Gość: damian IP: *.tktelekom.pl 13.03.07, 22:10 Chodzi ktoś z Was z forum na basen na Niepodległosci ??? :)),nie wiem czy jakas moda sie zrobiła ale tyle osob chodzi że szok!szczegolnie kobietki:)pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b1-b Re: -Basen KB- 14.03.07, 08:05 ja chodze ;) ale zadnych fajnych kobiet nie zauwazylem :/ A w jakich godzinach chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: -Basen KB- IP: 217.153.246.* 14.03.07, 09:05 Lato idzie.... :P to muszą sie za sibie wziąść!! dlatego teraz na huraaaaa łażą :P swoją drogą ja tez musze się wybrąć bo nie dość ze ciągle szkoła praca to jeszcze wiecznie za kułkiem :/:/:/ zeroooo ruchu :/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały bywalec Re: -Basen KB- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:08 nieprawda.tam zawsze było dużo ludzi...nie tylko ostatnio...po prostu jest duze zapotzrebowanie, a na 200tys.miasto jeden basen WSTYYYYYYYYYYYDDDDDDDDD! Śmieją się z nas! Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: -Basen KB- 14.03.07, 10:49 Pewnie ze wstyd po co isc na basen gdzie ni emozna palca wcisnac , dlatego wole sie przejechac kawałek do tarnowskich i swobodnie popływac, oczywiscie jak mam wolny czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: -Basen KB- IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 14.03.07, 11:52 Chodzi więcej ludzi, bo basen na Rakowie zamknięty. A dużo ludzi było zawsze, nie tylko ostatnio. Zimą czasem nie było można się wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: -Basen KB- IP: 212.160.250.* 14.03.07, 17:09 ja tez chodze na KB... mozna mnie spotkac w weekendy w pozniejszych godzinach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: -Basen KB- IP: *.tktelekom.pl 14.03.07, 18:30 ..apropo godzin tez chodze wieczorami pon.18.00, wt.20.15 areobiku juz nie ma:),czw.19.30.pt.18.45 w weekendy rzadko.nie ma jak ratownicy jeden z wąsem drugi z kolczykiem i w oksach:) tzw. pierwsza pomoc,polecam czekolade przy wyjsciu tzw rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały bywalec Re: -Basen KB- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:20 wasaty darek jest tam od zawawsze, arus w oksach od ok13lat,podobnie dlugowlosy rafciu......i panie z szatni...:-))))) ale tam dojdzie kiedys do nieszczescia, bo ludzie plywaja a z tramopiny hooooop...ja tylko czekam,az komus w kregoslup trafia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: -Basen KB- IP: 212.160.250.* 14.03.07, 20:13 widac ze staly bywalec.... trampolina conajmniej od pol roku jest zamknieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith Re: -Basen KB- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:29 ja chodze. rzeczywiscie, duzo ludzi, zwlaszcza w weekendy. komplet. ponoc w soboty dla karnetowcow jest mniej ludzi, zamierzam sie wybrac. swoja droga - co dziwne, na basenie wiekszosc facetow, damska szatnia pusta - chociaz nie ma kolejki pod prysznic ;) ale to chyba dobrze, ze tyle ludzi chodzi - wiecznie narzekacie, ze o siebie nie dbaja, to chociaz poplywac sobie kilka razy w tygodniu mozna.. nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louise Re: -Basen KB- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:47 damska szatnia pusta??? hmmm a mnie kilka razy nie udało się kupić biletu bo już nie było miejsca... ale teraz jestem mądrzejsza , przychodzę pół godzinki wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith Re: -Basen KB- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:20 widac - zalezy jak kiedy.chociaz ostatnio bylam w sobote na 16.30 na ok 30 osob, kobitek bylo z 6-7 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: -Basen KB- IP: *.tktelekom.pl 15.03.07, 17:16 uderza dzisiaj ktoś na 19.30?lub 20.15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith Re: -Basen KB- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:27 to zes Damian rozreklamowal.... nawet sie nie wbilam, podjechalam 19.10, a tu dzikie tlumy. chyba komplet, a nawet jesli nie, to nie zamierzam plywac w ulu ;) dawno nie widzialam takich tlumow w kolejce na basen. nic, trzeba upolowac jakas godzine na ktora bywa statystycznie najmniej ludzi, i cicho sza! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: -Basen KB- IP: *.gre.pl 15.03.07, 19:33 a czy w poniedziałek jest tamn aQua aerobic jak w ubiegłym roku i na którą godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieistotne Re: -Basen KB- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:42 Ten basen to TRAGEDIA!!!!! Szatnie idiotycznie małe. Chamskie baby w szatni. DEBILNY pomysł z płatnym parkingiem. Basen na Rakowie był o niebo lepszy, no może już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: -Basen KB- IP: *.tktelekom.pl 15.03.07, 21:27 własnie wróciłem,chyba faktycznie reklame zrobilem dzisiaj na 19.30 byl szok, połowe osób nie weszło , tzw."młyn", z tego co wiem ,aQua aerobicu nie ma -zrezygnowała firma (plus dla nas cały basen), apropo najlepszym godzin. nie wypada podawac bo może sie pojawic to co dzisiaj:), - te dwie hieny parkingowe mnie rozwalają!ukrywają się za basenem i tylko czekaja az czlowiek wsiądzie do auta i "atak", najlepiej parkowac przy wieżowcu ale czesto nie ma miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duu Re: -Basen KB- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:00 faktycznie parkingowi są sprytni...najbardziej mnie wkurza to że kase biorą do kieszeni bo wydruku nie dają chyba że sie upomnisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louise Re: -Basen KB- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 16:38 no... za taką reklamę powinni Ci zapłacić : Pojechałam, ostatnim rzutem na taśmę zdążyłam, popływałam a teraz... dopada mnie grypka :( ale do wtorku będę jak nowo narodzona ;) A co do tego basenu , no cóż to nie jest szczyt marzeń ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: -Basen KB- IP: *.gre.pl 16.03.07, 16:15 Idzie jakas kobitka na basen jutro (Sobota) w godz rannych? Moge potowarzyszyc...poduczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A i G Re: -Basen KB- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 06:54 Basen Kb jako jedyny nie ma konkurencji . No może pobliski Kłobuck . Co do ekipy pracujacej ... wszyscy lubia to co robią i panuje przyjazna atmosfera.Jest czysto. Chodzimy często z koleżanka. Najlepiej pewnie bedzie teraz na 6 rano . Czekam na otwarcie Łukasinskiego. Pozdrawiamy miły personel! 2 blondi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślimak Re: -Basen KB- IP: 80.48.49.* 20.03.07, 19:39 a ja sie jutro wybieram na 6.00 :) ktoś jeszcze ma w planach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: -Basen KB- IP: *.tktelekom.pl 20.03.07, 20:31 Wtorki są koszmarne.. tyle ludzi tzw."ul" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: -Basen IV L.O IP: *.gre.pl 20.03.07, 22:28 A ja polecam basen w Sienkiewiczu .Codziennie od 18-19.30 jest wejście ogólnodostępne i jeszcze aqua 4 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: -Basen IV L.O IP: 212.160.250.* 20.03.07, 22:51 a ile kosztuje tam bilet ?? i czy ten basen jest normalnych rozmiarow ?? ( 25m x 12,5m ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
b1-b Re: -Basen IV L.O 27.03.07, 09:43 A powiedz mi kolezanko czy sobie wyobrazasz basen, gdzie ludzie plywaja bez czepkow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: -Basen IV L.O 27.03.07, 10:46 A wyobrażam sobie Dwa lata temu chodziłam na basen w Szkole Podstawowej koło Reala i tam nikt nie nosił czepków. Ja pierwszy raz miałam, ale skoro cała reszta nie nosiła to co się miałam męczyć. Czyli czepki mają obowiązkowo wszyscy, małe dzieci też?! Odpowiedz Link Zgłoś