Dodaj do ulubionych

Miximport Częstochowa Ninbo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:50
To co sie dzieje w tej firmie to przechodzi ludzkie pojecie jakies debilne
procedurki na wyplaty czeka sie wieki i to jeszcze na marne grosze , szef
pozjadal wszystkie rozumy wymysla cuda patrzy jak poobcinac wyplaty zero
poszanowania dla ludzi, a wymagania co do pracownikow rosna z jego strony i
jest bezkarny nie ma na niego mocnych to jest poprostu firma roku , w roznych
firmach dzieja sie rozne cuda ale tu to juz szczyt wszystkiego . tam
potrzebna jest jakas solidna kontrola nie wiem czy na takich ludzi nie ma
sposobu to jest nie do pomyslenia co sie tam wyprawia .
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Miximport Częstochowa Ninbo IP: 195.205.202.* 13.04.07, 19:13
      nie tylko w tej firmie potrzebna jest kontrola, pracowałam do września i wiem
      jak jest w Miximporcie, za te pieniądze nie mają aż takich wymagań i nie jest
      tam źle. Są gorsze firmy
    • Gość: znajomy Re: Miximport Częstochowa Ninbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:53
      no no obcina ludziom pensje zeby miec na wyjazdy z kochanka a zona siedzi w
      firmie i zaiwania a gosc bawi sie z swoja pania asystentka
    • Gość: były pracownik Re: Miximport Częstochowa Ninbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:32
      a o której mówisz asystentce????
      • Gość: znajomy Re: Miximport Częstochowa Ninbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:03
        o super blonki ladniutkiej i szczuplutkiej
        • Gość: znajomy Re: Miximport Częstochowa Ninbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:04
          o super blondi ladniutkiej szczuplutkiej
          • Gość: yyyyyyy Re: Miximport Częstochowa Ninbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:28
            moi drodzy to juz przechodzi ludzkie pojecie czlowiek pracuje za marne 700zl a
            tu teraz jeszcze obcinaja pensje za nie zrobienie obrotu jakies sto pare
            zlotych do tego trzeba kupic sobie bilety i w sumie cala wyplata wynosi 400
            pare zlotych niech by sobie swietny szef pozyl za takie pieniadze jak nam kaze
            zyc a nie wymyslal jak komu cos obciac z wyplaty zeby jemu sie naszym kosztem
            lepiej zylo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka