Gość: gosc IP: *.gre.pl 14.04.07, 16:27 znowu szaleja halasuja a policja nic nie moze poradzic o bjada nam biada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: motocyklisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 17:11 bo to pieprzeni egoisci, maja w dupie ze komus przeszkadza ich halas ale wiekszosc to mistrzowie prostej (np za OBI) o inteligencji kury domowej, wiec nie wymagajmy od nich zbyt wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z balkonu Re: motocyklisci IP: 212.87.241.* 14.04.07, 18:00 wlasnie przejechali ul Kiedrzynską i trąbili było ich kilkunastu , fajne motorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: motocyklisci IP: *.man.czest.pl 14.04.07, 18:26 fakt jestem z tej ulicy i tez slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virago Re: motocyklisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:46 Trabuilismy bo mielismy slub kolego Bogdzia ;-) mam nadzieje ze mieszkancy okolicznych blokow dali rade i jakos wytrzymali. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qiq Re: motocyklisci IP: *.man.czest.pl 14.04.07, 22:15 żal du** ściska ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: motocyklisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:45 Parodia jacy ludzie sa ograniczeni... Wszyscy motocyklisci to pojeby "mistrzowie prostej" - tej kolo obi... weee wogole jak czytam takie opinie to mnie smiech ogarnia... heh a moze wam zwyczajnie zal dupe sciska ze mozecie tylko popatrzec bo brak wam hajsu albo jaj zeby samemu sprobowac.. pomyslcie czy naprawde wszyscy motocyklisci sa tacy sami ?? o moze wszyscy kierowcy rowerow tez sa tacy sami ?? jezdza po pasach zamist przeprowadzac rower wg przepisow itd ?? do stereotypowo myslacych ludzi - MYSLCIE to naprawde nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: motocyklisci IP: *.gre.pl 15.04.07, 08:52 moze i zal bo motorki fajne ale chodzi o szlencza i glosna jazde i to przeszkadza kiedys byla fajna akcja kosztowala delikwenta 1200 zł za jazde glosnym motorkiem kara byla z najwyzszej polki laweta+parking+przeglad+mandat razem sie uzbieralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: motocyklisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 23:10 a ja bym sobie pojezdzila :P:P:P:P super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: motocyklisci a jacy sliczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 23:16 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3affe7d6c4102066.html dzisiaj jechali w taaaakich maszynach, ale bez szalenstwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: motocyklisci a jacy sliczni IP: *.gre.pl 14.04.07, 23:25 Ale to już wyższa klasa ;) Tutaj nie może być poobijanego plastiku, złamanej owiewki czy głośnego wydechu - tutaj liczy się kunszt i elegancja... Ale na to już trzeba mieć niestety pieniądze. Choć młody chłopak na takiej maszynie wygląda jednak dość 'dziwnie' w porównaniu do typowego stereotypowego posiadacza choppera/cruisera. Ja bym wolał jednak sportowy motocykl (mimo, że nie ma gdzie tym jeździć) - może kiedyś mi się to zmieni.. A póki co jeżdżę maszynką turystyczną i dobrze mi z nią ;). Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: motocyklisci 15.04.07, 08:36 moim zdaniem to sa uczestnicy tej pielgrzymki miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,4058894.html Odpowiedz Link Zgłoś