Dodaj do ulubionych

Dr.Lemański

30.03.07, 20:51
Chciałabym się dowiedziec czegos na jego temat?? Słyszałam ze jest dobrym
ginekologiem, moze jakas jego pacjentka sie wypowie Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ???? Re: Dr.Lemański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:31
      A moze lepiej jak sie w łeb mocno uderzysz to ci bedzie bardziej wskazane niz
      wizyta u tego goscia.
      • Gość: jola Re: Dr.Lemański IP: 80.54.174.* 30.03.07, 21:34
        on jest tylko od usuwania ciazy
        • Gość: rudi Re: Dr.Lemański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:03
          jola a ty skoro go nie znasz a po twojej wypowiedzi wynika ze tak własnie jest
          to po prostu nie wypowiadaj sie i nie psuj lekarzowi opinii bo jest naprawde
          super.
    • Gość: Aneczka Re: Dr.Lemański IP: 212.87.241.* 30.03.07, 21:35
      Dr.Jarosław Lemański jest najlepszym ginekologiem do jakiego dane mi było
      uczęszczać.Jest miły i kulturalny i swoim poczuciem humoru rozładowuje atmosferę
      która bądź co bądź do miłych nie należy.Pozatym traktuje każdą pacjentkę przede
      wszystkim jako osobę której chce pomóc a nie jako kolejny przypadek medyczny i
      sposób na zarobienie kolejnych pieniędzy.Gorąco polecam
      • Gość: agata Re: Dr.Lemański IP: *.35.inds.pl 30.03.07, 21:51
        Polecam. Nie prowadził mi ciąży ale odbierał niespodziewanie poród (mój gin
        wyjechał a urodziłam przed terminem). Widziałam go pierwszy raz, ale potrafił
        stworzyć taką atmosferę, że w ogóle tego nie odczuwałam. Natomiast po porodzie
        często zaglądał do sali i pytał o moje samopoczucie. Jeśli do wszystkich
        pacjentek tak podchodzi (a tego się dowiedziałam na sali od dziewczyn w
        kolejnych dobach), to ja tego pana jeszcze raz polecam i życzę nam takich
        specjalistów.
        Pozdrawiam.
        • Gość: rudi Re: Dr.Lemański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:00
          Ja jestem pacjentką dr.Lemanskiego.Jest to super fachowiec i wspaniały
          człowiek.Nie prowadził mi ciązy ,czego bardzo załuje bo moze zakonczyła by się
          sukcesem ale nastepną napewno będzie prowadził własnie dr.Lemanski.Pomogł mi w
          najgorszych dla mnie chwilach a wtedy nie byłam jeszcze jego
          pacjentką.Poswięcił mi swoj wolny czas zeby wykonac mi zabieg ,pozniej
          dzwonił ,zaglądał.To naprawde wspaniały lekarz i z czystym sumieniem mogę go
          polecić.Nie bedziesz załowała bo jest jednym z nielicznych najlepszych
          ginekologów jakich znam.Pozdrawiam .

• Gość: tomek Re: Dr.Lemański IP: *.gre.pl 30.03.07, 22:09
            jest super doktorem, piszę to jako mąż jego pacjentki i jego znajomy, wyjątkowy
            człowiek, pozdrowienia dla jarka
    • villemo_the_wild Re: Dr.Lemański 31.03.07, 08:48
      Jako jego wieloletnia pacjentka mogę powiedzieć same dobre rzeczy o nim -
      fachowiec potrafiący stresujące sytuacje łagodzić, pomaga w sytuacjach
      kryzysowych, ma dobre podejście do pacjentek. Prowadził ciążę mojej przyjaciółki
      - była nim zachwycona - były komplikacje ale dzięki niemu wszystko skończyło się
      dobrze.

Post 'joli' o tym, że on jest tylko od usuwania ciąży jest śmieszny i żałosny
      dla każdego, kto miał styczność z dr. Lemańskim.
      • Gość: Dorota Re: Dr.Lemański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 10:55
        Prowadził moją ciążę nie mam żadnych zastrzeżeń-jeden z milszych lekarzy jakich
        spotkałam.Niestety zawsze do niego są kolejki-czy to prywatnie czy w przychodni
        na Sobieskiego...
        • Gość: justyna Re: Dr.Lemański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:01
          hej, mnie prowadził całą ciąże, odbierał poród. Cóz życzę wszystkim aby
          spotkali TAKIEGO lekarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka