Dodaj do ulubionych

motocyklisci

IP: *.gre.pl 14.04.07, 16:27
znowu szaleja halasuja a policja nic nie moze poradzic o bjada nam biada
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: motocyklisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 17:11
      bo to pieprzeni egoisci, maja w dupie ze komus przeszkadza ich halas
      ale wiekszosc to mistrzowie prostej (np za OBI) o inteligencji kury domowej,
      wiec nie wymagajmy od nich zbyt wiele
    • Gość: z balkonu Re: motocyklisci IP: 212.87.241.* 14.04.07, 18:00
      wlasnie przejechali ul Kiedrzynską i trąbili było ich kilkunastu , fajne
      motorki :)
      • Gość: :) Re: motocyklisci IP: *.man.czest.pl 14.04.07, 18:26
        fakt jestem z tej ulicy i tez slyszalam
      • Gość: Virago Re: motocyklisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:46
        Trabuilismy bo mielismy slub kolego Bogdzia ;-) mam nadzieje ze mieszkancy
        okolicznych blokow dali rade i jakos wytrzymali. Pozdrawiam.
        • Gość: qiq Re: motocyklisci IP: *.man.czest.pl 14.04.07, 22:15
          żal du** ściska ;/
          • Gość: Dawid Re: motocyklisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:45
            Parodia jacy ludzie sa ograniczeni... Wszyscy motocyklisci to
            pojeby "mistrzowie prostej" - tej kolo obi... weee wogole jak czytam takie
            opinie to mnie smiech ogarnia... heh a moze wam zwyczajnie zal dupe sciska ze
            mozecie tylko popatrzec bo brak wam hajsu albo jaj zeby samemu sprobowac..
            pomyslcie czy naprawde wszyscy motocyklisci sa tacy sami ?? o moze wszyscy
            kierowcy rowerow tez sa tacy sami ?? jezdza po pasach zamist przeprowadzac
            rower wg przepisow itd ?? do stereotypowo myslacych ludzi - MYSLCIE to naprawde
            nie boli :)
            • Gość: gosc Re: motocyklisci IP: *.gre.pl 15.04.07, 08:52
              moze i zal bo motorki fajne ale chodzi o szlencza i glosna jazde i to
              przeszkadza kiedys byla fajna akcja kosztowala delikwenta 1200 zł za jazde
              glosnym motorkiem kara byla z najwyzszej polki laweta+parking+przeglad+mandat
              razem sie uzbieralo
    • Gość: fanka Re: motocyklisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 23:10
      a ja bym sobie pojezdzila :P:P:P:P super sprawa
      • Gość: Lala Re: motocyklisci a jacy sliczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 23:16
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3affe7d6c4102066.html

dzisiaj jechali w taaaakich maszynach, ale bez szalenstwa;-)
        • Gość: :) Re: motocyklisci a jacy sliczni IP: *.gre.pl 14.04.07, 23:25
          Ale to już wyższa klasa ;) Tutaj nie może być poobijanego plastiku, złamanej
          owiewki czy głośnego wydechu - tutaj liczy się kunszt i elegancja... Ale na to
          już trzeba mieć niestety pieniądze. Choć młody chłopak na takiej maszynie
          wygląda jednak dość 'dziwnie' w porównaniu do typowego stereotypowego posiadacza
          choppera/cruisera. Ja bym wolał jednak sportowy motocykl (mimo, że nie ma gdzie
          tym jeździć) - może kiedyś mi się to zmieni.. A póki co jeżdżę maszynką
          turystyczną i dobrze mi z nią ;).
    • babeczkaa Re: motocyklisci 15.04.07, 08:36
      moim zdaniem to sa uczestnicy tej pielgrzymki miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,4058894.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka