Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie nw plus

IP: *.cn.com.pl 25.04.07, 09:46
pracowalam do lutego w firmie i bylam objeta ubezpieczeniem grupowym w pzu,obecnie zarejstrowana w urzedzie pracy.Pzu przyslalo mi propozycje kontynuowania inwidualnego ubezpieczenia grupowego pracowniczego typ P.Mam pytanie czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: ubezpieczenie nw plus IP: 80.54.174.* 25.04.07, 19:43
      nie dawaj im , tylko sama ta kase do sloika skladaj , tylko konsekwentnie to
      zobaczysz ile sama np: po 20 latach bedziesz miala ,PZU to zlodziejska
      instytucja po ZUS-ie pozdrawiam
      • Gość: 123 Re: ubezpieczenie nw plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:51
        Nie zgadzam się że nie warto jezeli w najbliższym czasie np. ma urodzić ci sie
        dziecko to zawsze z tego ubezpieczenia dostaniesz kasę, bez sensu jest trzymać
        pieniadze w skarpecie, lepiej wpłacać na jakieś konto inwestycyjne (w Pzu mają,
        ludzie są zadowoleni ci co znam), w takim przypadku chociaż jakiś procent
        urośnie, a jak się trzyma w domu to jest kiszka.
        • Gość: do joli Re: ubezpieczenie nw plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:42
          Dewaluacja zawsze była,nie masz wogóle pojęcia co to znaczy.
          • Gość: realista Re: ubezpieczenie nw plus IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 23:18
            Ja bym wolał sam zadbać o własną emeryturę zamiast dawać państwu.
            Systematyczne oszczędzanie i wpłacanie na dynamiczny fundusz inwestycyjny po
            iluś tam latach przyniesie ogromne zyski.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka