Gość: on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibol Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 19:40 Wszyscy smieja sie z wlókniarza hyahahahah Tylko Azs Częstochowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:42 A AZS lepszy? Też cieniarze, którzy nie potrafią wygrać wygranego meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:40 39:54 u siebie z Toruniem... Czas chyba zadać sobie pytanie: czy CKM spadnie do I ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: 80.48.49.* 29.04.07, 19:43 Pytanie powinno brzmieć: Na ile kolejek przed końcem rozgrywek Włokniarz będzie pewniakiem do spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:42 Brak słow ? i kleska to mało powiedziane!! nie bede wiecej pisał bo musialbym uzyc tu bardzo nie cenzuralnych słow niech to wszytsko.............strzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:45 To co pokazali to jest kur.... nawet nie smieszne zal mi ich na wlasnych smieciach dostac takie baty 1 liga albo baraze o pozostanie w ekstralidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żu-żelka Brawo Unibax Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:48 BRAWO - Unibax Toruń :) !!! Częstochowę zgubiło samouwielbienie i zbytnia pewność siebie - troszkę pokory Panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.cn.com.pl 29.04.07, 19:52 no Ludzie klęska Ułamka można usprawiedliwiać Szczepaniak coś tam walczył, Kenet jak dla mnie za mało dostał szans ale Dryml Richardson I Drabik kompletna klapa a z Herbiego to ***** nie lider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:02 wyleczylem sie dziki takim mecza szybko z zuzla nie ma sensu sie wkurzac irytowac i denerwować co jeden to lepszy gwiazdor zal mi ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ringo Rece opadają :((( IP: *.120.inds.pl 29.04.07, 20:30 no a teraz najbardziej mnie ciekawi, jak sie będą tłumaczyć, co tym razem nie spasowało im, jednego paluszek boli, inny nie miał dnia, a innemu motocykle nie spasowały. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Rece opadają :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:36 Tak zle juz dawno nie bylo to co dzisiaj pokazali na Olsztynskiej to wola o pomste do nieba ..boze widzisz to a nie grzmisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Rece opadają :((( IP: *.cn.com.pl 29.04.07, 21:05 i trzeba dodać że U nich było tylko dwóch zagranicznych zawodników Ryan i Matej no i obaji dobrze sie spisali ale jednak o ich sile decydowali Polacy Jaguś Kościecha i Ząbik wiec myśle , że CKM powinien kupic jakiegos polaka np Chrzanowskiego albo Holte a nie inwestowac w zagranicznych którzy sie nie przykładają np Herbi Lukas i Lee dzisiaj no i Antonio w podprzednich meczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miami Re: Rece opadają :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:14 spokojnie, w przyszlym roku bedzie lepiej , bedziemy wygrywac bo bedziemy w pierwszej lidze ha ha ha a dzisiaj to dopiero sie okazalo jak sa ciency ci nasi gwiazdorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Rece opadają :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:24 ciekawe kiedy to nasze gwiazdy macz wygraja? teraz Tarnow potem Wroclaw.Wpie..wpie..i jeszcze raz wpierdal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Rece opadają :((( IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 29.04.07, 21:28 dumni po zwycięstwie-wierni po porażce!!!!!!!fakt jest taki że nie jada tak jak powinni bo jadą wręcz fatalnie!!!!!!!no cóż ale tak to jest jak się stawia na zagranicznych jeźdzców którzy klub mają głeboko w d....!!!!!!!!!!!!!spokojnie będzie dobrze chociaż sam niewieże w to co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany kibic Re: Rece opadają :((( IP: 83.17.130.* 30.04.07, 23:09 a Holta to taki polak jak ze mnie ksiądz o czym ty mówisz w ogóle weź się zastanów zanim coś napiszesz. Poza tym błędem był ten trener bo zamiast wystawić od początku Kenneta to dawaj tego idiotę szczepaniaka który jest cienki jak mocz pająka. przez 3 lata gó.. jeździł i nic nie będzie z niego bo to fajfus i tyle. trzymało się kenneta i wystawił go dopiero jak się warunki na torze zmieniły i nic dziwnego że go to zaskoczyło bo to junior i na bieżąco powinien mieć mozliwość odpowiedniego zareagowania na to co się dzieje na torze. Kto normalny trzymał by drabika. trzeba było dać szanse hafenbrockowi bo pojechałby lepiej. A jak się mnie chciało to trzeba. Niestety ten sezon to słaby skład a w dodatku beznadziejny trener.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żu-żelka Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:30 Karkosik pytany o plan na najbliższy sezon odpowiedział:- Chcemy medalu.Według mnie torunianie przy finansowym wsparciu Karkosika będą ligowym potentatem i trzymam kciukasy za nich-mój patriotyzm lokalny dziś umarł śmiercią naturalną.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 22:20 ja rowniez juz dawno wyleczylem sie z naszego zuzla - a przy okazji to sytuacja w naszym klubie jest od dawna porownywalna z ta w urzedzie miasta - duzo paplaniny, troche teatrzyku na pokaz, ladne opakowanie i mydliny kibicom na oczy, a wyniki - mizeria... proponuje plyte stadionu udostepnic tym handlarzom co sie musza wyniesc ze stadionu 10-lecia - bedzie chociaz jakis pozytek i jest szansa ze miasto bedzie mialo z tego dochod bo z biletow to juz teraz coraz mniej bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.cn.com.pl 30.04.07, 06:56 w tym że obcokrajowcy nie czują sie związani z druzyna serio coś jest pozwole sobie przytoczyć wyniki niektórych z tej kolejki Andreas Jonsson 5 (3,1,1,u) Jason Crump 5 (2,3,w,0,w) TAKIE GWIAZDY A TU LIPA a np Damian Baliński 12 (2,2,3,2,3) w Bydgoszczy tyle zdobył albo Kościecha we wczrooajszym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Przygotowanie toru IP: 83.19.32.* 30.04.07, 08:28 Dlaczego Włókniarz nie potrafi przygotować pod siebie toru? Nie chodzi oczywiście o preparowanie, tylko o przygotowanie nawierzchni, do której goście spasują się dopiero po połowie meczu. A u nas często bywa tak, że goście są lepiej spasowani do toru niż my. Jakoś prawie każdy inny klub potrafi przygotować tor po siebie. A u nas? Wiadomo było, że Sebastian jest kontuzjowany i może sobie nie poradzić na mocno przyczepnym torze, a tak został przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Przygotowanie toru IP: *.cn.com.pl 30.04.07, 14:09 na 100% wiem jak odpowiedza na twoje pytanie działacze: robimy to żeby było lepsze i bardziej zacięte widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot Re: Przygotowanie toru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:03 Wlokniarz to cieniasy!!! Potrzebny jest kapelan, a zawody poprzedzac msza swieta. Odpowiedz Link Zgłoś