Dodaj do ulubionych

lekarz od chorób płuc - Błagam pilne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:29
Bardzo proszę forumowicze może ktoś z was słyszał o sprawdzonym, konkretnym
i takim lekarzu (pulmonolog)który zacznie naprawdę leczyć. Może być też ze
Śląska. Mam bardzo chorą osobę w rodzinie. Był leczony na Zawodziu, ale
szkoda gadać jak tam leczą. Błagam pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne 03.04.07, 12:35
      może parkitka?? tam też jest poradnia pulmonologiczna i wydaje mi się bardziej
      fachowa niż ta z zawodzia. tylko tam kolejki straszliwe są...
      • daga1974 Re: do ancymonki 13.05.07, 21:46
        ochujałas ancymonka ? parkitka ? chcesz kogoś uśmiercić ?
    • Gość: max Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:12
      Bardzo dziękuję forumowiczom za tak szybką odpowiedź, będę próbować ratować
      ojca u lekarzy na Parkitce, jeżeli się dostanę. Ale jeżeli ktoś jeszcze może mi
      gogoś polecić będę ogromnie wdzięczny.
      • Gość: Iwa Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:10
        Też polecam Ci dr.Wróbla,chyba nie ma lepszego specjalisty w Częstochowie
    • Gość: kasia Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.gre.pl 03.04.07, 13:27
      Owszem polecam Parkitke, ale tylko dr.Mierzwe ma gabinet w III Alei za KFC-
      powodzenia.
      • Gość: aa Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:41
        dr Marcin Pakulski, jest ordynatorem w Lublińcu. Kiedyś mieszkał na
        Dunikowskiego.
    • Gość: Zdrowy? Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:55
      Owszem polecam Parkitke, ale tylko dr. Terlicka ma gabinet w III Alei za KFC-
      powodzenia.
      • meduza111 Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne 03.04.07, 14:37
        prof. Kozielski. Chorzów szpital chorób płuc
    • Gość: justyna Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:17
      prof. Ziora, jest ordynatorem w zabrzu, a przyjmuje na lisińcu w soboty, w
      szeregowcu u swoich rodziców, od ul. foscha skręt przed marketem ARS w prawo,
      dalej pierwsza w prawo i tam jest duży szyld,
      • Gość: max Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:45
        Bardzo dziękuję za informację. Czy ma Pani może numer telenonu do
        prfesora .Jeżeli tak to proszę o ten numer
    • Gość: Mała Mi Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:23
      Mój mąż leczył się (na sarkoidozę - choroba zaatakowała płuca)
      u Władysława Pierzchały - kierownik Kliniki Pneumonologii w Katowicach.

Klinika Pneumonologii kierownik kliniki prof. dr hab. n. med. Władysław
      Pierzchała- sekretariat: tel. (032) 789-46-51, fax (032) 252-38-31
      to jest do szpitala, jak chcesz szybciej to zapytaj tam o nr do prywatnego
      gabinetu, bo na kolejkę w szpitalu będziesz czekać i czekać.

Pozdrowienia
    • Gość: dorotka Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:52
      dr nauk med.Włodzimierz Oliszkiewicz Ordynator oddziału radioterapii i
      onkologii ogólnej w Łodzi. ul. Paderewskiego. Regionalne Centrum Onkologii.
      tel do Centrum 042-689-55-20. Tam można się dopytać o oddział chorób płuc. Z
      doświadczenia wiem że nie ma na co czekać. Łódz jest ok. przyjmują ze
      skierowaniem. Życzę zdrowia
      • Gość: uzdrowiony Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 00:09
        Najlepszy zdecydowanie dr W. Mierzwa z Parkitki. Najlepszy diagnosta w
        Częstochowie a przy tym niezły psycholog. Paliłem 26 lat i rzuciłem w ciągu
        tygodnia...
    • Gość: olo Re: lekarz od chorób płuc - Błagam pilne IP: 80.54.170.* 13.05.07, 21:45
      prof. Ziora - masz juz na niego namiary - tylko nie parl\kitka - nawet giagnoz
      nie potrafią dobrych postawieć a co dopiero leczyć - napisalabym wiecej ale
      brak mi czasu - powodzenia prof. pomoże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka