nippy7 02.03.07, 07:34 Poleccie mi jakis fundusz emerytalny, a miare dobry (szczegolnie chodzi mi o II filar) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: fundusz emerytalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:46 ja tez poszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
agent_ofe Re: fundusz emerytalny 07.04.07, 00:21 jak co to piszcie na Gazetowy. nie chce tu pisać o jaki fundusz chodzi bo to była by reklama- a pytanie padło o dobry fundusz emerytalny- ja byłam w ING ale po przeliczeniach zmieniłam na obecny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: fundusz emerytalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:42 Szczerze mówiąc, to nie ma znaczenia jaki fundusz wybierzesz. Wszystkie fundusze mają wyniki na zbliżonym poziomie, nie ma to większego znaczenia, gdyż sposób liczenia wyników w dużym stopniu zależy od okresu i danych branych pod uwagę. Jeśli Ty nie wybierzesz, to zrobi to za Ciebie słynna organizacja Z.U.S ( pozwól, ze nie użyje surowych epitetów pod jej adresem ) Najważniejsze jest, aby pilnować, czy ta organizacja przekazuje pieniądze do funduszu, czy nie ma zaległości itp. Jest kilka sposobów na tego typu działanie. Służę poradą . Tym czasem Życzę zdrowych , wesołych świąt Wielkanocnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buffy6 Re: fundusz emerytalny IP: *.trustnet.pl 30.06.07, 18:40 podobno AXA jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.81 Generali 30.06.07, 12:47 A ma ktoś namiary na jakiegoś dobrego agenta Generali?? Ewentualnie wie, czy na JAsnogórskiej zajmują się również emeryturami i w jakich godzinach pracują?? Jak coś to na maila proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś