Dodaj do ulubionych

Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc...

• Gość: kuzyn igrzyska na rolniczej wygrana AUDI A6 IP: *.strefa.com 09.10.08, 20:41
      Panie dyrektorze postaw pan na środku nowej hali nowy elegoncki samochód firma
      zapewne pozyska go za śmieszme pieniądze . i rozlosuj go pan w śród pracowników
      którzy chcą pracowac, po dwanaście godzin .może czas skończyc z metodami
      urongającymi dyrektorowi dużego koncernu może czas zacząc igrzyska .ludzi którzy
      pracują tylko po osiem godzin zostaw pan w spokoju .Chcesz tyrac ,za twojom
      ciężkom prace oczekuje cie nagroda.
      • Gość: warlock Re: igrzyska na rolniczej wygrana AUDI A6 IP: 195.205.202.* 09.10.08, 21:30
        Tylko ta audica musi byc bez poduszek,bo inaczej strach w nią wsiadać :-)
        • Gość: ania Re: igrzyska na rolniczej wygrana AUDI A6 IP: 195.205.202.* 09.10.08, 22:09
          o tak tak!To było dobre warlock!!!;)
          • Gość: Ala Co sądzicie o funkcji asystenta kierownika? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.10.08, 23:20
            Czy to nie jest chore Kierownik -> wymagane wyzsze wyksztalcenie
            Lider->niby wyzsze wyksztalcenie
            Asystent kierownika->średnie wyksztalcenie a chyba co niektórzy maja zawodowe a moze jakas wieczorowka . ŚMIECH NA SALI.Czy sa jakies jeszcze zasady na tym swiecie:(
            • Gość: ania Re: Co sądzicie o funkcji asystenta kierownika? IP: 195.205.202.* 09.10.08, 23:38
              Nie ma zasad KRYZYS jest nie słyszałaś wszystkie chwyty dozwolone!
      • Gość: khgk Re: igrzyska na rolniczej wygrana mazda6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 07:56
        wsadzcie sobie gdzieś audi a6 to jest szajs a serwis niemiłosiernie drogi, wypłaty na utrzymanie tego samochodu by wam nie starczyło:D

Ps. jeśli już to nowa mazda 6
        • Gość: piotrek Re: igrzyska na rolniczej wygrana mazda6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:59
          Ja bym wolał aby wartość tego samochodu podzielili miedzy ludzi bo
          oczywiscie ze samochód otrzymałby ktoś wyzej postawiony. Sądze że
          igrzyska to jest bardzo głupi pomysł
          Pozdrowienia dla pracowników produkcji
          • Gość: hhkg Re: igrzyska na rolniczej wygrana mazda6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 06:46
            powaliło was z tymi igrzyskami:[ pojebani
    • Gość: qwerty Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.dedyki.pl 09.10.08, 23:37
      Osobiście znam takich co na produkcji z "Wyższym" zap.. i są bardziej kumaci niż
      Ci z tych biur z dyr. włącznie.Tu liczą się znajomości: widziałem babkę(z
      szycia) która przeszła po 6 miechach a inni zap.. po chyba 2 lata i chyba się
      nie doczekają bo dyr. wyp.. ludzi nie patrząc czy się stara czy w ch.. wali. Po
      prostu dyscyplinarka :-/
      • Gość: pi Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.brnt.cable.ntl.com 12.10.08, 01:52
        a ta szmata pseudo-kierowniczek ochrony Grabowski zyje czy juz mu ktos grob
        wykopal za kapowanie na kolegow i wlazenie w dup.e wielorybowi i szmaciarza z
        tfk.Tylu spoko ziomow odeszlo przez ta kurw...
        • Gość: Indesit Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.poczesna.netcominternet.pl 12.10.08, 11:54

Jesteśmy mile widziani w Indesicie
          ek
          2008-05-15, ostatnia aktualizacja 2007-11-07 18:42

Produkcja w fabryce Indesitu w Radomsku ruszy w marcu. Inwestor obsadził już
          kluczowe stanowiska, a lada moment zacznie dalszą rekrutację. Zamierza zatrudnić
          1,5 tys. pracowników i liczy na częstochowian
          Zobacz powiekszenie
          Fot. Tomasz Stańczak / AG
          Fabryka Indesit w Łodzi
          ZOBACZ TAKŻE

* Znasz dobrze angielski? Zarabiasz więcej (15-05-08, 00:00)
          * Zwiększą szanse kobiet na rynku pracy? (15-05-08, 00:00)
          * Ci niemoralni pracodawcy... (15-05-08, 00:00)
          * Szpital wynajmie lekarza (15-05-08, 00:00)
          * Górnicy chcą podwyżek. Najlepiej o 500 zł (15-05-08, 00:00)
          * Ministerstwo Pracy: bezrobocie w październiku spadło do 11,3 proc.
          (15-05-08, 00:00)
          * Dwie pensje na etacie - czyli jak kombinować w pracy (15-05-08, 00:00)
          * Inspekcja pracy kontroluje firmy jak Big Brother (15-05-08, 00:00)
          * Nowe rozwiązania dla telepracowników (15-05-08, 00:00)
          * Jesteś głupkiem - usłyszysz na rozmowie o pracę (06-11-07, 09:48)
          * Jak kreować swój wizerunek? (15-05-08, 00:00)
          * Humanista też zarobi (06-11-07, 09:45)
          * Armia zaprasza w swoje szeregi (15-05-08, 00:00)

SERWISY

* Centrum Kariery
          * Praca za granicą

Hala już stoi. Trwają ostatnie prace wykończeniowe. Produkcja pralek i zmywarek
          ruszy w marcu. Firma zatrudniła już 70 osób na kluczowe stanowiska. Jest wśród
          nich kilkunastu częstochowian.

- Najpierw zatrudnieni przeszli intensywne kursy językowe, a potem szkolenia we
          włoskich fabrykach - mówi Zygmunt Łopalewski, rzecznik Indesitu. - Pod koniec
          roku zaczynamy dalszą rekrutację, między innymi techników i kierowników.
          Docelowo, czyli w ciągu dwóch lat, chcemy zatrudnić 1,5 tys. pracowników.
          Liczymy nie tylko na mieszkańców Radomska i okolicznych gmin, ale także na kadry
          z Częstochowy, która jest sporym rynkiem pracy.

Reklamy google

* AGDMedia - Dobry wybór
          Amica, Indesit, Mastercook Sprawdź sam!
          www.AGDMedia.pl
          * Pracy
          Jeden z większych portali z pracą Znajdź odpowiednią prace dla siebie
          eurojobscee.com/Portal-Pracy
          * Sprzęt Indesit
          Dlaczego warto kupować u nas? Mamy super ceny i bogatą ofertę!
          www.MegaMedia.pl/Indesit

Indesit podkreśla, że nie kieruje się logiką "płacimy najwięcej, przyjdź do
          nas". Nie zamierza przebijać ofert konkurentów. Kandydatów kusi długoterminowymi
          umowami o pracę i systemem premii.

Indesit to czołowy europejski producent sprzętu AGD marki Indesit i Ariston. Ma
          już dwie fabryki w Łodzi. Choć był kuszony przez Wrocław, zdecydował się na
          radomszczański kawałek Łódzkiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej. Zwabiły go nie
          tylko strefowe ulgi, ale także dobra lokalizacja - płaski teren tuż przy trasie
          szybkiego ruchu.

W nową fabrykę Indesit zainwestuje 323 mln zł.

Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna zapowiada kolejną inwestycję. W marcu tego
          roku 2,5 ha kupiła włoska firma Bora, producent części do maszyn i kooperant
          firmy Indesit. O inwestowaniu w tym miejscu myśli także włoska Gamma Meccanica,
          wytwórca maszyn do przetwarzania mas plastycznych i produkcji wełny mineralnej.

Źródło: Gazeta Wyborcza Częstochowa
        • Gość: luiza Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.205.202.* 12.10.08, 11:56
          3 lata temu pracowalam na rolniczej teraz wrocilam do cz-wy i szukam
          pracy. czy tam naprawde jest tak strasznie jak piszecie ja az tak
          bardzo nie narzekalam wczesniej ale moze sie zmienilo???? nie wiecie
          czy musialabym zaczynac przez workera czy moglabym wrocic
          bezposrednio do trw? a gdzie jest teraz ten worker i ile mozna
          zarobic tylko tak szczerze?????
          • Gość: ada Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 15:59
            Podejrzewam że by cie juz nie zatrudnili bo na niektórych liniach
            pracownicy trw nie maja juz co robic ze wzgledu na spadek w branzy.
            Jednej rzeczy nie moge pojac , że nie maja ludzie pracy worker
            siedzi w domu a jest 4 brygadówka.
            • Gość: ja Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 16:43
              ze wzgledu na zysk szkolke przejdziesz bo jelenie w cenie
    • Gość: zxcvbnm,,mnbvcxv Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.2.143.171.tvksmp.pl 12.10.08, 21:53
      miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,5802982,Chyba_beda_zwalniac_ludzi__Ale_moze_nie_beda.html?skad=rss
      • Gość: ON Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:45
        Nie wiecie czy jest mozliwosc przejscia z Rolniczej na Legiono? Jestem
        prawcownikeim TRW
        • Gość: lolo Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.16.88.* 13.10.08, 16:25
          Człowieku weź się zastanów. Jeżeli była by taka możliwość gwarantuję Ci że cała
          produkcja złożyła by podania o przeniesienie.
        • Gość: adi... Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.205.202.* 13.10.08, 18:28
          Jest ale trzeba rozmawiac z kimś kompetentnym . Ale teraz trudno coś powiedziec
          bo pracy jest mało dla pracowników nawet TRW podobno zakład na rolniczej może
          zatrzymac produkcje od 15 listopada
          • Gość: piernik Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:00
            baju baj a skad ty takie ploty wiesz i sadze ze przestój bedzie w
            porywach do maja :) hahaha itak ludzie plotki sieją
            • Gość: adi... Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.205.202.* 13.10.08, 20:22
              piernik liderzy mówią
              • Gość: lalka Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 89.108.253.* 15.10.08, 12:17
                masz dużą rację ostrzegając Kobiety przed nim ja też się nabrałam!!
          • Gość: vc nie siejcie paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 23:33
            gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,85951,5807838,Szalenstwo_na_Wall_Street__Morgan_Stanley__86_proc_.html
            powoli sie to wszystko podniesie tylko się boję czy aby pensje nie zostawią na tym poziomie z tego tragicznego miesiąca.

Jak tyle lat pracuję w TRW to jeszcze czegoś tak traumatycznego na pasku nie widziałem:[, aż mi się pracowac tak porządnie odechciało
            Mój pasek z wściekłości wylondował w koszu, ale jak się tu nie wkurzyć jak ci najpierw dwie nadrobione soboty zabierają a teraz jeszcze dobijają pensją średnio 150zł niższą od podstawy
    • Gość: roszczeniowa a co z wyrokiem Trybunału konstytucyjnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 22:15
      mam pytanie czy Ktoś dochodził swoich roszczen odnosnie ustalenia
      nowej podsatawy zasiłku chorobowego zgodnie z orzeczeniem Trybunału
      Konstytcujnenego z dn 24.06.2008 i czy została mu wypłacona kasa-
      chodzi o premie i nagrody które muszą być liczone do tejze podsawy
      a do tej pory nie były brane pod uwagę
    • Gość: pracownica Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 89.108.253.* 15.10.08, 12:13
      Ta osoba która ostrzega Was przed nim ma rację!!! Strzeżcie się go
      bo potem będzie płacz!!!
    • Gość: lola Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 89.108.253.* 15.10.08, 12:15
      Oj tak. masz rację ostrzegająć. Już dawno ktoś to powinien zrobić!!!
    • Gość: pracownik Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 15:20
      Pewnie latalas za nim przelecial cie i dalej jestes dla niego
      obojetna i mscisz sie na nim obczerniajac go na forum moglas nie
      dawac :)
      • Gość: warlock Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.205.202.* 15.10.08, 21:38
        czy tam u was to tylko jakies dziurawce i mieszance pracują . tylko jakis koles
        zapytal z paragrafu o swoje pieniądze,moze mu ktos odpowie :-)
        • Gość: ona Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 89.108.247.* 15.10.08, 23:29
          Nie mój drogi właśnie mu nie dałam bo ostrzegła mnie inna kobieta!!!
          I dzięki temu to ja mam przewage. A i nie ja latałam za nim tylko on
          za mną tak jak za każdą!!!
    • Gość: ,mnbvb Wpadłaś pewnie!! IP: *.nameserverus2.com 15.10.08, 19:39
      Jesteście siostrami? Czy wszystkie musicie pisać z tego samego kompa?Zmowa? Czy
      jedna wykorzystana chce się zemścić na tym mechaniku?
      Ip-ki macie te same.
      • Gość: qwertyuioplkjjhgfd Re: Wpadłaś pewnie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:39
        A najlepsze jest to że ta kobieta pisze z netu pochodzącego od jednego z operatorów komórkowych, a dalej idąc droga dedukcji trzeba by się zastanowić czy nie z laptopa.

Drogie panie mam dalej drążyć... jest portal NK na którym zapewne macie konto (lub masz) a do tego IP nie zmienne i przydzielone do danego abonenta, jest gg w którym też są dane osobowe. Dróg jest wiele musiałbym tylko poświęcic trochę czasu.

Następnym razem zastanówcie (zastanów się) pisząc coś niepoważnego na forum. Internet nie jest anonimowy a tym bardziej forum a na razie to post do kosza!
        • Gość: MMM Re: Wpadłaś pewnie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 11:54
          Dzień dobry!!! Widzisz choćbyś nawet dowiedział się kim jestem to szczególnie
          bym nad tym jakoś nie ubolewała!!! Bo widzisz to nie ja akurat powinnam mieć coś
          na sumieniu.A forum jest po to żeby każdy mógł napisać co mu się podoba!!!! I to
          nie jest niepoważne bynajmniej dla mnie!!!! POZDRAWIAM
          • Gość: qwerty Re: Wpadłaś pewnie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 12:35
            mam w nosie kim ty jesteś. Tylko proszę cię o to żebyś poczytała natykietę forum jeśli wiesz że coś takiego istnieje

A swoją droga ciekaw jestem czy sama zainteresowana osoba w postaci tego gościa wie że tutaj ktos takie plotki wypisuje, nie wiem ale jak dla mnie to jest to tylko i wyłacznie zemsta i tak to odbiera większość ludzi z TRW na legionów znających tego pana:)
            Jestem jeszcze ciekaw jednej rzeczy... ostrzegasz przed tym gościem a skąd ty to wiesz że on takie rzeczy robi skoro nie przyłapałaś go na tym:), coś się gubisz w zeznaniach i jeszcze jedno przecież te kobiety wiedzą na co się decydują wchodząc w taki związek (jak dla mnie nie wiem co one sobie myślały)
            • Gość: inna Re: Wpadłaś pewnie!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 23:14
              miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,5803001,Kierowca_autobusu_pelnego_ludzi_byl_pijany.html
              • Gość: eska Re: Wpadłaś pewnie!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.10.08, 11:23
                i nikt tego nie skomentuje?
            • Gość: ono Re: Wpadłaś pewnie!! IP: 212.87.244.* 07.12.08, 16:56
              MĘSKA ŚWINIA
    • Gość: elos Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 21:49
      Nadgodziny, nadgodziny...też mi kryzys :-)
      • Gość: audi A4 Re:Głupota... IP: 195.205.202.* 29.10.08, 13:49
        31 października wolne_ 2 listopada(niedziela)do pracy bo taka jest potrzeba_ 3
        listopada(poniedzialek) wolne dla większości bo jest intenweryzacja pustych
        opakowań. Ta firma potrafi upodlic pracowników tom niedziele dało się ominac ale
        po co przecież panowie dyrektorzy mają wolne a reszta ich nie obchodzi to ciężka
        CHOROBA...
        • blanka.5 Re:Głupota... 29.10.08, 22:02
          witam--znow stary temat---MOBBING W TRW--gdzie to zgłaszac i czy
          osoby z tego pokoju sa dyskretne --czy aby nie jest tak ,ze -
          reka reke myje,U mnie jest mobbing, ale do konkretnych tylko osob
          i one chca to zgłosic ale sie boja....brak szacunku do pracownika i
          pobłazanie pupilkom i donosicielom.Zero sprawiedliwosci ,a NA TO
          TRZEBA REAGOWAC!!!
          • blanka.5 mobbing w trw 29.10.08, 22:24
            witam--znow stary temat---MOBBING W TRW--gdzie to zgłaszac i czy
            osoby z tego pokoju sa dyskretne --czy aby nie jest tak ,ze -
            reka reke myje,U mnie jest mobbing, ale do konkretnych tylko osob
            i one chca to zgłosic ale sie boja....brak szacunku do pracownika i
            pobłazanie pupilkom i donosicielom.Zero sprawiedliwosci ,a na to
            trzeba w koncu zareagować
        • Gość: vw Re:Głupota... IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 29.10.08, 22:09
          dziwne a nam kazali brac urlopy na 2 listopada nawet bezpłatne
          • Gość: ja Re:Głupota... IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 09:05
            TY masz osiagac cele a to jest prywatna firma i robia co chca i placa jak chca Gdy bylem niepokorny i walczylem o dobro innych to mam teraz o trzy sta zlotych mniejsza stawke niz ci ;; najlepsi; ktorzy zemna w tym samym czasie przyjeci byli do trw
            • Gość: ja Re:Głupota... IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 22:06
              PAN BOG upomnial sie o swoje i mamy kryzys TRZECIE PRZYKAZANIE.Gdy bysmy to przestrzegali to ile mielibysmy dni roboczych do pracy
              • Gość: pac Zapytanie odnośnie osób pracująyh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.08, 13:09
                Mam pytanie czy w TRW pracują takie osoby jak Tomasz Pa.in i Roman
                Tor.us byli pracowniczy PCz? Jezeli tak to jakie stanowiska zajmują?
                • Gość: zainteresowany Re: Zapytanie odnośnie osób pracująyh IP: 213.17.128.* 02.02.09, 21:11
                  Cichy wielbicielka lub wielbiciel- pfee; rozgoryczony student;
                  ciekawy kolega z dawnych lat :-).

Odpowiedź brzmi: Jeden z nas nie pracuje.... :-)
    • Gość: jjj Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 94.251.134.* 11.01.09, 20:31
      Czy ktoś wie, jakie są godziny pracy w biurze Gommy w Cz-wie? i czy
      biuro pracuje też w soboty, niedziele? Dzięki za odpowiedź.
      • Gość: mark Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 94.251.134.* 14.01.09, 09:32
        up
        • wojta-s1976 Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... 16.02.09, 09:03
          Czy TRW ma jeszcze w planach przyjąć pracowników tymczasowych warto czekać ???
          • Gość: on Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 10:03
            Tak, tak. Czekaj...
            lada dzien powinni zadzwonic
            • Gość: dudek marudek Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.205.202.* 16.02.09, 10:50
              :P takkkkkkkk?
    • Gość: Masta Ace Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 23:23
      Witam,

Mam pytanie, pracowałem w TRW na rolniczej tydzień (szkółka) miałem 6zł z
      groszem na godzinę, przepracowałem tydzień i podziękowałem. Wypłata za
      przepracowany tydzień miała być 25-tego. Dostał ktoś wypłatę po szkółce ? Macie
      jakiś telefon do TRW. Bo nigdzie się nie mogę dodzwonić.
      Pozdawiam
      • Gość: inna Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 23:28
        worker?jesli tak to do nich nalezy dzwonić.
        • Gość: warlock Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.205.202.* 06.08.09, 00:04
          aby odzyskac pieniadze,jesli do tej pory ich nie dostales ,powinienes sie
          zgłosic do ministra sprawiedliwosci.Generalnie ta "firma" to pasozyt na chorej
          dupie spoleczenstwa
          • Gość: joj Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.09, 14:24
            Należności za pracę są zawsze wypłacane 10 kazdego miesiąca,więc dostaniesz 10-go
            • Gość: .. Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 07.08.09, 14:43
              z tego co pamietam za szkółke było płatne coś po 20 trzeba zajrzeć
              w umowe.
              • Gość: fiuufiuuu Re: Watki pracownicze typu TRW, GOMMA etc... IP: 195.205.202.* 07.08.09, 14:51
                tak zawsze po 20 płacą za szkółkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka