Gość: gad IP: *.realestate.net.pl 02.04.07, 21:24 Jaki ego dobrego fryzjera poleicie na rakowie? Chodzi mi o farbowanie 0- balejaż, obcięcie. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Fryzjer na rakowie ????? IP: *.tktelekom.pl 04.04.07, 21:28 jak na rakowie to tylko "Sylwia" w/w stacji SHEL na botanicznej wszyscy tam chodza jest tanio a jestem zawsze zadowolona polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Fryzjer na rakowie ????? IP: 89.174.23.* 04.04.07, 23:43 kawalek masz do centrum...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
norton_x Re: Fryzjer na rakowie ????? 05.04.07, 08:36 ja znam tylko w megasamie Ania z salonu Fenix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Fryzjer na rakowie ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 09:35 ja raz byłam u jakiegos fryzjera na rakowie i wyszłam z płaczem, wrocilam do domu i wsadziłam głowe dop kran. Sama sie uczesalam. Oczywiscie nie zapłacilam. Obiecalam sobie ze juz nigdy nie pojde do niesprawdzonego fryzjera. Tobie tez radze. Jesli juz gdzies ci sie spodobalo to nie rezygnuj bo chol... wie do kogo trafisz... Odpowiedz Link Zgłoś