Dodaj do ulubionych

opalanie natryskowe

05.03.07, 21:46
Gdzie w Częstochowie można skorzystać z opalania natryskowego airbrushem.
Jakie są wasze opinie na temat tego opalania. Za kilka tygodni mam wesele i
chciałabym się opalić, zastanawiam się tylko czy lepiej w solarium czy airbrushem.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: opalanie natryskowe IP: 83.17.130.* 05.03.07, 21:54
      moja kolezanka byla, nic jej nie dalo i na drugi dzien poszla po zwrot
      kosztow :)
      • Gość: jolka Re: opalanie natryskowe IP: *.montecassino.trustnet.pl 05.03.07, 22:24
        Nie radzilabym,ja wykonalam ten zabieg w Warszawie i bylam cala żółta po paru
        dniach skora się luszczyla i zostaly mi brzydkie plamy(zacieki)lepiej
        skorzystac z solarium.
        • Gość: beti Re: opalanie natryskowe IP: *.centertel.pl 05.03.07, 23:23
          u nas jest w gabinecie Eris na Barbary,. Korzystalam i wcale nie bylam
          zachwycona. Opalenizna trzymala sie kilka dni i nie byla taka ciemna jak po
          dobrym solarium. Drogo a w dodatku stisz rozebrana do naga w paierowych
          stringach a pani chodzi dookoloa ciebi i spryskuje ci cialo ... Nic ciekawego,
          nie warto.Zapisz sie lepiej na dobre solarium.
          • Gość: paula Re: opalanie natryskowe IP: 89.174.23.* 06.03.07, 10:10
            Na Kwiatkowskiego można to zrobić ale osobiście tez nie polecan.Robiłam dwa dni
            przed weselem na które poszłam brązowa jak czekolada a po dwóch dniach jak
            zaczęło schodzić to byłam w plamach
    • poopka Re: opalanie natryskowe 06.03.07, 11:17
      Faktycznie lepiej skoczyc sobie na dobre solarium :)
      • Gość: aga Re: opalanie natryskowe IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.07, 14:59
        ja też skorzystałam z tego w erisie i więcej już napewno nie zrobię tego -
        wyglądałam jakbym potarła sę marchwią polecam solarium na dąbrowskiego w
        budynku jantar.
    • Gość: ola Re: opalanie natryskowe IP: 212.160.93.* 06.03.07, 16:25
      na ul Dabrowskiego w salonie Uroda tez wykonuja te zabiegi./
      • apszczolka Re: opalanie natryskowe 06.03.07, 23:05
        moja koleżanka jest w ciąży i podobno nie może opalać się w solarium więc
        pomyślałyśmy że może opalanie natryskowe będzie dla niej najlepsze
        • Gość: Asica Re: opalanie natryskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 07:34
          Może i opalanie natryskowe jest bezpieczniejsze, ale ja odradzam ze względu na
          mierne efekty. Po pierwsze odcień opalenizny jest delikatnie mówiąc nienaturalny
          (porównanie z marchewką jest bardzo na miejscu) po drugie jak już po kilku
          dniach zaczyna się to ścierać... masakra! Ręce i nogi wyglądają jakbyś była
          brudna i miała zacieki jakbyś się zrosiła wodą. Ściera się obrzydliwie! Wygląda
          sto razy gorzej niż po nieudanym użyciu samoopalacza w domowym zaciszu. Ja
          osobiście odradzam. Wiem, że fajnie być opalonym na weselu, ale z drugiej strony
          samo bycie w ciąży jest zjawiskiem tak pięknym, że karnacja ma tu najmniejsze
          znaczenie :-) Pozdrawiam i życzę udanej zabawy.
    • apszczolka Re: opalanie natryskowe 07.03.07, 08:32
      Bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie...
      • Gość: xxx Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:57
        ale wy dziewczyny macie problemy, do roboty się wziąć a nie o głupotach wypisywać.
        • Gość: gość Re: opalanie natryskowe IP: 80.48.49.* 07.03.07, 09:42
          a może do wędzarni ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka