 212.87.241.* 01.03.07, 22:19 Gratulacje dla "Habakuków", kiedy będzie można Was posłuchać na żywo i gdzie? Stęskniony fan Waszej odjazdowej muzycznej rastamanki bez trzymanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talia Najlepsi w kulturze IP: *.org 01.03.07, 23:37 Habakuk... szkoda że nie potrafią docenić osób, które nadają ich muzyce koloru Odpowiedz Link Zgłoś
ludozerka_chce_cukierka Re: Najlepsi w kulturze 02.03.07, 11:06 gratulacje dla Habakuków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Najlepsi w kulturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:03 Tak trzymac Habakuk! Gratulacje dla Mareczka, Jareczka i Krzysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Gratulacje, dla przypomnienia Habakuk w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:01 13.08.2006 r. Blachownia Amfiteatr - Jurajskie Natarcie 2006 www.jurajskienatarcie.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=19&Itemid=28 Może w końcu jakiś plener w Cz-wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clementia_81 Re: Najlepsi w kulturze IP: 83.2.141.* 02.03.07, 18:30 Dobrze, że jest organizowany taki konkurs, ponieważ daje on możliwości wybicia się zdolnym twórcom (a u nas takich nie brakuje). Mam wrażenie, że w Częstochowie za mało docenia sie osiągnięcia innych (nie chodzi mi o kwestie finansowe, ale o uznanie- według mnie jest ono zdecydowanie ważniejsze). Sama świadomość, że odbywa się taki konkurs, jest na pewno silną motywacją dla innych twórców, którzy być może za rok powalczą o nagrodę. Warto realizować swoje pasje, ale fajnie też gdy ktoś je docenia. Myślę, że tak było w przypadku zespołu Habakuk (więcej na temat tego zespołu nie wypowiem się, bo go nie znam, a szkoda). Świetnie, że takie wydarzenia mają miejsce w częstochowskiej kulturze i sądzę, że jesteśmy na dobrej drodze by było jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś