Gość: majeczka IP: *.tktelekom.pl 15.04.07, 21:35 Dziś było super,nie uważacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama KOCHAM MOTORY:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:55 Zgadzam się z Tobą Majeczko! To było coś fantastycznego!!! a jaka radocha dla oczu... mmm... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka :) IP: *.tktelekom.pl 15.04.07, 22:00 miałam okazje pojeździć sobie dzisiaj z kolegą na pięknym ścigaczu:)coś wspanialego,mimo ze to nie takie łatwe:)jestem pod wielkim wrazeniem,szkoda że ten dzień juz sie skończył.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:44 mmm..rany, rany suuper!! Ja niestety nie miałam okazji pojedzić. ;( (jak sobie kupię to chyba dopiero pojeżdżę, ale to może w przyszłym życiu):D Póki co, mogę sobie pomarzyć. eh..jakoś tak smutno i pusto się zrobiło kiedy wyjechali:( Czekam do przyszłego roku :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virago Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:59 Na szczescie nie wszyscy wyjechali ;-) W Czestochowie sporo gosci smiga na motocyklach. A na paradzie mialem przyjemnosc jechac za sliczna amazonka na hondzie Shadow (chyba) z rej. SKL wiec nie jest tak zle ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:32 sama jezdze na motorze z chłopakiem i jakos sie tak tym nie podniecam jakby nie wiadomo co to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: KOCHAM IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 20:34 widocznie tego nie czujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:53 czuje i to bardzo ale jakos nie robie sensacji i nie sikam w majtki z podniecenia jak zobacze grupe motocyklistow.. motor to maszyna jak kazda inna i nie widze powodu zeby robic jakies ochy i achy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:02 wole sie pobzykać albo gałeczke porządnie obrobić niż tak jezdzić tym motocyklem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:05 prosze sie tu nie podszywac :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:16 Kazdego jara cos innego :) jak sie dziewczynie podobaja motory to niech sie podnieca na ich widok :) jak by mnie podniecaly spacerujace staruszki to tez bym sikal jak bym przechodzil pod domem starcow :) heh nie ma reguly kazdy ma swoja zajafke ;) i nie ma co sie temu dziwic czy krytykowac ;) proste ;) sam jezdze motocyklem i na "paradzie" tez bylem :) i fakt potwierdzam bylo zajebiscie :) P.S. Krytykowac mozna te panienki ktore widza tak naprawde motor a nie kolesia :) i gdyby nie motor to nie zwrocily by na niego uwagi :) to jest zachowanie godne krytyki :) a nie sam fakt jarania sie motorami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:19 masz święta rację:) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: do Majeczki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:25 :) jak ja lubie kobiety kochajace motory :P hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: do Majeczki :) IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:30 to jest naprawde coś pięknego:) mimo ze dzisiaj bolą mnie bardzo mięśnie to i tak to kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: do Majeczki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:33 a na czym zostalas przewieziona jesli moge zapytac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re:do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:41 Yamaha R6:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re:do motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:44 Ladna maszyna :) ja jezdze Honda cbr 600 f3 :) moze znam kolege z ktorym jezdzilas :) w kazdym razie co chcialem powiedziec... Uwazajcie na siebie.. bo niedawno moj dobry kolega i naprawde wprawiony jezdziec wyladowal w szpitalu razem ze swoja kobieta przez nieuwage "dziadka" w clio... smutne ale niech kierowca z ktom jezdzisz zawsze pamieta ze odpowiada za ciebie :) ja osobiscie po tym wszytskim boje sie troche z kims jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re:do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:49 wiem ze to niebezpieczne,ale na szczescie mam do czynienia z ludzmi bardzo odpowiedzialnymi, ktorzy uwazaja ze nie sztuka jest sie popisac przed kimś...Uwazaj również na siebie...Jeśli jesteś z Czestochowy to może znasz mojego kolege,kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re:do motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:53 Owszem z czestochowy :) pozdro dla ciebie i znajomych motocyklistow ;) szerokiej i bezpiecznej drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re:do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:54 szerokiej drogi,do zobaczenia na szosie:)buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia KOCHAM MOTORY:-) IP: 80.48.49.* 16.04.07, 23:19 zgadzam sie z Toba- wczoraj bylo super chociaz pod Jasna Gora bylam tylko przez chwile, bo jechalam na wyrazow, to i tak wrazenie niesamowite. nie tylko w centrum ale gdzie sie nie jechalo to pelno motocyklistow :) Ja niestety nie mam motorka ani nikt z moich kolegow nie posiada takiej maszyny a szkoda :( jechalam 2 razy w zyciu na scigaczu i bylo wspaniale :) niestety dawno nie jezdzilam i szkoda :( az Ci zazdroszcze, jakbym byla grubsza i silniejsza to z checia bym sobie taki motor kupila ale jak narazie to bym go nie utrzymala :) a wiec pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich motocyklistow, szerokiej drogi zycze... Odpowiedz Link Zgłoś