Dodaj do ulubionych

KOCHAM MOTORY:-)

IP: *.tktelekom.pl 15.04.07, 21:35
Dziś było super,nie uważacie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kama KOCHAM MOTORY:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:55
      Zgadzam się z Tobą Majeczko! To było coś fantastycznego!!!
      a jaka radocha dla oczu... mmm... :))
      • Gość: majeczka :) IP: *.tktelekom.pl 15.04.07, 22:00
        miałam okazje pojeździć sobie dzisiaj z kolegą na pięknym ścigaczu:)coś
        wspanialego,mimo ze to nie takie łatwe:)jestem pod wielkim wrazeniem,szkoda że
        ten dzień juz sie skończył....
        • Gość: :) Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:44
          mmm..rany, rany suuper!! Ja niestety nie miałam okazji pojedzić. ;( (jak sobie
          kupię to chyba dopiero pojeżdżę, ale to może w przyszłym życiu):D Póki co, mogę
          sobie pomarzyć.
          eh..jakoś tak smutno i pusto się zrobiło kiedy wyjechali:(
          Czekam do przyszłego roku :)
          Pozdrawiam.
          • Gość: Virago Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:59
            Na szczescie nie wszyscy wyjechali ;-) W Czestochowie sporo gosci smiga na
            motocyklach. A na paradzie mialem przyjemnosc jechac za sliczna amazonka na
            hondzie Shadow (chyba) z rej. SKL wiec nie jest tak zle ;-)))
    • Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:32
      sama jezdze na motorze z chłopakiem i jakos sie tak tym nie podniecam jakby nie
      wiadomo co to bylo
      • Gość: majeczka Re: KOCHAM IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 20:34
        widocznie tego nie czujesz:)
    • Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:53
      czuje i to bardzo ale jakos nie robie sensacji i nie sikam w majtki z
      podniecenia jak zobacze grupe motocyklistow.. motor to maszyna jak kazda inna i
      nie widze powodu zeby robic jakies ochy i achy
      • Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:02
        wole sie pobzykać albo gałeczke porządnie obrobić niż tak jezdzić tym motocyklem
    • Gość: ja Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:05
      prosze sie tu nie podszywac :]
      • Gość: motocyklista Re: KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:16
        Kazdego jara cos innego :) jak sie dziewczynie podobaja motory to niech sie
        podnieca na ich widok :) jak by mnie podniecaly spacerujace staruszki to tez
        bym sikal jak bym przechodzil pod domem starcow :) heh nie ma reguly kazdy ma
        swoja zajafke ;) i nie ma co sie temu dziwic czy krytykowac ;) proste ;) sam
        jezdze motocyklem i na "paradzie" tez bylem :) i fakt potwierdzam bylo
        zajebiscie :)

P.S. Krytykowac mozna te panienki ktore widza tak naprawde motor a nie
        kolesia :) i gdyby nie motor to nie zwrocily by na niego uwagi :) to jest
        zachowanie godne krytyki :) a nie sam fakt jarania sie motorami :)
        • Gość: majeczka do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:19
          masz święta rację:) pozdrawiam serdecznie
          • Gość: motocyklista Re: do Majeczki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:25
            :) jak ja lubie kobiety kochajace motory :P hehe
            • Gość: majeczka Re: do Majeczki :) IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:30
              to jest naprawde coś pięknego:) mimo ze dzisiaj bolą mnie bardzo mięśnie to i
              tak to kocham:)
              • Gość: motocyklista Re: do Majeczki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:33
                a na czym zostalas przewieziona jesli moge zapytac ;)
                • Gość: majeczka Re:do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:41
                  Yamaha R6:-)
                  • Gość: motocyklista Re:do motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:44
                    Ladna maszyna :) ja jezdze Honda cbr 600 f3 :) moze znam kolege z ktorym
                    jezdzilas :) w kazdym razie co chcialem powiedziec... Uwazajcie na siebie.. bo
                    niedawno moj dobry kolega i naprawde wprawiony jezdziec wyladowal w szpitalu
                    razem ze swoja kobieta przez nieuwage "dziadka" w clio... smutne ale niech
                    kierowca z ktom jezdzisz zawsze pamieta ze odpowiada za ciebie :) ja osobiscie
                    po tym wszytskim boje sie troche z kims jezdzic
                    • Gość: majeczka Re:do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:49
                      wiem ze to niebezpieczne,ale na szczescie mam do czynienia z ludzmi bardzo
                      odpowiedzialnymi, ktorzy uwazaja ze nie sztuka jest sie popisac przed
                      kimś...Uwazaj również na siebie...Jeśli jesteś z Czestochowy to może znasz
                      mojego kolege,kto wie...
                      • Gość: motocyklista Re:do motocyklisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:53
                        Owszem z czestochowy :) pozdro dla ciebie i znajomych motocyklistow ;)
                        szerokiej i bezpiecznej drogi :)
                        • Gość: majeczka Re:do motocyklisty IP: *.tktelekom.pl 16.04.07, 22:54
                          szerokiej drogi,do zobaczenia na szosie:)buziaki
    • Gość: gosia KOCHAM MOTORY:-) IP: 80.48.49.* 16.04.07, 23:19
      zgadzam sie z Toba- wczoraj bylo super chociaz pod Jasna Gora bylam tylko przez
      chwile, bo jechalam na wyrazow, to i tak wrazenie niesamowite. nie tylko w
      centrum ale gdzie sie nie jechalo to pelno motocyklistow :) Ja niestety nie mam
      motorka ani nikt z moich kolegow nie posiada takiej maszyny a szkoda :(
      jechalam 2 razy w zyciu na scigaczu i bylo wspaniale :) niestety dawno nie
      jezdzilam i szkoda :( az Ci zazdroszcze, jakbym byla grubsza i silniejsza to z
      checia bym sobie taki motor kupila ale jak narazie to bym go nie utrzymala :) a
      wiec pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich motocyklistow, szerokiej drogi
      zycze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka