Dodaj do ulubionych

restauracja Luxor????

IP: 80.54.175.* 19.03.07, 09:42
Cześć!Słysząłam taką nazwę lokalu jak Luxor???Hmmm co to jest i gdzie?Może
wiecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: prodi Re: restauracja Luxor???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:51
      o ile sie nie myle to na rogu Św. Jadwigi i Wyszyńskiego
    • Gość: wer Re: restauracja Luxor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:07
      ta restauracja to koszmar
      nikomu nie polecam
      • Gość: gosc Re: restauracja Luxor???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:24
        a cos wiecej ?
      • Gość: Zuzanna Re: restauracja Luxor???? IP: 80.54.175.* 19.03.07, 10:25
        dlaczego?Co tam jest takiego?Podobno super elegancka i czysto...Maja oni moze
        stronke www?
        • ancymonka Re: restauracja Luxor???? 19.03.07, 12:17
          to jest przy skrzyżowaniu Jadwigi z Wyszyńskiego.
          Powstało jako spoób na ucieczkę z wysokiego progu podatkowego panów rządzących
          Luxorem, więc nie spodziewam się po tym niczego dobrego. Poza tym powstawało
          przez blisko 10 lat, więc to też o czymś świadczy...
          • Gość: Poinformowana Re: restauracja Luxor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:31
            Guzik a nie prog podatkowy... widac ze zupelnie nie wiesz o co chodzi i twoje
            marne informacje sa zbiorem pomowien.. Przede wszystkim Luksor ma tylko jednego
            wlasciciela, a po drugie Hotel powstawal przez 3 lata (a nie 10). Za takie
            pomowienia powinnas trafic do sadu.. a swoja droga to chyba mozna Cie jakos
            namierzyc..
            • ancymonka Re: restauracja Luxor???? 19.03.07, 13:06
              Jakie pomówienia?? :-/
              Koło tej budowy przejeżdżam co najmniej kilka razy dziennie i nie mów mi, że
              trzy lata, trzy lata to wykańczanie było, a nie cała budowa.
              Co do pogu podatkowego - to żartem miało być... :P
              I nie strasz proszę namierzaniem, bo się nie boję :)
              • Gość: Poinformowana Re: restauracja Luxor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:06
                Widac, ze nie masz zielonego pijecia o czyms takim jak budowa hotelu... to nie
                sa tylko sciany, ale bardzo nowoczesne wyposazenie, ktore b. drogo kosztuje.
                Trudno, zeby taki hotel powstal w rok.. Zamiast krytykowac, lepiej zjedz tam
                dobry obiad i przestan wypowiadac sie o czyms czego nie znasz.
                • ancymonka Re: restauracja Luxor???? 19.03.07, 14:54
                  A ściany to nie hotel??? a ja myślałam, że budowę się rozpoczyna od fundamentów,
                  potem się stawia ściany, kładzie tynki i tak dalej. I całość się określa jako
                  budowę, a nie samą wykończeniówkę. Bo jeśli te 3 lata miały się tyczyć samego
                  wykończenia wnętrza to się zgodzę.
                  Lokalu jako takiego nie krytykowałam i nie krytykuję.
                  Wejść tam nie wejdę i zjeść niczego nie zjem, bo mnie normalnie nie stać.
                  • Gość: Poinformowana Re: restauracja Luxor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 15:38
                    Moja droga... budowe zaczyna sie od projektu i pozwolen, nastepnie stawia sie
                    sam budynek, a kazdy kto mial do czynienia z budowa wie, ze najdrozsza
                    inwestycja jest wlasnie wykonczenie.. to tak na marginesie...
                    Nie wiem czy zauwazylas, ale na forum ktos sie pytal o jedzienie i jakos uslug,
                    a Ty zaczelas od krytyki, nie majac zadnej wiedzy na ten temat.
                    • ancymonka Re: restauracja Luxor???? 20.03.07, 13:47
                      A gdzie ja wyraziłam krytykę lokalu i jedzenia, co????? :o
          • Gość: xxxxx85 Re: restauracja Luxor???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 23:28
            bo się buraku do koncepcji przykładali, i turlaj się o0d nich
      • Gość: xxxxx85 Re: restauracja Luxor???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 23:22
        to restauracja nie dla pażdzierzy,więc trzymaj się od niej z daleka
    • Gość: Zuzanna Re: restauracja Luxor???? IP: 80.54.175.* 19.03.07, 10:46
      ponawiam
    • Gość: Julka Re: restauracja Luxor???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 11:36
      Wer jest chyba z konkurencji, bo zle sie wypowiada, a prawda jest taka, ze
      restauracja Luksor jest bardzo dobra. Swietne jedzenie, ladny lokal i
      profesjonalna obsluga. ja sie zastanawiam nad weselem w tym miejscu.. Zamiast
      sie pytac o opinie warto samemu sie przejsc i sprawdzic..Wtedy wszystko bedzie
      jasne.
    • Gość: Jaaaa Re: restauracja Luxor???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 11:49
      Ten ktos co sie tu o koszmarze pisał chyba nie wie co mowi. BYłam tam z jakies
      dwa miesiace temu na małym weselu - przyjeciu. I bardzo mile sie zaskoczyłam
      bo w ogole nie znałam tej restauracji wczesniej - sliczny wystroj i pyszne
      jedzenie . Polecam z czystym sercem
      • Gość: Bywalec Re: restauracja Luxor???? IP: *.wip.pcz.pl 19.03.07, 12:53
        Najlepiej samemu sie przekonać. Ja jestem zadowolony z jedzenia, obsługi,
        wystroju. Miło, cicho, pusto i przyjemnie. Ceny w miarę przystepne. Firma ma
        swoja stronę, ale tam można znaleźć tylko zdjęcie hotelu: www.luksor.com.pl
        • Gość: Zuzanna Re: restauracja Luxor???? IP: 80.54.175.* 20.03.07, 08:09
          ponawiam pytanie!Niestety strona jest bardzo skromna.Spaliście w hotelu?
    • woman-ka1 Re: Luksor 19.03.07, 15:49
      Prawidłowa nazwa to "Luksor" :)
      Byłam tam i zrobiłam (wewnątrz i zewnątrz) parę zdjęć do użytku prywatnego.
      Było to w okresie walentynkowym, lokal był ślicznie przystrojony.
      Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Pisałam o tym w innym wątku...
      Jeśli ktoś jest zainteresowany fotkami, proszę o @ na adres gazetowy.
      Pozdrawiam cieplutko :)))
    • Gość: komar Re: restauracja Luxor???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:09
      Byłem,widziałem i nigdy tam już nie wstąpię.Wystrój niczego sobie Dania ładnie
      podane i to wszystko bo zjeść się tego nie dało
      • Gość: zygfryd Re: restauracja Luxor???? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.03.07, 17:28
        a co jadłeś??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka