Dodaj do ulubionych

SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU.

01.03.07, 07:45
Mój mąż obecnie przebywa w głogowskim szpitalu.Odwiedzając go doznałam
szoku.Prusaki są wszędzie!W nocy chodzą człowiekowi po głowie,a i w dzień ich
nie brakuje.To jest skandal!W jakich warunkach przyszło nam się leczyć.Szok!
Obserwuj wątek
    • beattta1 Re: SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU. 01.03.07, 20:35
      o rany !! nie gadaj, to ja na pewno nie bede w tym szpitalu rodzić, o nie !!!
      • gwiazdka54 Re: SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU. 04.03.07, 10:48
        Beattta! Zapewniam Cię,że na porodówce,położnictwie i noworodkach na pewno nie
        ma karaluchów.Trudno mi też uwirzyć w to,że na oddziale,na kórym leży mąż
        angeliki jest ich tyle,że łażą po głowach,ludzie piszą co chcą,a często bardzo
        ubarwiają i tylko patrza,komu by tu dokopać.
        • angelika813 Re: SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU. 04.03.07, 17:13
          Zapewniam,że nie w głowie mi żarty,jeśli chodzi o stan naszego szpitala.Piszę o
          tym co osobiście widziałam(poza tym pisałam o prusakach,a nie o karaluchach,a to
          zasadnicza różnica).W naszym szpitalu jest syf i nie ma co tego ukrywać(dotyczy
          to konkretnego oddziału,ale z pewnością nie położnictwa ani porodówki).
      • szelma81 Re: SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU. 14.03.07, 09:57
        ostatnio miałm przyjemność przebywac dwa dni w naszym szpitalu i ani robactwa
        ani brudu nie widzialam ,a le za to beznadziejna organizacje, ale nie wiem czy
        to wibna naszego szpitala, czy odgorne nakazy
    • dorin25 Re: SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU. 04.03.07, 13:56
      Też tak myślę-powiem Ci że rodziłąm trzy tygodnie temu w głogowskim szpitalu i
      naprawdę nie widziałam ani jednego karaluszka-pozdrawiam
      • oka2 Re: SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU. 07.03.07, 14:01
        To daj pieniadze na remont szpitala, albo jeszcze lepiej napiszmy petycje zeby zamiast kupowac leki niech zainteresuja sie prusakami, ktore biegaja i niech zatrudnia ekipe, ktora je wytepi...
        Troche posmyslunku, cieszmy sie,ze ten szpital jest, bo i tak trzyma sie ostatkiem sil..
        Pomyslcie sobie co by bylo gdyby go zamkneli i do kogos z waszych bliskich mialaby przyjechac karetka z lubina czy polkowic w naglym przypadku.. nie oczekujmy luksusow skoro nie stac nas na nie i apeluje o troche pokory.
        • jagoda_271 Re: SZOK W GłOGOWSKIM SZPITALU. 29.03.07, 13:23
          to może tylko na urologii tak jest - pewnie tak.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka