piotrek_lubliniec 05.03.07, 18:43 Prosiłbym wszystkich gości aby wpisywali sie także do tego tematu (i nie tylko) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ness.eliot Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 05.03.07, 20:42 Skorzystam z okazji i wpisze się jako pierwszy. POZDRAWIAM CAŁY LUBLINIEC. Eliot z forum OPOLE Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 05.03.07, 21:01 A my pozdrawiamy Opole:) Dzięku naszym rozmówką coraz bardziej lubie wasze miasto;) Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 05.03.07, 21:08 Ja także pozdrawiam Opole:) Musze sie przyznać ze w Opolu mieszkają fajni ludzie:) Mogłoby to być nasze miasto partnerskie bo mamy ich wiele ale w Polsce ani jednego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 05.03.07, 23:14 Brazylion3 zwany B3. Cóz ja moge powiedziec. Jestem szczuplutki, wesolutki:) Pozdrawiam cały Śląsk a w szczególności LUBLINIEC:) -------------- Świetny pomysł.Zapewniam...Pozdrawiam Z.M.W. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 06.03.07, 07:01 Dzieki za pozdro:) My pozdrawiamy Ostrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
mariena1 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 06.03.07, 15:18 Więc i ja się wpiszę. Pozdrawiam wszystkich Lubliniczan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka20 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 06.03.07, 16:44 a ja pozdrowie okolice Lublinca:):):) bo w centrum Lublinca mało sie dzieje:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
promin Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 06.03.07, 17:10 Jak mało sie dzieje!! No co ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka20 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 06.03.07, 18:35 a gdzie sie duzo dzieje i kiedy??? chyba wieczorem jak wszyscy siedza w knajpach hmmm :( nie ma gdzie wyjsc malo imprez poprostu dlatego pozdrawiam okolice hehe Odpowiedz Link Zgłoś
blaida Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 07:30 Chyba nie wiesz co mówisz lublińczanko:P O jakie imprezy Ci chodzi? Jesli o dyskoteki to jestes z dużym błędzie, to L-ca przyjeżdżają ludzie ze śląska (Gliwice, Chorzów itp) aby sie bawić np. Qeście itp. Zamiast narzekac i pokazywac nam swoje kompleksy sama byś coś zrobiła. Widać ze nie lubisz Lublińca:( A dla mnie L-c to najlepsze miasto na świecie! Ja sie w nim nigdy nie nudze! Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka20 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 08:31 lubie Lubliniec z kilku powodow to ze sie tu urodziłam i czasem tu mieszkam:) i ze mozna gdzie sie z psiakiem wybrac na spacer:) np do lasu hmmm a wcale nie narzekam Lubliniec jest jaki jest i dziekuje ze moj Tata ma tu muzeum E. Stein pewnie slyszeliscie napewno w koncu Edyta Stein jest patronka Lublinca prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
blaida Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 08:34 Tak jest patronką L-ca! Jak to czasami tu mieszkasz? To gdzie mieszkasz na codzien LUBLIŃCZANKO??? Twój tata ma muzem Stein... aha... Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka20 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 09:52 czasami mieszkam w lublincu z rodzicami i rodzenstwem a czasami w czestochowie:) no ale czesciej jestem w lublincu mam chyba jakies zobowiazania do tego miasta hmmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
piast19 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 09:21 Pozdrowionka z Koszęcina! Forum całkiem fajne ale na tamtym też się ostatnio rozkręciło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 17:03 Na tamto forum lepiej nie wchodzić:P Pozdrawiamy Koszecin. W Cz-wie mieszkasz... yyyy ales sobie wybrała mieścine.. czestochowa-bleee...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
piast19 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 18:39 Ja skądże znowu mieszkam w Koszęcinie prawie od urodzenia ;-) Pozdrawiam Lubliniec i cały powiat! ps. prawdę mówiąc wolę to forum niż tamto ale czasem tam też zaglądam. Mam pytanko - czy w przeglądarce IE lub Opera jest możliwość ustawienia opcji zapamiętywania haseł? Zawsze gdy chcę coś skrobnąć muszę się męczyć z wpisywaniem loginu i hasła ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
piast19 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 07.03.07, 18:50 Do Tschenstochowy jeżdżę kilka razy w roku na Jasną Górę. Dlaczego myślisz że tam mieszkam? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 08.03.07, 06:55 Nie Ty tam mieszkasz tylko lubliniczanka. Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka20 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 08.03.07, 10:11 czesciej w lublincu jestem:P a czestochowa to tak przejsciowo:P Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 08.03.07, 15:13 No mam nadzieje ze czestochowa to tylko przejściowo:P Bo jesli nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka20 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 09.03.07, 08:16 to.... co??? bo nie wiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 09.03.07, 16:32 No jesli mieszkasz w czestochowie to nie masz sie czym chwalić:P Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka20 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 10.03.07, 19:15 piotrek_lubliniec napisał: > No jesli mieszkasz w czestochowie to nie masz sie czym chwalić:P teraz nie mieszkam w czestochowie:P i naprawde nie ma sie czym chwalic:( a poza tym siedze sobie tu w Lublincu bo nie mialam co zrobic z psiakiem:P no i jeszcze tam pare innych spraw hmmm:P:P a Ty piotrek_lubliniec masz sie czym pochwalic?? hmm ciekawosc mnie zzera Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 11.03.07, 07:24 lubliniczanka20 napisała: > piotrek_lubliniec napisał: > > > No jesli mieszkasz w czestochowie to nie masz sie czym chwalić:P > > teraz nie mieszkam w czestochowie:P i naprawde nie ma sie czym chwalic:( a poza > > tym siedze sobie tu w Lublincu bo nie mialam co zrobic z psiakiem:P no i > jeszcze tam pare innych spraw hmmm:P:P > a Ty piotrek_lubliniec masz sie czym pochwalic?? hmm > ciekawosc mnie zzera Pewnie ze mam sie czym pochwalić:) Mieszkam w Lublińcu! Kocham to miasto i jestem z niego dumny!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 10.03.07, 19:32 Pozdrawiam z sąsiednich Tarnowskich Gór i życzę wielu owocnych tematów do dyskusji ! Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 10.03.07, 22:19 No dobra, to ja też się przywitam. Pozdrowienia z Częstochowy dla wszystkich rodaków i rodaczek przesyłam ja -fizda- Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 11.03.07, 07:24 Pozdrawiamy Tarnowskie Góry. Wpadaj do nas czesciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 12.03.07, 18:56 Pozdrowionka z Ostrowca:) staram się w miarę możliwości czasowych zaglądać na Wasze forum - życzę Wam szybkiego awansu w hierarchii forów na gazetowym portalu - jeszcze raz pozdrawiam - Misiek Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 13.03.07, 06:27 Pozdrawiamy Ostrowiec;) Zaniedługo do was zajrze bo mam sprawe do ostrowiczan;) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 14.03.07, 14:08 No, ja też się wpisuję jako przegościu! dizzy81, znany również jako d81 Odpowiedz Link Zgłoś
adik_z_lublinca Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 17.03.07, 19:21 Pozdrawiam wszystkich gości:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 26.03.07, 07:16 Goście wracajcie:P Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 30.03.07, 18:41 I gdzie są wszyscy goscie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 31.03.07, 17:53 a to nieprawda jest bo goście są tu obecni - prawie codziennie:) pozdro z Ostrowca dla wszystkich forumowiczów z Lublińca. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 01.04.07, 11:25 A więc jeden gość jest:P Ale to wchodź tu częściej:P Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 01.04.07, 22:12 taaaaaaaaa naprawdę ciekawe:) misiek i miśka - Ostrowiec i Lubliniec:) coś w tym chyba jednak jest???!:D. Jeśli miśka zajrzy na ostrowieckie fotoforum to nawet przy odrobinie dociekliwości zobaczy fotkę miśka i innych ostrowieckich forumowiczów. A może i Wy poszlibyście naszym śladem i zamieścilibyści gdziesik swoje fotki???!:) Pozdrowionka od miśka dla forumowiczów z Lublińca, ze szczególnym uwzględnieniem miśki:) (z ogólnie znanych powodów!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 02.04.07, 06:48 Hehe:) A to moze podasz linka do swoich fotek, ciooo??;) Pozdro dla ostrowiczan, w szczególności dla miśka:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 02.04.07, 21:57 oj miśka miśka - wszak namiar jak najbardziej konkretny podałem!!!:) Zapraszam do obejrzenia wszystkich fotek na ostrowieckim fotoforum:) a to delikatna podpowiedź:) fotoforum.gazeta.pl/71,1,871.html?f=871 Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 02.04.07, 19:54 Czyżby goście zwiali? Odpowiedz Link Zgłoś
adik_z_lublinca Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 03.04.07, 07:03 Nie no napewno gdzieś są. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 03.04.07, 07:04 Może w Ostrowcu:P Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: [ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] 21.05.07, 20:07 Pozdrawiam... :) wszystkich wścibskich mieszkańców Kochanego Lublińca :D Odpowiedz Link Zgłoś
farfocea Re:[ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] Pozdrawiam z Warszawy 01.07.07, 19:55 Witam i pozdrawiam serdecznie "www.youtube.com/watch?v=2QwTtb6PPpI&mode=related&search=" Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re:[ ♥ ] KSIĘGA GOŚCI [ ♥ ] Pozdrawia 09.07.08, 20:30 Też sobie zajrzałem.Pozdrowienia z Tarnowskich Gór. Odpowiedz Link Zgłoś