Dodaj do ulubionych

Włokniarz!! Brak słow kleska !!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:36
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibol Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 19:40
      Wszyscy smieja sie z wlókniarza hyahahahah
      Tylko Azs Częstochowa :-)
      • Gość: V.C. Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:42
        A AZS lepszy? Też cieniarze, którzy nie potrafią wygrać wygranego meczu!
    • Gość: V.C. Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:40
      39:54 u siebie z Toruniem... Czas chyba zadać sobie pytanie: czy CKM spadnie do
      I ligi?
      • Gość: Pinki Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: 80.48.49.* 29.04.07, 19:43
        Pytanie powinno brzmieć: Na ile kolejek przed końcem rozgrywek Włokniarz będzie
        pewniakiem do spadku.
    • Gość: miastowy Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:42
      Brak słow ? i kleska to mało powiedziane!! nie bede wiecej pisał bo musialbym
      uzyc tu bardzo nie cenzuralnych słow niech to wszytsko.............strzeli.
      • Gość: pipi Re: Włokniarz!! Brak słow kleska !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:45
        To co pokazali to jest kur.... nawet nie smieszne zal mi ich na wlasnych
        smieciach dostac takie baty 1 liga albo baraze o pozostanie w ekstralidze
    • Gość: żu-żelka Brawo Unibax Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:48
      BRAWO - Unibax Toruń :) !!! Częstochowę zgubiło samouwielbienie i zbytnia
      pewność siebie - troszkę pokory Panowie...
      • Gość: lil Jay Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.cn.com.pl 29.04.07, 19:52
        no Ludzie klęska Ułamka można usprawiedliwiać Szczepaniak coś tam walczył,
        Kenet jak dla mnie za mało dostał szans ale Dryml Richardson I Drabik kompletna
        klapa a z Herbiego to ***** nie lider
        • Gość: romek Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:02
          wyleczylem sie dziki takim mecza szybko z zuzla nie ma sensu sie wkurzac
          irytowac i denerwować co jeden to lepszy gwiazdor zal mi ich
          • Gość: ringo Rece opadają :((( IP: *.120.inds.pl 29.04.07, 20:30
            no a teraz najbardziej mnie ciekawi, jak sie będą tłumaczyć, co tym razem nie
            spasowało im, jednego paluszek boli, inny nie miał dnia, a innemu motocykle nie
            spasowały. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: eh Re: Rece opadają :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:36
              Tak zle juz dawno nie bylo to co dzisiaj pokazali na Olsztynskiej to wola o
              pomste do nieba ..boze widzisz to a nie grzmisz!!
              • Gość: lil Jay Re: Rece opadają :((( IP: *.cn.com.pl 29.04.07, 21:05
                i trzeba dodać że U nich było tylko dwóch zagranicznych zawodników Ryan i Matej
                no i obaji dobrze sie spisali ale jednak o ich sile decydowali Polacy Jaguś
                Kościecha i Ząbik wiec myśle , że CKM powinien kupic jakiegos polaka np
                Chrzanowskiego albo Holte a nie inwestowac w zagranicznych którzy sie nie
                przykładają np Herbi Lukas i Lee dzisiaj no i Antonio w podprzednich meczach
                • Gość: miami Re: Rece opadają :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:14
                  spokojnie, w przyszlym roku bedzie lepiej , bedziemy wygrywac bo bedziemy w
                  pierwszej lidze ha ha ha a dzisiaj to dopiero sie okazalo jak sa ciency ci nasi
                  gwiazdorzy
                  • Gość: aqq Re: Rece opadają :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:24
                    ciekawe kiedy to nasze gwiazdy macz wygraja? teraz Tarnow potem
                    Wroclaw.Wpie..wpie..i jeszcze raz wpierdal
                    • Gość: blablabla Re: Rece opadają :((( IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 29.04.07, 21:28
                      dumni po zwycięstwie-wierni po porażce!!!!!!!fakt jest taki że nie jada tak jak powinni bo jadą wręcz fatalnie!!!!!!!no cóż ale tak to jest jak się stawia na zagranicznych jeźdzców którzy klub mają głeboko w d....!!!!!!!!!!!!!spokojnie będzie dobrze chociaż sam niewieże w to co pisze
                • Gość: załamany kibic Re: Rece opadają :((( IP: 83.17.130.* 30.04.07, 23:09
                  a Holta to taki polak jak ze mnie ksiądz o czym ty mówisz w ogóle weź się
                  zastanów zanim coś napiszesz. Poza tym błędem był ten trener bo zamiast wystawić
                  od początku Kenneta to dawaj tego idiotę szczepaniaka który jest cienki jak mocz
                  pająka. przez 3 lata gó.. jeździł i nic nie będzie z niego bo to fajfus i tyle.
                  trzymało się kenneta i wystawił go dopiero jak się warunki na torze zmieniły i
                  nic dziwnego że go to zaskoczyło bo to junior i na bieżąco powinien mieć
                  mozliwość odpowiedniego zareagowania na to co się dzieje na torze. Kto normalny
                  trzymał by drabika. trzeba było dać szanse hafenbrockowi bo pojechałby lepiej. A
                  jak się mnie chciało to trzeba. Niestety ten sezon to słaby skład a w dodatku
                  beznadziejny trener..
          • Gość: żu-żelka Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:30
            Karkosik pytany o plan na najbliższy sezon odpowiedział:- Chcemy medalu.Według
            mnie torunianie przy finansowym wsparciu Karkosika będą ligowym potentatem i
            trzymam kciukasy za nich-mój patriotyzm lokalny dziś umarł śmiercią naturalną....
            • tj9meh Re: Brawo Unibax Toruń 29.04.07, 21:37
              Unibax zezłomował Włókniarza !!!
              • Gość: andy Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 22:20
                ja rowniez juz dawno wyleczylem sie z naszego zuzla - a przy okazji to sytuacja
                w naszym klubie jest od dawna porownywalna z ta w urzedzie miasta - duzo
                paplaniny, troche teatrzyku na pokaz, ladne opakowanie i mydliny kibicom na
                oczy, a wyniki - mizeria...

proponuje plyte stadionu udostepnic tym handlarzom co sie musza wyniesc ze
                stadionu 10-lecia - bedzie chociaz jakis pozytek i jest szansa ze miasto bedzie
                mialo z tego dochod bo z biletow to juz teraz coraz mniej bedzie.
              • Gość: lil Jay Re: Brawo Unibax Toruń IP: *.cn.com.pl 30.04.07, 06:56
                w tym że obcokrajowcy nie czują sie związani z druzyna serio coś jest pozwole
                sobie przytoczyć wyniki niektórych z tej kolejki Andreas Jonsson 5 (3,1,1,u)
                Jason Crump 5 (2,3,w,0,w) TAKIE GWIAZDY A TU LIPA a np Damian Baliński 12
                (2,2,3,2,3) w Bydgoszczy tyle zdobył albo Kościecha we wczrooajszym meczu
    • Gość: Pit Przygotowanie toru IP: 83.19.32.* 30.04.07, 08:28
      Dlaczego Włókniarz nie potrafi przygotować pod siebie toru? Nie chodzi
      oczywiście o preparowanie, tylko o przygotowanie nawierzchni, do której goście
      spasują się dopiero po połowie meczu. A u nas często bywa tak, że goście są
      lepiej spasowani do toru niż my. Jakoś prawie każdy inny klub potrafi
      przygotować tor po siebie. A u nas? Wiadomo było, że Sebastian jest
      kontuzjowany i może sobie nie poradzić na mocno przyczepnym torze, a tak został
      przygotowany.
      • Gość: lil Jay Re: Przygotowanie toru IP: *.cn.com.pl 30.04.07, 14:09
        na 100% wiem jak odpowiedza na twoje pytanie działacze: robimy to żeby było
        lepsze i bardziej zacięte widowisko
        • Gość: patriot Re: Przygotowanie toru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:03
          Wlokniarz to cieniasy!!! Potrzebny jest kapelan, a zawody poprzedzac msza swieta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka